Vad händer?

Mitt huvud bankar, min lillebror och mamma verkar ha fått i sig för mycket av någonting och springer runt här och skrik-skrattar. Mamma först och brorsan efter, likt en katt och råtta cirkus. Synd att min flytt inte har skett ännu.
Jag längtar verkligen tills jag åker, det känns som att det är så nära, men ändå så otroligt långt borta, även om det bara rör sig om mindre än två veckor.

Mitt rum som jag bott i i 18 år ska nu helt plötsligt övertas av lillebror! Han kommer förändra det och göra det helt...olikt.
Men jag känner att det är ett nytt kapitel som börjar i mitt liv just nu, jag är överrymd av alla möjligheter som finns framför mig och jag hoppas verkligen att jag inte fegar ur och låter allt bara gå förbi.

Men jag har blivit en slappis ska jag erkänna. Eller förut har man liksom bara fått en påminnelse när skolan ska börja i augusti, nu måste jag söka jobb, betala räkningar och maten jag äter. Eller det livet börjar när jag flyttar till Tom.
Man får helt enkelt lära sig. Samla på sig massor med kunskaper och erfarenheter.

enligt min boendeprofil?

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag öppnade mitt mail från boendebutiken.com som tipsade om ledig lägenhet som skulle passa mig enligt min boendeprofil.

Enbart för äldre över 65 år, fin planlösning, lugnt område, stor balkong.

Lägenhet för personer som fyllt 65 år, med närhet till servicehus med tillgång till gemensam matsal. Mycket trivsamt boende.

Jag är helt säker på att jag skrev 1990 och inte 1909 i födelseår som de verkar tro.
Borde kanske kolla upp det...

Sleeeeeten

Fy fan. Jag är helt slut, jobbet tog verkligen kol på mig idag, kanske för att jag hade jätte mycket städning och däremellan rätt mycket ledigt. Så fort man inte är sysselsatt så blir jag helt slut, vilket jag verkligen kände av när jag "nästan" hade slutat. När jag kom hem var det bara att fräscha till sig, kasta i sig mat och bege sig upp mot Lekvattnet för födelsedagskalas för vår holländska familj som hade ett födelsedags barn idag.

Efter tårtan o allt annat så var det dags för det holländska plocket, bestående av små baugettbitar, kex och en mängd ostar, korvar och röror (Inget jag hurrar för) och så vinglaset. Alltid vin eller öl, no matter what, de dricker alltid något litet på kvällen. Så idag tog jag vin, ett vitt lite sötare vin som var skit nice! Men efter en dag på jobbet och man redan är avslappnad så kan ett glas vin förvandlas till sömntabletter!

Jag somnade direkt jag satte mig i bilen och sov de 40 minutrarna hem. UNDERBART! Och när jag kom hem så var jag måttligt motiverad för dagens motion, men jag tog ipoden och min gamla uråldriga cykel och trampade på. Ett rejält träningspass kan jag lova er, tror aldrig jag trampat så hårt. Men det känns nu i efterhand i alla fall så det är bra.

Nu tänkte jag köra sjukgymnastik, duscha sen ska jag faktiskt sova. Om jag ska orka vara pigg hela Lidköpingshelgen så är det allt på tiden o börja sova in timmar alltså!

Oops, tror verkligen min vardag med pansionärerna har satt sina spår...

Funny!

Otroligt roligt, så fort bilen blev avduschad bilschampot så började det givetvis hällregna. Har jag någongång påpekat att jag är trött på regnet? I så fall så vet ni nu, jag är SKIT trött på regn.
Jag menade egentligen att börja packa mina grejor nu, alltså börja packa ner saker på mitt rum samt slänga massa skit, men jag tappade lusten när jag ser den tjocka himlen som är full av regn.

Nu kom resten av familjen hem också. Tror det är enda gången jag velat vara ensam, de kunde gott ha stannat lite längre. Tror verkligen jag är redo för att flytta hemifrån nu, det känns så himla fridfullt på något vis och jag är säker på att de är glada över utrymmet som mitt rum innehåller.

Nog om det. Jag undanber alla predikningar om att man inte får jobb nu, att man är dum som inte går på universitetet. Jag lovar er, jag löser det. Vill man så kan man. Dessutom är jag väl smart som inte hoppar på något som jag inte vill och slösar tid med något onödigt och obetydbart?

Oskyldigt blå

I natt var Elin här, vi myste och såg på film med popcorn och dricka. De övriga familjemedlemmarna drog till en stuga uppe i skogen någonstans långt härifrån och skulle plocka bär och fiska. Det naturlivet hör inte mig till, så jag är husvakt.

Nåväl, idag ska jag tvätta bilen och jag kom även på att jag glömt åka in till arbetsförmedlingen. SKIT. Jag hoppas de inte stänger allt för tidigt bara, bilen ska tvättas först nu. I morgon hoppas jag att jag kommer iväg till Karlstad med mamma, Yvonne och Floor, hoppas, hoppas, hoppas!

Nämen, regnar det?

Till min stora förvåning så regnar det spik ute! Jag som inte har sett regn på så länge.. (Typ igår.)
Gårdagen var kul och det var skit nice att bara sitta med mina härliga vänner och tjöta. :-)

I dag fyller Sandra år så GRATTIS! :)

Tom o jag ska se Australia nu snart, härlig sysselsättning sådär i regnet. Varma chips blir det också, så vi kan mysa ordetnligt och bli sådär skit mätta och stånka och stöna efter tre minuter. Ja, det brukar bli så när Tom o jag ska i chipsskålen. HAHA! Tur att det är sällan.

Pussis!

En fluga för mycket

Idag gick jobbet otroligt lätt. Efter lunch skulle jag fixa så att de som beställt mat skulle få det, så en kortare beskrivning är att jag stod i "restaurangen", mycket lätt och behändigt sådär på eftermiddagen.
Så i morgon är jag ledig och ska bara ta det lugnt och umgås med min älskling! Ska även på födelsedagskalas, på eftermiddagen.

Men åter till idag. Jag skulle vara duktig och ta en cykeltur, när jag cyklat upp från parkeringen så råkar jag gäspa, vilket innebär att jag gapade. SMACK! Sa det och en stor svart skalbagge flög rakt in i munnen och krachade längst bak i svalget så det kändes som  om den gick rakt igenom. I ren desperation försökte jag spotta ut den äckliga varelsen men det fungerade inget vidare, så i en kräk/host ansträngning så fick jag ut skiten och den var stor. När jag sedan svalde så kändes det som om det fanns massa rester kvar av den och det kändes som om jag hade halsfluss. >.<

Och när jag sedan försökte komma på hur jag skulle andas och cyklade frammåt, ja då flög det givetvis en stor jävla bamsefluga in i vänster öga. HUR svårt kan det vara att ändra kurs när man flyger? Ser inte de där små djävlarna att jag finns där i vägen? De lär ju se mig lite bättre än vad jag ser dom i alla fall... Idiot kryp!


Sveriges största SUCK

Gissa tre gånger om jag fick chans till bubbelbadet? Jag hann ta av mig allt utom linnet och trosorna, skulle precis ställa mig upp och gå till badrummet. Då hör jag mamma gå in och dra på vattnet. Så  jag satte mig tillbaka och nu sitter jag här och vet att jag inte kommer att få bada ikväll. Surt.

Jag får bada en annan dag helt enkelt. (Missförstå mig rätt, jag duschar emellan. ^^)

Love songs

Jag är helt färdig och jag hatar mer än något annat att faktiskt ha körkort. Just bara för att man är nån jävla chaufför så fort lillebror ska iväg på något, vilket han i princip ska hela tiden. Inte nog med att jag kört i sunne hela dagen fram och tillbaka mellan centrum och Brårud, dit och tillbaka och nu skulle han på lan. Till Toria och ha dricka och när jag kört han dit han skulle efter evigheten på Toria, ja då hade han givetvis glömt tv-dosan så han fick inte igång skärmen ordentligt. Så jag fick åka hem igen och hämta den. BALLE.

Men nu orkar jag inte göra något mer, jag är trött, har huvudvärk och mina ögon gör så jävla ont, spelar inte ens någon roll om jag har glasögonen på mig. >.<  Därför ska jag lägga mig i bubbelbad nu och köra värsta peelingen och bara vila, sen få lite cirkulation i kroppen med hjälp av spikmattan. Yeah.

Och i morgon är det Rosenström som gäller och jag har ingen aning om vad som händer... Hur vi kommer oss dit och så, men jag orkar bara inte fixa det nu, dessutom är vi fler så jag behöver inte ta hela ansvaret. (Kom i håg det nu också Ronja!)

Och i morgon ska jag jobba också. Inte riktigt taggad för det just nu känner jag, men det är långt till morgonen.

/Trötter

Tänker på för mycket saker...

Jag har så mycket saker som jag tänker på och det ger mig huvudvärk. Så himla mycket som ska göras, all press som igentligen inte borde finnas, men den finns och gör sig påmind all the time. Därför vill jag bara sova, sova och sova.
Men nu får allting vänta, jag tar var dag som den kommer, även om jag verkligen ser fram emot massa saker framöver, tror det blir lättast så.

I morgon ska jag i alla fall på Rosenström med de bästa! Ska bli kul, dessutom får jag äntligen, äntligen TRÄFFA TOM<3 Det här är det absolut längsta vi varit ifrån varandra under våra snart tre år tillsammans och det är ändå jobbigt. Det är viktigt att hinna sakna varandra i bland, men det här var nästan outhärdligt. En helg med kjäresten och vänner, SUPER.

Nu ska jag hämta lillebror, sen se lite av Ellen och sen ska vi till Sunne och kolla läget.

Lucky day allesammans!

Stenskott i rutan

...SOLEN SKINER!

Wow, mitt humör steg till tusen. Men som jag också sa till mina arbetskamrater när solen var på en klarblå himmel i morse. "Jag lovar att himmlen kommer vara proppfull av moln vid halv två, för då slutar jag." Tror ni inte att det stämde? Kanske jag ska strunta i mina storslagna livsplaner och bli spådam istället? Det skulle verkligen vara något det.

Nu är jag hemma och mellanlandar för att få i mig lite mat. Ska grilla hemma hos min älsklings Elin sen!
Spagetti med ost och smör är verkligen gott, jag är igentligen inte en pasta människa men nu verkar mitt pastabehov ha infunnit sig och vägrar låta mig att INTE bli påmind.

Jag längtar verkligen till helgen. Det är Rosenström, min älskling kommer och jag ska parta än en gång med de mest betydelsefulla varelser i mitt liv. Ja, det är något att se fram emot det. :-)

Mina inlägg blir verkligen kassare och ointressantare för varje dag... Ska bättra mig. Dessutom ber jag typ tusen gånger om ursäkt för designen. Riktigt illa den här gången.

Puss

Harry Potter

Nu har jag tagit en härlig dusch efter jobbet, underbart! Har svidat om till härliga jeans leggings, tunika, kofta och sjal och ska ta en fika med kusilinen innan det är dags för bio med Sandra och Robert! Även om det var år sedan jag läste en Harry Potter bok så känner jag att jag måste gå på bion för att hänga med i svängarna. Så det känns som en härlig sysselsättning ikväll. :-)

Min ipod har verkligen gjort vägarna lite roligare att åka. Min nyfunna kärlek till Band of Horses lägger sig aldrig och jag kan sitta och lyssna på samma låt flera gånger om. "Is there a ghost" och "The Funeral".

Sedan står jag i ett dilemma angående mitt hår... Hatar att bestämma saker. Kan inte bara någon bestämma åt mig?
Kanske jag kan rådfråga Thåström, skulle vara intressant att höra vad han hat att säga angående andras hår. Antagligen det minsta han lär bry sig om. ^^

Nej, en te kopp eller kaffe latte är vad jag behöver just nu och en kusin som har huvudet på rätt plats och kan tänka åt mig.

TJO!

Hemma spa

Min sömn har hamnat på efterkälke sedan jag tillbringade halva nätterna med att läsa Twilight böckerna, jag har fortfarande inte hamnat på rätt köl. Sedan har jag slarvat lite med ryggymnastiken då jag haft konstigt schema och mycket annat att stå i så ryggen gör sig en aning påmind på jobbet. Därför tog jag en kopp Kamomill te som är bra mot stressade magar och hjälper till att få en att slappna av, tog med mig koppen i bubbelbadet som fick hög effekt för massagens skull i ryggen och sedan ett korsord ur "Veckans nu" och en avslutande ansiktsmask jag fick av Sandra och Robert idag! :-)

Så nu känner jag mig som en helt ny människa, ska bara ligga lite på spikmattan sen för att få upp cirkulationen ordentligt! Fick även prata med en bakisTom som var glad för att han och hans team Clear river racing kommit på 18:e plats av 80 eller något likande, vilket de inte hade räknat med, så jag är glad för deras skull. Grattis ÄLSKLING! Vad du är duktig. :-)

Nej, nu ska jag ta igen lite sömn. Jag är verkligen en människa som behöver mycket sömn...

Natti :*

Musiken flödar

...men insperationen står still. Jag lyssnar på härlig musik just nu och sjunger med och vill göra en låt, en som verkligen handlar om något, inte som de andra som bara varit rena covers eller handlingslösa, nej något riktigt.
Min ispiration är mina känslor som bara vill ut, jag känner mig så betagen i allt som sker att jag bara vill göra en härlig djup sång som ska beröra.

Därför frågar jag mig själv om det är det jag vill med mitt liv, är det sång och musik eller teater? Två stora saker som förändrat mig så mycket, eller är det allt det andra, det andra som jag ännu inte vet om?
Djupa tankar som fyller mitt sinne när huvudet vilar mot kudden och får allt jag vill att låta så himla lockande och okomplicerat. Men visst är det väl så det ska vara? Okomplicerade saker ska man ta hand om och vårda ömt och försöka lära sig att komplicerade saker alltid går att lösa.

Just därför ska jag lyssna på den härligaste låten just nu. The Funeral med Band of Horses. LOVE.

Funderingar

Har precis kommit hem från en regnig dag på jobbet. Jag tycker om att jobba kväll, det är lugnare och inte så stressigt, dagen innebär massa frukostar och morgonhygien osv, men åt andra sidan så går dagen mycket fortare. Kvällen får extra plus med OB tillägget, speciellt en dag som denna. HELG+KVÄLL. Kan behövas lite pengar nu, mycket framöver.

Jag hade extra god tid pga av några strykta besök och några hade anhöriga, så jag köpte en tidning, lyssnade på Ipoden och funderade länge och väl och kom fram till många saker som jag inte la märke till att de sas igår, som jag hör jätte tydligt nu i efterhand.

Jag tror det inte var lika uppskattat som jag tyckte det var...

Toms gäng är i England och tävlade idag, de kom bland 10 topp bästa! Hur kul som helst, är ju jätte många med o tävlar. I kväll skulle det firas och jag har inte ens fått prata med nörden! Han har nog antagligen inte batteri. Två saker jag förknippar Tom med är de där jävla strumporna som han struntar i om de har samma färg, så han går gärna med en svart o en vit, sedan det där Nokia ljudet, när betteriet börjar ta slut. Två saker jag alltid kommer att knippa ihop Tom med. Alla är vi speciella. :-D

Nej, nu blire en smörgås sen ska jag än en gång ladda om batterierna. Jobb, kalas, kalas och sen Bio hoppas jag på. :)

Natten!

Have it your way

Gårdagens kväll var den roligaste på länge. Faktum är att jag tycker att förfesten var precis lika rolig som själva festen. Att jag började kvällen med sötaste Elin, Sandra och Robert gjorde mitt humör på topp, att sedan få träffa Rikard (min barndomskompis) var jätte kul! Han hade med sig syster Helena och flickvännen Michaela, två helt söta och sköna flickor! :-)

Det är så kul o träffa vänner sådär flera hundra år efteråt och få reda på vad som hände sen. Precis som det kommer bli senare och träffa gamla klasskompisar och få reda på vad som hände efter två stenhårda år av latinarbete. Ibland är tiden bara så spännande och mystisk. I vilket fall som helst så var det jätte kul och träffa dem alla tre, synd bara att Tom inte kunde vara med, han och Rikard hade nog kommit bra överens tror jag, de är väldigt lika i sättet.

Och nu sitter jag här halv dåsig och fick helt plötsligt flera timmar till godo. Så jag tänkte göra varma smörgåsar, krypa ner under filten framför tv:n och sedan ladda batterierna inför jobbet. Om jag säger såhär, så är jobbet den absolut sista plats jag skulle vilja vara på idag, är inte riktigt på köra-bil humör.

Nej, en kanon fest! TACK FÖR ALLT <3


PARTY!

Härligt, härligt :D Är hemma hos Elin nu, har fixat oss i ordning för partyt ikväll och just nu spelar vi Guitar Hero, men det går inte så bra för någon av oss. (Undrar varför? xD)  Väntar nu på resten av gänget och Elin och jag är redan i form! :-)
I morgon ska jobba men en dag i taget!

Nej, nu ska jag återgå till min favorit ELIN! <3

Funderingar

Jag har precis kommit hem från min kusin och det är liv här hemma i stugan. E & W är inte precis de stillsammaste ungarna jag träffat i mina dar och i morgon ska jag sitta i bilen mellan dom hela vägen till Karlstad, ska bli intressant.
Därför tänkte jag gå och lägga mig nu snart så att jag får vila ordentligt, dessutom så är jag ändå skit trött, kan ju lika gärna ladda batterierna inför morgondagen. :-)

Jag fick även prata med Tom idag, det var skönt. Han har det bra och allt verkar ha gått bra med bilen hittills, så det glädjer mig. England är nice, jag skulle inte ha något emot att tillbringa eller studera lite där också.
Jag har verkligen fått smak för det där med att se mig om i världen och varje morgon så känns det fortfarande lika bra. Men först ska jag bli sambo, det ska bli mitt första steg och jag ser verkligen fram emot det jätte mycket.

Nej, som sagt var. Nu ska jag försöka sova lite och hoppas på en god natts sömn.
Ja, vi säger väl så. PUSS

Kompromissa

Solen har faktiskt visats sig idag utan att spotta regn emellanåt, ett steg närmare en svensk sommar? Det var varmt på jobbet, jag fick huvudvärk. Konstigt nog har min huvudvärk blivit orubblig de dagar solen lyser, huvudvärken dyker upp så fort solens strålar visar sig för mina ögon. Men jag har legat ute nu en sväng och är färdig med den tredje boken i Twilight serien, jag är besatt.

Jag har verkligen bestämt mig för USA nu, vad som händer där vet jag inte. Au pair givetvis, men vem vet? Kanske jag stannar där ett tag? Jag vill något mer, jag vill se mer innan det blir skolbänken igen. Alla konstiga frågor alla har om hur det blir mellan mig och Tom kan jag förstå, men vi har varit tillsammans i tre år snart, varit med om de mest hemska sakerna till de mest fantastiska och jag tvivlar inte ett ögonblick på det vi har. Jag har liksom kommit, eller varit, rättare sagt, på en tidpunkt där jag inte vill vara med någon annan än Tom. Jag säger inget om att saker och ting förändras men som det är just nu så är jag 100 % säker på mina känslor. Först ska vi ju se om vi klarar av att bo ihop, vilket jag är säker på kommer att gå jätte bra. USA om ett år, man får ta en sak i taget.

Mitt hjärta tillhör Tom. <3

sista lediga

I morgon ska jag åter ut i vår toyota jeep och hjälpa de behövande. Inte så lockande att börja jobba igen, har varit skönt att vara ledig, men jag gör ju en god sak för någon annan så det väger upp ändå. Idag har jag använt min lediga tid till att klippa kusilinen och tona henne från blond till mörk, hon blev skit snygg. ;)

Därefter åkte jag hem och läsa ut andra boken ur min favorit serie och börjat på trean. Tråkigt när de tar slut sen så har jag inget att läsa. Men, nu laddar jag inför Ibiza partyt på lördag, ska sova hos gulligull elin! :) Jobb på söndagkväll, men det kommer jag palla lätt! Även om det är en tuff vecka framöver sen.

Ja, Tom har kommit fram i england nu antar jag. saknar honom massor, men jag vet att han har det jätte kul och får massa erfarenhet så jag är glad för hans skull. <3

Nej, brorsan skriker o ska ha skjuts till tjejen. Bye.

Halvtaskig sol

Även om jag är ledig så vågar jag inte sova allt för länge på morgonen i risk om att starta ett nytt mönster som innebär vaken på natten och sova på dagen, funkar ju inte sådär jätte bra om man ska upp 6 på morgonen. Hur som helst så är jag helt såld på twilight sagan. (Okej, vet att det är det är mycket om det nu...)

Jag kom på mig själv med att sitta och le som en idiot genom hela boken i går kväll. När man sett filmen så är det så lätt att föreställa sig hur allt ser ut. Skulle ju absolut inte ha något att gå från den mänskliga världen och bli vampyr. ;)
Okej, nu ska jag fokusera.

Ska grilla här hemma ikväll med Elin och Therese sen ska vi till viken och umgås och ha det nice. :) Så nu tänkte jag faktiskt dra in till byn och lämna grejor hos mamma och sen handla mat med Elin inför kvällen. ska verkligen bli kul.^

Ha det härligt!

Nya planer

Idag var jag ledig, det var jävligt nice! Jag började min dag med att försvinna in i Bella och Edwards värld, jag älskar den, vill leva den och vill bara ha mer. Mamma fick slita mig från boken och tvinga mig att följa med in till centrum. Där köpte hon en fin berlock till mitt armband som jag fick, kollade även lite på kläder men hittade inget speciellt jag ville ha, men det går ingen nöd på mig.

Vi tog med glass hem till mormor och morfar, morfar hade överaskat mig med att baka ett jätte gott ostbröd som han vet att jag älskar! Är han inte bara för gullig? Jag blev i alla fall jätte glad. :) Tänkte bjuda på det i morgon om flickorna kommer hit och grillar lite med mig. I morgon tänkte vi även dra till viken på grillkväll, hoppas verkligen på bra väder.

Tom åker till England idag och kommer hem till onsdag, längsta tiden ever ifrån varandra. Men jag ska ta det lugnt och läsa och förhoppningsvis sola. Ska även ut med tjejsorna på lördag vilket jag väldigt mycket ser fram emot! Var länge sen nu vi var ute tillsammans, dessutom kanske man stöter på en gammal klassis eller två, skulle vara super kul.

Dessutom har jag lite andra planer bestämda nu under sommaren. Jag ska nämligen till Vallåkra med Sandra och nävekvarngänget. Något jag bestämde idag, jag vill fara lite med kompisar! Och jag ser verkligen fram emot det, men det är ju ett tag kvar.

Nej, nu blire en latte, fikonboll sedan ska jag nog lyxa med bubbelbad. I morgon väntar en ny dag, hoppas på sol!

Out.

Trötter

Dagen har gått så otroligt långsamt idag, känns som att det var en evighet sen jag slutade jobbet men det är knappt fem timmar sen. Hur som helst så har jag hunnit gå på trampmaskinen, kört styrka och sjukgymnastik på pilatesbollen. Lagt över alla gammla dokument till den nya datorn, lagt in musik på Ipoden och nu tänkte jag ta antingen en kopp med te eller en Latte och en fikonboll.

Tänkte även börja med böckerna jag fick av Tom, jag längtar efter att få sluka mig in i vampyr världen! ;-)

Shit, kollar på "The City" som går på MTV, en kille hånglade med andra tjejer när hans flickvän var borta och förnekar det, samtidigt som hennes vänner bekräftar det. Så kör han på den där grejen "det hände inget, jag lovar. Den där tjejen ljuger bara, tro henne inte. Jag älskar ju dig." BULLSHIT! Jag hatar, hatar och fullkomligt HATAR just det där orden. "Det hände inget" och "Förlåt, det var inte meningen, jag älskar ju dig!".
Så jävla klassiska i alla sammanhang i alla dessa filmer och såpor. Har ni tänkt på att det oftast är killen som är otrogen i filmer? Är det så i verkligheten också?  Don't know.


Nej, en kaffe latte blir det och en fikonboll. LEDIG I MORRN! SUPERDUPERNICE.

Lyckliga gatan är precis här!

Igår efter jobbet så hade jag tårtkalas, eftersom min födelsedag inte passade alls in i mitt schema. Hur som helst så kom Tom hit och alla andra i släkten och jag kan ju säga att jag är väldigt nöjd med det jag fick!

- NY Laptop av mamma o pappa. 17" med allt nödvändigt man kan tänka sig!
- Sängkläder till nya lyan (m&p+B)
- 16 GB minneskort! (m&p+B)
- IPOD nano av brorsan!
- Hela Twilight serien i böcker
- Presentkort på La Rose
- Pengar
- Pengar
- Norska pengar
- Örhängen
- Örhängen
- Super nice fotoram
- Presentkort IKEA
- Parfym

Så TUSEN tack för alla fina presenter!


Idag gick det segt på jobbet, jag har jobbat så mycket nu på senaste tiden att jag glömmer att knäppa in mig hos dem jag besöker. Men nu är jag ledig tills torsdag kväll och det ska jag verkligen njuta av ordentligt! Första stopp är Bredvika på tisdag kväll med Terese och Elin kanske Lojsan? Ska hur som helst bli super nice. Tom drar ju till England i morgon så jag tänkte dra på Ibiza Partyt med mina kära på lördag, skojsigt!

Ojdå, vad kul mitt inlägg blev... Ska bättra mig och skriva om mer intressanta saker ist.

Hej sa Petronella i från plaskeby

Ja, plaskeby kan man kalla Torsby för just nu. Det har regnat konstant hela dagen, så jag är helt deppig. Var med brorsan till Polisen idag, han skulle ha nytt pass. Först frågar hon om han har giltig legitimation med sig. (Öh, nej, hans pass har ju gått ut så vi ska fixa nytt?) Så då måste jag visa mitt leg, Sen måste man betala direkt, så jag kastade mig i bilen för att hämta pengar hos mamma. När jag kommer tillbaka så frågar hon om Rickards person nr och sen kläcker hon ur sig att han måste ha målsman med sig. Först DÅ orkar hon kläcka ur sig det... Då säger vi att vi kan hämta mamma och tanten ser nöjd ut. Men innan vi vänder oss om för att gå så säger hon, ja, fast det spelar ju ingen roll. Båda föräldrarna måste ändå skriva på den här lappen.

Jaha, inget pass på oss. Men över en halv timma tog det för tanten att säga det, att båda föräldrarna var tvungna att skriva på en lapp. Det kallar jag verkligen dumass! Jag hade liksom fixat pengar och vi var påväg att fix en målsman, SHIT. Hoppas inte hon har reda på nått mer än pass, annars blire körit för poliserna kan jag lova er...

Ikväll har jag provat bubbelbadet, SKITnice. :-) Köpte en Veckorevyn förut så den passade utmärkt att ha med och läsa när bubblorna masserade min rygg och resten av kroppen! Nu tänkte jag läsa färdigt tidningen som idag hade mycket om krosideal, bra att de tar upp det. JAg blev skit förbannad när jag såg rubrikerna om att Jessica Simpson var FET! Hon såg ut som vem som helst. Size zero NO THANKS! Är det verkligen ens någon som mår så speciellt bra av att vara så smal?

Nej, det är verkligen dags att ta tag i det där kroppsidealet. Alla ser vi olika ut, men givetvis ska man trivas med sin kropp. Men kom igen, tappa vikt kan alla göra så det är hälsosammare, men när varenda kota och ben syns så kan det knappast vara hälsosamt? Stackare säger jag bara. Det är inte bara dem själva de förstör för genom att svälta sig, alla unga tjejer som ser negativt på sig själva som ser upp till alla dessa kändisar drabbas också. Vem vill inte se ut som sin största idol?

Nu ska jag dyka djupare i artiklarna.

Natti!

Lite bilder :)

 T & Jag innan balen



MIrja, Tres, Mig, Sandra o Elin



Törntaggen (eller vad den hette, pratade om den på latinlektionerna och såg den i Rom. Sandra spyr på den och allt tjat om den, som ni ser till höger? Elin låtsas som att allt är okej. :D )


Champangefrukost med världen bästa språkare även kallad KLASSKAMRATER!



Klassisar!


 Språkvetare så det skräller om det?



Ergo Bibamus - Låt oss dricka.


Nu får det räcka med bilder för idag. Kan konstatera att jag saknar mina klasskamrater mycket, känns verkligen tomt utan dom. Alla var de speciella på sitt egna vis... TACK KLASSEN! <3

Kamera pyssel

Jag tog ett rejält träningpass förut, så nu är jag nöjd. Nu tänkte jag kolla min kamera och lägga in bilde från balen och studenten. I rättan tid kanske? Eller typ en månad för sent? Får skylla på allt kaos med bygget och alla andra aktiviteter. Tänkte även pyssla om på bloggen lite nu när jag har sovmorgon i morgon och dessutom ledig!

Pratade med Sandra förut och det var trevligt, känns så himla konstigt att hon liksom inte bor här längre... Det är inte bara över sommarlovet hon är borta, utan det är liksom typ..ja..för alltid. I augusti ska jag hälsa på, det ska bli kul.

Nej, kameran var det ja.

Inga sura miner

Idag gick dagen segt, blir så så fort man inte ska ut och åka... Men jag slutade 13.00. Drack te med Elin på Wiener, köpte mascara och grejor till visdomstanden (speciell skölj till tanden) och sådär. Nu latar jag mig och känner mig fet, mina diskar längst ner i ryggen som är förskjutna har gjort ont hela dagen, inte alls nice när det var städ i över en timme.

Har ändå legat på spikmattan nu så det känns mycket bättre. I övrigt så händer det inget speciellt. Ska ut och röra lite fläskfett senare ikväll, michaela? Oh,yes.

Igår fick jag söta presenter, TACK <3
De andra får jag på lördag, då är det tårta här alla typ vid fem tiden!

Vad är det för en dag?

...Är det en vanlig dag?

Nej, idag är det den 7 juli. För exakt 19 år sedan föddes jag och för exakt 22 år sedan föddes Tom. Har tänkt mycket på det här med att man fyller år på samma dag som ens pojkvän, riktigt lustigt! ^^,
Jag har jobbat idag, ingen kunde byta med mig så jag fick stanna hemma medans de andra drog till Karlstad och roar sig bäst de vill. Jag ska till La strada med tres och Elin snart och äta födelsedags middag. :-)

I kväll hoppas jag på Bredvika kväll om vädret tillåter. Hade varit kul. Men just nu sitter jag med världens huvudvärk och regnit väder utanför. Är hos farmor nu och kollar så allt är bra med lägenheten, hon är på kryssning. Så jag tänkte fördriva tiden här tills jag ska möta flickorna.

Tack alla söta vänner jag fått gratulationer ifrån. <3

Och GRATTIS ÄLSKADE TOM! <3

Twilight

Nu är jag sådär lagomt grinig.. Har önskat mig hela Twilght serien av Tom i föelsedagspresent. (Jag fyller faktiskt år om två dagar bara! Eller vi rättare sagt.) Så nu har jag kollat upp det på internet, pocket böcker vill jag ha och givetvis har inte alla kommit ut  i pocket ännu! Men de inbundna har det, vad är skillnaden? Varför kommer inte pocket böckera ut samtidigt som de inbundna? Kan någon klok själ hjälpa mig med den frågan?

MIn present till Tom är i alla fall klar nu, eller bestämd så nu slipper jag grubbla mer på det. Kan fortfarande inte förstå att jag snart fyller år, den där barnsliga stämmningen som man kände en månad innan den stora dagen är verkligen som bortblåst, jag räknar inga klockslag, dagar, månader eller minuter till min stora dag. Men jag blir 19, det känns också konstigt. När man pratat med andra och de typ sagt "hon är 19" så har det alltid kännts så långt borta, så stort på nåt vis och nu är jag själv här. Jag har liksom inte tänkt på åldern, har liksom inte kunnat säga annat än 18.

Aya, nu ska jag försöka sova lite. I morgon äre kvällen på jobbet, tisdag, onsdag är det dag. Fredag kväll, lördag och söndag är det dag. Toppen arbetsmyra-vecka alltså.

Men först min födelsedag, hoppas på en ny laptop. Den här har hängt med allt för länge, vilket verkligen MÄRKS.

Natti!

Regniga söndag

Solen är borta och luften känns uppfriskande att andas in, men för kall för shorts och linne. Jag har huvudvärk idag igen, så kanske det är åska på gång? Don't know.
T och jag var på stan idag, det var rea överallt typ, Tom handlade mest, jag fick mig ett par glasögon i alla fall, dock inte i Rayban modell.

När vi kom hem ringde svärmor, hon och toms moster var påväg och ville hälsa på. Så i panik dammsög vi och städade undan. Skönt, nu är det någolunda fint här i alla fall. Jag längtar verkligen tills jag bor här. :-)
Dock har vi ett problem, Tom är värdelös på att diska och det roliga är att jag nog kom fram till att jag hellre äter på en tallrik som är fri från matrester som han ollat än att äta på en tallrik med matrester!

HAHA! Är det den förgågna sommarvärmen som sätter sprätt i mitt tänkande? Vem fan vill äta på en ollad tallrik? Nej, nu ska vi laga mat, och äta på NY DISKADE tallrikar. ^^

Kul att Linda och Tone kom förbi! :-) Jag älskar besök!

Trevlig sunday!

Short update

Nu är jag här, i lägenheten som också ska bli min snart. Har just avverkat en god middag bestående av Taco, åskan har börjat, mitt huvud dunkar som fan och Tom liggerhelt proppmätt och utmattad på soffan. ^^

I morgon ska vi på stan, måste ju ha ett par nya solbrillor, mina ögon har blivit jätte torra samtidigt som de rinner som fan nu när solen lyser, bäst att ta vara på dom små rackarna i alla fall. Ska även kolla om jag hittar nått annat kul. Tom fyller ju år, så det är ju liksom dags för present! Har nog kommit på en, så den får det nog bli, vet att han kommer ha en STOR användning av den i alla fall. :-)

Blääääää... NU åskar det ordentligt. Tur att jag är i ett COM HEM hus då. Haha, Tom är övertygad om att åskan aldrig skulle slå ner ordentlig här.. Skam den som ger sig? Jag drar i alla fall ur datorn nu.

PUSS!

Blödiga jag

Av ren tur träffade jag Elin på jobbet idag, för en gångs skull så jobbade vi faktiskt samtidigt! Så vi bestämde för att gå ut och gå, men eftersom åskan och regnet kom exakt i tid med att vi skulle gå ut och gå så vi köpte chips och dipp och hyrde en film. ( Att byta ut promenixen mot chips var väl ingen höjdare, men vafan! Helt slutkörda efter massa jobb i värmen.) Vi hyrde "I taket lyser stjärnorna".

Handlar om en 14-årig tjej som har en mamma som har cancer, får följa vardagen för flickan osv. Verkligen en jätte sorglig film och blödig som jag är så trillade tårarna direkt och fortsatte sedan resten av filmen, jag har ett alldeles för sorgligt samband med cancer för att inte gråta. Och ni vet kanske hur det är? När man sitter där med en kompis och man vill inte gråta, för det känns så nördigt att sitta där och snyfta och snora ihjäl sig. När jag bitit mig i läppen tillräckligt länge och snoren nästan täppt igen min näsa och tårarna ljudlöst rann nerför min kind, då kollade jag på Elin. I samma veva kollar hon på mig, hennes tårar rinner OCKSÅ! Vi skrattar lite, snorar näsorna och därefter kunde jag snora och snyfta hur mycket jag ville.  Det var märkligt nog skönt att gråta...

Filmen var bra, dock grät jag inte lika mycket som när jag och Tom såg "P.S I love you". Den filmen var skit sorglig, jag grät precis hela tiden, så fort hon fick ett brev, och hur många brev får hon inte i filmen? Den skulle jag vilja se igen, den får en verkligen att tänka efter att man ska vara lycklig för det man har. Jag är lycklig för det jag har, det är jag verkligen.

Nu ska jag sova. Har haft världens huvudvärk hela dagen, när åskvädret sedan domderade så släppte den lite. Men efter gråtkalaset nu i kväll så börjar det dunka lite igen... I morgon är det lång dag, sen bilen till karlstad och träffa Tom! NICE. Ska även kolla lite i lägenheten, har bestämt lite hur jag tänkte fixa med detaljerna i alla fall! ^^,

Natti :*

Helt KÖRD

Jag har kommit hem från jobbet, tänkte bara kolla datorn, duscha sen gå ner till stugan och tvärsomna. När jag satt på datorn är hela rummet tomt och jag får reda på att vi ska flytta hem idag! Gissa om det är rätt så jävla gött varmt i mitt rum ikväll? Inget fönster uppe de senaste 5 veckorna och helt obebott... NOT NICE. Men skönt att få komma hem ändå.

Jobbet gick bra, men det är varmt. JÄVLIGT varmt. Minns ni när jag var så arg över att någon hade lovat oss medelhavsvärme och vi inte hade fått det i mitten av juni? Nu sitter jag här, med medelhavsklimat och 30 grader, hela kittet! Och jag jobbar, inte precis det roligaste i dessa tider. Skulle egentligen sitta i en solstol nere vid vattnet och bara steka och läsa en bok. Men istället så gör jag alla en tjänst som jag jobbar med och dessutom får jag pengar. Så var POSITIV RONJA!

Jag är postivit. Ja, det var inte så svårt o intala mig själv att vara det. Eller?
Shit, jag vill duscha. NU. Lätt beslut o packa ihop grejorna, duscha o dra hem, hem för den här gången.
Har även pratat med min sommarkompis som jag hade för 10 år sen! Jag kan inte förstå hur fort tiden har gått.
Jag är snart 19, herre gud.

Väldigt social dag

Hej bloggen!

Jobbet gick bra idag, men blev lite sen på slutet och sen åkte jag bara hem, blev lite omtumlad efteråt. Åkte till biblan och lämnade böcker och lånade Mossvikensfruar för den fick en liten reklam på "linas kvällsbok", först när jag kom hem insåg jag vade den handlade om... Men det är 2 år sen, jag är stark. I alla fall starkare än för 2 år sen, ett stort framsteg.

När jag kom tillbaka till mormor spelade jag lite piano, jag ÄLSKAR piano. Eller det är en Elorgel, riktigt piano är mycket roligare och finare. Packade min väska, beredde mig på hemfärd idag, men inställd. Kanske imorgon? Tog en fika med tremänningen, mysigt, pratade verkligen ut så nu känns allt bra igen, måste bara få henne att förstå att "nej" också är ett ord, inte bara en tanke.
      Direkt efteråt drog jag på nästa kafferep, hem till en gammal tant som hade sommarstuga vid oss. Jag var där jämnt när jag var liten, de var som ett extra föräldraföräldrar. (Mor- eller farföräldrar). Det var skönt att se henne, att hon fortfarande var i farten, hon har inte förändrats ett dugg och lägenheten såg precis ut som densamma. Vi pratade om allt, hon lyssnar och förstår och är kanon!

Dessutom pratade vi mycket om när vi var små, då jag lekte med hennes barnbarn. Därför försöker jag få kontakt med han nu, skulle vara så kul och höra vad som hänt sen sist jag såg han. (Typ 1999) Så jag kan ju alltid hoppas på att få kontakt.

Roligast är att Elin fått lägenhetserbjudande om ett område där det inte bor en kotte under 65 som skulle passa Elin perfekt! Elin borde nog ändra sin profil från 1890 till det rätta, 1990. Eller så läste bobutiken för fort och missade 1900-talet. xD  Dagens höjdare!


Pussen"

RSS 2.0