Nyårsafton med tillhörande löften

Idag är det då sista dagen på året och jag och Tom har fixat rätt mycket nu på morgonen. Alla grönsaker är fixade, sängen håller på att få nya lakan, lägenheten är ren och vi ska bara duscha och fixa i ordning oss. Jag tror faktiskt att det här kan bli det bästa nyåret någnsin och jag längtar tills de kommer.

Men sista dagen på året innebär ju också nyårsöften, i alla fall för mig, och här kommer de:
- 10 kg ner till studenten
- Träna aktivare MINST 3 ggr i veckan.
- Sluta bita på naglarna (i år igen...)
- Godis förbud. (börjar efter rom resan)


Nej, nu får det nya året ta mig med stormfart! Trevlig natt alla där ute!

2008

2008 har inte varit så speciellt, men jag har ändå haft roligt och varit med om mycket såsom Sälen resan och Peace and Love festivalen! Jag har gjort mycket kul med mina käraste vänner, spenderat kvällar på Bredvika, festat på Kolsnäs, åkt båt med ring efter och haft sköna filmkvällar. Jag värdesätter verkligen mina vänner! <3

Michaela hann vara hemma en stund i sommar, det var jätte skönt att se henne igen. Jag har varit i Norge väldigt mycket, jag har jobbat på Café, ett av de roligaste jobben jag haft! (näst efter sommarskolan 2006)
Jag har tagit Körkort (det störta på hela året), jag har avslutat kurser med bra betyg, jag har hängt på stan och spenderat pengar onödigt hit och dit. Jag har varit fika narkoman detta år, jag har bråkat med Tom, vi har blivit sams, jag älskar honom fortfarande. <3

Jag skulle ha varit på Gran Canaria resa, men med min vanliga tur så hade resebolaget bokat resan med Sterling som vi alla vet hur det gick med det bolaget, resan blev inställd. Jag har opererat min fot i hopp om att den ska bli bra, men det har den inte blivit.

Kort sagt, jag tycker att det har varit ett ganska bra år med bättre och sämre dagar. Nästa år kommer jag inviga med de allra käraste (utom Jonas och Bea). Sen åker jag till Rom med min kalas braiga klass (önskar Tres kunde hänga med dock!) sen blir det englands resa, fjällen tur och slutligen STUDENTEN!

Jag längtar och inte längtar efter 2009, men jag välkommnar det.


KRYA PÅ DIG JONAS! Tom och jag tänker på dig.

Jag är helt sluuuuut!

Jag är trött. Efter att ha sprungit runt på stan, bergvik, voxnäs hela dagen så skriker fötterna, foten är svälld och hjärnan och kroppen är funktion. Men jag är riktigt nöjd med dagens shopping då jag fick tag i allt som jag skulle ha tag i! Så nyårs outfiten är klar, maten är inhandlad, drickat är inhandlat så det enda som egentligen behövs nu är en inte allt för kall morgondag och de bästa vännerna i världen! Jag läääängtar.

Nu önskade jag ändå att jag var hemma, jag vill lägga mig i ett skönt bad med massor med skum och andra härliga badsaker. Det bästa som finns är att lägga sig i badkaret när man är otroligt trött och sliten, kroppen får verkligen vila.
Att jag tog en tur på toms nya gåmaskin gjorde kanske inte kroppen piggare, men kanske hjälpe det lite att få kroppen piggare i framtiden.

Tänkte även göra en update av år 2008 i ett nytt inlägg.

Puss


Säg mig?

Tom och jag tog just lite kvällsmat. Ost, smör, bröd och juice. Tom har ladrig smör på brödet, men jag har därför står det framme på  bänken. Tom plockade in maten för en stund sen och nu när jag skulle skölja mitt glas och tallrik så ser jag smörpaketet fortfarande stå framme!

Gör ni läsare också så? Om ni inte använder en av de fyra grejorna till maten så plockar ni inte in det heller eftersom ni inte använt det?
Jag plockar in för att vara snäll, varför skulle jag lämna kvar en grej för bara för att jag inte använder det?

Hmm...


Superwoman och nyårsplaner

Idag har jag verklien kännt mig som en riktig superwoman som inte suttit ner en endaste minut typ, frånsett nu. Har haft fullt upp sen jag öpnnade mina trötta ögon. Kort sagt, jäkligt mycket att stå i nu innan nyår!

Men nu är allt klart, biljetter till Arena är köpta, maten är bestämd så baby o jag ska storhandla i morgon. Sen har jag ju slitit med den här lägenheten också så stackrarna som ska sova här inte får astma eller framkallar dammalergi då Tom är kassast i Sverige på att städa! Men nu skiner den och luktar rent och fräscht igen. =) 
Ja har städat själv, jag är en typisk person som gillar att göra saker själv då det kommer till städning och diskning, iaf när Tom ska hjälpa till. Kan killar städa ordentligt? Tom står lågt på den listan, men jag gillar han ju ändå. :*

Nåväl, nu tänkte jag vila lite o se om det är nått bra på tv. I morgon kommer mammi och pappi till stan så jag ska handla med dom. =)  Hoppas rean ser bättre ut och att alla galna reafreak lagt ner nivån lite så det inte ser ut som ett slagfält i affärerna!

Pust och hej!


Lååååååååång dag

Jag har inte gjort nått nyttigt idag. Sov rätt länge, hamnade framför reprisen av Körslaget som jag blev besviken över. Timo var typ sämst första omgången men i går var hans kör en av de bättre! Synd, tycker jag.
Nåväl, sen har jag tränat lite sen efter förkylningen på step maskinen, gick okej ändå. Duschade, slappade framför tv:n med glass och så har jag plockat reda på alla julklappar så de har fått sin plats i skåp och garderober. :-)

Tror vi ska åka till mormor och morfar snart, ska ju hämta romväskan och en väska som jag ska packa allt som jag behöver i tills 3:e januari. För i morgon åker vi till stan och förblir där. =)


Oj, vilket intressant inlägg. ^^

Kaos på stan

Nu är jag tillbaka i lägenheten. Jag hittade inte så mycket på stan som jag hade hoppats, men shopping musten sögs ur mig så fort jag såg alla köer och människor överallt!

Men jag fick med mig lite ändå:

-Lipgloss Isadora
-Nagellack Isadora
-Glitter nagellack fö nyår Depend
-Strumpbyxor H&M
-Snygga hotpants trosor Kappahl


Jag hittade även en väska jag dregglade över i somras, men vet inte om jag är redo för den knallröda färgen. Sen hittade jag nyårsskärpet, men då kommer det ju ett dilemma. Svartglitter eller silverglitter?
En fika på Waye's blev det, köpte vitt te med blåbärssmak med mängder av antioxidanter och vitaminer, perfekt nu i förkylningstiderna! :-)

Vi drar oss strax tillbaka till Torsby, middag och möte med "gänget" om nyår.

Tandvärk och mellandagsrea

Jag fick gå upp tidigt idag för att hinna med allt jag skulle göra. Tänkte snart dra ut till bussen för att kolla utbudet på stan och ta en ensam fika på Wayne's! Har i övrigt inte sovit alls bra i natt då mina visdomständer spökar och gör bajs ont... >.<  Lagomt att VISdomständerna kommer när man är klar med skiten, eller nästan iaf. :P Men jag hoppas verkligen inte att jag får problem med dom.

Nej, nu måste jag rusa. See u!

Annandag jul och jag hade kul!

Update från gårdagen: Mysig jul hemma hos mormor med god mat, trevlig släkt, älsklingen var med och många fina paket! Idet på kvällen med världens förfest och fest, hade verkligen jätte kul, önskar att T och E hade varit friska nog att hänga med i deras specialité: Ölspelet! :-P
Kvällen slutade vid två och vi vaknade halv tolv i morse, frukost, fika med mormor och morfar sen Karlstad. På Bergvik var det proppfullt, Gina Tricot var inte ens att tänka på! Ska kolla i affärer i morgon.

Men tänkte skriva en liten lista på alla fina saker jag fått! :-)

- Naomi Campell parfym
- Cristina Augilera parfym
- David Hysseldoff parfym (namnet är nog fel..)
- Oliv duschkräm, fotkräm och body butter
- Badsalt
 - Olika tvålar 
-  duschcreme 
-  doftbad
- Mamma Mia dvd
- Tröja
- Pengar i öööööös
- Euro
- Två sjalar (stickad och palestina)
- MItt stjärntecken i glasbehållare
- Samlings kopp
- Jätte fint armband med kinesiska lyckosymboler
- Raggsockor
- Norska special tomtar



Har nog glömt nått, känner det på mig. Men jag är verkligen jätte glad och tacksam för allt fint jag fått! <3

I morgon ska utväxten bort och lite slingor tillkomma så man är fräsch på nyår. Sen blir det planering av nyårsfirande, mat, plats osv.

TACK alla underbara vänner för världens brak förfest i går! <3

Puss

Julen är över?

För de allra flesta så är julen så gott som över nu, vilket det brukar vara för mig också, men inte i år. I år blir det riktiga julen på juldagen istället så därför kan jag inte direkt berätta vad jag fått eftersom jag inte öppnat så många paket. Har lite extra cash i plånboken nu iaf efter kvällens paketöppnande plus lite bad grejor, är nöjd. :-)

Längtar verkligen tills morgondagen då det är riktigt jul, ÄLSKLINGEN kommer och sen ska vi ut och dansa som faaaaaan. Längtar även till att Tom ska öppna sitt paket, jag tror verkligen han kommer att bli JÄTTE glad över den. Känns riktigt skönt att känna så.

Nu tänkte jag faktiskt göra mig i ordning, på med pyjamas och lösa lite korsord i VR, om jag orkar. ^^

God jul!

Kalle anka dags

Nu har vi stått i så det heter duga här i stålhammarstugan! Om en timme ungefär kommer farssläkten infinna sig runt middagsbordet tillsammans med oss. Granen har fått några granar under sig och det lär bli fler sen när de andra kommer. Men som jag nämt tidigare, det är ju inte kvantiteten som räknas.

Därför tänkte jag nu gå ner och ta ett knäckebröd och invänta årets Kalle Anka. Kalle Anka är ett typiskt exempel på att svenskar älskar traditioner. Jag menar, varför skulle vi annars kolla på samma jultv år, efter år, efter år? Jag tycker det är mysigt iaf! :-)

GOD JUL älskling och alla kära där ute! <3

Julen är här

Idag är de då jul, jag har precis ätit frukost och ska snart hjälpa mor o far nere med lite små grejs. Idag har Eva namnsdag, vilket det har varit i alla andra år som jag levt också, men idag är det anorlunda, Ewa är inte här och firar med oss i år, aldrig någonsin mer.  Jag undrar hur det kommer kännas, vi blir en mindre för varje år nästan...
Först dog Stefan (kusinernas pappa), sen Sven Gösta (farmors nya) och nu Ewa. Det blir vi i familjen, farmor, farfar och kusiner, konstigt.


Men inte har julen kommit för att man ska sitta och vara ledsen, men ändå kan man inte undgå tanken. Tycker mest synd om kusinerna, deras första jul "ensamma".

Nej, GOD JUL alla där ute! Hoppas ni får fina paket! :)

Ingen vinst

Efter en hel kväll med bingolotto så är det bara att inse fakta; det blev ingen vinst i år heller. Men vad hade man egentligen väntat sig? Man borde egentligen någonstans veta att det inte är så stor chans att vinna, men när man sitter där med ett jävla nummer kvar på två ställen så kan man verkligen inte göra annat än att knipa tårna så hårt man orkar för att just nått av de två nummrerna ska dyka upp i rutan. Men det hör vanligtvis till traditionen, alla pinar sig igenom uppesittar kvällen och hoppas på det bästa.

Dra mig baklänges också! Jag åt faktiskt en hel skinkbit nu i kvällningen! Enorma framsteg om ni frågar mig, faktum är att det var gott, kanske tar en liten bit i morgon till julfrukosten, bestående av gröt och limpa med smör och ev. skinka.
Tjugo minuter kvar, sen är det jul!

GOD JUL!

Blodndinbellas tv blogg

Jag är en flitig läsare av Blondinbellas blogg, jag tycker det är riktigt intressant hur snabbt allt har gått, från okänd till en välomtalad person, på gott och på ont. Idag var inget undantag, jag läste lite i bloggen och bestämde mig för att kolla hennes nya grej, tv blogg.

Ett inlägg jag speciellt kommer ihåg är det när hon ska handla julklappar till Nils, hon ger tips om jacka, jeans, skor, kostym osv. Men nu undrar jag, HUR många i min ålder, och hennes, har råd att köpa sin pojkvän en ny kostym! :O Inte varje 18 åring som kan shoppa för över 10 000 kr varje månad...
Hon har verkligen lyckats, men jag såg även på den där videobloggen då hon tränade på gymmet, att jag tar några kilo mer än henne i en av maskinerna! :-D

Klä granen

Sådär, nu har jag äntligen lyckats förstå mig på den nya mobilen lite, kul med ombyte! Känns faktiskt helt okej att den andra telefonen uteblev, känns misslyckat att köpa en helt ny mobil bara för att få snäppet bättre kamera! Så ja, jag är nööööjd och nöjd är jag över att bloggen börjar se helt okej ut, i mina ögon! :-)
Vad tycker ni?

Nu ska jag snart ner och klä den där plastgranen som faktiskt nästan ser ut som en fin buskig riktig gran, skönt att slippa de där barren och sticket. Men som vanligt, julgransbelysningen verkar inte vara en hit för familjen Larsson/Persson. Varje år är det likadan visa som gäller, vart la vi julgransbelysningen? Och alltid på samma dag orkar någon fundera över det, så likt de andra åren så fick vi åka till ett stressat och överbefolkat centrum för att hitta en julgransbelysning. Vi lyckades, dessutom var det 50% på den! :D (För er som vill notera alltså!)

Som jag nämnt tidigare så blir det bingo i kväll, samt snacks och mamma och pappa kommer äta årets första julskinka på limpa eller knäckebröd med senap. Brorsan och jag blir nog aldrig så vuxna, skinka är inget för oss, vi är för skinkika för det! HAHA! x')

Uppdaterar väl mellan bingonummrena! ^^,

Dan före dopparedan

Ja, i morgon är det alltså jul, igen. Nu i skrivande stund så är mysfaktorn på max här i stålhammarstugan! Mor o far grejar lite med julskinkan nere i köket, granen ska snart sättas upp och sedan kläs och i kväll ska vi spela bingo! (Tradition för oss) Och i morgon kommer släkten på pappas sida, juldagen kommer bestå av firande hos mormor PLUS att älsklingen kommer! :-)

Bad news, mobilen som var på väg är inte alls på väg. De ringde och sa att den var bunden till 3, vilket det inte står på varken hemsidan eller i beställningsmailet vi fick, men de var sjyssta nog att ringa och berätta det. Men jag vill inte ha den om jag måste vara bunden till 3. Så nu håller jag på att göra en överenskommelse med lillebror om mobilbyte. Han har en samsung med 3 mpx kamera, precis så som jag vill ha det, så han tänker på saken. ;-)


Nu tänkte jag trixa lite med designen igen!

Mysig kväll alla läsare!

Ny design

Sådär, efter att ha lagt in lite bilder från digitalkameran så har jag fixat lite med designen! Så det här får duga tills vidare nu. =) Just precis nu tänkte jag hämta en kopp te och lägga mig och läsa veckorevyn som kom hem idag! Wihooooooo.
Och snart kommer tomten, inte alls länge kvar nu... Men jag saknar nig älskling, mega massa mycket!

Därför lägger jag upp en bild på underbara sötnosen i sitt klockrenaste utseende! ;-) <3

 Te amo! <3


Natti :*

Christmas feelings

Nu har det äntligen börjat infinna sig lite julefrid inom mig, jag längtar. Eftersom Tom inte är här så har jag aktiverat mig mer än vanligt, har ju faktiskt hunnit med mycket! Gårdagen blev jätte mysig, mumsig mat och sedan lite film, skratt och härligt prat!

Idag följde jag med Sandra till Sunne som sälskap då hon skulle kolla julklappsutbudet samt kolla in om de hade någon fin nyårsblåsa. Båda blev lyckliga, hon fick presenten hon letat efter till sin resande broder och jag hittade den fina nyårsblåsan som var nedsatt till halva priset! Me like! 
  Vi kollade affärerna, åt mat, blev irriterade på en gubbe som försökte köra över lillbilen! :O Sen hade vi ju knappast tur med varken rödljus eller tåg. ^^, En mycket lyckad och rolig dag, vilket det oftast blir tillsammans med Sandra! :D

Vi var hemma vid tre, så jag har packat in en miljon julklappar, jag älskar att packa in paket! Julstädat på rummet, hjälpt brorsan med inhandling av julklapp till bruden, samt köpt nått lite till mor och far tillsammans. Nu sitter jag hos mormor och ska dricka te med förkylningshonung, bästa kuren mot riven hals.

Och jag är happy, ett paket är på väg hem med en ny mobil till mig! Wihoooo! Kanon bra recensioner och toppbetyg, i'm happy! Blir nog inte så överdrivet många klappar till, men vad gör det? Det är ju kvaliteten som räknas, inte kvantiteten tycker jag. =)

Vi säger så, ha en mysiiiig kväll!

Dunder tabell

Nu har vi ätit en härlig middag och hunnit proppa i oss lite chips m dipp och lite M&M:s, favoriter sen Barcelona som fanns på töcksfors köpcenter!! Mumma, så jag köpte med till vår filmkväll med flickorna i morgon, som plåster på såren. Har väldigt dåligt samvete att det blev som det blev, men finns liksom inte så mkt att göra åt det.

Kollplatsens sida måste ha varit skum, för datumet hade blivit framflyttat, så dagens datum stod på söndagens tabeller, men senare i kväll verkar det ha ordnat upp sig så jag kommer nog hem i morgon iaf! :P

Och Sandra, om du råkar läsa det här innan vi ses i morgon så följer jag gärna med på måndag och kollar in utbudet! Såg världens finaste nyåarblåsa på Bikbok på töcksforscentret, men varför jag inte köpte den när det var 50% i hela affären? Ja, jag ville väl må dåligt i flera veckor framöver och ha ångest över att jag inte köpte den. Det släpper aldriiiig.


Vi säger så. Nu blir det julefilm!

BALDERS BALLE!

Igår var det då fest, en fest som verkligen var skit kul, till att börja med.
Maten var jätte god som vanligt, norsk julmat är kalas! Sen la svärfar sitt kort i baren och ja, det blev en heeeel del dricka, men vid tolv började munnen ta in vatten och jag kände mig helt okej vid tvåtiden, då stället stängde.


Halv tre skulle svärfar ha hamburgare, plast svärmor var försvunnen och vi kastade in oss i en taxi för efterfest, i ett garage! Nu snackar vi inte ett vanligt husgarage utan ett nybyggt skit snyggt och stort garage värde 50 milj kronor! Där bjöds det på dricka för alla dom som inte skulle köra till >Töcksfors dagen efter, plus chips i mängder som passade mig bättre. :-P  Vid halv fyra kom vi hem med taxi, tom glömde mobilen i taxin och den finns nu någonstans i Oslo, plus poäng till tom?

Fyra la jag mig, tom halv sex. När klockan ringde elva gjorde jag mig klar och hoppade in i toms pärla till bil.Fick släppa av tom hos sin mamma, för att han inte  var nykter ännu och då kokar givetvis biljäveln så svärmor fick köra mig till töcksfors och bussen. Tack!

När bussen kommer frågar jag om det är byte i årjäng för att det var en minibuss som hämtade mig och den går inte till karlstad. Han svarar ja, men att bussen till karlstad inte går förrän vid kvart i fem! På internet stod det att jag skulle vara i karlstad 15.10 och sen tåget 16.45. Det stämmde inte alls sa han. ÄNDÅ kollade jag tabellen två gånger för den 20:e, allts idag. Så det var bara att ringa svärmor och åka med tillbaka. Jag hatar värmlands kollektivtafik, TUR att hon fortfarande var kvar annars hade jag fått stå där ett bra jävla tag. Balle.

Så nu är jag grinig. Ingen film med sötbrudarna, utan en lörag med en bakfull tom som ska se på fotboll. Livet går verkligen emot mig...

Out.

Snart är det lov!

Oh, nu är det bara en timme kvar i skolan, i morgon alltså. En film på tyskan och ingen mer skola detta år, nice. Men att gå på jullov med ett kasst matte prov i fickan är ingen höjdare, men vad ska jag säga? Jag försökte och det är ju faktiskt bara ett delprov, så visst är jag nöjd.

I morgon blir det då ett julbord, sen på lördag ska jag mysa framför Mimmi och Reine i fjällen tillsammans med mina sötnosar till flickor! <3 Så underbart härligt att ha så nära vänner, man behöver verkligen dom! Och de finns alltid där i vått och torrt, vad mer kan man begära? Love to you <3

Nu tänkte jag lägga ner lite finkläder i lilla resväskan och sen sova, är skit trött... även om jag hade lång sovmorgon i dag och en liten kortis i morgon.

Natti :*

Ändrade planer och ful design

Nu är jag hos mormor och morfar, jag tycker om att vara här, kanske för att de är de bästa morföräldrar man kan ha?
Har tillbringat rätt så exakt två timmar på läxhjälpen idag, så nu är jag lite laddad inför matteprovet i morgon, så vi får väl se hur det går.


Helgens planer är ändrade, jag kommer ta bussen till k-d sen åker vi till Norge till Solbergs fest, på lördag tidigt åker jag hem till byn igen och har en underbar kväll med mina älsklings flickor! <3
Sen stannar jag hemma därför att Tom skulle fixa lite med grejor hemma samt hjälpa sin pappa med diverse grejor i hans garage (företag). Så jag kommer inte se Tom förrän på juldagen nästan, hard. Men sen får vi många fina dagar tillsammans! :-) Men nu kan jag städa och hjälpa mamma med styret innan julen, men det är mysigt, julmusik, julbak och annat julmys! 
Tänkte även försöka fixa den där jävla designen nu när jag helt plötsligt fick tre dagar slapp.

Tom och jag ska vara tomtar i år, norska tomtar. Tror det kan bli kul, småkidsen kommer fatta nada! :-D

Ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag. Bonde final, styrka+kondis och en dokumentär om en man som ska föda barn! :O

Fet ångest

Blääääää, kollade just tågtiderna och inget verkar gå min väg, men det får det helt enkelt göra ändå.
Så är det helt enkelt när man ska hinna med kompisar och pojkvän och givetvis kan jag inte (eller vill)  välja bort någon av dem. :-P
Så på fredag blir det buss till karlstad, bil till Norge där vi ska på Henning Solbergs fest (kanske lite dricka, antagligen) och sen måste Tom vara nykter nog att köra mig till Töcksfors på lördag innan kl.12.00. Därefter tillbringar jag två timmar på buss, en timme väntetid och sen tåget hem till Torsby. Därefter ska jag umgås med de bästa flickorna i världen, hoppas på en sen och trevlig helg. Sen på söndag åker jag tillbaka till Norge och får nog stanna där tills 23, för jag orkar inte direkt åka buss och tåg i mer än tio timmar på TVÅ dagar! Haha, gäller att ligga i när man ska vara på topp!
Men som sagt var, jag gör det frivilligt så det är inte så synd om mig. ^^

Annika har peppat oss inför Romresan och nu längtar jag verkligen! Inte alls länge tills vi åker, mindre än tre veckor nästan! :O Det som jag inte är peppad för istället är ju "latin rundan" då vi ska informera sp08 klassen om varför det är bra att välja språk. Från att vara minst frivillig till att vara ENSAM att informera. Hela klassen ville med och vi offrade oss för laget, men när alla skrev av sig infogrejen så var det bara sandra och jag kvar! Vi får se hur det går, romresan kanske lockar? :P

Nu ska jag se på vänner och ta en kopp te. I kväll blir det mattekväll inför provet i morgon. Yes, nog älskar vi matte! (Stor ironi!!)

Världens bästa film!

Det var år och dar sen jag såg världens bästa film, Titanic! Det är verkligen en underbart vacker film som man aldrig kan se för många ggr, mellanrum mellan filmen är alltid bra för den är ju riktigt lång, speciellt när man ska upp runt sju tiden i morgon bitti. :-/ Men det struntar jag i, för Tom vägrar se den filmen så då tycker jag att jag lika gärna kan kolla på den själv.

Nyårs planerna är i stort sett klara, enda som återstår är outfit och något gott och enkelt att äta, tips?
Har skrivit min önskelista till mor och far, den kom lite sent tyckte mamma, men det gör mig inget om jag inte får det jag önskat mig. Jag är otroligt tacksam för det jag får, mina föräldrar sliter och jobbar och de får inte direkt pengar tillbaka av mig, så jag är tacksam. Dessutom känner jag ingen hysteri över julen på julklappsfronten, jag får det jag får och jag vet att jag kommer bli nöjd, tacksamma människor brukar bli det. :-P

Elin, sandra och jag tog ju en promenix förut och disskuterade det, vi är tacksamma mot våra föräldrar. :-P

Nej, nu ska jag koka lite vatten och se vidare på världens finaste FILM!

Snart är det jul, här i vårt hus

O'boy, nu är det inte överdrivet länge kvar tills julen står utanför dörren, eller kanske innanför? Hur som helst så har jag önskat mig massor med saker och jag hoppas väl att nått av det som stod på listan kommer att bli verkligehet. Mamma har inte varit så bra på att hålla presenterna hemliga förut, jag har alltid sett nått i en affär o så ber hon mig gå ur affären en sväng... Ja, typiskt, men det här året så har jag absolut ingen aniiiiiiing.
Pengar hoppas jag iaf på, så kan jag handla vilt på mellandags rean! (ICH MAG REA! :D )

Nu tänkte jag svida om, för Sandra och kanske Elin (?) ska ta en promenix, upp till bevis med fotskrället som bara går på baksmäll efter baksmäll...
Men en promenad är alltid bra, speciellt om vågen står 10 kg för mkt.

Hejssvejs!

Julklapps hysteri

Efter en mycket lång dag bestående av tre lektioner så blev det en fika med tremänningen och lite julklappsinslagande här hemma med mamma. Hämtade ut Toms julklapp tidigare idag och jag tror att den är perfekt! Kul att man känner såå ibland... :-P

Talet gick slutligen bra idag, även om jag mest kände mig som sköj tanten som sa massa dynga, men jag fick bra kritik och faktiskt så kollade jag ner på min stolplista ett fåtal ggr bara. Så nu är klumpen i magen borta för ett tag framöver.

I morgon blir det wiener med S och kanske E? Plus lite julklapps letande. 
Nu ska jag ringa Tom, plugga svenska och sen sooooooova.

Puss!

Tre tusen kalorier senare

Nu är vi hemma igen. Har spenderat kvällen hos Jonas och Bea på födelsedags fika, super nice! Men allt gott sätter sig ju alltid på fel ställe, så i morgon börjar min rgelbundna träning, dels för att jag ska må bättre och trivas med mig själv och dels för att kolla om foten håller måttet.

Tidig morgon i morgon, tågtiderna har ändrats så mitttåg går 06.18 istället för 06.38. Hårt. Är i skolan lite tidigare iaf så jag slipper kuta benen av mig. Det negativa är att jag ska släpa på alla julklappar första lektionen, men sen blir det possitivt igen för att Sandra är snäll och kör mig hem med mitt lass till klappar! :-)

Försöker ladda på mitt tal, men det går inget vidare... Jag vet inte hur det går, men det är ju tredje gången jag ska hålla ett tal i min treåriga gymnasietid och jag får inte ha talet med mig, kommer nog gå kärvt till en början. Men det växer väl bort och den jobbiga känslan att alla stirrar sönder en försvinner? Allting löser sig. Hoppas halva klassen är sjuk (ta det på rätt sätt) ju färre dessto lättare blir det. Och tres kanske inte kommer, jag som tänkte ta min energi genom att kolla på henne, att han någon som man liksom vet lyssnar intresserat gör det alltid lättare att få fram det man vill få fram.

Nej, nu ska jag sluta trakassera er stackare med mitt taldilemma. I morgon slipper ni det! :-P
Tänkte även försöka få blogg designen på fötter igen, pappi borde ha fixat virusskyddet.

Btw, jag har blivit bjuden till Hennings Solbergs privatfest i Norge på fredag! Bättre sätt att avsluta höstterminen på finns väl inte? Eller, om de bästa hade varit med  så hade det varit fulländat!! Men norges rally ikon säger man inte gärna nej till.  (-:

Nu blire wallander!
Night!

Sunday

Alla julklappar är köpta och jag är ruskigt lycklig eftersom jag slipper ränna mer i affärer för att hitta något till andra, nu kan jag fokusera på mig själ i stället! ;-) Toms pappa med fru är på väg hit, oväntat eftersom vi inte hört något från dem så vi trodde att besöket uteblev, men det har det inte gjort, de är på väg! Så en sväng på stan tror jag att det blir, men som sagt var, då kan jag kolla saker till mig själv. ^^,

I kväll åker jag inte hem, jag ska hem till Bea och Jonas för att fröken fyller år i morgon och då är jag inte här, så en dag tidigare blir det.

Btw, ÄLSKAR mina nya stövlar! Men, de har inte riktigt fyllt sin funktion än eftersom jag inte inpregnerat dom ännu.
Har även läst igenom mina aupair kataloger som jag fått hem, ett år i USA helst LA skulle vara underbart.

Jag vet inte vart jag är på väg just nu, jag vet inte vad jag vill och de är jobbigt. Bort ska jag iaf.

Här med förklarar jag skolveckan över

Nu är skolveckan över och man kan ju tycka att det är dags för vila under helgen, men det blir det inte för fröken Larsson. Nej, likt en duracell kanin så ska jag julhandla lördag och söndag, mellan shoppingen så blir det (tydligen) en fotbollsmatch, norge besök, gratullera Bea och pluggande på svenska.

På måndag ska jag hålla ett tal om andevärlden, som jag ska kunna utantill, vilket inte blir så lätt, fast det egentligen borde bli det. Det är ju något jag ska berätta att jag tro på osv, men skriver man ett tal så kommer man alltid på massa bra meningar att säga, vilket man glömmer bort när man inte får ha med det där jäva pappret.
Sen har jag svenska prov på tisdag, matte VG del sen är det lov.

Matte provet i dag gick nog skit.

Idol o mys i kväll! =)

Nemas virusskydd

Jag passar på att sno lite internet hos mormor nu eftersom virusskyddet inte gills längre, pappi fixar det i helgen. Även om jag haft internet så hade jag väl inte kunnat blogga så mycket ändå eftersom jag har ett matte prov i morgon, som kanske kommer att gå om hjärnan orkar komma ihåg allt det som pluggats in? Brukar ju tyvärr inte bli så, men än är inte spelet över!!

Dagen börjar med lucia i kyrkan i morgon, mysigt. Sen lite lucia fika på tyskan, ÄNNU mer mys. Matteprov därefter och sen när skiten är klar så ska skolsyster får rycka och dra bort lite stygn i foten. När det är borta så finns det inte så mycket mer att göra med den här foten, får se åt vilket håll det vankar.

I morgon ska jag också åka till älsklingen för en mysig helg med julshopping och familjeträff med familjen från Norge. Det bästa är att jag får träffa älsklingen och JAG FÅR ÄNTLIGEN MINA STÖVLAR! =) Ni kan se dem om ni klickar på den här länken: http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Varmfodrat.aspx?art=240683

Nej, nu ska jag skriva och klaga på Vecko revyn igen. min prenumeration är nog slut, ändå skickade de en tidning och faktura på det! Hur dumt blir inte det om man först accepterar deras erbjudande om 5nr för 99:-, sen när prenumerationen är slut så börjar de skicka en tidning i taget med faktura, och då har jag ju bara tackat ja för 5 nr?
Nåväl, det löser sig nog.

Ikväll blire skipper, matte och en härlig dusch!

Kort update

Mitt matte plugg har inte varit för effektivt i dag, även om jag egentligen borde ha varit jävligt effektiv för att vara exakt. Jag har inte precis matteceller från mina föräldrar att brås på så det blir extra tungt för jag förstår verkligen inte allt jag läser i den där nedrans boken som hoppas över steg i uträkningarna så ma inte vet vad dom håller på med!!

Varför jag inte varit effektiv kan bero på att min moster fyller år idag, så vi har varit på kalas i cirkus två timmar och jag stannar inte gärna hemma för mattens skull istället för att fira min moster? Men en timme har jag väl fått gjort iaf, något lättare på hemuppgifterna. Men nu strejkar hjärnan, så jag tänkte ta ett bad, sen kolla lite till på skiten innan säsongsavslutningen för DH! VIKTIGT!

Vi säger så. Btw, fick stövlarna jag pratat om. Dock i den andra färgen, men det gör mig ingeeenting!

Puss

Slutkörd

Jag har riktigt pinande träningsvärk efter utfalls övningarna jag gjorde igår, så nu orkar jag knappt ställa mig upp. :-P Armarna fick sig en rejäl omgång förut på gymmet, ben och ryggövningen får vänta så att foten fått ta igen sig ordentligt. Hur som helst så är det underbart att känna att träningen verkligen gett något!

Nu tänkte jag kolla lite på city akuten medans jag pluggar inför svenska provet i morgon som inte var nått svårt men som jag ändå inte hunnit kolla på. Tänkte även ge matten ett halvshjärtat försök en halv timme sen, jag försöker verkligen.

Sen vill jag spilla en tår för att mina fina stövlar inte fanns kvar i norge på affären där toms familj kunde köpa med dom, så jag tror snart jag gråter ihjäl mig. :( Funderar på att köpa den andra färgen ändå, även om de inte var lika snygga. Men skönare och snyggare stövlar hittar jag inte innan jul är jag rädd för... BALLE.

Kanske blir en akut tripp till kd på onsdag eftermiddag när jag egentligen borde plugga matte? Men iofs, får hjälp av tom då så det skulle ju var TOPPEN. Vi får se. Jag vill ha dom, jag SKA ha dom. Hjälp mig bota min köpångest?

Hejs,

Hem på vila

Jag har bara tre lektioner på måndagar, den första timmen och de två sista så nu är jag hemma på lunch och lite vila.
Handlade lite avocado och kyckling till min kyckling sallad som jag ska äta när jag kommer hem, så jag ser fram emot skoldagens slut.


I kväll blir det gymmet med Sandra och matte plugg. Jag måste verkligen försöka få sving på det där med alla grafer och första och andra derivata. Men skulle det blir kugg på det här provet så brister inte världen för det, jag gjorde ju ett försök iaf och det är det viktigaste just nu, kursprovet räknas.

Dessutom tänkte jag fixa iordning designen på bloggen nu i veckan också, eftersom vårt virus program går ut om två dagar och pappsi är inte hemma förrän på torsdag kväll... Ha överseende om det blir mycket ändrig på bloggen nu framöver.

Puss!

End of the week

Då är det söndag och jag har tillbringat kvällen på min pilatesboll och gjort lite egna styrke övningar, mina ben är redan körda efter massa utfalls övningar. Kommer nog har en kännbar träningsvärk i morgon om jag redan nu måste slänga ner mig ner de sista cm på stolen. Ni vet väl den smärtan? När man ska sätta sig ner och måste liksom kasta ner sig de sista cm annars går benen av!? Usch, men det är bra, för då vet jag att de dallriga låren och den dallriga rumpan fått sig en omgång. ;-)

I morgon blire det skolan, därefter en kaffe latte med tremänningen, sen svenska och matte hela kvällen. Matte är inget kul. Omprov många ggr på kurspovet känns det som. Det är inte mitt mål, så jag får rycka upp mig helt enkelt, känns även som att allt blir lättare när jag får den där jävla grafräknaren. Grafräknaren, save my life!!

Nej, nu ska jag fortsätta och se "Välkommen till familjen", en rätt söt film. =)

Natti :*

Bakslag

Hege -Jeanett och jag har varit på san idag, proppfullt med julhandlande människor! Men jag har köpt tre julklappar iaf så nu behöver jag inte tänka så överdrivet mycket på mor och bror. Men de få timmarna på stan blev betalda av ingen mindre än mig själv, foten är jätte konstig och inte alls bra så det känns inte ett dugg kul att det är så här igen. Back till ruta ett verkar det som. FAN.

Såg att mina stövlar fortfarande finns i norge. Och jag vet att jag inte kommer till norge innan jul. Och inte går de att beställa på internet?! Balle också... Allting är emot mig verkar det som.

Aja, ska sluta sura och dra på en liten hemma fest med en flaska vin och spela lite gh. Msigt kväll. ^^

Out.

Sov gott farmor

Idag kom farmor till rätta bredvid farfar. Jag har aldrig varit med om en jordfästning förut, bara kremation så det var lite jobbigt att se kistan med farmor i långt nere i jorden. Hon fryser nog, det snöade hela tiden och alla blommor blev vita som döden på ett ögonblick. Farfar tar hand om henne.

Hur som helst så är det myket lättare att säga hej då till någon som dött pga ålder. Farmor var ju gammal, hon ville dö för att hon inte orkade något själv, därför är det lättare att acceptera att hon gått vidare. Ewa var det tvärt om med, hon var ung, hade små barn och hade cancer, orättvist rakt igenom, den begravningen var det jobbigaste ögonblicket det här året, för man vet att hon dog för att vi inte tar tag i saker förrän det är försent. Tänk om man la en liten summa i månaden till forskning, forskningen som kan rädda liv, då kanske man kunde spara många liv, men för vår familj/släkt så är det för sent. Därför måste vi öppna ögonen innan det är för sent...

Det finns begravningar på både gott och ont. Endel är lättare att acceptera, andra inte.

För älskling vi ska alla en gång dö...


Sov gott farmor <3

Lediga kvällar och begravning

Lediga kvällar är det bästa som finns, men det känns som att jag har något att göra hela tden, men vet inte vad... Städade mitt rum idag, det luktar härligt skur och rengöringsmedel. Sängen fick sig en ombytare också, finns det något skönare än att lägga sig i nytvättade lakan? Jag tycker det är super NICE.

Nu är vi hos mormor och morfar. I morgon är det begravning, igen. Det är inte ofta man går på begravning två gånger på ett år, kan garantera att det inte alls är trevligt. Kommer väl grina som en grinolle i morgon, men sen får farmor frid bredvid farfar. När Ewa skulle begravas så grina jag direkt jag såg kapellet, och när jag såg kistan och Mike och Melwins hjärtkrans så var det absolut kört. Det var otroligt jobbigt... Och att behöva sitta där svartklädd (viktigt eftersom farmor är jätte noga med gamla traditioner) och försöka att inte tänka på hur hon ser ut där inne i den mörka kistan.

I dag skulle jag ha anmält mig som frivillig för att donera organ, alltså om jag skulle dö. Faktum är att jag ska göra det nu över nätet. Om jag dör så behöver jag inte mina organ, jag vill ge en annan människa ett hopp till ett nytt liv om jag kan hjälpa. Vad ska man med organ till när man är död?

Otros hysteri

Nu ikväll har jag läst fem bloggar som alla har handlat om otrohet, jag har sett reklam på ett tv program om otrohet och sett tre andra tv såpor som handlat om just otrohet. Det skär i hjärtat varje gång jag hör ordet och jag funderar verkligen på vad det är som får en människa att vilja såra den som står en närmast på ett sådant brutalt och hemskt sätt? 
   Jag säger inte att "en ång otrogen, alltid otrogen" för jag vill våga tro att människor förändrar sig, att de tänker efter.  Som de allra flesta skrev på bloggen så tror inte de heller på ordspråket, men ett sådant sår läker inte på en dag eller månad.

Vem skyller man på?


Mysig torsdag

Sandra och jag drog till gymmet innan läxhjälpen, fick lite känningar i mina armar! ;-P
Matten gick sådär, jag måste verkligen fråga mig gång på gång varför jag över huvudtaget läser kursen för jag tycker verkligen det är en pina att behöva gå dit om och om igen...
 Vägen hem från läxhjälpen blev dessto bättre, Sandra och jag tog en genväg över trotoaren med lill polon och lite handbroms sladdar! ^^ Det är kuul med vinter! :-D

Så nu efter en härlig dusch så ska jag se Bonde söker fru även om det är värdelöst och äta pepparkakor och dricka mjölk. Mysig kväll. Dessutom har jag mega lång sovmorgon i morgon så det ska också sitta NICE.

Vi säger så.

Orkaaaa

Jag satsade på gymmet vid sju tiden. Sju tiden är nu och jag har fortfarande inte kommit så överdrivet långt. :( Men ju mer jag tänker på det så är det typ tre maskiner jag kan köra som jag inte behöver bry mig om foten, samtidigt kan jag inte köra uppvärmnings maskinerna... =/  Nej, jag får ligga på soffan i kväll. BAD! Jag som verkligen ville försöka nu. Men som Sandra så fint sa så är det ju ingen man behöver visa upp sig för inför vintern, bättre att träna stenhårt inför beach 09 och STUDENTEN!

Skulle ju va kul om man kunde ha sina gamla jeans på sig igen. JÄVLAKUKFOT!

Lugna puckar

Idag är det en riktigt lugn dag, vilket behövs. Nästan så att jag känner mig rastlös för att jag inte har nått att göra. Funderar nästan på att åka till gymmet, för att träna armarna givetvis, men är så tråkigt att åka själv... Men vi får väl se hur det blir, tänkte först plocka undan lite på rummet, har också satt upp julstjärnan så nu är det julstämmning.

Jag kunde ha haft sovmorgon i morse, min musik var inställd. Istället for jag land och rike runt och gjorde även lite sammanfattning till matten som inte var allt för roligt men nödvändigt. Blir en hel del matte den här och nästa vecka.
Bengan har fått fnatt och gett oss prov redan på tredje svenska C timmen! Ingen big deal men ändå ett prov som inte är så vanligt på hans lektioner.

I morgon tänkte jag ta tag i att betala Rom resan och antagligen beställa och betala studentmössan. Slutar tidigt, men det spelar ju inte mig någon roll då jag nog ska bege mig på mattehjälp antingen mellan tre och fyra eller sex och sju.
Just exakt nu tänkte jag rensa datorn på ALLT. Göra en skiva till bilen även om p3 är det bästa.

Vi säger så.

Fixat mupp passet

Jag ringde polisen i fredags och kollade upp det där med passet, han tycket jag skulle göra ett nytt om jag ändå garanterat åker utomlands två gånger nästa år. Så idag när jag kom med tåget gick jag raka vägen till polisen och fixade skiten, vilket jag nog skulle ha väntat med tills morgondagen. Efter att ha sovit på tåget MED mössa i cirkus en o en halv timme så såg man ju inte allför fin ut i håret, vilket mitt pass nu kommer att bevisa.

Nåja, hon frågade om jag ville ta om kortet när hon såg att jag skrattade så åt det, men jag sa nej. Jag orkade inte och mitt pass behöver bara de på flygplatsen se, så no big deal egentligen. Även om det är rätt skönt att se okej ut iaf. :P

En fika med tremänningen hann jag med och det var mys som vanligt. Hon körde mig hem i sin polo (I KNOW! hon har också en POLO =P) så nu har jag skickat allt mitt latin arbete till Ekis så hon får sätta i hop det eftersom jag är trotalt värdelös på sådanna saker. :-(  
    Mamma och jag är ensamma idag så det blir bulgur och bön+grönsaks sås! NICE!


Latin möte i kväll och vi har nått vårt mål på 5000:- på insamlingsbloggen efter gårdagens försäljning! =)

Ny vecka, nya krav

Idag är det måndag och jag är tacksam för att vi är lediga. Den här veckan har jag lite att göra, Latin arbetet ska lämnas in, Latin provet ska göras, Latin översättningen ska göras och studentmössan ska betalas. Men det är inte överdrivet länge kvar tills det är lov nu så man får hänga i så gott det går.

Tom kom på i morse att han inte hade frukost, så jag ska ner till stan sen och fika frukost på Waynes. ^^ Ska även kolla lite utbud på julklappar sen tar jag tåget hem och ska fixa passet hos polsen därefter en fika med tremänningen.
Projektarbetet får lite tid i kvällningen också innan latin mötet om rom resan.

Ja, nu är det officiellt december och jag har ingen julstjärna än. =(

Out.

RSS 2.0