Ny bil och vita arkivet

Nu står det en ny bil hemma på perkeringen, en svart Volvo S60. Den vita bilen är borta och jag ska nu börja köra en jävligt ny volvo. Scary. :P
Första gången på typ tio år som vi inte köper en vit bil! Men bilen är kanon snygg, så jag är nöjd. Ett minus att den inte är sex växlad, men så är det ibland. ^^  (Lägger kanske in bild i morrn.)

Och Vita arkivet, det är som ett testamente ungefär (som jag förstått). Givetvis har jag inte planerat att dö snart, men man vet aldrig när det är ens egen tur. Därför väljer jag helt själv att skriva ner några saker som jag väldigt gärna vill att folk ska ha om jag skulle dö.
Det kanske låter överväldigat men vissa saker som jag vet att folk skulle behöva eller bli glada över, det ska dom också få. Och just det tänkte jag skriva ner i kväll, ni får väl en smakbit av det framöver tänker jag!

I kväll tänkte jag även läsa ny inlånade boken "Brunstkalendern", jag hoppas den är bra. Elin lovade att den skulle vara kanoners! :)

Natti :*

På lördag ses vi igen älskling! <3


Framtidens brant

Jag var inne på min gamla blogg och läste inlägg och kommentarer. Gud var mycket man skrev! Det är två år sen. Det står om hjänskakningen, alla galna pulkarace i hovfjället, kärleken, vännerna, framtidsfunderingar och massa annat som man glömmer bort i den snabba vardagen.
En snabb våg sköljer över mig, om ett år, då är jag fri från skolan och ska börja fundera ut en bra och passande framtid...
Det är vi som prövar studentmössor i korridoren innan jul, det är vi som ska på studentfester, det är vi som skriker nästa år i den väl använda idrottshallen. Det är skrämmande nära.

Och mitt största problem är: Jag vet inte vad jag vill göra.

Jag vill inte ta stora studielån och slösa dem på något som jag inte vill göra. Jag vill vara säker...
Blir man säker av att se sig om i världen ett tag? Jo, jag tror det.
Genom att resa innan man börjar på universitetet så tror jag att man sen är redo för att sätta sig i skolbänken igen och ta tag i sitt liv. Kanske ni inte alls håller med, men för mig är känns det som en självklarhet. Förhoppningsvis har lockande resor lagt sig igen då det är dags att sätta sin fot på universitetet, eller så blir det tvärt om.
Man hungrar efter nya resor och äventyr och orkar inte koncentrera sig på sin utbildning. Givetvis hoppas jag på det förstnämnda.

Ja, vet du vad du ska bli när du bli stor?
Kommentera.

saknar dig TOM <3


En kommentar på min gamla blogg som jag hittade, en söt sådan.



"Jag älskar dig, som en bil älskar bensin, som nalle puh älskar honing och som en Solros älskar sol. (l)"


Oh wow

Vet ni vad jag verkligen tycker är skit jobbigt? Det är när folk inte kan acceptera att saker och ting är som dom är.
Kan man inte bara acceptera att det är så? Jag menar, det är sju helvetets jävla saker jag accepterar, för det är så det är.  Kanske inte världens bästa argument till att acceptera att vissa saker bara är, men på något vis måste man ju kunna acceptera, förhoppningsvis.

Det hjälper liksom inte att skriva en miljon kommentarer om hur jävla dålig jag är som inte umgås med den och den.
Kan man inte bara acceptera det och gå vidare? Jag har ett år kvar, sen reser jag iväg.
Lämna mig ifred, då händer inget nytt och alla är lika glada och lyckliga för det.


And that's it!




Solig dag och födelsedagsbarn!

Kan börja med att gratulera Sandra på 18 årsdagen idag, grattis vännen! :)
Dessvärre är jag inte hemma så gratuleringen blir på lördag istället!


Var hemma vid halv fyra i natt, rätt trött och grinig om man säger så. :P
Fick några presenter av Tom's brunbrända pappa och styvmor, en ryggsäck i skinn (liten en) och en sminkväska.
Tom's lilla syster har också varig och rest i Malaga så av henne  fick jag ett super sött och snyggt armband! :)

Just nu laddar vi upp inför stranden, ska pröva ett nytt ställe en halv timme härifrån. Brunare.nu vill jag bli!!
Finns inget snyggare än riktigt solbruna människor, alltså inte solarie bruna, utan riktigt bruna!
Ja, vi säger väl så för nu ska bikinin på!! :D


Tjohej!

Det drar ut på tiden...

Wiho, nu ska vi inte hämta dom förran vid 01.00 på Gardemoen, flyget var försenat! Och det läskigaste av allt var att jag har kännt det på mig HELA dagen, att något ska hända alltså med deras resa och så gör det det! Scary...
Känner mig rastlös, längtar som fan tills lördagen vill festa och ha mega KUL NU! Varför ska det dröja så länge för? :(
Sen längtar jag tills jag får ha på mig mina nya jeans, för dom är så jävla snygga så ni vet inte! :P Har nog aldrig varit så jävla nöjd med ett par jeans, någonsin!

I morgon blir det iaf stranden har mister Badkruka lovat mig, så guess om jag längtar? ^^,
Det jag inte längtar efter är att byta ut bilen. :( En snygg, bekväm Audi -06 som vi glidit i denna vecka har varit lovely! Och nu måste vi byta ut den mot den lilla röda, enkla pizza bilen. :'( Den dundrar och låter som en hel traktor när man åker i den, så audin har verkligen varit musik i öronen... Har vi tur så får vi låna den andra bilen av Tom's far, jag tror han nämnde det!

Och på tal om Tom's pappa, han nämnde också att det kanske blir en sydentur i julklapp till oss. :) Då blir det vi, Tom's syster och pojkvän plus dom själva. Myyyysigt! Men som sagt var, kanske. Skulle vara väldigt kul. ^^

Nej, blir väl showern nu för mig, gött och svalka sig lite!


Puss

Nya kläder

Ja, när det är över 30 grader i skuggan och 2 mil till närmaste strand ja då är det så lite kläder som möjligt som gäller. Så man kan väl säga att min nya outfit kallas Bikini. Idag blir det inget badande, för vi hinner inte... :( Sen har jag lyckats fått tag på en norsk som är en riktig badkruka och som helst befinner sig i skuggan dagen lång, Kajsa nr 2?
Hur som haver, i natt blir det en lång natt då vi ska hämta Tom's pappa och styvmamma på Gardemoen kl.24 så resan hem kommer ju ta evigheter så jag hoppas jag är i säng vid 4 iaf!

I dag blir det kycklingsallad till lunch, och det ska bli så jävla nice och gott! (:
Btw, fy fan för att ha päls, stackars katterna, hur pallar dom värmeböljan? Stackarna...
Och mamma och pappa är nästan i Skåne med full utrustning bestående av Skinnställ, galningar!

Lördagens planering är nu fastställd, grillning och förfest på tres husbåt! :D Niceigare än så kan det ju inte bli! ;)
Läängtar!

Puss

Sömnpiller

En kvälls update medans Tom duschar, har väl ingen dött av?
Jag är riktigt trött just nu, efter en livlig dag i sjön/stranden ute på Husborn där Tom's mamma har en husvagn så kan man inte bli annat än utsliten! Solen värmde rejält och härjande i vattnet gjorde ju inte kroppen mer vilad så jag är lagomt vesig just nu. :P Nada problem att lägga mig i samma tid som Tom iaf!

En riktigt jävla härlig sommardag tycker jag, med mycket sol och bad och super trevligt sällskap! Och jag har fått ännu mera färg. det härligaste som finns efter en sådan dag är att se hur vit man är efter bikinin och hur brun man är utanför dessa linjer. :)

Aja, ska väl beundra det vidare, för nu blire natten!

Pussar! :*

Varför får du inte på dig dina blåjeans?

I går vaknade vi halv ett, inte så konstigt eftersom vi gick från Bea och Jonas vid halv fyra på morgonen.
Nåväl, vi skulle till stan för att kolla utbudet, jag på jeans och Tom på skor.
Gina Tricot hade jeansen som jag så länge letat efter, lite hängiga jeans som var hur sköna som helst!!
500 spänn var dom lätt värda! :)
Tom fick sig ett par skor så den lilla shoppingturen på knappt 1 timme gick väldigt snabbt och smärtfritt, lyckad dag med andra ord!

Nu kommer snart Tom hem, då blire affären för att klanten (läs Tom) glömde lägga ner min body lotion, fastän jag sa till han! Lika bra att inse att om man ska få något gjort så ska det göras själv. Ska även ut till Bestemor för att få reda på vad som ska göras under veckan.

Ja, vi säger väl så, så länge.

20 års gräns!

I går efter jobbet tog jag tåget till Värmlands residentstad för att träffa Tom och för att träffa Jonas och Bea samt deras kompisar från Lidköping. De hade planerat att gå ut, och vi hängde givetvis med eftersom jagjust blivit 18 och kommer in på de flesta ställena.
Men folket hade bestämt sig för att gå till Nöjesfabriken istället för Arena och ofc var det 20 års gräns på nöjes!
Vi gick dit endå och prövade, stod i kö och jag behövde inte visa leg! (Y) :D

Det var en toppen kväll, goda drinkar i baren och mycket dans! Stället var kanon stort och jag hade megakul.

Nu bär det av mot Norge, först en sväng på stan och kolla på jeans så min feta röv får plats i ett par iaf!!

Puss

Freeeeedag :)

Äntligen fredag, men jag ska jobba i morgon igen. Packar väskan nu, försöker packa smart men det vill sig inte riktigt...
Funderar på att plocka med mig några pärlor, får se om jag verkligen får plats med dom! :P Blir lite mer än en väska tror jag faktiskt, laddar för två veckor framöver jue! Och jag menar, jag ska vara borta i norge en vecka vad är felet i att ha en resväska? Om man åker utomands en vecka så har man ju med hur mycket som helst?!!

En trevlig kväll på bredvika hoppas jag. Och i morgon ska jag och Tom ut tillsammans med Jonas och några andra av hans vänner! Super kul att gå ut på uteställena i Karlstad! :)

Nu ska jag packa vidare och sen göra sjukgymnastik.

Puss

Första fyllan - mer ansvar tack!

Jag läste i en blogg om en pojke som tog sin första fylla (dum och ovetande om konsekvenser) väl på festen så fick han i sig lite för mycket och spydde innomhus hos killen som hade FF-festen (FF= föräldra fritt). Den "första-fyllan" killen blev utkastad och fick ligga ute på gräsmattan och spy, det var spyor överallt och han hade nog inte missat ett enda ställe på sig själv och det var kallt. Det dröjde honom två timmar innan han orkade ringa sina föräldrar som givetvis hämtade honom. Och vet ni vad som irriterade mig mest? Jo, att denne stackars pojke som blev utkastad faktiskt kunde ha dött!!
Om det tog honom två timmar att ens orka ringa hans föräldrar, hur skulle han då ens vara i förstånd till vilken ställning man ska ha när man spyr, värst av allt, vilken ställning man absolut INTE ska ha! (liggande på rygg.)

Tänk om pojken legat på rygg och spytt, ja, antagligen hade spyorna gått upp i munnen och sedan tillbaka ner i strupen, fast i stället för matstrupen hade det blivit luft strupen och pojken hade kvävts av sina egna spyor! :O
Hur dum får man vara och slänga ut en pojke och lämna honom själv när han spyr som en gris och ligger ute i kylan?
Jag förstår att man inte ville ha honom kvar i huset, jag själv skulle ha gjort samma sak, men till skillnad från festanordnaren så hade jag följt med den berusade ut och sett till att pojken kommit hem, om fallet så hade behövts och om pojken varit 15 år som denne. Givetvis har pojken även sig själv att skylla då han drack mer än han klarade av, men själva grejen att låta honom ligga där ute i flera timmar och fullständigt skita i honom går inte riktigt in i min hjärna...

Det förbryllar mig att man egentligen inte tänker längre, jag skulle aldrig ens ha mage att slänga ut någon och sen låta personen ligga där eftersom man hört så många kusliga historier om folks som faktiskt kvävts av sina egna spyor.
Hur ska vi göra för att få ungdomar att förstå att överdriven konsumtion av alkohol faktiskt kan göra mer skada än man faktiskt tror. Första fyllan tror jag är lätt att få ur balans, efter någon cider så sväljer man allt sedan, men hur gör man för att undvika just sådanna händelser som den stackars pojken?  Eller är första överdrivna fyllan en läxa till vad man sen inte ska göra?

Jag vet inte, men jag är tacksam att jag själv kan avgöra när jag fått nog.
Har ni förslag på hur man kan försöka förhindra att "hemska" saker händer på första fyllan och fester över huvudtaget?


Nej, stackars pojke säger jag bara!


Veckorevyn

Jag har prenumererat från och till på Veckorevyn i flera år nu, men varje gång har jag alltid lyckas få min premiepresent (smycke, klocka etc.) sent och ibland har jag fått brev om att en del grejor tagit slut på lagret så jag bara fått halva present premien. Jag skrev till chefredaktören (Louise Bratt) och berättade att jag var en liten olycksfågel vad gällde premie presenten. Givetvis är tidningen det bästa, men det man får som premie present höjer ju också intresset, iaf hos mig! :P
Så för någon dag sen fick jag svar och hon lovade att skicka en "tröst present". Mycket riktigt, i dag låg det ett litet paket till mig i postlådan med en liten gul lapp påklistrad på en häftig lippgloss förpackning! :)

Louise själv tyckte den var det bästa och hoppades att jag skulle få en fortsatt bra sommar!
Veckorevyn får 5 stjärnor för det, sådan service har jag aldrig varit med om förut! :P


Ja, vi säger väl så. För idag har jag slappat, promenerat, städat och bara varit! Niiiiice.
I morgon, fredag och lördag ska jag jobba igen.

saknar Tom <3


Puss

Blä

Det är nu den roligaste tiden i livet ska vara, man är 18 år och kommer in på bra många fler uteställen än man gjorde innan man var 18 plus att man får köra bil om man känner för det. Och vet ni vad jag har gjort? INGET! Jag vill ut och festa varje helg, jag vill umgås, inte vara hemma och sova tills jag fyller 30 år och skaffat familj.
I kväll är det bredvika kväll, men givetvis kommer jag inte iväg, för alla är för trötta o bla bla bla... Tråkigt, för jag hade verkligen lust till en sista bredvika kväll innan jag åker. Så nu får jag sitta hemma och sura i stället, kul liv.

Gah, kan vi inte genomföra en ed. Medans man är ung ska man ha djävligt kul, ska vi försöka ha det?
Jag ska byta livsstil, bli lite galen och festa varje helg! (försöka varje helg iaf.)
Jag menar, allt det galna kommer jag i håg. När jag är 60 år kommer jag minnas det som en skit bra och rolig tid, till skillnad om jag var hemma med tom varje helg och såg på film. Inte för att jag klagar på att se på film, det kan man väl göra då och då, men blir lite osocialt och tråkigt i längden kanske? Tur är att både jag och Tom älskar att umgås med folk, så vi varierar och vill umgås med vännerna så mycket som möjligt, festa, grilla, allmänt umgås!

Nej, nu ska jag ta tag i det här. Mer galenheter tack!

Föräldrar.

Var det någon som såg pinsamma föräldrar förut på kanal 5? Ett riktigt roligt program om barn som skämdes för sina föräldrar och hur dom var, betedde sig som om dom vore 20 år osv... Vilka problem?
Mina föräldrar är riktigt pinsamma och faktiskt roliga bland, de drar sig inte för att berätta alla äckliga saker jag gjorde som liten, speciellt roligt att berätta är det när jag har kompisar hemma. Visst det är pinsamt, men faktum är att mina kompisar ser mina föräldrar som två riktigt roliga och skojiga prickar! Och visst väger det över allt annat? Det tycker iaf jag.

Sen om min mamma är lite bohemisk av sig spelar väl ingen roll, att hon blandar färger, kläder osv gör ju inte att jag bokstavligen skämms över henne? Oh nej, att vara bohemisk är ju faktiskt inne! Så det innebär egentligen att min mammas val av kläder är hel inne. :P
Sen tackar jag Gud för att mina föräldrar litar på mig och min lillebror. Det har aldrig varit problem att få vara ute sent eller göra andra galna saker, alkohol hör verkligen inte i hop med "andra galna saker" om ni trodde det, nej det är bannlyst, iaf för min minderåriga lillebror, jag är ju faktiskt myndig nu så över den fronten bestämmer jag själv. 

Dock finns det ju andra som säkert pratar om hur oansvarig min mamma är som låter oss få göra alla dessa galna grejer och vara ute sent på kvällarna fastän vi bara var 13 år, sad tycker jag. Dom litar ju på oss, givetvis har kravet alltid varit att de eller någon annan förälder ska hämta oss så att de vet att vi kommer hem.
Nej, mina föräldrar är toppen! Dom är verkligen det, säga vad ni vill kan ni göra, men så mycket som dom gjort för oss för att få ha det så bra som idag så kan man inte kallas annat än TOPPEN FÖRÄLDRAR! :)

Observera att det inte alltid är så toppen, men nu när jag tänkt efter så är de toppen. bara att man tränger bort det i bland. <3


Sen kan jag ju lägga till att jag saknar Tom massor! <3 Även om natten var mer eller mindre kaotisk av både det ena och det andra. Men det är löst nu? Jo, det är det.
Kan uppmärksamma på mitt förra inlägg, läs det! :)


Puss!

Nyduschad i kloakvatten

Ja, nu sitter jag här nyduschad och luktar kloak och fingrar på mitt gigantiska blåmärke på vänster ben som jag fick i går när fröken Carlsson tvärbromsade båten.
Varför jag luktar kloak när jag just duschat är inte direkt logiskt, vilket jag antar att ni också tycker men det finns faktiskt en orsak till varför jag sitter i positionen "nyduschad och luktar kloak."

Vi bor i ett hus där vi har egen vatten källa, vår pump gick sönder utan att vi märkte det och pumpade ut allt vatten i källaren i stället för i vatten ledningarna, därför fanns det inte mycket vatten kvar i källan. Men som tur är så var min mamma bonde-galen en gång i tiden så vi har möjligheten att använda två källor varav den ena var för djuren.
Vi kan kalla den andra källan för "djur källan" och det är den vi har kopplat in nu, vattnet är inte farligt eller något sånt vi bör bara inte dricka det eftersom det inte används och bla bla bla...
Och eftersom den inte används så är det inte så fräscht eftersom det är rätt stillastående där i sin källa minst 355 dagar om året, det blir lite brun aktigt osv. men observera fortfarande att vattnet inte är farligt eller smutsigt.
Och givetvis luktar det inte kloak, det är bara en för djävla stark järnlukt som lätt kan förväxlas till kloaklukt, men inte gråter jag för det inte! Det är knappast första gången detta inträffar så jag är van, sånt är livet på landet! ^^

So that's why jag luktar som jag gör, fastän jag är ny duschad. Kanske vore det bättre att inte duscha alls när man ändå lukat kloak? :P
Fast iofs, känns lite bättre att säga att man luktar järn i stället för kloak?

Aja, skit samma. Nu är jag nyduschad iaf och luktar allt annat än tvål. :P

Nu bire film, för i morgon ska jag jobba! Och gissa om jag kommer sakna Tom i natt? Vi somnade i amarna på varandra i går, det finns verkligen inget mysigare sätt att somna på! Promise. :$

Natti :*

Galen kväll! :D

I går var det en kanon kväll! Då ingen båt krånglade så fanns det inga hinder för de ringåkande törstarna. :P
Sören, Lars, Tom, Tres och Emmile körde några turer i ringen och fy i helvetet vad det gick kan jag lova!!
Det som var synd var att inte Elin kunde hänga på då hon jobbade. :(
Jag vågade inte åka efter att Tom gjorde en vurpa så han fastnade i snöret som drog ringet så han var rätt röd/lila/blå på övre lårdelen. :S Fast iof, jag hade väl inte planerat att åka heller, jag har ju mina små fasoner och rädslor...

Regnade gjorde det, vi grillade, vi trängdes i en dubbelsäng, vi åt och drack gott, toppen kväll med toppen sällskap kan ju inte bli bättre?!

Tack för ännu en toppen kväll! :)

På tisdag laddar vi väl för en toppen kväll på bredvika? :P Hell yeah!

Men Tom har åkt hem till frjärran land så jag är själv och tycker synd om mig för att jag är så ensam.
När han åker så är det verkligen som att min andra halva åker i väg i samma veva...

Älskar dig <3


Jahapp...

Bredvika kvällen blev nedröstad. Söris och Elin skulle inte hinna så då tyckte vi det inte skulle bli så kul att uggla där tre stycken bara. Så vi får ta dubbelt ut i morgon när det blir vatten skidor och ring på fryken i stället! NICE! :)

Så Tom och jag drar in till stora Mekka (stavas det ens så? :P ) aka. centrum/Torsby, hoppas på kanon väder i morgon kväll men regn på dagen då jag ska jobba! Ska faktiskt bli roligt att komma tillbaka, för det är riktigt kul på jobbet! :)

Ja, men vi säger väl så. Uppdaterar i morgon!

Grattis till Sötaste kusin Emil som blir 6 år idag, bild på sötungen kommer i morgon!


Puss :*


Update och ombyggnad

Pratade just med Sandra, det var kul för hon skrev om allt det härliga med pensionärslivet! :P
Sen har jag skickat ett mail till Veckorevyn för att klaga på deras dåliga prnumerations service! Jag har verkligen prenumererat på tidningen flera gånger och varje gång är det samma sak... Presenterna som utlovas kommer aldrig, eller så får jag halva present erbjudandet för att det var slut på lagret! Hur tur får man ha VARJE gång? Ja, jag hoppas då att det blir ordning efter mailet!

Min header blir aldrig bra.... och nu hände det nått med färgerna också så jag kan inte ha vilken bild som helst. DRYGT!!!!! Men, det löser sig väl?

Nu ska jag dega framför tv:n, för ni anar inte hur skönt det är att kunna ägna sig åt nått annant är teoriplugg varje kväll. I morgon ska jag faktiskt låna en bok på biblan bara för att jag har tid att läsa! :P

Någon rekomendation? Observera att jag inte gillar deckare eller mördar böcker. Gärna tjejiga böcker så som "Systrar i jeans" eller någon annan rolig bok typiskt för tjejer/kvinnor/damer! :P

Vi hörs. Auf wiedersehen!

Queen Larsson

Okej, så här lätt är det, Jag karade teoriprovet! :)  God marginal och faktum är att jag lämnade salen först av alla! Så antingen fick jag lättaste provet ever eller så var jag bästa påläst, det andra stämmer nog inte.
I går fick jag nämligen panik, då jag satt i körskolelokalen och gick igenom alla faser och när jag slutligen skulle träna på provet så skulle dom stänga! Där hade jag suttit och lallat i flera timmar och glömt att det stängde tidigare! Ja, gissa om panik attackerna var många?

En kväll framför Bonniers Trafikskola och med näsan i boken gick mindre bra då allt bara försvann och mina tankar flög iväg på annat håll. När jag sedan fick lite goda råd från Lollo vid 9 snåret så kom jag på, jag hade inte ens ägnat en blick åt studiehäftet!! Så där satt jag och gjorde allt i räserfart och hoppade över flera sidor som jag ansåg onödiga, la mig med en klump i magen.
Hur som helst, kom till Karlstad vid 7.44 så jag var rätt ensam vid Vägverket (som jag inte hittade först, jag gick runt byggnaden istället :P). Tog kort, skrev under, väntade. Sen klev vi in i salen och min tidiga frukost gjorde sig påmind!
Kände hungersuget i magen och bara väntde på världens Sandra-mage-vrål, men det kom aldrig. ^^

Sen när jag svarat på alla frågor så kollade jag igenom alla frågor igen, 5 osäkra och när man sedan trycker på "avsluta provet" så kommer det upp en ruta som fick mitt hjärta att slå snabbare: "Är du säker på att du vill rätta ditt prov nu? Om du trycker "ja" så finns det ingen chans för dig att rätta dina misstag."
Jag klickade Ja och det stod med gröna sköna bokstäver "GODKÄND"

Då mina läsare försvann en sten från mina axlar. Nu är det halkbana och uppkörning kvar. (Y)


(!)

Jag höll på att glömma, i går fick jag visa mitt leg! :D
Ni vet, inte för att det är så häftigt med Leg, men känslan kära vänner. Känslan av att ha åldern inne och för en gång skull kunna köpa vad man vill som inte innehåller vatten.
Jag fick köpa två öl till Sören och en Bacardi Lime till Philip. :)

En KANON kväll, fredag också? Okej. :)


Bye.

Sunny day

Mumma för det underbara vädret och att jag är ledig! :D Idag har jag kört med Pelle, gick kanoners och sen blev det fika med moster, kusilini och mamma på wiener, mys. ^^

I går blev det viken med Carlsson's och Sören och hans skånska kompisar samt Lars och Olov. En rätt kall kväll men sällskapet gjorde en riktigt varm!
Än en gång, jag är så jävla lycklig som har vänner som verkligen kan umgås med alla, som i går. Vi har verkligen blivit tajtare nu, umgås faktiskt flera gånger i veckan och blir ett sånt där härligt gäng som man ser på tv. :P
Gah, jag gillar verkligen er! <3

Och till helgen blire ännu en toppen kväll, och vet ni? Jag älskar sommrarna!!


Saknar Tom, KOM HEM!!!!!! <3

Nu ska jag käka, grillat med pommes, nice!


Remember

Jag glömde ju tala om en grej, en rätt konstig grej. I går när jag satt på körskolan så var jag helt själv i lokalen, men det kändes inte som att jag var ensam och mycte riktigt. När jag vände mig om så stod det en utlänning bakom mig! (Jag har inget emot dom, han var från ett annat land så jag använder ordet Utlänning och hoppas ni inte finner något rasistiskt i det.)
Och han sa:

-Jag klarade teorin i går.
-Jaha.... vad bra. (svarade jag fundersamt)
- Jag har haft körkort i 20 år, men i sverige gäller det inte!
-Oj då, vilket otur..

Sen så kom han fram och verkligen ställde sig och hängde över min axel typ och kollade när jag kryssade i frågorna och så kom en fråga som jag skulle kryssa i ett svar och gubben bah: "Nej, det är den översta"
Jag tvekade lite, men eftersom han hade klarat teorin dagen innan så följde jag hans råd.
Sen gick han.

När jag sedan skulle rätta fasen så hade jag 62/70 och man ska ha 63 för att vara godkänd. Gissa vilken fråga som var absolut FEL? Jo, gubbens. Så jag fick göra fasen EN GÅN TILL!

Aja, det var väl det jag tänkte berätta. :P

hejsvejs i lingonskogen!

Sommartider!

Wiho, himlen är klarblå och det är varmt! Jag har solat i sissodär tre miljoner timmar och blivit bruuuuuuun, me like!
Nu har jag duschat av mig solsvetten och träningssvetten för att göra klart skivan jag egentligen skulle ha gjort igår. :P
Sen blire hem till bästaste Carlsson och äta gubbar med grädde och sen hoppas (!) jag på en liten tur till viken om Lars och Sören hänger på så vi kan åka bil, MIN bil! ;)

Jag är verkligen på sommarhumör just nu! Vilket inte precis är ofta denna sommar, så nu hade det inte suttit fel med ett dunderkalas på Kolan!!! För jag är hur festsugen som helst.... Kanske Ibiza party den 19:e? Elin kanske vill med? :P

Och jag saknar Tom nått så förbannat mycket... Önskar verkligen vi satt ihop just nu, så slapp jag sakna dig så mycket.
Jag älskar dig. <3


Ja, det är sommar idag!


Ombyggnad

Ja, som ni ser så har jag bytt design på min blogg. Den andra var lite tråkig så det blev en lite gråare nyans... Men den är kanske ingen hit nu under sommaren, men skit samma. Det är 10 grader och det har regnat i stort sett hela dagen så Juli väder är det väl knappast...

Btw, har någon förslag på vad jag ska åka i väg på för en dag med Tom? :) Har funderat på det där badstället i Varberg, är det nice?

Plugg, plugg, plugg....
Blir nog sängen nu snart, har inte ens hunnit läsa min Vecko revy från förra veckan, eller om det var 2 veckor sen? :O
Ska nog låna nåra böcker på biblan i morrn, när teorin är avklarad så har jag ju faktiskt tid med att läsa böcker som inte hjärntvättar trafikregler på mig! :P

Aja, vi säger så. Ni kan ju lämna nån kommentar om vad ni tycker om designen. Den är rätt dyster, så funderar på att sätta dit lite färg?

Natt :*


7 Juli 1990

Ja, idag är det exakt 18 år sedan jag föddes och idag är det dagen med stort D!
Jag har klurat ut att det är mycket man får göra när man är 18 år, man får faktiskt göra hur mycket saker som helst som man inte får när man är 17 år och 11 månader, som t.e.x:

- Köpa tobak
- Köpa 3,5
- Tillåtelse att köra bil, ta körkort.
- Fylla i lappar utan att behöva ha vårdnadshavarens underskrift!
- Kommer in på uteställen där det är 18 årsgräns. :D

Ja, en hel del grejor faktiskt. Och nu får även jag göra det, så varför känns det då inget speciellt?
Är det för att vi firade min dag i går? Eller för att jag helt enkelt är så gammal så man inte bryr sig?
Aja, idag har jag inte gjort ett skit. Suttit några timmar vid körskolan, fick 66 av 70 frågor på "Sluttestet" så det känns lovande.
FIck en födelsedags fika med moster och Emil ändå idag och mängder av gratulations sms och faktiskt två presenter på posten! :) Hyrde två filmer tills i kväll, har redan sett "7 Miljonärer" en klassisk svensk komedi med svenska skådisar en helt okej film och jag kan inte tiga om att jag faktiskt satt och skrattade lite för mig själv! :)
Sen ska jag o mamma se "I can see you". Någon som sett den?

Får ju säga Grattis till älsklingen som blir 21 år idag! <3

Nu ska jag fortsätta med min skiva till den blåa pärlan! ;)

Tidig födelsedag

I morgon blir jag stor, jag fyller 18 år! Men min pappa jobbar som bekant i Norge och alla andra jobbar i morgon så kalaset blev idag i stället.
Jag och Tom fick paket på sängen i morse tillsammans med frukosten och ni kan ju gissa vad som låg i mitt paket? Jo, ett par VW NYCKLAR!!!

Så ute på gården stod en metallic ljusblå Polo till mig i 18 års present! :P
Och den är verkligen kanon fin, liten och helt snygg. Har nån liten skavank här och var, men vad bryr jag mig? Hur många får en bil när man fyller 18? Så det spelar ingen roll hur den ser ut, egentligen. Men min var fin!
Pappa var kanske ingen höjdare på att tona rutorna, lite skrynklor här och var, men I don't care!
Min mamma o pappa är bäst, no matter what!

Fick sen mest pengar, BB trosor, Sörens tavla, fotlänk och en resa vart jag vill i Sverige av Tom! :)
Plus lite till. En toppen dag med andra ord! Så tack för alla fina grejor! <3

I morgon blire soft och några timmar vid teori skolan!



 Här är min Pärla! :) Nice va?

 Polo -96. :)

Vi säger så, Puss!

Älsklingen!

Nu ser ja och sötnosen på tv och myser! :) Gaaaah, har verkligen saknat honom hur mycket som helst, så ni kan ju gissa om det blev många pussar och kramar på stationen? :P
I morgon blir det träff med Jonas & Bea, LOVELY! Senare på eftermiddagen åker vi till Torsby för att träffa den andra skaran kompisar, mys!

Ska även städa rummet i morrn, och plugga teori, ofc.
Just det, köpte en fotlänk idag jag hade på den i ca:10 min så skulle jag gå ur sängen och drog bnet längs sängkanten (läs "den mjuka madrassen") och plopp så låg skiten TRASIG på golvet. Ja, så om nån vill ge mig paket och inte vet vad ni ska köpa, jag önskar mig en fotlänk! :P

Nej, nu blire säng, säng, säng, sova, sova.  (Pappa sjöng alltid så när jag var liten och skulle sova!)


Natti :*
2 DAGAR KVAR!


Dagens irriterande problem

Mamma och jag drog till Supermarket och handlade förut efter jobbet. Och vet ni? Jag blir aldrig klok på hur man tänkte när man uppfann varubandet... När man storhandlar (alltså köper så mkt varor så kundvagnen är full) då är det omöjligt att hinna plocka i alla varor direkt i påsen utan det ligger lite kvar på bandet hela tiden och det som stör mig mest är att om man köpte ett paket med kex så vet man att det inte kommer vara helt när man kommer hem. Eftersom varorna fortsätter att åka neråt till varubandets slut och vad händer när det ligger 3000 varor och pressas i hop hela tiden? Jo, det blir mos kära läsare. De går sönder, man får passa fingrarna så att man inte klämmer sig osv.

Hur kan vi lösa detta problem?
Jag menar, det är inte första gången man kommer hem med en halvmosad gurka...

Nu ska jag spela Volleyboll, sen BORDE jag plugga teori... Det kommer nog gå åt fanderns med det dära provet, seriöst..


Sandra, Tårta hos mig på söndag om ni inte är kvar på måndag! :) Precis, jag bjöd just in dig och Robert till mitt och Tom's kalas på söndag! :)


Sömnen

Oj så trött jag är! Nu blir det verkligen sängen för min del. Egentligen kanske jag borde ha sussat tidigare med tanke på att jag ska jobba i morgon, men jag börjar ju inte förrän 11.30 så jag pallar nog. Hade ändå tänkt ställa klockan på 8.00 för jag har as mycket att stå i innan fredagen...
Hade tänkt hinna detta i morgon:

- Städa rummet klart inför söndags kalaset.
- Plugga teori vid körskolan
- Läsa lite i körboken hemma
- Jobba
- Övningsköra
- Packa
- Spela Volleyboll

Ja, lite o stå i. Så det blir ingen sovmorgon här inte! Oh, nej.

Ja, vi säger väl så.
Den som kan trolla fram Tom i min säng NU får en bamse kram!

Ja, det händer väl säkert.....

Natti :*

Plugghäst!

Japp, jag pluggar som aldrig förr. På datorn hemma, i boken och på teoridatorerna vid körskolan. För jag vill verkligen klara skiten! Men känner mig en aning stressad, men det löser sig.

Idag var en ledig dag så tog nån timme vid körskolan, hittade nått mamma kunde köpa till Tom sen solade jag med näsan i teoriboken PLUS att jag invigde min nya gula pilatesboll! :P Till helgen blir det karlstad, då ska jag äntligen få träffa Bea igen! Det var aslänge sen sist, så det ska bli riktigt kul!!!
Sen blir det tårta och 18 årskalas på söndag, mojsigt!

Nej, nu ska jag göra nått vettigt, för i morgon blir det fullt upp! Jobb, städa, packa, plugga samt volleyboll på kvällen!
Kämpa på.

Saknar Tom... <3


Dålig stil

Jag och mamma hade laddat framför Allsång på Skansen för att det hade gått ett rykte om att bröderna Öjeberget skulle vara med. Men gissa om jag blev besviken? Bröderna Öjeberget är verkligen världens skönaste killar som verkligen bjuder på sig själva, de gör topp framträdande som är riktigt roliga. Och nu när de skulle vara med så tänkte man givetvis att de verkligen skulle charma hela svenska folket med sitt framträdande. Givetvis, de fick stå på scenen och sjunga en allsång med resten av svenska folket, så man hann se dom ungefär 3 sekunder... Blev lagomt besviken, hade verkligen väntat mig ett roligt framträdande som de själva gjort.

Men men, givetvis gjorde de ett bra jobb. Tråkigt bara att de inte fick sjunga en egen låt som resterande gäster. Jag menar, hellre Bröderna Öjeberget än bög Danny o c/o. Aja, de fick synas iaf i svenska hjärtans tv program.

Nu ska jag städa vidare och sura på SVT för att Öjeberget inte fick göra sitt egna framträdande!

Chao.

Dienstag

Sådär, ännu en dag avklarad och även en teori fas avklarad! I morgon är jag ledig, men det hindrar mig inte från att plugga teori vid körskolan. :P Ska även kolla bikini utbudet på Prima samt kolla efter en extra present till Tom och hitta något mor och far kan ge honom. Så blir väl fullt ös!

Har varit till viken idag med twinsen, vattnet var inte precis så uppvärmt som i början på juni men de plaskade och njöt ändå! :P Blev en latte med vanilj smak plus två kulor GB glass. Har GB den bästa kul glassen eller har dom?!

Var även och spanade in mosters nya lya, den var väl bra. Dock lite mörk kanske men dom verkar trivas och det var mysigt där! :) Så jag fick värsta städkicken och har nu rensat bort massa grejor som ska sparas och som jag gjort och foton o hiten och diten. Men är inte direkt klar, har lite igen. Men var ju tvungen o ta en chattpaus med älsklingen! <3

Saknar honom mega massor...

Älskar dig. <3

RSS 2.0