I huvudet på mig

I morgon åker jag till Karlstad för att träffa Älsklingen igen! <3 Hoppas även på en fika med Louise som jag inte sett på väääldigt länge! På lördag ska brudsen (S, E & T) och jag shoppa loss, vilket jag ska göra. Vill fortfarande ha snygga Baggie jeans (stavas?) sånna med häng på men hittar fan inga tjej modeller så ska försöka få tag på killbyxor. Vill ha en ny tunika, skor och massa annat... längtar verkligen tills jag får strosa runt i butikerna. (:
Ska även slinga mig ikväll igen, funderar på samma färg men kanske ljusare så det blir lite kontraster och annorlunda? Hmm.. vi får se.

Efter en timme i badhuset med simmning och bastning idag så känner jag mig rätt slö. Var ett tag sen jag simmade sist, 2 veckor efter att jag tog av gipset tror jag närmare bestämt. Det var skönt ändå, kommer nog ha lite träningsvärk i morgon i mina spagetti armar, men det är det värt!

En extra hälsning till Sandra också som äntligen fått ordning på ryggen, är så glad för din skull. <3
Och tack vare att min bästste kompis är givmild så har hon delat med sig av sina övningar så jag också kan få den där efterlängtade smärtfria och 'du-kan-träna' allt ryggen! :)


Dåligt med kommentarer nu! Kom igen, tipsa bloggar då! Gärna din egen! :)

Tjohej!

Pimpling

I går vare frilufsdag som gällde! The gang hade valt att åka till mattila och pimpla, lite omedvetna om platsen så hamnade vi ialla fall ovanför nyskoga och vi fick norsk teckning. :P
Där blev vi välkommna av gubbar som antagligen fiskade på heltid för de visade vart de brukade tälta 10 dagar i sträck osv, men efter en kvart fick vi inta placering. Vi placerade oss långt mot land och det var dött...
Men ngt hände de sista minutrarna, jag var själv för de tre andra mupparna (läs Sandra, Elin och Therese) hade gått upp till elden i skogen för att värma sig.

Kanske var det så att fiskarna kände dålig närvaro när mina smurfar till kompisar var där, men när jag var själv och jag och Sandra hade matat hela hålet med räkor så nappade det! Och jag skrek och skrek, och så tog fisk helvetet med sig drag och krok! >.<
Åkte hem trötta av all frisk luft. Kan tala om att vi fick med 3 fiskar hem på 53 pers.


Och idag då. Vaknade i morse, en minut innan klockan ringde och det var bajs mkt snö ute!
Skulle gå till bussen, trampar så klart på en fläck och drar mig nästan i, ryggen blev lite knäckt. Sen så vänder jag mig om för att säga till brorsan att inte gå där och så tar jag ett steg framåt och smach! Rakt i backen...Vilket man ska undvika när man äter waran.
Åkte till skolan ändå, mamma ringde vid tio och sa att jag borde åka till akuten eftersom jag kände mig slöare än vanligt.

Mormor hämtade mig, fick vänta en timme på akuten, sen kom det en suris som satte sig mitt emot, frågade frågor som typ: Äter du waran? varför? Har du ont? Du har brytit foten? när?
Ja, sen skulle han kolla röven. PINSAMT! Och självfallet hade jag inte vanliga trososr, utan ett par string som det står 'fredag' på. Orkade inte sätta på mig rätt dag ens. Jag höll verkligen på att dö.. Usch! :P

Suttit med filosofin hela dagen, nu ska jag softa!

Herrå!

Orka måndagar då?

Suck, idag var det riktigt jävla jobbigt att gå upp. Tom sov här i natt och som vanligt när han gå upp tidigare så myser man ihjäl varandra och att åka ifrån den andra gör inte saken bättre, speciellt inte en måndag morgon. :'(
Sov lite extra idag då jag inte behövde bry mig ett dugg om hur jag såg ut när jag gick till skolan, idrott på morgonen är nice.

I morgon ska vi till Mattila på frluftsdag och fiska, pimpla på skit tjock is och bli rika på fisk! Ska faktiskt bli kul att dra i väg med nästan hela klassen och mysa med vamr o´boy och smörgås. :) Vädret skulle inte bli någon höjdare har jag hört, men håller fortfarande tummarna för att det ska bli sol!

Min fot är för den delen inte alls bra, den gör riktigt ont och om jag trampar på en sten så känner jag av att något håller emot foten från att viricka sig, antagligen skruven. Men nästa torsdag har jag en tid och ska äntligen få höra att allt är normalt! (förhoppningsvis!)

Ska plugga Latin glosor nu, kuligt...

Tills vidare, hej då!

Disträ

Jag raderade de två senaste inläggen, de var för osammanhängande och riktigt jobbiga att läsa, jag var väl 'disträ' just när jag skrev dom. ^^

I fredags bar det av till Karlstad igen, men åkte inte förrän med 2 tåget så passade på att gå upp till farmor en sväng. Pratade massor om när pappa var ung, pappas bror som dog och de satt 40, nästan 50 mil ifrån han o massa annat som faktiskt var riktigt intressant eftersom pappa själv inte berättar så mycket om sig själv.
Satte mig på tåget till Karlstad där Tom hämtade upp mig och vi åkte till Bergvik för att äta och kolla i affärer (snabbt). Fick mig en gul,vit randig piké vilket var välbehövligt och en t-shirt. Letade efter Baggie (stavas?) jeans, men hittade så klart inga på rea. :'(

Åkte sen till Norge, gjorde inget särskilt la oss tidigt och på Lördag skulle vi till svärfar för att säga Hej då innan han börjar sitt nya resjobb, hemma en månad och jobba en månad, utomlands. Där fick vi hemgjord pizza. (skräll! Brukar äta pizza när vi är i Norge, men Hemgjord är sällan!)

Och idag var det bestämt att vi skulle på utflykt med lite av hans släkt på mammans sida, eller ja, alla på den sidan. Uppe på fortet där Tyskarna var under 2:a VK skulle det grillas. Vädret var strålande, klarblå himel och solen sken så det var riktigt uppfriskande! :)
Fick dock gå lite tidigare än de andra eftersom vi skulle hem och fira lillebror som fyller 15 på tisdag men eftersom inte pappa är hemma då så firade vi idag istället. Han fick väl lite av varje men mest pengar, av mig och Tom fick han en t-shirt som han såg mindre glad över. Kul. Han hade hoppats på chips och cola men det får han på tisdag, då blev t-shirten genast snyggare.

Nu ska jag bara packa upp allt, packa i idrottskläder och sen ska jag nog softa och lägga mig sen MED älsklingen som sover över i natt! <3

Pimpla på tisdag OCH förhoppningsvis Pilates, vilket jag längtar efter bajs mycket!

Chiao!


Saknar dig!

Jag saknar Tom! Att åka ifrån varandra var riktigt jobbigt i går. ;( Sen får jag se han 4 dgr o sen dröjer det igen, buhuhu.

Vi har pratat många gånger på att jag skulle kunna flytta till honom och pendla varje dag, men vi inser båda att det inte kommer funka när jag ska upp 5.00 varje morgon och är inte hemma förrän 18.00. Skulle kunna sova hemma några dagar i veckan också, det skulle ju faktiskt kunna funka. Men vi får se, vi har det rätt bra nu som det är men vi saknar ju varandra hela tiden nästan.

Ska plugga Latin glosor, latin läraren är ju så generös på läxor så hon borde få en eloge!

Saknar bebis <3


PUSS :*

I'm back!

Kom hem för tjugo minuter sen kanske, packade upp datorn och satte i gång den. Klent med internet i Sälen kan jag påstå. Har varit ett bra helg bortsett från min dumma förkylning som verkligen varit jobbig, så sjukanmälningen i fredags var faktiskt äkta, hade aldrig pallat att gå till skolan med ett huvud som var på vippen att sprängas och näsan som rann all the time.

Har ju inte åkt skidor, inet ens längd eftersom foten inte alls känns bra just nu. "/
Har suttit i stugan och gjort lite skolarbete, gått små promenader och bara mått gött, eller ja, försökt mått gött iaf.
Bastat en hel del vilket var underbart, avslappnande och skönt, vi har spelat spel, ätit pasta alla dagar utom idag då vi åt buffé som var klockrent gooooood. Muuuums*
Festat med våra grannar som var Mirja typer allihop men skit härliga personer. :)
Har även åkt Ice cart, det är go cart fast man kör på is så det slirar som i helvetet! Hur häftigt och coolt som helst, sladdade på som bara den. :P Dock gick det aldrig snabbare än 60 km/h men det räckte gott och väl, så heta på gröten som vi var så hade nog en eller två olycker inträffat om det gått snabbare :P

I går vi fick vi besök av Gustav och två andra, mötte honom med blandade känslor men det gick bra tillslut. Kom fram till att deras språk de pratar där de bor är inget mindre än Fornsvenska! Det är häftigt att en by pratar ett språk som ingen fattar men som är grunden för det svenska språket. :O Coolt tycker jag och funderar på att lära mig det nu när de ger ut lektioner iaf i Uppsala.

Hur som haver så vaknade vi tidigt i morse, sju stod klockan på när vi började packa, städa och äta.
Klockan nio begav vi oss till backen och jag till värmestugan. Åkte hem vid halv tre, stannade i en sportaffär och sen bar det av. En härlig helg kan jag lova er, nästa år ska jag åka slalom. Sandra får vara min personliga tränare i nalletassen sen får jag förbereda mig på de 75* lutnings backarna! (Y)

Säger så, hej då!

Men?

Jag är så otroligt trött på det här jävla skit vädret som råder i Torsby just nu... Gaaaah, det är inte ens slut på januari och gräsmattorna syns på flera ställen jätte tydligt. All snö har förvandlats till is så det är livsfarligt att ens traska omkring ute just nu för min del, och allt slask, det är så klart ännu mer slask. Dö jävla skit vinter.

I dag har jag varit aktiv, gjorde klart Latin uppgiften, spanskan och valde ut författare i svenskan och började med engelsk projektet. Hemma har jag städat mitt rum (äntligen) och dammsugit åt mamma i köket. :)
Nu ska jag snart packa, sen ska jag ta mina ost popcorn och lägga mig i sängen/soffan och kolla nått bra på tv eller dvd. Måste slappna av nu, rätt mycket som hänger på mina axlar. Inte så rockigt att få spännings huvudvärk mitt uppe i den dagliga dova huvudvärken som jag fått mer än nog av.

Fick ett brev med posten i går, från sjukhuset jag skulle dit för "utprovning av strumpa klass 2"?
Hmm.. funderade på om det var en ny stödstrumpa, mamma ringde i dag och jag behövde inte komma. De visste tydligen inte att läkaren som av mig den sa att jag bara behövde den en vecka. Farligt då? Det kunde inte tanten svara på, det var så olika för alla. Ännu en anledning att hata Sjukhuset här! De har ingen koll på någonting, och egentligen utsätter de mig för en risk när de inte vet om det är farligt att vara utan stödstrumpa!?
Fy fan vad trött jag blir.

Nej, nu ska jag stoppa huvudet i garderoben och packa väskan full med skit.
Hej då.

Jävla kollektiv trafik i Torsby kommun

DAMP! I dag gick jag upp lika tidigt som vanligt (06.45) för att hinna med bussen till skolan som går 08.45, i vanliga fall kanske vi ska lägga till. Stod och vänta och vänta och vänta medans det blev kallare och kallare, men ingen buss. Okej, väntade tills 8.10 sen körde mamma oss till skolan. Härligt, har köpt ett busskort för 345:- och får ingen buss? Jag var inte lite arg. Idioterna (torsby kommun) sätter utt hållplatser överallt eftersom de bytte till ett lokalt system, det var inte längre "skol-buss" utan allmän buss och priserna höjdes radikalt.

Fine, tänkte alla elever som måste ta skolbussen varje dag, inte så mycket val precis. Hur som haver så blev det nog inte som planerat för denna "underbara" kommun. Bussarna struntar i att åka förbi massa hållplatser på hemvägen och tydligen dit vägen också eftersom den struntade i oss idag! Hur kan man vara så dum då att höja priserna och sätta hållpaltser där bussen inte 'vågar' åka på vintern? Det gör mig rasande!

Mamma ringde busstationen idag och klagade, han påstod att han  körde in vid graneviksparken. Bara det att alla folk som står efter den vägen också blev utan buss och även Sandras rätt fyllda hållplats. Han hämtade bara upp folk på en hållplats och struntade i resten! Och inte nog med det, bussen var jätte sen och man var tvungen att betala! Hur sjukt är inte det då? Strunta i att plocka upp folk och sen måste man betala för att komma 25 minuter sen? Jag fattar det inte...

SKÄMS Torsby traffik.

Med dessa ord avslutar jag detta hetsiga inlägg, ursäkta mig men jag är riktigt upprörd.

Over and out!


Hemma igen

Well, sitter framför min laptop i mitt överdrivet stökiga rum. Väskan står halv full på sängen, orkade inte packa upp allt på en gång så jag har lite att göra sen. Idag har det ialla fall varit ett toppen väder, riktigt vintrigt och perfekt fast det var inte så mycket snö i Karlstad som det var här hemma.

Har tillbringat dagen på universitetet och suttit med Tom och resten av klassen, stört sköna typer!
Sen innan jag skulle med tåget hem så åkte vi till MAX för att äta mat där. (Notera att det var första gången i våra liv vi var där. :P) Beställde något som innehöll ordet original och det smakade väl okej, mer än så kan jag inte yttra mig om. Pommesen var däremot godast av BK och Mc, fast jag föredrar fortfarande chicken club meal på BK. :P

Efter vi ätit insåg vi att det var länge tills tåget skulle gå så vi åkte ut till Bergvik och kollade utbudet, jag fick en rouge borste och ett vinter pann-band (tjockt)  och Tom ett spel till sitt nya Xbox 360. När klockan sen blev res-dax så åkte vi tillbaka in till stan där vi sa Hej då, riktigt jobbigt! Men på torsdag ses vi igen då vi ska till Sälen och härja. :)

Elin var med tåget också, skulle hem på praktik i tre veckor! Riktigt härligt att se henne igen.

Nej, vi säger så. Ska packa ur väskan, packa skolväskan och sen duscha!
Hejk!

Die Hard 4

Har just kollat på Die hard 4, menade att se Pirates of the carrabien 3 men den var för stor för att bränna ut på den skiva vi hade...Aja, får väl hyra den när den kommer ut helt enkelt. Till filmen åt vi nacho chips med ost och salsa sås som vi hade i ugnen i sväng så osten smälte och chipsen blev mjuka och varma, Muuuuums! Även lite dipp på det också, det var precis lika gott som riktiga chips. :D

Var in till stan idag igen för att kolla utbudet, fick mig en fleece jacka från Bik Bok, bara för att den var så varm och sköööön. :D På Gina blev jag ett bra tag, hittade massor snygga klänningar i satin tyger som skulle vara helt perfekta på fester, men var rädd att det liksom skulle bli lite väl glammigt. Hittade sedan en svart satin klänning med smala axelband och ett guld band med rosett i midjan (under bysten), den var verkligen riktigt festig, neutral men samtidigt så himla fest-snygg. Som vanligt så orkade jag inte bestämma mig...så jag åker säkert ner i morgon och köper den. ^^

Annars har jag inte gjort något, eller jo, var med Tom och tittade på en bil. Han köpte en, en röd liten Toyota corrola som han ska köra i en sväng tills han hittar en bättre. Skönt att han har bil iaf, har varit riktigt jobbigt att frakta stora väskan på stadsbussen och en miljon folk. :P

Ska göra mig redo för sängen nu.. ganska så trött!

God natt! :*

OC

Jag har blivit beroende av det välkända OC, jag kollade i går och då slutade avsnittet så klart så man var tvungen att titta dagen efter! Jag hann hem till lägenheten och fick reda på hur allt blev, men nu slutade det så hemskt spännande och sorgligt igen så jag måste hitta nån sida på internet så jag kan se avsnitten på datorn! Någon som vet vart?

Ska göra mig i ordning nu, blir bowling och vofflor med Bea och Jonas i kväll, mysigt.
Fika med flickorna lika mysigt som alltid, men vi får fixa fler hemma kvällar och fester. ;P

Over and out!

singing in the rain

O lord, all snö är nästan borta tack vare regnet och jag deppar i hop. Regn på snö innebär IS vilket innebär sjukhus om det skulle vara så att jag drog mig i. Hur som haver så var det nära ögat att jag skulle falla på bakdelen mer än en gång idag, glömde att jag hade musik idag och skulle gå av i centrum. Jag åkte ända till skolan och fick gå därifrån, inte så jätte mycket längre men lätt 5 minuter extra promenad...

Menade att simma idag efter skolan eftersom jag slutade 11.30,  men givetvis när jag står utanför badhuset så öppnar det inte förrän 14.00. Jahapp, var bara att traska ner till centrum o hälsa på farmor, en trevlig visit.
Sen körde hon mig hem och jag gjorde nästan inget, tränade på spinnings cykeln sen en sväng och såg "The school of rock" grymt bra film. :D

Men nu ska jag fixa lite på rummet, packa o så där. Fika med flickorna i morgon vilket ska bli riktigt mysigt och härligt! Jag är med tom nästan varje helg, men i februari ska det bli bättre, inga norge resor typ och mina kompisar ska faktiskt få lite mer av min tid! Jag lovar det.

Och efter 1 april då kommer det svänga ordentligt i gardinerna, för då ska det festas mer vilt än tamt!

Chiao!


Old stuff

Skolan är i gång igen och veckan har varit soft även om vi fått massa läxor redan. Engelskan jobbade vi in idag och slutade då 11.30, lika som i morgon och fredag, så jag ska inte klaga!
Har just kollat på gammla grejer i mottagna filer och där fann jag massa galna roliga filmer 'vi' gjorde i 9:an och jag skrattade som jag alltid brukar göra när jag tänker tillbaka på den tiden, vi hade så mycket galna och roliga grejer för oss! :D

Den tiden saknar jag faktiskt rätt ofta, då man var nördigast i hela skolan och hela skolans 'coola gäng' (som de själva ansåg att de var) fullkomligt hatade oss! Och när vi vann varje turnering som hölls i skolan så liksom gick deras hat till klimax och vi njöt. Haha, riktigt roligt på den tiden när allt inte var så allvarligt. Men tider förändras och livet fortsätter, lite tråkigare och lite mindre galet men så är det väl...

Aja, ska äta lite soppa nu börjar bli lite hungrig faktiskt!

Lägger upp en bildViktoria Beckham, för hon är grymmt snygg (även om hon dock är riktigt farligt smal)!
Jag diggar henne, hennes man är snyggare än snyggast men också otrognare är otrognast (säger man så?).
Aja, hon är ball!

image6 Posh Beckham

Winter vacation

Jaha, som alla andra redan har konstaterat så är lovet på allvar slut nu, finns ingen återvändo utan det är bara att ladda batterierna och börja 'studera'. Lovet har varit bra, dagarna har verkligen gått jätte fort och när jag tänker efter så har jag inte gjort så mycket. Norgeresor har det blivit och andra små föreställningar som faktiskt har varit riktigt mysiga och bra. :)

Har varit nere till "shopping stan" (karlstad) tre gånger sen mellanrean börjat och jag fann inget... inte ett endaste plagg, kanske för att jag inte var så motiverad för att shoppa. Men idag drog mamma o broder ner till Karlstad där jag mötte upp dem för en shoppingdag, kusin Michaela som drar till andra sidan klotet i morgon var också med för hon skulle med bussen till Sthlm vid tolv tiden. Mitt dåliga samvete att glömma att hon skulle åka försvann lite när det var jag som fick spendera de sista timmarna med henne innan hon for. Nu är det tomt igen och vi ses förhoppningsvis till sommaren!

Nåväl, i Karlstad fick jag faktiskt med mig lite saker. Jag har letat efter ett par jeans nu hur länge som helst,( vilket Sandra också gjort läste jag i hennes blogg) ett par mörka diesel jeans ville jag ha eftersom de har lång längd men som vanligt så hittade jag inga... Jag är inte ett märkesfreak som måste ha märkesjeans/kläder så jag vandrade in på Bikbok för att kolla utbudet och där minsann fann jag ett par som var i exakt sådan färg jag ville ha och var långa i benen! Lycka. (Y)
Hittade även en skitsnygg jacka som naturligtvis bara fanns i S med armar som blev liiiite korta vilket var riktigt surt.

H&M fick sponsring av mig också, fick mig en svart huvtröja och en vanlig svart långärmad så jag fick lite nytt i garderoben. Saknar dock t-shirts med snygga tryck, men jag hinner väl ner till stan igen.
Hmm.. just det, en ny sminkväska blev det också eftersom de andra jag har har blivit "sminkade" även på utsidan genom åren.
 
Ja det var väl det hela, menade att köra hem men jag var trött as hell och hade ingen lust att somna bakom ratten!
Sitter hemma nu ialla fall och ska snart in i duschen och plocka reda på alla kläder och saker i resväskan. Dööö, jag hatar att packa och att packa upp!

En grej till bara, LDB har kommit med ett nytt rengöringsset som verkade kanon bra (för er som vill veta), köpte en flaska med 'ansiktsvatten' så jag inte ska bli så in i nordens torr i ansiktet.

Ha det bra alla där ute!

OVER AND OUT!

Hej mitt vinterland

I går snöade det i stort sett hela dagen, på kvällen också. I morse var det mer snö än det varit på länge!
Och på köpet så snöar det fortfarande. :P
Efter en lång helg i Norge så åker vi hemmåt idag, eller till hemlandet ialla fall.  I morgon ska jag in till stan igen och kolla utbudet på mellandagsrean, hoppas verkligen att jag får tag på något fint och användbart givetvis.

Just sett Forest Gump, den filmen är riktigt bra och sorglig. En av de bästa filmerna faktiskt, den är så fin och har många bra budskap. Kanske blir en film i kväll i Karlstad, Pirates of the carrabien, jag är säkert den enda som inte sett sista filmen av den serien och Harry Potter 5. Har läst ut Harry Potter och dödsrelikerna (sista boken) och den var nog den bästa tror jag, riktigt bra böcker synd att det inte finns efterföljare. (eller?)

Kan rekommendera den boken!

Hejsvejs!

2008

Nu har det nya året börjat, året som man väntat på sen lång tid tillbaka. Året då det är man själv som bestämmer, man får köra sin egna bil och ta hand om sig själv. För vissa kommer dagen snart medans andra får vänta länge...som jag.

Men den dagen kommer och jag kommer inte vara sen med att ta emot allt med öppna armar!


Nyårs löftena blev:
-sluta bita på naglarna
-röra på mig 3 ggr i veckan varav en simdag (konditionen är inte på topp sen olyckan..)
-inte äta godis förräns min födelsedag! (popcorn och glass är inte inkluderade)


RSS 2.0