Ny design

Nu har jag trixat lite med designen igen, för jag hade tid idag! :P Den blev lite höstigare, men är långt från klar... Blev rätt snyggt med den där rost orange färgen, väldigt höstig. :) Men det här får räcka för idag, ni ser kanske att jag är lååååångt från klar.

Nu ska jag byta om sen packa i ordning min ryggsäck och sen hem till carlsson och spela SPEL! Eftersom vi har så tråkigt så tänkte vi ta en speeeel kväll i kväll. :)

Måndags ångest

Jag var så jävla trött och dålig igår jag glömde trycka "ok" på alarmtiden. Kl.6 i morse vaknade både jag och Tom av hans väckarklocka, det var bara att panik hoppa ur sängen, packa och sen till bilen. Tror ni inte det hade frusit då? Jo, och tror ni inte det tog fem minuter innan vi hittade ngt att skrapa med? Jo.
Men vi kom iväg, jag hann köpa frukost på prestbyrån och tåget blev försenat som alltid. Jag ska verkligen inte pricka in att åka tåg när det är dags för nationella...

Hur som helst så mår jag inget vidare, men jag har inte tid att vara sjuk. Och i natt åker jag till Ullared så det är bara att bli bästis med Ipren mannen.
Jag hann inte sova något mellan tågresan och skolstarten eftersom mitt pass fortfarande var spårlöst försvunnet. Men efter en halvtimmes letande nu på morgonen så hittade jag det. Det låg där det ska göra bara att det hade rasat bort från de andra passen och hamnat under en "viktiga installations skivor till datorn" bunt, men nu har jag det så jag kan pusta ut åt det iaf!

Lasagne med Sandra och Elin kl.12. Tänkte springa in på banken och lägga in lite sparpengar på kontot, ingen lust att gå med lösa pengar i den mega stora affären!!

Vi säger så.


Ich bin Krank

Den här jävla förkylningen ger sig verkligen aldrig, fy fan för det. Så jävla typiskt när jag köpt gym kort och allt och inte varit där mer än två gånger. :/ Blir en vaaaaarm dusch snart och sen krypa ner i Tom's stora säng med flufftäcket och en stor kopp med te! Sen blre fika hos Jonas och Bea vid 19, mysig söndag.

Den här veckan tänkte jag byta tema på bloggen, göra det lite höstigt, sommaren är ju förbi nu. Sedan har jag givetvis massa annat att göra:

- Åka till Ullared
- Ringa sjukhuset om papper
- Hitta passet (hittar jag det inte får jag göra nytt)
- Börja plugga religion
- Antagligen göra Latin läxa vi får i veckan.
- Ladda inför lördag kväll! (Y)

....sist med inte minst: BLI FRISK!

Vi säger så. Helgen i Norge var kanonbra. Att sitta och grilla vid en mysig sjö i värmande solen med Tom's familj och släkt var ett underbart slut på helgen i Norge!

Ni lyser upp min dag

Jag kan verkligen inte sluta vara tacksam för att jag ar världens bästa kompisar! Några som man kan prata med allt om, som lyser upp dagarna, som kommer när man behöver, som ger goda råd och som får ens dagar roligare.

Sandra, Elin och Therèse är verkligen det, det som man inte klarar sig utan. Det som man behöver, hur skulle man klara sig utan bästa vänner? Jag har verkligen haft tur, personer som är så lika en själv växer ju inte på träd. Sen har vi ju alla våra personligheter, en är förnuftig, den andre galen, den tredje eftertänksam och den fjärde är impulsiv. Jag älskar det, att vara lika och ändå så olika. tack för att ni finns! <3

Ibland är det bra att komma ihåg det man har, ni betyder! <3

Gran Canaria

Nu är vi i Norge igen och semesterresan är bokad. Planet går mot Gran Canaria den 8:e november 09.45 från Göteborg. En vecka stannar vi, 150 m till vattnet, 400 m till centrum och en egen lägenhet till mig och Tom! Hur underbart kommer det inte bli att spendera en vecka i solen och slippa regniga/snöiga kalla november? Vi får hålla tummarna för att det inte kommer regna på ön bara...

Nu ska jag bara försöka hitta mitt Pass, som jag inte hittat ännu. Ringa sjukhuset och få papper om skruvarna i foten, onödigt oplanerat om det skulle pipa när jag ska gå igenom. Sen, sist skaffa ledighetslapp går den inte igenom så har jag "solsting" och måste vara borta från skolan. :P

Nej, just nu är jag riktigt glad, jag längtar som en idiot. Och på natten till tisdag åker jag och farmor till Ullared för att shoppa loss! Ska bli riktigt kul!!!
Sen lördag är det skåptömning på factoriet, då blir det KALAS! Så jag har något att se fram emot ett tag iaf. :)

Vi säger så!

Moulusktjuvar

Jag mår bättre nu, jag förträngde kanske tankarna till det omevetna för ett tag? Vi får hoppas det.
Jag väntar på att Tom ska duscha klart, sen ska vi sova, vilket jag verkligen behöver för min förkylning har inte precis varit sömn vänlig de senaste dagarna...

Jag kom på nyss då jag läste Sandras inlägg om att jag och Elin bevittnade ett moluskrån i skolans cafeteria. Jag vetinte riktigt om Elin så det, men jag gjorde det iaf och de snodde verkligen moluskerna! :O
För jag menar, hur skulle ni själva tolka det om det stod två halv korta killar, den ena en fet raggare och den andre var den coola raggaren, de kollar på varandra, kollar runt omkrig sig, sedan kastar de sig båda två över skåpet där bakelserna finns, rycker upp luckan roffar åt sig en varsin molusk, trycker in den i munnen samtidigt som de kutar därifrån!  Ja, hur ska man tolka den handlingen?

Jag såg ingen personal i disken och heller inga pengar som lämnades. Men alla kan väl ta fel?
De här dagarna har iaf gått ut på att hitta de skyldiga, "molusktjuvarna". Visst har man kul på stjerneskolan?

Duschen tystnade, nu blire natten!
Puss!


Cancer

Usch, just nu mår jag bara riktigt kasst, psykiskt. Läste en blogg om en ung tjej som omkom i cancer. Jag tänker på Ewa, jag vet inte om jag ska känna skuldkänslor för att jag inte var på sjukhuset och sa hej då, hoppades jag verkligen på att hon skulle bli frisk när hon själv kände på sig att hon skulle dö?  Hon såg inte riktig ut berättade mamma, gult skinn och en uppblåst mage som de stackars barnen i afrika, vem vill komma ihåg en människa så?

Jag borde inte ha dåligt samvete, jag vill ju hellre komma ihåg henne så som hon var innan allt bara gick utför. Speciell, med torsbys uddaste frisyr och ett hett temperament. Varför är det så hårt allting?

Det är just det här som gör att jag verkligen vill kämpa med vårt projektarbete. Det är sånna som vi som faktiskt kan göra skillnad.


Sjukhus besök

Idag stannade jag hemma från skolan, hade lite feber i morse så ville inte ta risken att bli ännu sämre.
Fick ändå dra till skolan för att lämna i religionen och hämta psykologi grejerna. Har kurerat mig med te och förkylningshonung i massor, samt suttit ute på trappen med filtar, vinterkläder och pluggat lite i solen. Jag mår alltid bra av solen, så tänkte att det kanske kunde hjälpa förkylningen på traven! :)

Mamma och jag kom just från sjukhuset, jag var dit för ett återbesök för min brutna fotled. Jag fick min vanliga tyske läkare och hans svenska var något bättre, Thanks!
Vi disskuterade hur det hade gått, hur det var nu och så la han fram risker med en operation till för att ta bort skruvarna.
Jag bestämmde (jag är ju myndig :P) att ta bort dom, även om det nog inte finns någon garanti till att bli helt bra så är det ju värt ett försök. Får hoppas bara att det inte blir mitt i Las Palmas semestern, lite drygt att flytta operationen och vänta ÄNNU längre...
Det roligaste med hela besöket var att han ägnade ca. 5 minuter åt mitt fotproblem, sedan de resterande 15 minuterna ägnade han åt att mammas jobb var nedlagt och att det var så tråkigt och bla bla bla bla....
Jag bara satt där och kände mig som en klump i vägen. :P


Nu äre snart middag, sen ska jag plugga lite mer latin sen åker jag till Sandra som varit en ängel och kopierat dagens psykologi! <3

Vi säger så, hej.

Jag börjar bli sjuker...

Fan också. Nu tror jag att jag har åkt på både det ena och det andra... Tom är ju dålig, Sandra har vart dålig ett tag och brorsan hr gått från och till. Gymmet var ingen höjdare då jag kände av förkylning, BLÄ. Så blev inte direkt dödspasset.
Får se om jag orkar pallra mig till skolan i morgon, jag har lite feber nu, får se hur det är i morgon. Måste till skolan vilket som och lämna in religions uppgiften och hämta psykologiboken.

Sjukhuset i morgon också med fett foten. Får se vad som händer.

Hej.

Religion och data rensing

Sådär, nu sitter jag med mina oanvända glasögon på nästippen och flyttar över lite bilder och arbeten till USB minnet. Jag ska be lillebror formatera om datorn lite så den blir lite snabbare.
Jag är äntligen klar med religions arbetet, Hemtentan var drygare än jag trodde. Har faktiskt lagt ner en eller annan timme på det, men nu är det nog klart, hoppas bara läraren samtycker och sådär. :D

Nu tänkte jag ta med brorsan till Gymmet, han ska få prova en gång innan han bestämmer sig för att köpa kort där. Hoppas bara inte att det är mycket folk, palla det. Tårta i skolan på fredag eftersom det är internationella språkdagen! (Y)
Sicken tur att man är humanist, så det blir mycket språkmys på fredag! ;P

Älsklingen är på Hockey nu, så jag kan inte ringa han... Saknar han så hiiiiiiiiiiimla mycket. :(
Men livet går vidare, eller? Ja, antagligen till gymmet.

Hejs.

Helgens händelser

Jag fick ta tjuren vid hornen och ta lilla corollan för att komma till Rally sträckan igår, men först fick jag ta turen förbi affären och inhandla lite matsäck och köpa en flaska vin på bolaget. När jag sedan ska starta bilen på parkeringen så kunde jag inte vrida om nyckeln, jag vred och vred tills jag trodde att nyckeln skulle gå av. Men efter ett samtal med pappa som gav mig några tips så startade åbäket och jag rullade vidare till sträckan.

Vägen dit var jobbig, norrmän klarar inte av att man kör i rätt hastighet tydligen, för jag blev omkörd på de mest otroliga ställena som tvingade mig i diket nästan för att det alltid kom en mötande bil för den som skulle köra om så han fick kasta in sig framför mig.
Det gick bra för Tom och den han körde med, så vi köpte en pizza till middag. 190 kronor och när vi kom hem så var det givetvis fel pizza... Men vi orkade inte byta, så vi åt skiten.

Fest på kvällen, laddad till tusen. Efte 1,5 h hade jag svept vinflaskan och vi hade det SKIT kul! Sen kom en tjej med sinpojkvän från mexico, jag fick prata spanska och han tyckte jag var skit bra! :D
Kvällen tog lut när vi skulle till det enda utestället här, det var 20 årsgräns... Kul, or not.
Kom i säng runt halv tre.

Nu ska jag skriva klart religionen, sen ska vi väster ut.
Jag börjar bli sjuk, helt snorig och hängig...

Puss

Korsat grænsen

Jag sitter i Norge nu med Tom och ser ett spænnande tv program om polisjakter. :P
Jag kørde från Tøcksfors førut før att vænja mig vid bilen, jag ska ju trots allt køra helt sjælv lite hær och var i morgon då jag ska vara rallypublik. Sen på kvællen blir det fest hos Marius och Anki, KUL! =)

Lindas dator har gått sønder (alltså den jag anvænder just nu), någon har trampat på den så skærmen ær en aning svart, tråkigt...
Sandra ær sjuk, så igår fick Elin, Jag och Therese smaska lite nachochips før oss sjælva. Hade verkligen skit kul men vi saknade givetvis dig Sandra! KRYA PÅ DIG!

Dessutom har min cooling kompis Sandra kommit med i Veckorevyn med en insændare! :) You are so COOL bruden! ^^

Nu ska vi snart sova och ladda infør morgondagen. Tom infør kartlæsningen och jag infør lokalsinnet! :>

Pusen!

Orientering

Jag var inte nervös när jag gick till skolan idag, 40-50 min skulle rundan ta om man höll relativt högt tempo. Teresia missade också förra året då hon befann sig i USA så vi bestämde oss för att köra tillsammans, det känns alltid bättre att inte vara ensam i en stor okänd skog.
Det gick kanon bra, först ut och när vi skulle till fjärde kontrollen så skulle vi ta en genväg dvs. springa rakt över skogen istället för att gå ut till vägen igen och röra oss efter den. Någonstans gick det snett, genväg=senväg och efter ca:30 minuters svettigt och flåsigt letande så ringde jag Emelie som skickade Jossas nummer, för det var hennes och Elins kontroll vi inte kunde hitta.
Tillslut kom vi fram och vårt fantastiska försprång försvann som en vind.

Teresia kutade rakt ut på en myr och sjönk ner till knäna, jag agerade livräddare och blev själv klassblöt om fossingarna, men upp kom vi och fortsatte letandet efter nästa kontroll. Jag tänkte åka halv tolv bussen till Karlstad, men jag insåg rätt snabbt att det inte skulle ta 50 min.

Nörd Jakob lurade bort hälften, däribland oss. Desperata, trötta och törstiga så tar man givetvis emot tacksam hjälp, synd att vi inte var pigga nog och inse att det var en halvtimmes extra spring.
Efter 2 timmar och 10 minuter ankom vi till målet.
Med näst sämsta resultat och 20 minuter från att bli diskade så kom vi i mål!

Det är fortfarande bättre än att hamna på "övriga deltagare" listan! :P

Så ni kan ju gissa om mina lungor aldrig tidigare jobbat så hårt det här året? Ni kan ju gissa om allt spring och powerwalkande har satt sina spår i benen? Uppför berget, nerför... BLÄ! Ingen fick nog så mycket motion som oss...

Men nu är det gjort iaf, och förhoppningsvis får jag ett betyg i Idrott A inom kort.
Tack alla klassisar som hjälpte mig! :) Guldpärla till er! :*

Nu blir det sängen...

Ett år sen

Jag kom just på, det är ett helt år sen jag blev påkörd av husbilen! :O
Jag kan verkligen inte förstå att tiden har gått så fort, men samtiidigt känns det som att det skulle ha varit flera år sedan det hände... Livet är bra konstigt ibland.

Idagsläget står jag i kö (ovanligt? nej) för att träffa en riktigt läkare som har vet vad den gör (alltså: INTE Salami o c/o), efter det ska pappren skickas till skåne som är ifyllda av läkaren samt en bild av ärret. Därefter hoppas jag att skruvarna ska bort eftersom jag fortfarande inte är återställd. Därefter och förhoppningsvis slutet på den här jävla historien så får jag "belöning" för all jävla skit och smärta jag utstått det här året!

Jag återkommer när jag vet nått mer.

Jag laddar inför morgondagens utmaning: Starta, leta och i mål!
Det är säkert lättare sagt än gjort.


Är ni några orienterare?

Läget under kontroll

Ja, allt är kanske under kontroll. Det är bara tisdag, alltså bara två dagar har gått i mitt nya liv. :P
Träningen går bra, idag tog jag en rask promenad så jag känner mig helt slut i benen så den gav väl något. Även om foten inte sammtyckte hela tiden...
Jag har faktiskt lite koll på hur träningen kommer att se ut resten av veckan vilket känns bra så man har fasta mål att gå efter.

Onsdag (imorgon): Orientering på Valberget.
Torsdag: Gymma med Sandra och sedan simma på idrotten. (Två flugor i en smäll! :P)
Fredag: Vila
Lördag: Morgon promenad och vara rallyåskådare vilket innebär någon km vandring.
Söndag: Vila

Jag känner verkligen motivation nu och det är riktigt skönt att få röra på sig. Tänkte prata med Sandra om lite promenader då och då, emellan styrketräningen. För det är ju mycket roligare att gå tillsammans med en kompis än att traska själv.

Nåväl, nu har jag skrivit klart min "Att packa lista". Det är alltid mycket lättare att följa en lista så man vet att man får med det viktiga och som man annars kommer glömma bara för att man absolut inte får glömma det!!

I morgon tänkte jag springa in på H&M och köpa en basker. Ni som känner mig vet hur kul jag tycker det är med baskrar. Den här är kanon SÖT!  Eller den här? :


Ja, ni förstår säkert att de är mycket snyggare i verkligheten! :D
Jag ska prova dem en gång till och se om de var så snygga som jag kom ihåg!

Vi ses, Tschüss!

Vi går vidare åt varsitt håll

Nu har jag suttit och pratat med mitt x på msn i snart två timmar och det känns riktigt bra. Eftersom kärlekshistorien fick ett smärsamt slut så har vi knappt pratat med varandra på tre år, nej inte pratat alls. Men någongång i år fick det en vändning. Jag menar, även om vi inte har något i hop längre så betyder det ju inte att vi behöver blänga på varandra och vända bort blicken när vi möts pga. tidigare konflikter och smärtsamma sår. Tiden går vidare och båda två har ju faktiskt nya liv, utan varandra och båda är lyckliga för det.

Så därför känns det otroligt skönt att den där stora betongväggen mellan oss sakta har rasat ner, att vi faktiskt kan prata om allt som faller oss in. För trots allt, ingen kände mig bättre än han för tre år sen? Ingen satte så djupa spår i mig för tre år sen. Varför blir det alltid så? Att man slutar prata med den man en gång delade allt med?
Även om det blir ett smärtsamt och oförglömmligt slut så var man ändå bästa kompisar, visste precis hur den andre mådde, visste precis hur den andre var som person, när något var fel,  ja, you name it.

Men som sagt var, vi har gått vidare. Precis som det gör för de flesta efter den första förälskelsen.
Jag har ett nytt liv med en ny bästa kompis som vet precis allt och som gör mig lycklig, någon som torkar mina tårar och tröstar mig.  Han har också andra som tagit min plats med tiden.

Den som löser X-problemet skriver kommentar NU. varför upphör man att prata med varandra efter det att man gjort slut? Ni kan inte förneka det, det händer oftare än oftast.

Over and out.

Gym debut

Första dagen på gymmet gick väldigt bra. Vi prövade mest maskinerna och försökte komma underfund med hur de funkade osv. Blev dock lite besviken då det mesta var för armarna, men å andra sidan, vi kom på att vi har knappt armmuskler, så det var väl kanske inte så illa pinkat. :P
Ryggmaskinen var sämst, verkade som att personer över 1.70 inte kunde använda den, vi fösökte ställa in den men det gick inte, hoppas den är igång tills nästa gång. Sandra är kanon att träna tillsammans med, man tränar mycket bättre när man tränar med någon som gör en glad och som man tycker om!

Hur som helst, sjukgymnastiken gick bra idag. Jag behöver inte komma tillbaka om jag inte behöver råd eller hjälp med svårare övningar. Det har gett sånt bra resultat så det behövs liksom inget mera.
Dock har jag lite ont i ryggen nu, eftersom jag inte varit så jätte aktiv den senaste veckan med sjukgymnastiken pga. nackspärren.

Men nu är jag på G. I morgon tänkte jag ta en aktiv eftermiddag med jogging och långpromenad för att se hur mycket foten klarar av. Hopprep var iaf inte det bästa...
Ska snart tillbaka till sjukan och ta bort skruvarna hoppas jag och få diagnos på hur återställd jag är.

Nu laddar jag tusen inför orienteringen iaf.!

Puss


Så var det över

.......igen.

Helgen är över och nu återgår allt till det normala, sånna här helger blir det inte direkt i Torsby. Faktoriet hade väl sitt sista party nu? Så vi får börja med lägenhetsfester igen, eller åka 10 mil för att dansa loss.
Kvällen igår blev riktigt kul den också, fredagens partaj var kanoners! Mådde inte kanon på lördag, men det ordnade upp sig frammåt kvällen. :]

Det var riktigt jävla kallt i går kväll, så vid ett tiden fick vi skjuts tillslut. Sov med älsklings ullsockorna på i natt, för det var riktigt jävla kallt, brrrrr. :S
Vaknade i morse och mådde kanon, lättnad.
Blev en tur ner till helgens centrum och jag fick med mig både det ena och det andra, lite mer strumpor, små knappar att sätta i foppa skorna (:P) och en ny sjal, så jag är nöjd.
Ikväll blir det väl inget större, antagligen en film eller nått annat kul sen ska jag ladda upp för mitt nya liv som börjar i morgon! För Sandra och jag gör debut på gymmet kl. 10.00 i morgon! :D
Till jul ska jag ha fått bort de där extra jävlakilona som gipset fixade och nu är det så, no matter what!

Älsklings Tom åkte nyss... saknar honom redan! <3


Hej.

MÂRTEN!

Andra helgen i september varje år så sker det alla pratar om, det som alla längtar till och nu är det just andra helgen i september! Fjärde största marknaden i hela Sverige finns i lilla plutt Torsby, proud? Ofc.
Dock blev det bara en snabbvisit idag med mor och moster plus mini kusin, jag frös, var hungrig och tänkte gå mera i morgon.

Dagen i skolan blev kortare än planerat, gissa om jag är hjärntvättad av Latin? Jodå, in i sista minuten, sen la jag ner.
Och nu sitter jag hos mormor och väntar på efterrätten, Äppelpaj med vaniljsås! MUMS. (precis som att man inte stoppar i sig nog med nyttigheter under marten ändå? 8) )
Sen åker jag hem och duschar, fixar håret, väljer kläder med omsorg och väntar på sötnosen! Sen åker vi till favvis Elin och festar LOSS! Årets bästa fest helg. (Y)

Dock blir det vinterkappan ikväll, det är typ bara 12 grader ute nu, så vad lär det inte vara i kväll vid tolv tiden? :(
Men UT ska jag!

Pussen!


Snille blixtar!

Vet ni hur kul det är att plugga när allting fastnar på hjärnan direkt? Okej, jag kanske får äta upp att jag skrev "kul" och "plugga" i samma mening, men hur som helst så kan jag istort sett alla tyskglosorna och typ alla berömda kvinnor under antiken! (Y) Värre med de kända gubbarna som var perversa och gifte sig med syrran och försökte göra sin häst till konsul! >.<
Mitt uppe i det hela så skrev jag ihop psykologi inlämningen eftersom jag tydligen var den ENDA som inte bidragit med nått(?) men nu är den klar iaf...

Tänkte be mamma massera min nacke sen, stretcha den och sedan mysa med värmepåse och te till top model! NY SÄSOOOOOOONG. Gud vad jag längtat. Sen ska jag ta ett kokhett bad och fixa naglarna och peela kroppen ordentligt så jag är laddad inför marten och morgondagen. ^^

Jag känner mig på topp nu, även om nacken är bajs. S och jag fixade gymkort idag, vi börjar våra nya liv på måndag! :D
Hej och hå vad det kommer gå bra. (:

Nu kom mamma hem, ska plugga det sista.

Svejs.


Sömnlös

Eftersom jag sov till typ tolv idag så är jag inte direkt sömnig nu. Men ska försöka tvinga mig till lite sömn ändå, känner mig rätt sliten after all. Det var lugna puckar på sjukan, bara nackspärr. Det läskiga är att min mammas kusin fick den "diagnosen" några dagar senare höll hon på att dö för att hon fick hjärnblödning! :S
Men, varför skulle det hända mig? Det kan ju gå i släkten...

Mamma Mia var kanon bra, jag satt som en robot faktum är att jag ÄR som en robot över huvud taget, hela tiden.
Gull Sandra körde mig hem, så jag fick mitt efterlängtade debutåk i lill racern! Hehe, en Kalas bil de. ;P
Tänkte tvinga mig själv till skolan i morrn och knapra alveon och ipren om jag hittar, får i värsta fall gå hem.

Älsklingen gjorde sin tatuering idag, dock blev den inte färdig men det blev säker snyggt som fan. Blir man tatuerad av sveriges bästa tatuerare så kan det ju knappast bli bad? Saknar Tom massor, sötnosen åkte in till stan bara för att köpa en tröja jag velat ha men inte köpt. LOVE YOU <3

På torsdag hoppas jag på en föreäsning om prostata cancer för projektarbetet. Tycker det ska bli super spännande! Visste ni att det dör 7 människor varje dag pga prostata cancer? Nej, för vi hör nästan inget om den sorten.
Vår insamlingsblogg har funnits i lite mer än en vecka och vi har redan samlat in 1900:-! Kom igen nu, 20 kronor, hur mycket är det egentligen? Det kan räcka för att rädda någons liv.

http://www.cancerfonden.se/templates/ExtensionWide____1669.aspx?InvolvementID=1205

Vi säger så, ta en titt iaf på sidan!

Natti :*

Lätt handikappad

Balle, tusen gånger balle säger jag bara. Min nacke har spökat lite de senaste veckorna, kännts som att man sovit fel och haft lite ont när man vaknat och lite under dagarna. I morse orkade jag knappt lyfta huvudet och när jag sedan kom hem så var det ett faktum att jag inte kunde vrida nacken mer än någon cm åt varje håll, yeah. Så nu skrev jag ett sjukmail till en tant på skolan, jag har sovit tills nu och tänkte återgå till liggande ställning nere framför tv:n. Farbror docktor ska ta sig en titt på mig senare i eftermiddag.

Balle, jag som skulle få åka med sandras Lill racer jue OCH köpa gymkort. Förhoppningsvis orkar jag pallra mig på bion sen, Mamma mia med favorit brudarna. Hoppas att nacken är bättre och att alvedon har gjort en drog inverkan så man kommer i det tillstånd när allt är hallelujah.

Kan avsluta med att jag tycker otroligt synd om Robert som faktiskt har det så här jätte ofta, alltså med nacken. Jag skulle nog bli tokig om jag hade så här ont varje dag. :(
Du är en kämpare!

Okej, nu ska roboten Ronja gå ner för trappan, we will see hur det går.

Puss

Söndag

Inte direkt sovmorgon, efter en hel galen kväll igår som skulle sluta tidigt var det meningen slutade inte förrän vid halv ett på natten. En äcklig brud försökte köra ihjäl min lillebror, stor syrran jagade den fula volvon resten av kvällen sen. >:]
Mamma och jag är hos mormor nu, jag har druckit tre liter te tror jag och blivit kompis med norskarna på Herrgården, dom är kanon trevliga och lovade absolut att skänka till vår insamling på cancerfonden! Deras söta barn Herrman och Bernad är sötaste ever, Herrman och jag kom kanonbra överens så jag hoppas på många barnvakts timmar med honom! :)

Jag åker tillbaka till K-d idag, ska äntligen få träffa Tom! <3

Imorgon tar Sandra och jag tag i våra liv, gymkort ska inskaffas sen ska fettet på HELT fel platser bort för alltid. Mina jeans, HERE I COME! Jag har verkligen en motivation utan dess like just nu, hoppas den håller i sig och att jag verkligen tar tag i detta nu och hoppas att inte skolan tar all min energi. Men å andra sidan, jag kan ju gå dit när jag vill på hela dygnet! Så på något vis ska jag väl pussla i hop det, och att träna med Sandra kommer bli toppen, hon kan puscha sig själv och mig. ;P

Vi säger så, puss.

Tjejdag i storstan!

Idag drog jag, Tres, Sandra och Elin till storstaden Karlstad för att shoppa loss ordentligt. Den enda som var riktigt nöjd var Sandra som fick med sig grejer från hur många affärer som HELST! :p
Jag själv fick mig en efterlängtad skjorta som var längre och nya leggins så jag är nöjd. :) Såg även en skit snygg tröja på BIK BOK som jag kanske köper i morrn. :P We will se.
En toppen dag iaf som bjöd på massa deep talk och skrattananfall! Ni är de bästa <3

Så nu är jag helt slut och är skit sur på min jävla äckel telefon som verkligen är helt kass nu. Fan också...
Får kolla i lådorna om jag hittar någon användbar tills julen, för jag tänker inte lägga pengar på en mobil nu så bättre att önska sig till jul! :)

En liten sväng om på stan ikväll blir det nog, en liiiiiiiten.
Jag saknar Tom och har skrivit klart pappas CV, får han inte tjänsten så förstår inte normännen ett perfekt CV. ;P

Puss.

Hurray!

GRATTIS TILL TRES OCH SANDRA SOM FIXADE KÖRKORTET IGÅR! :)


Nu är vi det härliga bilgänget allihop! ;P

Tänkte bara snabblogga nu innan jag ska till Carlsson. Blir tjejkväll med körkortspizza och slingor ihåret! :)
Pappa bad mig skriva ett CV, han ska söka cheftjänst i Norge. Han hade redan goda chanser att bli det men var ändå tvungen att skriva ett CV. Jag hoppas det går bra för honom, och CV:t jag skrev för mitt sommarjobb gav ju väldigt bra resultat så! Plus att pappa har en längre refarenhets historia än vad jag har. :P

Tänkte börja lite smått nu, ska vara klart INNAN Söndagkväll.

Håll en tumme för att mitt hår ska bli bra! ;P

Pussar!

Guess what?

Jodå, i morse när klockan ringde så mådde jag pyton, mer pyton än en pytonorm borde göra. Men som vanligt så är det en miljon tankar som snurrar i skallen om vad jag kommer missa när jag inte är i skolan.
Klädsimmet var e orsak till att jag utmattad skulle satt mig på tåget 06.38 idag, men sen tänkte min förnuftiga sida att jag kommer bara bli ännu sämre om jag ska anstränga mig/träna. Så jag somnade om och drömde massa läskiga drömmar och vaknade nyss.

Eftersom jag är i Karlstad så får jag ta tåget/bussen hem ändå, men det finns liksom inga andra saker att göra åt det.
Jag hoppas jag är bättre i kväll, jag mår lite, lite bättre nu så jag ska äta mer alvedon!

Tres gumman klarade teorin idag! `GRATTIS gumman! <3

Jag börjar bli sjuk

Igår när jag och Tom skulle lägga oss så upptäcker jag till min fasa att näsan är igen snora så inte ens en luftmolekyl skulle kunna ta sig igenom näsborrarna. Jag skäler genast ut Tom för jag är övertygad om att hans dammiga ungkarls lya har framkallat en dammallergi hos mig. Jag lägger mig på mitt hörn av sägen och somnar arg som ett bi.

Flera dagar i rad har jag vaknat och bara velat sova i 100 år till, vilket jag inte brukar känna. I morse när jag skulle äta frukost så kände jag mig bara illamående, men hallå? Jag som verkligen älskar frukost och är vrålhungrig på mornarna.
Jag grubblade en sväng på det när jag väntade på tåget i morse, jag håller nog på att bli sjuk. Jag är hängig, illamående, tätt i näsan, slemmig i halsen och allmänt trött. Det får inte vara sant! Jag som har en kanonhelg framför mig och en kalas helg helgen efter, men vad är det man säger? Just my luck?

Idag gjorde jag nått fult, jag skolkade en tysklektion... Jag visste på ett ungefär vad vi skulle göra på lektionen och orkade verkligen inte vänta en timme på nästa lektion och jag visste också med mig att med mitt humör så skulle det läraren säga gå in genom vänster och ut genom höger. Och givetvis glömmer jag verbhäftet i skåpet! (Y)
Jag är inte på topp just nu, nej usch. Inte konstigt när en stor läskig bacill har byggt bo i min kropp, bajs.

I morgon måste jag plugga tyskglosor och Latinska verb i fyra former, yeh. Och jag hoppas det inte blir alltför mycket plugg eftersom jag hoppas på att vara i centrum i morgon kväll. =)

Nej, nu ska jag försöka plugga lite till, innan sängen ropar. (Vilket den gjort i flera dygn...)

Och till Sandra, den överviktiga tanten gick ner 25 kg på 14 dagar sen dog hon. Sorgligt men sant...

Natti!

En riktig "dret" dag

Ja, idag var det en riktig dret dag som vi säger här hemma i Värmland. Jag fick försämrad hörsel på musiken och kände mig helt utmattad hela dagen pga. huvudvärken som började redan på morgonen. (Y) Och gvetvis var det nån gubbe igår som körde på det nya övergångsstället de byggt så givetvis kunde man inte köra bilen till musiken... Och som om inte det skulle vara nog, Latinläraren bad oss hitta latinska verb i en text, skit kul att vi verkligen INTE har lärt oss de verbformerna, onödigt arbete.....

OK Q8 hade givetvis inga goda Baugetter som dom har längre ner på OK mackerna i länet, så jag fick snabba mig till Supermarket och köpa mig en torr brödbit. Tåget som jag skulle åka med var inställt eftersom dom håller på att bygga om brorälsen i Sunne. Så jag fick sitta i en svettig buss och givetvis var det nån svettig gubbe som var tvungen att be mig ha min stora smockfulla resväka i famnen HELA vägen till Sunne. BLÄ för svettiga bussar.


Det enda possitiva är att jag är hos min älskling och att jag ser på ett program där en överviktig mamma på 420 kg håller på att dö, vet ni ens hur jävla smal jag känner mig? Jag vet att jag inte är överviktig men tycker ändå att nått kilo ska bort. Så jag känner mig som en spinkis just nu.

Det var allt för i kväll.

Natti

Du måste finnas

Vi lyssnade på Kristina från Duvenmåla låten på religionstimmen idag, "Du måste finnas" hater den och den är precis lika vacker som "Gabriellas sång". Jag vet inte varför, men den berörde mig. Jag blev helt tom, allt jag såg var den fridfulla kistan längst fram och Mike och Melwins blomsterhjärta plus pappas förvridan tårdrypande ansikte.
När låten sen var slut så kom jag tillbaka till verkligheten men blev tom på allt.


Jag förstår inte, jag kommer nog aldrig förstå varför hon var tvungen att dö. Varför var just hon tvungen att dö? Varför var det just mina kusiner som skulle bli föräldralösa? Jag ser ingen logik eller rättvisa i det. Ibland måste man bara inse...

Å vad jag blev deppig nu, tror jag ska försöka plugga någon tyskglosa.

En mysig fika med två av de tre bästa idag var mysigast i VÄRLDEN<3

RSS 2.0