Älskling

Jag saknar Tom, så mycket så det känns som att jag ska gå sönder snart.

Älskar dig <3

Projektarbetet

Igår bestämde vi oss för att ägna någon timme med vårt Projektarbete, fixa insamlingsbloggen på Cancerforskningens hemsida och ta en bild där alla ansåg sig vara nöjda med sig själv, vilket var lättare sagt än gjort. Men halv tio var vi redo, bloggen och bilden PLUS ett första inlägg hann vi med så jag tycker det var effektvt ändå för att vara en lördagkväll. =)

Sen såg vi på en film som Sandra hade med sig, den var vädligt spännande! Även om man skvatt och halvgrät inemellan. :P En trevlig kväll som avslutades för min och Toms del när vi skulle hämta mina föräldrar som var på kräftskiva. Morfar var riktigt bra i gasen och trodde vi hade varit och bowlat ( bowlinghallar bruka väl inte ha öppet vid midnatt) så jag tror de hade en riktigt trevlig kväll. :P


Tom åkte hem redan med tolv tåget, så då drog jag till klårhuset (badhuset) för att ta en simtur. När jag ska ut i badhuset, har svidat om och duschat av mig så inser jag till min hemska fasa, jag har ingen handduk med mig!  >.<
Min kreativa sida kom fram och jag insåg att jag hade en hårblås med mig som jag kunde torka mig med...
Lättare sagt än gjort, eftersom alla upplever det som att man aldrig blir torr. Åkte hem klassblöt och fixade mig hemma istället. Gissar på träningsvärk i morrn. (Y)




Angående bloggen, jag tycker absolut att ni ska göra ett besök. Ni behöver givetvis inte skänka, det minsta är 20:- och hur mycket är 20:- nu efter att sommarjobbslönen har kommit in? Besök den på den här sidan:
http://www.cancerfonden.se/templates/ExtensionWide____1669.aspx?InvolvementID=1205


För ni vet väl: "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något."
Gör en insats du med.

P.s I love you!

En helt otroligt bra film, jag grät mig igenom hela nästan för jag tyckte den var för jävla sorglig... En otroligt bra film och den var faktiskt väldigt fin att se på när man firar 2årsdag! För vi förstod just då hur mycket vi betyder för varandra.
Jag har huvudvärk och rödsprängda ögon, 2 timmars intensivt gråtande kan nog förklara sin sak. Jag tror jag tänkte mycket på Ewa också, jag har nog inte helt släppt taget ännu. Stackars pappa. <3

Nu ska vi sova, imorgon ska vi till badhuset och härja loss. Därefter går polon hemmåt och det blir myskväll med sötnosarna mina! <3

Natti :*

P.s jag fick ett helt check häfte av Tom med massa saker jag kan välja på. Är han inte för söt? (:
Jag blev himlans glad iaf. Har haft en toppen kväll! Tack för det min älsklig. <3

Kalas kasst matteprov

Del provet i Matte C blev avklarat otroligt snabbt, 23 rätt skulle man ha för att bli godkänd och det var 17 frågor. Så ni kan ju själva gissa ut att det var rätt mycket man skulle ha rätt på...Och jag kan garantera att jag inte fick 23 rätt så det borde stå IG på mitt papper när jag får det tillbaka. Men, det var bara ett delprov, världen går väl inte under för det?
Inte min i alla fall.

Jag är stressad så givetvis mitt i all stress måste jag skriva ett blogginlägg. (?) Det är så typiskt mig.
Borde plugga latinska glosor och lära mig verben i perfekt, jag borde packa min väska inför min lilla tripp till Karlstad som ska innehålla badkläder och lite finare inför morgondagens tvåårs mys, sen borde jag ta en dusch för kloret från dagens badning sitter fast i min hud och i mitt hår.

Jag får byta ut alla BORDE mot SKA. Hoppas det hjälper på traven..
Är utmattad och borde sova snart, men det har jag verkligen inte tid med. Och nu när mamma la sig i badet så kan jag knappast duscha.

Hoppas helgen får min inställning till skolan att bli bättre! :)

Idag firar Tom och jag två år. Jag har varit kreativ och gjort lite personligt söta grejor som jag hoppas han blir glad över. :)
Jag älskar dig fortfarande älskling, även om det är tufft ibland så skulle jag inte kunna klara mig utan dig. Du är hela min värld och min andra halva. <3


Nu ska jag försöka göra nått vettigt iaf.

Puss


Aktiva mig

Ja, kors i taket!
Jag lever faktiskt för er som trodde att jag blivit en rostig flodhäst som aldrig ens hört ordet promenad...
Faktum är att jag är ute och rör på mig varje dag! Det har gått bra i tre dagar ialla fall och då ska ni veta att jag faktiskt ha matte C delprov i morgon. Men jag känner att jag inte orkar sitta med det mer ikväll, det får gå åt helvetet om det måste, det är trots allt bara ett del prov. Men som Sandra har sagt, det känns ju skönt att ha ett klarat prov i ryggen och inte ett underkänt. Hur motiverad blir man på en skala att lära sig matte om man loosar?  Men man får coola ner nerverna lite helt enkelt.

I morgon firar Tom och jag 2års dag. Det firar vi på varsitt håll, han på en avancerad 3 timmars engelska kurs och jag hemma vid köksbordet med näsan i "Fabula" och försöker lära mig Latinska verb i perfekt. Mysigt? Det får vi ta på fredag ist. :)

Jag vill till Egypten, och jag skulle vilja dit NU! För jag vill bli brun och må bäst i solen. Men först Marten, sen väntar man inte allt för länge på en tur med Familjen Trömborg!

Jag ska spela lite gitarr nu. Henrik och jag tävlar trots allt om bästa inspelningen... =]

Svejs!

Matte kväll

Jo visst, ikväll blir det mattekväll med mina intelligenta kompisar. Jag behöver verkligen hjälp, för mina föräldrars mattegener var givetvis något som följde med som nått extra bihang när jag föddes. Så taht's why jag är IQ dålig i matte, speciellt Matte C inte direkt höga poäng jag väntar mig, jag hoppas bara att jag kan springa ut ur B-ingången/utgången och ha ett G i Matte C.

Nu tänkte jag vara snäll och dra upp någon kärra med ved så jag kan duscha min hemska frisyr, plus att jag fortfarande har dåligt samvete över hur jag betedde mig mot mamma igår. Usch.
Plattången har fortfarande inte kommit, men däremot har mitt KÖRKORT gjort det! :D
Wooow, det kallar jag vuxenpoäng! =)

Så efter att jag dragit upp lite ved så tar jag blåvalen till torsby och hämtar ut det, plus att det blir mat på Lustgården!

Puss

Ny frilla

Vilken dag, vilken jävla kalas dålig dag. Jag gick upp ivanlig tid, 06:45 för att hinna med bussen från Kronoparkskyrkan 7.33. Sen kom jag till busstationen där jag köpte en tidning och slöbläddrade iden innan buss 200 kom på plats.
När jag har ca:20 minuter kvar till Torsby så får jag ett sms om att Svenskan är inställd. Oh, yes.

Jag gick upp kvart i sju för att gå på en religions timme! Fatta vad grinig jag var, så hade jag åkt från älsklingen tidigast jag kunde typ. SURT.
Men tror ni min butterhet svalnade när jag kom till Torsby? Oh, nej. Mamma skulle ta volvon till jobbet så jag kunde ta den och fixa lite ärende i Torsby och sen åka hem och hämta min bil. Tror ni mamma tog Volvon? Nej, Polon stod parkerad utanför. Jag blev grinig på mamma för att hon inte tog Volvon. (Volvon är lyxig att köra jämfört med Polon.) Mamma i sin tur blev grinig för att jag var så otacksam (vilket jag kan förstå). Jag skämdes stenhårt när hon sen sa att hon tankade bilen full också, för att det var nästan tomt på bränsle.

Vilken jävla otacksam unge jag är! Men, jag blev nog mest butter för att jag var inställd på att köra volvo. Sorry Mamma! <3
Efter det skulle jag köpa min rosa plattång. Den har kostat 400kr men nu reade dom ut den för 200 spänn! Babyliss var märket så det är inte direkt skit grejer. Men tror ni affären hade den då?! Nej, givetvis inte. Varan de reade ut för en vecka sen har inte ens kommit till butiken ännu. Gissa om mitt humör gick i botten?

Svängde in och bytte kolsyra grej i Soda Streamern också, köpte en dricka som mamma ville ha och tyckte hon i kassan sa att det kostade 338kr. Mamma gick i taket när hon hörde det och bad mig åka tillbaka och byta den dyra kolsyra grejen PLUS drickan, för det var dödliga Light hon ville ha. När jag sen kom till butiken så ville hon i kassan se kvittot, skämdes igen. Det stod 138:- på den vita papperslappen.
När religionstimmen var slut åkte jag till farmor och pluggade matte en sväng, det gick bajs som vanligt.

Fixade barret idag också, mitt uppe i all skit. Och jag är missnöjd tror jag. Faaaaaaaan.
Det var en jävla bajsdag.

En promenix med kusilini fick avsluta kvällen.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och tjura lite och läsa lite i matte boken.

Puss

Omkörd av en buss...

En snabb visit blev det till Norge idag, fram och tillbaka. Han hälsa på hela Tom's släkt typ och visst var det kanon trevligt! (:  Varför vi åkte till Norge var för att vi var tvungna att lämna tillbaka Hennings skåpbil och hämta hem skruttiga Corollan (aka. pizza räsern.) Det blev en enorm besvikelse då bilhelvetet pajade redan innan vi han hem till Mysen. Motortempen steg och hamnade på röda strecket hela tiden, hela 5 ggr var vi tvungna att stanna på en sträcka som är ca:3 km. Gissa om jag var sur? Och den biljävlen skulle jag köra från Töcksfors och hem?!

Vi tackar Gud att bilen blev bra igen efter en liten vilopaus på Mysen. Thank's!
Bakom ratten gick allt bra, lite ovan bil bara men ingen trafikfara inte! :P Men som ny bakom ratten så håller iaf jagsten hårt på hastighets reglerna, jag menar, jag vill inte bli av med min pappersbit det första jag gör! Så jag hann bli omkörd av ungefär 100 bilar, men droppen blev ändå när SWEbuss express drog förbi mig med räserfart! Och då ska ni vet att jag verkligen höll prick 90km/h!

Aja, det är väl inte alltid lätt antar jag?! :P
Robert och Sandra undrar om vi vill med till fjällen nästa år, vad tycker jag?! Jag vill så jävla gärna, så jag ska stå stenhårt i backarna på Hovfjället tills jag dööööööör! :]

Natti natt

Filmen var rätt bra faktiskt, fläskläppen har faktiskt inspirerat mig, för jag vill ha ett fadder barn! Jag ska se över min ekonomi bara...

I morgon tänkte jag skriva ett inlägg om föräldrar som håller i hop "för barnens skull".
O jag hinner och om jag inte hittar nått annat intressant att skriva om, vill säga. Nått intressantare, kanske jag skulle ha uttryckt mig...

Nej, nu blir det sängen. Får nog byta iden så man inte luktar gammal vind när man vaknar. :P


Natti! :*

Lördag kväll

O boy vad jag känner mig utstliten. Två timmar med svett-bussen och en dödshostande gubbe bakom mig gick otroligt snabbt faktiskt för att vara så högljudd och heeeeemsk.
Tom har fått ny soffa och lång bänk i hallen, så nu börjar det faktiskt se ut som att någon bor här. Lite små detaljer som behövs fixas, som gör det hela perfa, sen är allt kanoners! :)

Jag är fest sugen, riktigt jäva fest sugen. Men vad kan man göra? Polarna sitter 11 mil från en, MINST (Sandra typ 30) så det lockar kanske inte så jävla hårt att gå ut ändå, men iaf. Vill dansa röven av mig...

Men, man får fösöka lugna ner höfterna och se en film med fläskläppen Angelina Jolie ist och äta några fetdrypande chips med tillhörande dipp. Det är ungefär lika kul som att gå ut och dansa röv. (eller inte.)
Men jag ska inte klaga, är ju faktiskt med Tom nu. Även om vi bråkar mest hela tiden. :(
Men det löser sig, det gör det alltid! Och nu är vi faktiskt sams.

Återkommer.

KÖRKORTET!

YES! Idag klarade jag uppkörningen och har nu en liten papperslapp i min plånbok där det står att jag har behörighet till B körkort. Gissa om det känns Härligast EVER?!
Att bara åka, åka och åter åka. Michaela fick sig en åktur, Tres, Elin och Sandra fick sig också en! :D

Jag har inte riktigt fattat att jag fått kortet, men det gör man väl med tiden? :P

Vi säger så.


Orolig mage

Bläääääää, min mage snurrar runt, runt, runt som en tvättmaskin. Jag är skit nervös inför matten som antagligen kommer vara i morgon. Fan. Och jag kan väl inte påstå att jag kanske ha lagt ner världens jävla tid på skiten heller, som vanligt. Så jag bestämde mig för att gå upp halv nio och kolla igenom boken, igen. Ikväll ska jag göra ett seriöst försök till att förstå, jo det ska jag faktiskt.

Idag är det dagen med stort D.


Hej.

Första skoldagen

Ja, då är det avklarat, första dagen på mitt sista år och jag känner mig trött. Ja, redan klockan elva led både Therese och jag av huvudvärk så vi trodde att året skulle bli tungt... En fika på Lustgården blev det med sötaste flickorna och därinnan bokade vi tid med vår handledare för Projektarbetet och planerade hur vi skulle lägga upp det hela. Jag blev i alla fall riktigt nöjd med planeringen, så jag hoppas vi kommer på något smart sätt att genomföra det hela. Vilket vi för hoppningsvis gör!

Nu sitter jag hos Lars och har just fixat till Tom's "skabb/ leopard" frisyr. Det blev riktigt bra nu om jag får säga det själv! :P
Men jag blev himla sugen på att fixa min egna frilla just nu, drygt att jag måste vänta tills måndag bara... Hoppas jag hinner innan mitt sista skolfoto ska tas!! Har beslutsångest också, ska jag göra slingor eller bli mörk again? HJälp mig, please.

Nåväl, i kväll blir det tidig kväll för jag ska upp bajs tidigt (ja Nils, Bajs igen!) för jag ska övningsköra för sista gången med min körlärare. Scary...

Puss!

Söndags (dagen efter) middag

Mums! Det luktar grillat kött och massa goda grönsaker som värms i ugnen. Jag är vrålhungrig och vad smakar då inte bättre än mumsiga grönsaker, pommes frittes, Bearne sauce, grillat kött? Det vattnas i munnen på mig så jag tror jag går under! Söndags middag är inte helt fel, inte dagen efter middag heller!

Kan fortfarande inte glömma gårdagens kväll. Den var verkligen Toppen! <3

Kanon kväll!

Jag är rätt så förslappad just nu måste jag säga... Usch, känner mig helt död men det finns ju faktiskt en förklaring till det hela. Fredag-Lördag i Lidköping var en kanon resa! :) Jag hade riktigt kul och Jonas & Bea visade oss massa kul så jag är riktigt nöjd med resan. Synd bara att den inte var längre, men i September tänkte jag åka tillbaka för att gå en rundvandring på Läckö Slott! :) (det spökar där!) Nu är Lidköpings borna på vägen till Toscana i Italien, mysigt för dom!

Varför vi var tvungna att lämna Lidköping redan halv fyra på eftermiddagen i går var för att jag skulle med tåget från Karlstad 17.55. Sandra och jag skulle ut! Kolsnäs som stod först på listan uteslöt vi då vi fick nys om att de flesta skulle till Torsbys egna partyhåla, Factoriet!
Eftersom vi var sent ute så orkade vi inte gå på förfest, så vi drog till Kolsberg badplats och började kvällen där med massa härligt prat och mycket skratt. Vad skulle jag göra utan dig Sandra?

Väl på Factoriet så var vi på topp, vi mötte klassisar och gamla Innebandy flickor! En toppen kväll tillsammans kan knappast bli bättre?! Dansade och drack även en fruktig drink! :D
Halv tre ringde jag min far som inte var på den bästa humörssidan, efter att han fått "tennisarm" har humöret dragit ner ordentligt, igen. Men hem kom jag och somnade runt tre tiden och drömde bara om massa drinkar och om festkvällar.

Tack för en toppen kväll Sandra, ingen kväll detta år har varit så jävla kul och bra som igår! <3

Nu ska jag städa lite på mitt rum, kolla lite matte och hjälpa mamma med maten. Mommo och moffa kommer på besök! :)


 Du och jag! <3

Pussen!


Lovely daaaaaaay!

Wihoooooooooo! Michaela kom hem igår och hela dagen har vi umgåtts! :D
Hon knackade på dörren, likadan som alltid sen drog vi till Lustis (Lustgården) och fikade. Kollade staden som är som vanligt, sen åkte vi hem till mig för att slinga henne, rättare sagt försöka få bort hennes extremt mörka utväxt som hon skaffat sig i Australien.
Lättare sagt än gjort? Jodå... Vi kletade i och lät det sitta i, när vi sedan skulle skölja ur skiten så var den stackars australiensaren platina blond mitt på huvudet medans resten var snyggt gyllen blondt! PANIK!

Drog till Toria och köpte toning i färgen Ljusbrun, det blev snyggt tillslut efter många om och men. Stackars Michaelas hår. "/
Aja, vi hade det kul också då, skrattade, pratade, pratade om Politk och blondinbella. Michaela hade som vanligt kloka ord om hur hon tyckte och tänkte. Hon är verkligen min idol! Jag tror inte jag mött någon som har så bra åsikter.

I morgon åker jag bort, till Lidköping och Jonas och Bea. Ska bli myyyysigt! Fast bråttom kommer jag ha, eftersom jag ska på fest på lördagen och måste hinna med sex tåget från karlstad!! Men va fan, det är sista kolsnäs, då får man fan ligga i.

Jag började smått med Matten idag, för jag har räknat ut att jag inte alls kommer vara med på matte lektionerna den första veckan så jag hade inte så mkt annat val. Och jag vill verkligen inte bli underkänd i skiten.
Ja, det är väl det jag har fördrivit dagen med. Plus att jag var uppe bajs tidigt för att göra min sista körlektion, det gick väldigt bra så nu är jag redo.

Jag tog en liten powerwalk promenad, sprang en liten vända och jag kan bara säga att jag har flodhäst kondis... Fan.
Gymmet, HERE I COME!

Tatuerings dax

Idag gick jag upp emot min vilja, jag var dödstrött när klockan ringde vid 9. Men upp kom jag och till IKEA kom vi också.
Tom inhandlade faktiskt mycket saker som var välbehövliga, såsom matta i köket, lite nytt porslin, duschgrejs hållare, nya saxar mm. Och jag själv fick underbara tofflor och duschsvampar. :]

PÅ Bergvik köpte jag änligen de underbart snygga convers-kopior, blåa med vita blommor på! :)
Och en efterlängtad kofta från Gina Tricot. Jag är glad.
Sen tog vi en runda på Norrstrand för att hitta Sid's tatuerings shop. Tom fick tid ovanligt snabbt redan i början på september!! Och an ska få tatueras av Sid själv som är en de bästa tatuerarna i hela Sverige! :)

Jag själv har börjat fundera på att tatuera mig, jag tycker det skulle vara kul att tatuera in samma sak som pappa har på armen, en kniv med en slingrande orm med massor av snygga blommor. Bara för att visa att vi hör i hop, även om vi inte står jätte nära varandra för tillfället så har vi gjort det, det var alltid han och jag när jag var liten.
Så det skulle bli en betydande tatuering till skillnad från att tatuera in tassar som kanske bara är en kul grej. Tatueringen kommer ju sitta där för alltid så det skulle vara fint med något som verkligen betyder.

Nu ska jag färga Tom i håret som jag klippt. Ni får själva se hur det blev! xD

Töntigt

Jag läste Blondinbellas pojkväns blogg och jag säger bara att jag tyckte det var en flopp... Men egentligen, varför skulle han erbjuda något annat i läsväg? Hur som helst så skrev han i ett inlägg att tjejer som sa ordet "bajs" var töntiga, omogna och det klassades inte alls som en femenim grej att säga just det ordet, det var äckligt.
Frågan jag då ställer är, vad är passande för en tjej att säga då? Jag menar, lever vi inte i ett samhälle på 2000 talet som faktiskt börjat få bort kvinnoförtrycket? Och så kommer sveriges mest omtalade och mest välbetalda tonåring's pojkvän och talar om att ordet Bajs passar inte att komma från en kvinnas mun, vad fan ska vi säga då?

Ska kvinnor prata om hur underbart det var att shoppa loss på Nk och köpa en svindyr väska som man kan ha sin nakna lilla råttliknande hund i? Om vi inte ens kan nämna det ord som faktiskt är en mer naturlig händelse än sex, ja vad får man då säga? För att inte hamna i ett "tönt" register?
Jag säger ordet "Bajs" flera gånger i veckan, och jag tror inte att någon av mina kvinnligare vänner eller manligare tycker sämre om mig för det. Jag vet flera stycken som talar öppet om att de ska på toaletten för att bajsa,
Jag kan faktiskt använda ordet Bajs som en svordom när något gått åt helvetet, eler om jag glömt något eller liknande.

Vad tycker du? Är Bajs ett ord som inte passar kvinnor/tjejer?

Shopping, fika och övningskörning

Dålig att uppdatera, jag vet. Men har så mycket annat att hinna med nu innan skolan börjar.
Som igår, då åkte jag och fikade med mina favorit flickor, efter det åkte jag på röntgen för att sedan spendera 4 timmar i Sunne. Sen städade jag rummet och slappade.
I dag var det dag för röntgensvar och detär inte konstigt att jag har ont i ryggen då jag är överrörlig och har tv diskar i nedre ryggraden som sänkts. Det var skönt att få ett svar ändå, även om det inte var felfritt...

Efter det övningskörde jag till Arvika och direkt sedan till Karlstad där mina pengar flödade.
Inhandlade detta:
- Grå huvtröja
- Svarta skor från H&M
- Linne från H&M
- Shockrosa Tunika från Gina Tricot för 30 kronor!! :D
- En bärväska för 15 kronor!

Jadå, jag har fyndat. :) Och jag är nöjd.
Tom och jag ska se på film snart, då blir det en "varma koppen" som är min nya last.


Vad tycker ni om att dricka/äta under de kalla kvällarna`? :)

Sen update

Jag lever, det kan jag tala om. Har bara varit så upptagen med att vara med mina kompisar så jag har inte ens hunnit reagera över att datavärlden existerar! :P
Hur som haver så blev det bredvika kväll med Sören, Elin, Tres, Tom och jag. :) Mini med folk och kass musik så vi bestämde oss att trycka gasen i botten och hyra en film istället och köpa lite chips och dricka! En myyyyysig kväll med favorit folk, vi var hemma runt två tiden! :)

I går drog vi redan vid halv tolv till sommarstugan till Tres, pratade, drack, skrattade och hade det super mysigt. Sen agerade jag lektant i nån timme på minstingens barnkalas, sen tillbaka där vi grillade och spelade kort. Runt elva kom Elin ut till oss och då spelade vi mera kort, låg i sängarna och filosoferade om Elins "flygplans teori" samt skrattade och nördade oss! :)
Sen ikväll blev det hyrning av film igen, Motorsågsmassakern. Jo mina kära läsare, JAG SÅG DEN LÄSKIGASTE FILMEN NÅGONSIN! Oklippt.

Och vet ni? Just nu mår jag riktigt bra och tycker faktiskt att Elin B's "majsfält" film var läskigare... Men vem vet, jag har inte lagt huvudet på kudden ännu så man ska aldrig säga aldrig! :P

I morgon blir det fika med brudarna <3 och röntgen plus lite kollande i byn om det är nått jag behöver.

Den bästa nyheten är ändå att ÄLSKLINGS KUSIN MICHAELA KOMMER HEM OCH HÄLSAR PÅ! :D
Ååå, jag blev så himla glaaaaaaaaad! :) Saknat dig sötnos <3

Just nu...

Jag lyssnar på Curly Sue med Takida, jag tycker verkligen om den låten. Takida har aldrig riktigt varit topp på min musik lista, de har aldrig nått riktigt ända fram men musiken har alltid varit bra, men nu. Curly Sue har verkligen borrat sig in i hjärnan och jag älskar när de höjer alla toner i slutet! :)
Ja, så ni kanske förstår vad som dånar i mina kassa laptop högtalare right now? ^^,

Jag är på sakna humör.. Jag saknar allt som en gång var, jag drömmer om sommrarna då man cyklade eller åkte moped all day long, då ingenting spelade någon roll. Då Sandra och jag satt och planerade 2006 sommaren på Bredvika och kollade in de nya norska killarna på campingen som inte var nått att ha. Sen fick jag min norsk, han som alltid funnits där men som jag inte riktigt såg. Han som alltid ställde upp, han som alltid fanns där, han som tyckte om mig så som jag var, han gjorde verkligen det. Men jag såg förbi honom länge, tills jag insåg att han verkligen tyckte om mig, att han var deprimerad över att det var ett sånt stort steg fast ändå så litet mellan oss. Vi umgicks aldrig ensamma förrän i slutet, och det var ju då jag insåg att han var allt, allt det jag aldrig haft och allt jag ville ha.

Sommrarna då man bara var, man umgicks så jävla mycket så man hann knappt sova. Man bara pratade, funderade, planerade, bara var. Det kommer inte hända igen, för nästa sommar ska man stå på egna ben och försöka klura ut vad man ska göra med sitt liv. Mina sommrar har varit fina, utom förra sommaren som var helvetet.

Sommrarna innan, då allting började. Då hjärtat slog på allvar, min första kärlek. Av den kärleken har jag lärt mig av alla mina misstag jag begick, allting man gjorde fel. Min svartsjuka har jag lagt band på, den är bättre nu. Stackars Henrik, så som jag höll på, ett riktigt prövo år. Jag lärde mig att svartsjuka var nått som man inte bara lekte med, han insåg väl att sånna som mig borde man hålla sig undan för att orka. Vi lärde oss och det kan jag tacka allt för idag. Hade jag hållt på som jag gjorde då så hade inte jag haft Tom nu, man lär sig av snedtramp? Jag tror det...

Jag har det iallafall jätte bra idag, jag är lycklig och ångrar ingenting. Vi har inte alltid haft det så lätt, men jag visste vad jag gav mig in på och någonstans i allt kaos så har vi försökt hitta en balans för att klara oss. Jag faller tillbaka, det gör jag, men jag är inte mer än människa och knivsår tar tid att läka, speciellt om dom gått rakt genom kroppen och i genom hjärtat. Men jag kan säga att jag älskar dig, för jag gör det. Ingen har någonsin gett mig så mycket som du har. Du är min andra halva, alltid. <3



Om Jag förlorar dig
Så förlorar Jag synen
Om Jag förlorar dig
Då har Jag ingenting kvar
Förlåt mig men Du är allt Jag har


Orka?

Nej, jag orkar faktiskt inte. Jag är helt slut, ändå har jag sovit i tio timmar i natt! Mitt bakhuvud känns svullet, som om det skulle vara inflamerat eller nått annat skit. Hoppas bara jag inte blir sjuk nu, för då dör jag... Jag menar, har jag lyckats vara frisk hela sommaren så måste jag ju orka hålla mig frisk sommare ut?!

Sen deppar vädret ner mig till nivå - 1000. 15 grader och regn mitt i Augusti det är inte saaaaaaaaaant. >.<
Sen har jag fått smakprov på vårt schema den första perioden och det blir inte alls som tänkt! I ställe för Bengt G Larsson i religion så får vi en sur jävla ihop snurplad lärare som gärna kan ge mig IG i kursen bara jag slipper närvara. Hon var överblickare på nationellt för oss, på dom 40 minuterna hann jag inse att värre lärare kan man nog inte få. Inte surare iaf... Faaaaaaan.

Det enda possitiva idag var väl att Sandra klarade Teorin, grattis gumman! <3

I morgon blir det jobb, Tom kommer och sen bredvika på kvällen. Så börjar det komma niotusen regn mm så dör jag.

Hejdå

Lång dag och kalla nätter

Gud vad denna dagen har varit lååååååång. Kanske är det för att jag var uppe redan vid åtta för at hälsa på Kerstin på sjukgymnastiken klockan 9? Och att mormor och morfar kom och fikade, sedan en tur till Oleby och slutligen fika (igen!) hos moster och kusilinerna i Utterbyn, vi var hemma innan halv två. OCH KLOCKAN ÄR BARA TRE!!!
Helt oplanerat lovade jag minsta kusinen att vara lekfröken på hans barnkalas på lördag mellan 15-17. Nu när jag kom hem kom jag på att vi skulle umgås med the gang, men jag får väl komma lite senare då.  Lillen blev ju så glad. :')

Ja, och igår blev det en mysig kväll vid viken med Sandra och Tres! Det är verkligen skönt att bara sitta och prata, det händer ju inte allt för ofta.Tack för det flickor! <3

Om en halvtimme får jag reda på om jag ska på teater i kväll eller inte. Min moster har inte riktigt bestämt sig ännu, jag är faktiskt lite sugen på att se en Selma klassiker.

Vi får se. Inte många dagar kvar tills Tom kommer heller! gaaaah, saknar dig så mkt sötnos. <3



 Här är minstingen i släktskaran. Sötare kan man inte bli, right? :)

Planer, planer och åter planer

Jag fick sälskap av Sandra från Kil till Torsby, gjorde resan trevlig plus att vi hann prata. Faktum är att jag inte har pratat ensam med henne på nästan hela sommaren då vi inte setts så mycket. "/
Men nu fick vi över en timme på oss och prata om ditten och datten så det var riktigt kul! :)
Helt omedvetet har Sandra och jag haft samma träningsplaner till hösten då båda har funderat på att skaffa gymkort på Hälsolänken! :D Så vi bestämde oss för att skaffa ett och träna järnet till hösten! (Y)

När vi sagt hej då så väntade några timmars jobb på Lustgården, blev rätt mycket spring i spiral trappan med disklådor tunga som bly så blir inte förvånad om jag skulle vakna upp i morgon med treäningsvärk! Plus att det blev en powerwalk upp för en brant backe från jobbet till Carlsson sen en cykeltur hem! Aktiva Ronja, det gillar fetröven. C:

Sandra och jag diskuterade vad vi skulle göra framöver, och jag började tänka efter. Vad är det jag ska göra? Eller vill göra kanske man ska säga?

- Tom och jag ska till Lidköping och bo hos Jonas och Bea, det blir även en heldag på Skarasommarland med dom. :)
- Heldag med bad och ring-efter-båten i Tres sommarstuga, övernattning tvärs över sjön i min stuga! :P
- IKEA visit, Tom ska ha ny soffa och jag ska försöka få Tom och köpa fler praktiska grejor som han behöver till Lägenheten, men som han själv inte vet att han behöver...
- Liseberg med älsklingsbrudarna! Jag måste vara enda människan på jorden som inte varit i Liseberg på nöjesfältet?
- Ta körkort.
- Egyptenresa med Tom's pappas familj!
- Englandsresa med Tom!

Ja, det är väl ungefär så det ser ut i nuläget. Återkommer väl om det var något mer.

Nu tänkte jag läsa fortsättningen på Brunstkalendern. Har just kommit till att Åsa har berättat för sin man att hon är gravid  och att pappan till barnet kan vara hennes systers man. Spännande! :]

Puss





Att gråta när alla ser

Jag kollade just Ewa's hemsida jag har inte lyckats hitta den ännu, eller inte förrän nu.
Jag har inte vågat kolla på bilderna ännu, det steget vågar jag inte riktigt ta ännu, speciellt inte när jag vet att krokodil tårarna kommer att svämma och det är väl inte direkt det jag vill sitta och göra inför svärfar...
Kollade i alla fall gästboken, klumpen kom och tårarna brände, men efter många om och men och hårt kämpande så lyckades jag inna över den tjocka klumpen och de brännande vattendropparna bakom ögonlocken.
De som skrivit har i alla fall fattat att hon inte finns i konkret form längre...

Att övervinna tårarna är inget nytt för mig, jag skulle kunna kallas expert. Jag är den sorten människa som helst håller alla problem och svåra/jobbiga tankar för mig själv, för jag kan inte prata om det. Jag har alltid haft möjlighet att gå och prata med någon, på skolan och på sjukhuset men vad skulle jag säga? Om jag inte ens kan prata med mina föräldrar om något som tynger mig, hur ska jag då kunna prata med en främmande människa som "påstår" sig veta hur det känns eller är? Jag har hört att man kan få smärtor i kroppen om man låter massa tankar och bekymmer tynga en, kanske spelar mina ständigt nedtystade bekymmer en liten roll i min förbannade ryggvärk? Jag ger det inte hela skulden, men något litet kanske det spelar in?

Jag skulle aldrig kunna gå till mina närmsta vänner och berätta hur jag egentligen mår, kanske är jag rädd för att tynga andra med mina problem? Eller så vill jag någonstans i mitt undermedvetna att de ska tro att jag inte har några problem, att allt är frid och fröjd, men så är det inte. Jag är verkligen feg.

Sen tror jag att alla tårar jag kvävt och alla gömda bekymmer genom åren har kommit fram nu. Så jävla känslig som jag är nu, det har jag aldrig varit. Jag kan gråta för en lycklig reklam, att någon i min omgivning är så där lyckligt lycklig och glad, att jag ser något på tv som är gulligt, känsligt eller hemskt. Jag har blivit ett känslo vrak!
Kanske är det bara nån jävla kris som jag hamnat i, jag kanske inte har släppt alla bekymmer, tankar eller frågor? Jag kanske kommer bli galen på allt?

Den dagen någon kan komma till mig och fråga hur det är, och jag svarar vitt ärligt på frågan, då är det ett bevis på att jag är rak i ryggen och vågar stå för att allt inte alltid är bra.


Jag vill  inte att ni ska fråga nu hur allt är, eller tvinga mig och prata. För det hjälper inte.
Vi låter vardagen flyta på som vanligt, så kommer det när det kommer.


Vi säger så.


Tillbaka i grannlandet

Ja, då är jag i Norge i gen. Är bajs trött efter en natt med orolig sömn... Tres mormor var så snäll och erbjöd sängplatser i går efter canis kvällen, vi tackade ja och rann i säng efter två tiden i natt. En lagomt rolig kväll, förfest hos Guldlockarna, sen en cab tur till parken i Lysvik. Stötte på en hel del av mina älskade klassisar! :)
Kan inte påstå att det var riktigt min musiksmak och det var inte precis kolsnäs ålder på folket, men det gick allt bra. ^^

Men kvällen bjöd också på besvikelse, varför ska du alltid kommentera mig så? Aldrig kan du säga något possitivt...
Det var väl det som var det tråkiga, plus att Kornet och Elin inte kunde följa med... ;( Next time girls!!

Ja, det var väl det. Sitter hos svärfar nu, blir tacos snart! MUMMA! <3

Pus

RSS 2.0