Framtidsplaner

Idag är en riktig såndär dag där man inser hur jävla bra man har det!
Jag har underbara vänner som jag verkligen kan lita på och som alltid finns där, jag har fick min Au pair resa bestämd redan andra matchningen efter knappt 1 vecka i programmet och den verkar helt underbar. Det bästa med allt är att mamman är LC och verkligen kommer ta hand om mig och hjälpa mig med allt, de kommer ju till och med betala mitt körkort! Dessutom har jag redan två vänner i området. :) Jag har världens bästa svärfamilj och en underbar pojkvän som är så otroligt förstående och hjälpsamma.

Sen min familj, tack mamma och pappa för att ni ger mig den här resan och låter alla mina besparingar vara orörda. Tack för att ni alltid finns där och stöttar mig!

Shit, idag är det verkligen en lovprisning till Gud, men jag är verkligen så otroligt tacksam för allt.
Att jag om lite mer än en vecka kommer befinna mig på Östkusten med två av mina närmsta vänner gör bara allting ännu bättre! Att Bea alltid pushar på och är så otroligt ivrig att få hälsa på gör så mycket för min inställning.

Always on my mind, always in my heart.

Vad är du extremt tacksam för idag? :)

Would you know my name, if I saw you in heaven?

Shit vad konstigt det är att vakna upp och komma på att man inte ska till jobbet. Men jag gick upp vid nio idag ändå, för jag vill inte vända om dygnen. Så jag håller på att tvätta mina kläder nu och kollar runt lite på internet, borde igentligen ta en promenad, men tar nog en tur på gå-maskinen och kör lite styrka så jag får upp pulsen lite.

Jag känner massa känslor just nu och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag längtar tills ikväll, för då ska vi till Norge och jag får äntligen se alla igen och så ska säga hejdå till hela min "andra" familj, jag längtar tills fredag för då har min bästa Elin fyllt 20 och ska firas med dunder och brak! Jag längtar tills helgen efter, för då blir den ständiga duon äntligen fulländad till den makalösa trion med Sandra, en sista helg tillsammans... sen längtar jag tills helgen innan jag åker, då ska jag fira min 20 årsdag, sen längtar jag tills jag ska åka. FAR AWAY!

Jag har blandade känslor för separationen med Tom. Vi står ändå i det klara att vi får ta det här året till vårt egna år och göra det vi vill. När jag är tillbaka får vi se vart vi står då, förhoppningsvis blir det som det är nu. Eller så inser vi att det kanske har varit våran tid. Svårt att förstå när det gäller ens andra hälft, ens själsfrände.


Baby Addison!

Min värdfamilj fick sin lilla bebis igår! :) Liten flicka vid namn Addison och hon är sååååååå söt! Längtar som en idiot tills jag ska åka och ta hand om gullungarna dagarna i ända. (:

Idag kom la familia till stan och jag fick mig en fin blommig huvtröja, en ny sjal, strumpor och ett par snygga ecco skor. Jag försöker inte handla så mycket eftersom jag vet att jag snart ska iväg och inte behöver ta med mig så mycket utan handla där.

I morgon kväll bär det av till Norge, vi stannar där tills torsdag, sen bär det av till torsby på fredag eftersom älskade Elin fyller 20!! :D Så det är lite att hinna med, men det går allt an!

Gjorde även sista dagen på jobbet igår, var faktiskt lite sorgligt att lägga av sig passerkortet och namnbrickan, men jag avslutade på topp!! Fick stå på bord och göra burgarna, det var hockeyrusch så vi stod på bordet från 17.15-20-30! Jobbade över en timme och stämplade ut med en lapp som det stod 42,50 timmar! Yeeey. :)
Känns så otroligt konstigt o inte ha ett jobb att gå tillbaka till, men nu är jag tillbaka till verkligheten och kan fokusera på allt som ska göras.

I dag hann jag med att träffa Bea! Lovely som alltid. I morgon ska jag träffa Elin och boka tågbiljetter till Sandra, kopiera mitt körkort, tvätta mina kläder (Ja, vi tvättade separat nu eftersom Tom har fyllt hela tvättkorgen och golvet med sina kläder o det blir MINST 6 maskiner), packa inför Norge, åka till Norge! :)

Fullrulle!

Ha de bra. :)


Längtan!

Idag är det fredag, vilket skulle ha inneburit fredagsmys med Tom ikväll. Men eftersom folk är sjuka och hemma för vård av barn så behövde de någon till att stänga, jag sa att jag kunde. I samma veva insåg jag dock till min förfäran att det är löningsfredag (NOT FUN) och efter vi har stängt så ska vi också in till City och jobba lite natt. Jag ska upp och ha frukostbuffe med Bea jue på Plaza i morgon klockan sju!!!! Inte heeelt perfekt time-at av mig, men det får gå ändå.
Jag kommer nog få ihop lite runt 40 timmar eller till och med mer den här veckan så det är ett fint avslut på min karriär. ;)

I allafall så kommer Tom hem om en timme, då ska vi ha fredagsmys. Även om det är mitt på dagen och inget bra på tv. Vi ska käka pizza, fruktsallad och se på Bröllopsfotografen vilket ska bli underbart mysigt. :)

Min Hostfamily får snart sitt andra barn, vilken dag som helst ska hon komma!! Är så otroligt excited. En liten babygirl som jag ska få ta hand om! :D It´s getting closer.

Ha en trevlig fredag!

Den bästa klassen ever!

Chicken problems!

Jag håller på att göra mat. Min favorit mat just nu.

Kyckling med fullkorns couscous, ärt-parprika-majs blandning, rårivna morötter och gräddsås!

Det tar bara sån jävla tid att få kycklingen klar. Jag hatar verkligen faktumet när man tror att man kan börja hugga in för kycklingen har ju stekt huuuuuur länge som helst, och när man sedan skär i den för att se hur den ser ut innuti så är den fortfarande rosa. SUUUUUG.

Ja, jag är irriterad nu. Att jag är vrålhungrig och måste vänta på kycklinghelvetet gör ju inte saken bättre. >.<

 

 


Torsdag (Löningsdag!!)

Jag vaknade runt 10 tiden och började dagen med att läsa klart SOLO. Därefter tog jag mig en rejäl morgonpromenix, riktigt gött väder ute ändå för promenad, hade givetvis inte gjort något om det var sol och lite mer vårkänsla... Min iPod var urladdad så hade inget att lyssna på, men det gick la bra ändå.

Idag ska jag skicka in hälsoundersökningen och polisutdraget.
Idag blir det jobb, stängning på en lönedag är ju inte sådär superkul då det antagligen kommer rulla på rätt mycket under kvällen. Dessutom rullar det ju även in en fin summa på mitt konto idag också! :)

Nu ska jag plocka undan lite och göra mig en kopp cappuchino med toblerone!


Dagens låt: Possibility- Lykke Li
Dagens helvete: precis när jag skalat min grapefrukt så spricker såret i läppen upp. Ja, ni kan ju räkna ut själva hur gött det svider i såret när en svinsur frukt vidrör dess område.
Dagens kläder: Underställ sen promenaden.
Dagens neeeeeed: Tom.

Let it be

Jag kom hem rätt sent i går och somnade inte förrän efter tre tiden. Fick gå upp i skaplig tid ändå för att fixa i ordning lägenhten för Sofia och Malin skulle ju komma på besök! Hur som haver så drog jag till stan innan jag skulle hämta upp dem vid 13 och hann förbi Åhléns fotoautomat för att få ett foto till mitt internationella körkort (som jag inte kommer att behöva så länge).

Våfflorna blev skit goda och sällskapet gjorde ju det hela ännu bätter! Fy sjutton vad jag kommer sakna alla er på jobbet som jag faktiskt nu börjat komma så nära. Det är tråkigt, men facebook är ju riktigt bra för sådanna hära tillfällen. :)

Fick mina visumpapper idag, den 12 april äre dax! Och vilken procedur alltså. Shit. Elin och jag tänker dra till Sandra helgen innan och sen ha en heldag i huvudstaden innan vi drar hem igen. Ska bli så jävla kul! :D En resa vi planerat så länge och nu kom den så jäkla lägligt!

Allting rullar på som det ska och nu är det bara sol och värme som saknas!! :)

Natti :*

Jag fick till en låt tillslut.

Jag har gjort en låt till Tom. Jag tror han kommer tycka om den.

How I´m gonna make it

I can´t understand that I´m  leaving you baby, after all this years.
But I know you know that this is something I really want to do.
And I want you to know, that it´s hard to go away from you.

But, how i´m gonna make it when you´re not there, with me.
and how I´m gonna make it when you´re not there, to console me,
and how I´m gonna wake up when you´re not there, right beside me.

I want you to know that I will love you for ever

You have been a big part of my life, did you know that?
You know that you still will be in my life, like you have always been.

But how I´m gonna make it, when you´re not there, with me.
and How I´m gonna make it when you´re not there, to console me,
and how I´m gonna wake up when you´re not there, right beside me.

I want you to know that I will love you for ever.


We have been thru so many bad things, but we survived them
so now take this year, as your year to  do what ever you want to do.
See the world, work whereever you want and we will meet again.

But...
How I´m gonna make it when you´re not there, with me.
and how I´m gonna make it when you´re not there, to console me,
and how I´m gonna wake up when you´re not there, right beside me.

I want you to know that I´ll love you for ever, and I will, all the time.


Text och musik: Ronja Larsson


Guten morgen

Idag är det ingen vårsol som lyser och jag börjar smått få panik för att våren inte riktigt dykt upp ännu. Däremot regnar det riktigt mycket  och liknar mer hösten.
Tom stannade hemma lite längre nu under morgonen så vi hann äta lite frukost tillsammans! Inte varje dag det händer, typ aldrig.

Min frukost bestod av ett glas Proviva, en skål med honungsmelon, kiwi och youghurt plus ett riktigt fullkorsbröd.
Jag älskar fullkornsbröd och tycker det är mycket godare än de vanliga vita. I allafall så köpte jag ett sånt där kompakt paket med tunna brödskivor i med solroskärnor. Jag lyxade även till det med Philadelphia ost och skulle hugga in på det igår och det smakade precis som bark. Precis som att jag tagit en del av en barkbit och kletat på lite mjukost. BLÄ.

Men nu ska jag bannemig äta skiten, även om bitarna blir mindre och mindre för varje dag. xD

Idag är det jobbet som gäller. 15.40-01 (eventuellt senare...)

Ha't!

Sucker!

Bläää... Försöker göra lite inspelningar på mina favoritlåtar. Jag har bara fått till en, än så länge. De andra har jag hållit på med sååååå länge, men blir inte nöjd. :(
I övrigt så har dagen gått riktigt bra, slappat och jobbat, rätt okej kombination faktiskt. I morgon blir det dock ett tyngre pass i form av stängning, men det går bra det också. Kanske hinner träffa michaela lite innan, om jag har tur!

På onsdag blir det eventuellt våffeldag med tjejerna från jobbet. MYSIGT :)
Dessutom hoppas jag Elin kan göra slingor på mig senare på kvällen. Vill få lite lyster i håret nu, det är så fult och tråkigt! Dessutom vill jag klippa mig, men orkar inte det nu. Skönt att kunna ha det uppsatt nu till sommaren och lite lättare när man ska ta hand om barn och vara igår så mycket.


Btw, här kommer ett litet mattips till DIG Malin Holst!

Ugnstekta rotfrukter:

ca: 175-200 grader ugn.

Jag börjar med att hälla lite olja på plåten, spelar ingen roll vilken. Sedan gör jag i ordning grönsakerna som oftast består av:

2-3 Morötter
1/2 squach (stavas?)
1/2-1 gul lök
1/3-1/2 abourgin

Man kan givetvis lägga till potatis, palsternacka eller vad man nu kan tänkas vara sugen på.
I allafall så skär jag morötterna i stavar, liksa så squashen och abourginen skär jag i skivor (man kan ha kvar skalet på den om man vill ha en liten tydligare smak) och löken skär jag i typ klyftor.
Sedan blandar jag allting på plåten tillsammans med oljan och kryddar med de kryddor jag vill ha, sen är det bara in i ugnen och sedan är det klart!

Kan inte säga hur länge det ska vara inne, man får liksom känna sig fram. Men godast blir det om man låter det vara inne jämnt så det blir lite knaprigt och inte allt för mjukt. Men som sagt var, det är enligt mig.

Hoppas du får till det Malin!

Nu ska jag göra mig i ordning för sääääängen!

Puss :*

sunday ends

Nu är det inte allt för länge tills dagen är slut och jag har väl inte åstadkommit sådär jätte mycket idag. Men det är bara gytt att ha sådanna dagar ibland. Jag har hunnit plocka undan en hel del i lägenheten också, så nu känns det inte lika sunkigt, men priset för clean lägenhet skulle den knappast kamma hem!
Tom var hemma på en kort middag tidigare idag, han var trött och sliten, vilket kan vara lite jobbigt nu när allting annat är så jobbigt ändå...

Det kom ju lite snö förut och jag blir deppig av bara tanken. Jag vill ha vår, korallbyxor, sandaler, skinnjacka, sunglasses och allting annat som hör solen till. Nu börjar Gossip Girl också. Grymt härlig stad de befinner sig i och just nu ser jag fram emot USA så jäkla mycket! Men samtidigt inte då det smyger sig närmare och jag räknar ner tills jag lämnar allt. Familj, vänner, släkt och min andra hälft. Min andra hälft... <3


Nej, nu blire lite gg.

Vattenlös

Igår hade tydligen ingen vatten, mer än vi på Kronoparken! HAHA, ibland lönar det sig att bo här. ;)
I allafall så kunde vi inte sälja vanlig dricka på jobbet så vi fick ge ut burkdricka! Man får inte dricka det, skölja grönsaker eller liknande så det är riktigt jobbigt att behöva tänka sig för hela tiden. De har massa vatten stationer runt omkring i Kommunen. Man är SÅ beroende verkligen.

I allafall så jobbade jag 11,5-20 och sedan ringde Malin och sa att jag var tvungen att hänga med ut. I det ögonblicket såg jag min fruktsallad och mitt soffläge försvinna in i dimman och bestämde mig för att vara lite spontan och hänga med! Och vet ni? Spontana fester är alltid det bästa! Jag hade det verkligen SKIT kul. :) En riktigt rolig utekväll som avslutades med mat på Sibylla. Tack Malin för en toppenkväll! <3

Idag ska jag fixa här hemma, det ser ut som fan här. Fråga mig inte hur vi lyckas grisa ner så jävligt, men det är pinsamt vad snuskigt det är här.... Nu kanske jag ska försöka ta mig lite frukost innan det är allt för sent.


Puss :*

Thursday

Ingen sol som skiner på himlen idag, det suger stenhårt. Man blir så otroligt mycket piggare, gladare och framför allt positivare när solen skiner och det faktiskt känns att våren är på gång. Idag är det kallt, i allafall i lägenheten och jag skulle inte alls ha något emot att lägga mig under täcket igen och bara vara där under i värmen och må gött. Men, jobbet kallar och det är bara att sätta på smilet och se glad ut.

Det är otroligt vad bra det fungerar att låtsas vara glad, även om man inte är det så blir allting så mycket lättare.

Elin och jag var ju på Remember Me igår, Robert Pattinsons nya film och den var hur bra som helst!! Han är till och med snyggare i den här filmen är i Twilight. För nu såg han liksom mänsklig ut. Han var riktigt dreggelframkallande! ;)

Nej, nu blir det frukost och sen bara ladda inför jobb!!

Ledig dag

Idag är jag ledig! Riktigt gött för ryggen smärtar.... Det som står på agendat idag är att äta på restaurang med älsklingen och sen bio "Remember me" med Elin. :) Lagom onsdags sysselsättning om ni frågar mig!

Har pratat otroligt mycket med min hostmom nu på senaste tiden och nu är flygbiljetten ändrad till 3:e maj. Känns skönt, jag menar, vad ska jag sitta här och häcka för? Mamman blev jätte glad när jag erbjöd mig att komma tidigare för att kunna hjälpa henne med barnen under all planering och allt som skulle ske i maj. Känns lite spännande att kastas in i släktkalas och dop direkt man kommer! :)

Mamman berättade i går att de kommer att betala mitt körkort som jag kommer ta när jag väl är där! Riktigt kul att få ta körkortet än en gång fast i ett helt nytt land!! :P Jag är sååååååå förväntansfull på vad som komma skall.
Det är inte alls länge kvar nu! :D

Nu ska jag svida om och betala lite au pair grejer och mina korallbyxor som kom igår och som passade helt jäkla underbart bra!!!

Känslolös

De senaste dagarna har jag slutat känna saker. Jag kan inte känna riktig glädje, inte riktig sorg, ingen riktig ilska. Ingenting. Jag känner mig helt likgiltig och alla andras problem ligger som tunga stenar på mina axlar och stressen över att försöka lösa allas problem tar kål på mig. MEN jag kan inte sluta bry mig, jag måste försöka hjälpa till så mycket det går.

Jag och min "nya" mamma har bestämt att jag ska resa en vecka tidigare. Jag valde att göra det då babyn kommer i slutet av mars i stället och då får jag lite mer tid att komma in i allt plus att jag kan vara en hjälpande hand då de har mycket att stå i under maj. Vi ska även till beachouset i maj vilket ska bli super spännande! :)
Känns riktigt gött att min hostmum är med och jobbar för Cultural Care så hon kan fixa det mesta!

Nu ska jag faktiskt laga lite mat och sen ladda för jobb. 16-01.

Hade!

Avskedsparty

Dålig update här. Men är man upptagen med bio, jobb och vänner så är det inte mycket tid left. Men idag, befinner jag mig faktiskt hemma i Torsby, eller just nu rättare sagt. I morgon ska jag på hälsokontroll i Sunne så jag beslutade mig för att åka hem ikväll redan och slippa stressa upp.

Gårdagens kväll innehöll många fina stunder. Tjejerna från jobbet kom hem till mig och med sig hade de ett jätte fint kollage där det stod med stora bokstäver "Ronja, vi kommer sakna dig!". Jag blev hur rörd som helst! En riktigt lyckad kväll med härlig frågesport som togs hem av Carro och sedan utgång på Nöjes. Dock avslutade jag kvällen 01.40 då jag skulle masa mig upp och jobba i Grums idag.

I morgon ska jag skriva på pappret och om två veckor börjar jag packa ihop mitt pick och pack och laddar inför USA! :D

Nej, nu blire lite tv.

Chiao!

Beslutsångest

Hela lägenheten är städad, tvätten tvättad, tumlad och upphängd och maten är gjord och äten. Så kan det bli när man bara är hemma under dagen. Men skönt att jag städade undan idag så jag kan åka hem till Torsby i morgon över dagen. Måste hämta lite flyttlådor och sådär, så det passar utmärkt.

På kvällen ska Jacqueline och jag gå på bio, ska bli riktigt mysigt. Killarna är ju ändå ute och roar sig på eget håll.

Min hostfamily ska snart få sitt andra barn, otroligt spännande och jag ser verkligen fram emot att få lite bilder att titta på och drömma mig bort i. :) LÄÄÄÄNGTAR!

aya, nu ska jag kanske göra mig iordning lite... Pyjamas hela dagen är inte heeeeeelt okej.





Out.

I natt jag drömde...

Igår var det dags för personalmöte igen vilket inkluderade lite bowling efteråt. Var riktigt roligt, är kul att umgås utanför jobbet! Idag är jag i allafall välförtjänt ledig och håller på att tvätta och plocka i ordning, tjejerna från jobbet kommer hit på lördag för en liten avskedsfest. Gissa om det är det enda vi snackar om på jobbet? :P
Ska i allafall bli otroligt kul, mindre kul att jag måste upp och jobba på söndag...

I kvällningen ska jag med Malin på jobbet, till Bergvik och kika lite. Kanske hittar något fint som jag kan spendera mitt presentkort på? :)

Funderar på att städa idag och dra hem till torsby i morgon istället... Jag saknar valpis!! Dessutom behöver jag hämta lite flyttkartonger och börja packa lite stuff som ska förvaras under året/åren (beroende på hur länge jag vill stanna).

Måste bara beklaga mig över att min telefon är trasig också.... Råkade tappa den i golvet igår, tangentbordet vägrar fungera och när man börjar skriva på det så låser sig hela telefonen........ SUG!

Ha en trevlig torsdag..

Ljuvliga onsdag

I morse hade jag egentligen en tvättid, men jag behövde verkligen sova i kapp så vaknade när det var försent att hinna tvätta. Men jag hinner i morgon också. Idag skiner solen och jag skulle vilja ta en promenad, men det hinner jag inte innan jobbet och jag sov ju lite längre idag och så ska jag hinna duscha och göra mig i ordning innan jag ska träffa Elin, sen jobba och sen ska jag nog ut med några kollegor på jobbet efter mötet.

Ska bli riktigt kul och träffa Elin igen!

Men vi säger så tills vidare. :)

Kanske en plan...

Pratade nyss med Tom. stämmningen är sådär nu när resan börjar närma sig, så kanske var läge att ventilera luften mellan oss. Vi tar det som det kommer, vi kommer nog behöva en paus under det kommande året och det gör ont att behöva tänka så, men inte ens hälften så ont som det kommer göra att behöva ta pausen över telefon.... 500 mil ifrån varandra.

Känns skönt att båda tänker ungefär likadant. En sten har flyttat sig ur ryggsäcken i alla fall.

Jag älskar honom och kommer alltid göra det.

Ich bin müde

Efter fyra stängningar på rad så känns det som att man sakta men säkert är påväg mot stupet. Man är öm, trött och utmattad. Många tycker säkert att jag klagar och det gör jag också, men många av er förstår nog inte vilket tungt arbete det är att stänga en restaurang med all disk och allting som måste göras rent (precis varenda grej, yta och sak). Man ser inte allt det där ifrån kassan. Men idag var det tungt att gå upp, även om jag råkade sova lite för länge än jag borde ha gjort...

Ska snart iväg till jobbet, ett kortispass står på agendan idag, riktigt skönt!
I morgon ska jag fika med älskade Elin, jobba igen och på torsdag kommer nog Louise hit, fredag är städdag och på lördag blire jobb och sedan utgång med tjejerna på jobbet! :D


Så, idag är det tisdag med Desperate och Cougar Town. Ska bli gött o bara slappa!

Ny dag, nya möjligheter?

Vaknade för drygt en timme sen. Och idag blir det ingen morgonpromenad, spelar ingen roll hur lockande solen är, inte idag. För jag är helt slut. Två kvällar av stängning har tärt på mig och jag stänger idag och mån också! Det är rätt mastigt, men bra för plånboken. :-)

Idag tänkte jag bara slappa. Blir pannkakor idag igen, en kopp te i solen från mitt fönster och sen bara ladda.
Mamma och mormor kommer kommer och hälsar på i morgon, ska bli kul! Mamma är här nästan en gång iveckan, men vem klagar på gratis fika och middag på stan? Inte jag i allafall!

I natt när jag kom hem runt halv fyra tiden så möttes jag av den äckligaste lukt jag kännt på länge! Någon invalid människa har spytt i trapphuset!!!!! Det var fan inte lite heller och lukten var hemsk! Så man kan ju undra när det blir uppstädat, städarna kommer väl inte förrän till veckan! Om ni trodde jag skulle göra det? NO WAY!


Nu blire tv igen :)


6 Mars 2010

Idag skiner solen igen och jag har hunnit få känna dess strålar rätt många ggr idag. PÅ min morgonpromenad, sedan promenaden till och från Bea och när jag satt och solade några minuter i fönstret. Jag älskar verkligen solen och skulle aldrig klara av att bosätta mig på ett ställe där solen typ aldrig skiner (Forks? Om mr. Cullen bodde där så skulle det absolut inte vara fel, men nu gör han ju inte det, så då är det nog inte överlevligt...)

Tom är fortfarande i Norge och jag längtar dit som aldrig förr!! Har inte varit där sen i början av Januari och jag tycker verkligen det är jätte kul o hälsa på alla för jag tycker så mycket om dem! Men den här helgen åkte Tom utan mig och jag får snällt infinna mig på jobbet för stängning hela helgen. Men, pengar. Alltid pengar.

Jag känner mig laddad inför mitt äventyr om två månader, riktigt laddad!!

Nej, nu ska jag fortsätta slaaaaaaaaappa! :)


Natti natt!

Lite uppdateringar runt 2 tiden på natten har väl ingen dött av? :P Stängningen på jobbet gick jätte bra, var riktigt effektiva! Så nu sitter jag här framför datorn och käkar lite chips och strökollar på tv i ögonvrån, tänkte snart byta ställningen och förflytta mig till sängen och spikmattan och sen sova sött. Tom är ju i Norge, så ska bli så otroligt tråkigt o sova själv.......

Badmintonen gick bra, dock spöade Tom skiten ur mig. Till och med när han var snäll och inte spelade så bra så förlorade jag... Ont i hela kroppen har jag och det ska bli intressant hur jag mår i morgon, kommer nog vara stel. Har fan inte använt så många av de musklerna jag använde idag, på länge. Men det var kul och hitta på något tillsammans. Även om jag såg ut som en ninja med mina moves, hoppande runt på ett ben och racket som ett samurajsvärd så var det kul.


Nej, nu ska jag sova, så man inte vänder på dygnen totalt! Tre kvällar/nätter kvar!


Natti :*

Future

Idag beger sig en arbetskollega till Peking, han ska åka "jorden runt" under tre månader. Rätt så hårt avundsjuk men jag drar ju snart iväg på mitt egna lilla äventyr. :) Det roliga är att kollegan avslutar sin resa i Washington så vi ska faktiskt ses där i juni! Inte varje dag man stöter på bekanta i en världshuvudstad.

Idag skiner solen och jag ska ta en promenix till Universitetet nu och äta med Tom. Han ville så gärna ha sällskap så jag får väl ställa upp. Dessutom ska jag inom konsum på vägen hem och köpa pannkakor. Jag åt pannkakor sist innan studenten! Förstår ni hur länge sen det var? Dessutom gillar jag köp pannkakorna, de är jätte goda. Plus att jag inte kan köpa hem ingredienser eftersom jag flyttar snart och Tom kommer aldrig göra pannkakor.

Ja, lite vettig information sådär på fredags förmiddagen. Kan ju också tala om att jag ska spela badminton med Tom idag i Racketcenter! Haha, ska bli spännande! Det trodde ni inte va? ;)

Soliga Tisdag!

Idag är det tisdag och premiär av Desperate Housewives, som jag kommer missa eftersom jag stänger på jobbet ikväll... Och så missar jag reprisen på söndag för då jobbar jag också stängning, vilket härligt sammanträffande? ELLER INTE! Förhoppningsvis kan jag se det på internet, om det nu funkar.

Har för övrigt hunnit med massa saker idag! Morgonpromenix, tvättat två maskiner med tvätt, städat hela lägenheten inklusive moppning och nu ska jag snart göra mig lite mat. Jag är vrålhungrig men vill ändå inte äta för tidigt. I morgon kommer min barndomskompis Lollo hit vilket ska bli super kul! :-)

Hon kommer och kollar lägenheten och sen blir det väl stan för hela slanten! Vi tappade kontakten när vi började gymnasiet men nu har vi hittat tillbaka lite granna.

Nej, nu blire nog en kopp kaffe och förhoppningsvis dövar den hungern liiiiite.


Over and out!

Are you...

Har precis avnjutit en god kopp te och väntar på att min andra hälft ska komma hem. Blev två extra timmar på jobbet idag så det känns skönt att komma ikapp timmarna jag missade förra veckan. Har inte hunnit göra så mkt, menade att städa garderoben och börja packa ihop lite till min flytt, men orkar inte. Kanske kan bero på att ryggen känns värdelös och foten irritersamt smärtande? Kan bero på det.

Det är knappt två månader kvar tills jag lämnar Sverige för ny mark! Två nya "syskon" och nya föräldrar som verkligen verkar helt underbara! En liiiiiten bebis på knappt 1 månad och en lite kille som snart ska börja skolan, hur kul ska det inte bli? Att de sedan har ett beach house vid Long Beach och morföräldrar i Florida som vi ska hälsa på flera gånger om är LOVELY! Just nu känns allting toppen, bortsett från att Tom inte längre kommer finnas i min vardag....

Alltid finns det regn där det finns solsken...


Out.

RSS 2.0