Uppdaterare!

Efter någon timme på universitetet började magen kurra. Tom och jag gick till en jätte fin restaurang som låg tvärs över gatan till universitetet, trevlig personal och väldigt god middag! Åt pasta med vitlöksstekta kycklingfilé bitar och någon form av sås och grönsaker, mums!

Angående bion i kväll så kom vi fram till att det inte gick något vi direkt brann för, så vi ser en här hemma i stället och myser! Går precis lika bra, spelar ju ingen roll vart man är utan att man är tillsammans. :)

Nej, ska kolla ett kapitel i matten som jag inte riktigt förstod mig på.


So long!

Meeeeeeen!

Bara så ni vet, min favorit färg är inte rosa, men för tillfället är det den enda färkoden jag kan plus röd och den där hemskt fula gröna. >.<  Så rosa är väl huvudfärgen i just min blogg just nu..

Solen skiner idag med och jag ska plugga matte. Faktum är att alla stenar faller på plats nu ju mer jag läser i boken som förut verkade så obegripligt. Kanske är det mitt självförtroende som ökat sedan förra provet som gick överaskande bra? Jag fick lika många poäng som mattesnillet MIrja så jag kan inte vara mer än nöjd! =)

Nåväl, en heldag på universitetet med andra ord, trevligt!
Bio och middag i kväll också, ska bli så himla mysigt att gå ut. :*


So long!


Amatör Innebandy

Som ni säkert ser så har jag fixat lite med min blogg. Äntligen har jag kommit underfund med hur saker och ting funkar! Men det är långt från bra, texten har inte en sån bra färg, rätt jobbig att läsa så ber om ursäkt för det. Men som sagt var, bloggen är under uppbyggnad´och för hoppningsvis blir den klar framöver!

Varit på innebandy nu två timmar, riktigt kul o se faktiskt! Det var väl inga proffs kanske men väldigt personliga spelare med sina egna spring stilar och sånt. ^^,



Vi säger så! Trevligt med höga sidvisningar igen. =)

Härlig dag

Solen skiner på en klarblå himmel och jag har hunnit med det mesta! Gick upp 9.30, fixade i ordning mig, åt frukost kollade lite på matten och sen tog jag bussen till stan. Skinnjacka och åter skinnjacka är det enda som står på schemat just nu, VILL HA! Men carlings kommer få in de snygga jackorna, de vet bara inte när... Suuuck.
Fick mig en ny tunika ändå , riktigt cool faktiskt. =) Ska även köpa mig nya skor snart, har bara inte bestämt mig för vilka. (som alltid). Efter shoppingturen blev det promenad, universitet och sockerärtor och ett glas vatten! Har glömt hur jäkla gott det är med sockerärtor.

Idag firar jag och Tom 1,5 år! Blir ingen större tillställning i kväll, blir bio och middag i morgon istället! Myyyyyys!
Plus en heldag med matten i morgon, bäst att passa på när jag ändå ska vara med genigruppen, alltså Ingenjörerna. (Y)

Ha det bra!

Ni läsare, någon som vet några bra affärer med måttligt snygga skinnjackor? Max 1300:-! Tipsa, snälla!

Onsdaaaaaag

Sitter i Karlstad igen, ser på det okända. :] Wiho, nu kommer jag bli mörkrädd igen lättpåverkad som jag är... Tom suckade högt när jag bad han följa mig till toaletten. ^^
Har klippt mig idag, syns inte men topparna blev iaf fina och luggen blev fixad, skönt. Sparar ju till långt hår nu så hon tyckte det var förnuftigt att klippa sig igen så det växer lite fortare. :)

I morgon ska jag shoppa tänkte jag, sen kolla lite mer matte! Gud vad jag älskar matte på lov, verkligen.
Top model snaaaaaart!


Nice- nice- nice!


Snyft

Nu är filmen slut, den var bra, preics som jag kom ihåg den. Känslig som jag är så grät jag titt som tätt och det var fan underbart. Jag tänkte att när jag ändå gråter kan jag lika gärna gråta över all annan jävla skit som jag varit med om och tänkt på men inte sagt något. Puh, det känns 'rent' på något vis.
Jag måste lära mig att tala ut, så slipper jag ha sådanna stunder.

Undrar just hur mycket Britney Spears gråter på kvällarna/dagarna, ja vilken sida på dygnet hon nu är vaken. Tycker så himla synd om henne, svårt att inte hamna i en rejäl svacka när man har en miljon folk med blixtrande kamror runt om en 24/7, nej stackars flicka alltså! Även om man är en kändis så måste man ju ha rätt till sitt 'mänskliga privatliv'.

Ska sova nu, är dödstrött PLUS att äckel vindsluckan har åkt upp igen.. >.< Nice, ännu en natt som kommer låta som att man har jätten goliat på taket. Baaaaaajs.


Night!

Hemma =)

Äntligen! Nu sitter jag hemma efter en rätt ansträngande dag i stora staden.  Twinsen vaknade redan 06.30 vilket inte alls var roligt, det var bara att stiga upp eftersom man ändå inte kunde sova i oväsandet. Frukost, på med kläder och ett x antal frågor om när vi skulle gå till bussen var vad min morgon bestod av.
Väl nere på stan kollade vi in bok-rean, leksak affären var naturligtvis stängd pga ombyggnad, vilket var en stor depp för oss alla tre. Min del för att jag var tvungen att hitta på någon annan intressant affär att ta med dom till och dom hade inget ställe att köpa leksaker på.

Aja, vi fixade att fördriva tiden och hamnade på tåget och kom hem i välbehåll.

Roligaste var i allafall när vi skulle fika:D  (J- jag) (E- Edwin) (W-wilma)

J- Vi kan gå och fika?!
E- Jaaa, det vill jag!
W- Jag med, men vad ska du ha Ronja?
J- En molusk tror jag, det var så länge sen jag åt en.
E- Jag vill också ha en molusk, fast jag vill inte att den ska lukta svett...
J- Svett? *asg* Brukar du äta molusker som luktar svett eller?
E- Ja, dom jag brukar äta luktar svett...

Små barn är roliga, min minste kusin Emil är expert på att säga roliga saker, självklart vet han ju inte själv att han säger roliga saker, han säger ju bara vad han tänker vilket är väldigt roande. :D

Nej, ska spela in lite låtar nu tills den 28:e. ;)


Over and out!

P.s Ni glömmer väl inte 'systrar i jeans' på 3:an kl. 21.00. Böckerna är iaf riktigt jäkla bra! Filmen har iaf fått tre flugor i expressen. Den är faktiskt fin den också vad jag kommer ihåg!

Lugn och ro

En väldigt snabb dag måste jag säga, tiden har bara runnit i väg, fastän det känns som att allt gått så otroligt långsamt. (?)
Har sovit dunder kasst inatt, eftersom vi inte bytt taket än och min vindslucka har öppnat sig och slagit igen sig hela natten, vilket medförde oväsen och sömnproblem. Vaknade redan vid åtta och gick upp, mitt rum blev skinande i takt med 'piece of me' (jo, det låten är faktiskt riktigt bra!) sängen har nya lakan, hann till och med övningsköra inne i "centrum" vilket också gick för jävlans bra. :D

Tåget ner till Kd med twinsen, en rätt jobbig resa. Deras frågor slutar aldrig och deras pekande och skrattande åt andra människor i tågvagnen gjorde inte min resa bättre. En tur till Bea & Jonas och nu har vi nyss sett Rotatollie (stavas?) som jag tyckte var rätt bra faktiskt, men det tyckte inte ungarna då de frågade var och varannan minut om filmen inte var slut snart. Nu sover de som stockar i vardagsrummet. I morgon blir det shopping och Mc Donalds eftersom det är höjdpunkten för att få komma till Kd. Det vet man ju själv hur eld & lågor man blev när man skulle äta på Mc Donalds när man var en liten pistol. :D

Allt popcorn ätande med smör på har verkligen satt spår på min hud. Jag som annars inte lider av finnar har faktiskt fått en och annan påhälsning på sistone... Ni läsare, ge mig era tips, hurkurer som apotek varor!


Over and out!

Resande fot

I går anlände vi till Norge, ett besök och ett mål mat hos Tom's mormor var väldigt trevligt, efter det åkte vi hem och stress gjorde i ordning oss inför festen vi skulle på. Hemma hos Marius och Anki var det inte så mycket folk, satt mest och tittade på allt galenskap, men sen pratades det hit och dit.
En sak är säker, att prata med en norska/norrman då de har druckigt ett x-antal öl är lika obegripligt som att prata med ett får. En tjej var extrem, och som vanligt nickar jag, skrattar med och säger att jag håller med. Oftast ser de lika glada ut och skrattar ännu mer, men när det blir tvärt om, att de bara kollar frågande på mig, då känns det mest pinsamt och ber att de ska säga om det de just sa. Annars, norska är inte alls svårt, det är ett riktigt roligt språk, när de inte sluddrar.

Hemma runt 2 tiden, döds trött, blev en smörgås och juice sen somnade vi ganska snabbt i bäddsoffan som inte alls är bekväm som framkallar nackont och huvudvärk därefter. Men det var kul i går! :)

Nu ska vi beställa världens godaste pizza! Taco pizza, norsk pizza är läskigt god, så mycket bättre än den svenska platta fettcirkeln. Men dock det eneste som är bättre än den svenska maten!
Tåget hem i kväll, sen i morgon åker småkidsen med ner till Karlstad för att sova över och vidga sina vyer!

Uppdaterar kanske senare!

Vårsol

När jag vaknade i morse så blev jag bländad av solen, hur underbart är det inte när man kollar ut och himlen är klarblå och solen lyser? Det är hur skönt som helst.
Jag ska packa ihop lite grejor, sen ska jag gå ut i det fina vädret och sen ta bussen ner till stan för att kolla om de har några fina grejor. :) Får se om jag köper skorna jag så länge har suktat efter...
Hoppas även att Carlings har skinnjackor i min storlek, fick ju tag på en jacka vid systrarna men skinnet såg väldigt slitet ut,  jag nästan nött  och det var ingen glans i det alls så som jag vill ha det. Buhuh. "/

Åker till Norge idag, och det blir visst kalas i kväll! Skoj, eftersom det var ett tag sen man var ute.

Tills vidare..


HÄRLIGT! :D

Härligt, har fixat lite med bloggen, resultatet blev inte så jätte bra dessvärre, försöker fortfarande förstå mig på hur man lägger egna bilder högst upp, ändrar stil och färg på texten osv. Fixade förra gången genom att chansa lite på olika grejer, men det kommer jag inte i håg nu. :P

Och på runt tjugo minuter så hade det varit inne över 80 läsare på bloggen vilket var riktigt roligt! :D
Så nu vänder jag mig till er nya och gamla läsare och ber om hjälp, hur gör man för att ens komma i närheten till några av er läsares bloggar?

Sen skulle jag även vilja be er att skriva en liten kommentar och er blogg adress om ni har någon så man får lite fler bloggfavoriter. :)


fyra timmars åkande

Idag är det fredag, alltså är veckan slut och jag ska spendera mitt lov med Tom, kompisar och kusiner.
Som vanligt som på alla fredagar så åkte jag till Tom efter skolan, 11.30 med buss mot Karlstad. Denna lilla tur som tar ca: 1 timme med bil tar 2 timmar med buss, rätt drygt med andra ord när man vet att det egentligen tar en timme med bil.  När bussen är ute på Voxnäs så ringer Tom och förklarar att vi måste till Torsby så fort jag kommer fram.
Jaha, varför?
Jo, min norske förälskelse glömde lämna tillbaka min pappas garage nycklar, så Tom hade med dom till Karlstad igen!

Inte mycket att protestera mot, efter två timmars sittande i bussen så blev det ytterligare en timme i bil, ett litet middags ätande och sen en timme tillbaka till Karlstad. Wiho, vad jag var lycklig..
Nu sitter jag iaf hemma och Lars som fyller 18 år idag är här med en kompis, trevligt. :)
Utom nu när de spelar xbox 360, Tom's allra bästa kompis och min fiende.

Blir en tidig kväll eftersom bilen bär mot Norge i morgon, det ska bli riktigt roligt! :)

Over and out!

Sommarjobb

Jag hade redan fått svar på mitt mejl från 'Finnkultur centrum'. Jag var given en plats period två mellan 15/7 och 15/8. Tyvärr, absolut sämsta perioden då man vill ta det lugnt och alla oftast har jobbat klart. Lönen var väl kanske inte någon super höjdare, men bad honom återkomma om period ett skulle bli ledig. Så nu står jag på ruta ett igen... Vart?
Frågade farmor om man kunde vara hos henne, hon jobbar i något som heter 'natt patrullen' där man åker på nätterna (högre lön) hem  till gamla folk som har larm som bryter ut osv. Men man var tvungen att ha körkort! Helvetet.. det är verkligen nu man önskar att man fyllde år första januari, till skillnad då man var liten och alla ville fylla år på sommaren. Bajs.

Ska gå till kyrkan till veckan och se om det är min tur i år!

Stay away

I går blev det ett ledsamt inlägg, kanske för att vi just hade bråkat om världen viktigaste grej, förtroende.
Det löste sig tillslut, men det är verkligen jobbigt när vi verkligen inte tycker och tänker lika! Är det verkligen så stora skillnader på oss tjejer och killar? Jag börjar nästan undra...

Det enda man kan göra är att mötas på halva vägen, med två helt motstridiga 'så vill jag ha det' så får man helt enkelt backa tillbaka ett steg för att det ens ska fungera och ibland är det han som får backa.
Livet är bra krångligt i bland, men förhoppningsvis orkar man förstå sig på det någon gång.
_________________________________________________

Nu är det inte länge kvar tills lovet! Ska bli lovely, fast jag kommer nog sitta med näsan rätt mycket i matteboken...Sad but true. Har även fått svar på mitt mail jag skickade till mitt eventuella sommarjobb, fick inget vettigt svar som jag bad om. Suck... Kan inte Torsby ha roligare saker att välja på än ett 'Finnkultur centrum'?
Men, pengar är pengar. Sen hoppas jag att jag får in lite till under hösten för min påkörda fot, alla pengar är välkomna eftersom bilen måste tankas. ;]

Påtal om fot, så fick jag göra en intervall träning uppför en backe i morse för att busschauffören inte tyckte vägen var nog grusad, det tyckte min fot om kan jag berätta, eller inte. Att nästa periods schema blev sug dåligt gjorde inte saken lättare, som det ser ut nu så har vi inte ens LUNCH på tisdagar, går från 8.15 till 16.00. Jag känner mig allt annat än glad.

Nej, nu ska jag bläddra igenom filosofi boken, den är riktigt intressant. (OBS! jag är på skämtumör idag, boken är piss tråkig och obegriplig!) Hoppas bara att kursen blir roligare nu, håller nog med Sandra, det blir roligare med etik!


Tills vidare.

Ont i magen

Hjärtat slår tusen gånger snabbare än det brukar göra, mina tankar går runt tusen gånger snabbare än normalt, mina känslor svämmar över tillsammans med tårarna.

Det känns så jävla meningslöst när du lovar, när jag sedan försöker få tillbaka allt det vi en gång hade så kommer det fram något mer, hela tiden. Det är inte lätt att försöka skapa ett förtroende, när du hela tiden river den där 'förtroende' muren som jag bygger upp om och om igen.


Men nu har jag i alla fall förklarat att jag klarar mig bättre utan det. Du har din chans, var god ta den, för nu är mitt lager med chanser slut.


februari regn?

Jodå, i morse när jag vaknade fanns det ingen gnistra av lite morgon sol, o nej. Kastade mig ur sängen och såg till min lättnad att det inte var snö ute i alla fall! Men.. det regnade. Och det känns ju precis lika dåligt som om det skulle ha kommit en meter snö i natt. Döööh, jag vill ha vår!

Tog mig en seriös grubblare över sommarjobbs frågan igen. Kanske jag ska vara på muséet på Herrgården? Eller världshuset i stöllet, vet ju inte riktigt vad jag vill. Sen har jag ingen aning om hur min sommar kommer bli, mitt uppe iallt ska en veckas intensivkurs få plats, helt innan den 7 juli, samtidigt som jag vill jobba de två sista veckorna i juni och de två första i juli. Kanske får bli kvällskurs ändå. Fast jag inte vill det, kommer ju bli så långdraget. Ska fundera lite till.

Alla ni läsare kanske kan ge mig tips? Ge mig fördelar och nackdelar med intensiv kurs och det ni själva skulle valt!

Pilates, Latin och Gynning i kväll! I morgon kommer bebis! <3

Meeeeen

Jag hamnade visst här igen. ^^, Har pluggat lite till nu, men tror inte så mycket fastnade. Sitter mest o tänker på allt annat, helgen, skinn jackan jag vill ha! & andra roliga grejer som är mycket roligare än Latinska basformen.
Nej, jag får damp! I morgon måste jag bege mig till systrarna för att kolla om de har jackan där, annars blir det Bergvik på fredag för jag vill verkligen ha en skinnjacka!!!

Många nya besökare, välkomna. :)
Ska försöka skirva något intressant så ni hänger kvar här ett tag till!


Allt för idag.
Over and Out!


Plugg

Egentligen borde jag inte sitta här, har faktiskt två kapitel med Latin bajs att plugga in. Men jag orkade som vanligt att fastna här. ^^,
Ska försöka fixa min blogg snart också, men skolan ruinerar mig på tid alltså, så ska försöka göra ett seriöst försök att fixa till det och förstå mig på alla mallar o så. Någon som kan en lätt genväg? Alla bloggar i stort sett har massa med fina, personliga saker... Buhuh.

Min blogg är verkligen tråkiiiiiiiig. Nu ska jag gå o beklaga mig för Latin boken..wiho.


So long.


fabula

Har pluggat Latin idag, försökt att få något att fastna på min näthinna, det var inte mycket.
Wow, härligt att veta att man har ett år kvar av just Latin, men man ska ju egentligen inte klaga eftersom jag valde just, språk. Rom-resan i trean kommer ialla fall bli riktigt rolig hoppas jag! Et härligt gäng i en härlig stad! (Y)

Åkte i från sötnosen idag vilket var jobbigt, skönt med lov snart så vi ses massssssor! <3
Lovet blir nice, ska bli skönt att koppla av, fast jag har endel grejer att fixa. Spanska, engelska och självklart.. dödens plågade Matte. Men när kursprovet sedan är över så hoppas jag verkligen att B kursen har gett mig något så jag slipper sitta som ett fån ett helt år till!
Sen tror jag att jag håller på att utveckla en laktos mitt uppe i allting. Mor, bror, båda mostrarna och två kusiner är alergiska mot laktos och jag mår inte alls bra efter en fil tallrik eller efter nån tallrik med glass, eller bara lite milkshake gjord av glass & mjölk. Fast, jag kanske bara är inne i en stress period och inte tål ngt. Det märks väl, ska testa lite under veckan!

Nej, nu ska jag in i duschen.


So long!

Men ta er i röven ffs

Nu är jag pissförbannad, såg melodifestivalen nyss och så var det en söt kille som spelade gitarr, låten hette 'du behöver aldrig mer vara rädd'. Jag föll för hans charmiga röst och charmigt ärliga sätt att framföra låten. Nu har röstningen om vilka fem bidrag som skulle tävla om finalplatsen varit och jag kan bara säga att jag förstår att svenskarna aldrig vinner eftersom hela jävla landet verkar ha otroligt dålig MUSIKSMAK.

Ta exempelt Idol-Ola som inte ens kan hålla jämna toner i rösten, han kanske är snygg men man vinner inte pga av sitt utseende. Tack för det alla småtjejer där ute, att ni lät han gå vidare.
Sen Kebab pizza? Vafan, lägg av? Jag skäms bara genom att någon ens orkar ställa upp i tävlingen med en sån töntig låt..

Jag blir tokig, shit pommes frittes alltså hur upprörd man kan bli av en melodifestival?
Jag är.


YES!

YES! 18 poäng på Matteprovet, 12 var G gränsen och 20 var VG så jag kan inte vara annat än nöjd! Förra provet gick ju skit så det här var verkligen ett bevis på att jag kanske inte är så hjärndöd när det gäller matte trots allt?
Även om det bara var ett G så var jag ju faktiskt närmare VG gränsen än G gränsen! Wiho, det var verkligen ett Hallelujah moment. (:

Taco i kväll, film/melodifestival med Jonas & Bea! Nice, nice, nice. :)

Sandra och jag bestämde oss att göra klart Latin-bajs-häftet i går efter skolan, vi är klara.
Så nu är det klart, bara proven kvar på BÅDA kapitlerna. Kul liv vi har, kul liv med Latin.. Woow, vad jag är positiv till Latin alltså!

Hej då.


14 februari

Antar att jag inte ens behöver nämna vad det är för dag idag, alla vet antagligen.
Som så många andra ska jag och Tom mysa till det lite extra idag, han har beställt bord på en mysig restaurang inne i centrum som vi ska äta på. Gulligt av honom att bjuda ut mig tycker jag. (:
Sen i kväll blir det film och mys med glass eller popcorn, kanske fruktsallad? Nice dag och extra mys, en gullig dag att verkligen visa att man tycker om någon sådär extra extra. ^^,

Det skulle ju bli dyrt att köpa rosor varje dag, ett kort och en liten nalle/choklad eller vad man nu väljer, så det är riktigt fint med en speciell dag för sådanna saker!

Återkommer kanske!

Snygg!

Jag är med o tävlar om denna läckerbiten!


image7







image8



Gå in på denna blogg och tävla du också!
http://kellybellybutton.blogg.se#


Hårfärg

Det var ett tag sen jag skrev här nu, saken är den att skolan har tagit min tid. Idag lyftes en tung börda från mina axlar då Matte delprovet blev avklarat, hur det gick vet jag inte. Alla pratar och disskuterar sina svar som inte alltid är lika så man blir bara förvirrad och orkar inte komma i håg vad man svarade... Det är gjort nu i alla fall så jag kan slappna av. Latinen hänger ju med nu ett bra tag till, härligt.

Idag byter jag hårfärg igen, skräll. Den jag hade var rätt konstig, såg ut som en misslyckad färgning mer eller mindre så idag blir det 'Kastanj', en brun aktig färg. (:
Pratade med Tom förut och han ska bjuda med mig på nått den 14:e!  Han sa att jag var tvungen att ta med några finare kläder än vardagskläder. :D Myyyyysigt!

Nu är det Gynning som gäller! Beror på om hon gör nått kul idag annars blire House!

Chiao!

Weekend

Helgens uppdatering:

Fredag: Carlsson och jag bestämde oss för att kolla läget på prostgårdsladugården, Emmelie var snäll och körde oss lite. Ladugården såg ut att inte alls ha kul så vi skippade allt, dessutom blev partyhumöret till skala ett då 'du' betedde dig riktigt konstigt mot mig. Blev faktiskt riktigt besviken... 
Åkte hur som helst hem vid elva.

Lördag: Gå upp 6.00 eftersom sandra och Robert skulle hämta mig inför Rallyt. Tio i sju bar det i väg och tog plats på Colins Crest! Till en början var det nästan inga där, men det blev snabbt fyllt kan jag lova! Galna Italienare, Norskar och tyskar osv. snöbollskrig, dyng fulla idioter som sprang över våra saker och skulle ta våra grejer... När Tom jag och resten av hans gäng åkte hemmåt så var vi alla lite besvikna över att hoppet inte var mer än så. Vi hade väl förväntat oss lite med action, men men det var trevligt!
Bjudna på kalas till Grannarna Erik och Anna, där var det fullt ös! (: Hemma strax innan tolv för att stört dö i sängen med sötnos! (Karlstad blev det inte eftersom vi alla ville festa hos E & A)

Söndag: Vaknade upp, trött. Hämtade upp resten av 'the gang' som blivit kvar under natten hos grannarna. Åkte till Karlstad,åt på Bergvik och nu är vi hemma. Har slappat som fan i sängen med lite olika avsnitt av olika tv-program. Sköööönt, så nu ska jag slita lite med matten (som faktiskt går riktigt bra) och plugga lite till sedan en varm dusch och tillsist: EN ANNAN DEL AV KÖPING!

Så nu blire matte som sagt var.. Tjohej!


Rally brud!

Nu är det helg och ikväll ska jag och Carlsson kolla utbudet på byn. :) Är nog rätt pötat med folk eftersom det är Rally och de har öltält på torget. Det är även 'student fest' på prostgårdsladugården, fast det blev sen en skolfest som vi kanske slinker in på!

Blir ingen sen kväll för mig, eftersom Sandra, Robert och jag ska till Colli's Crest i morgon och åker hemifrån 06.50. Blir på sträckan hela dagen för jag åker med Tom och sköning gänget till Karlstad och stannar till Måndag! (:
Matte plugg under helgen också, fast det känns ändå riktigt bra inför provet på tisdag. (ovanligt!)

Vi säger så!


Håll en tumme för att det går bra för Henning! Eller den unga Norsken (kmr inte i håg namnet). Förra året fick han lov att övningsköra mellan sträckorna! ^^,

Burn me down

En dag som jag verkligen fått massor med saker gjorda, härligt.
Dagens 'har-gjort' lista:

-Nästan gjort klart Svensk arbetet, inte många texter kvar nu!
-Sjukhuset
-Shopping tur till Sunne med mamma, mormor & morfar. Övningskörde vilket var riktigt bra då Sunne faktiskt har några rödljus och jag blev en bil-erfarenhet rikare.
-Pluggat tysk glosor så hjärnan blöder, pluggade inte alla i går då älsklingen var här. Så nu kan jag dom, + allt annat. (Y)
-Tagit ett långt avkopplande bad, lugnande och äckligt skönt.

Lite av varje som sagt, men sjukhus visiten var skönast och roligast, alltså psykiskt. Min fot har ju varit jätte svullen ända sedan gipset åkte av och idag fick jag bekräftat av att det är blodproppens fel. Nice, då kan jag med andra ord inte köpa några 'finare' skor på ett tag då jag kommer behandlas med Waran (blodtunnande) i nästan två månader till.
Men det var inte det han brydde sig om, o nej.

Doktor Tysk tryckte sina fingrar in i min fotsula och det gjorde ont, sen bad han mig gå över golvet och konstaterade att jag var plattfot. (nytt? Nej, jag har vetat det sen jag var 7 år.) Så han ansåg att varför jag hade ont i foten var inte för att den varit bruten utan för att jag var plattfot! Så nu har jag fått tid till ortopeden för att få inlägg. Hmm.. jag bara gapade, jag vet att jag är plattfot men har inga problem med det längre. Aja, sen tyckte han att stödstrumpan skulle användas hela tiden och jag frågade om de inte hade en med hel fot eftersom den jag har nu visar tårna och tårna blir svullna eftersom det pressar ut massa blod och får ont ibland.
Svaret jag fick var:
"mm.. så är det."
Då skrattade jag, gick därifrån och kände mig inte alls klokare.
Lyckat besök, så nu ska jag få inlägg.

Wiho, hej då alla snygga skor.




Överflöd

...av skolarbeten, prov och läxor.

Woow, härligt att vara ledig, speciellt när man har en miljon grejer att ta i tu med. Hade inte varit helt fel att ha 'ledigt', fikat och gjort vad som helst. Men så blir det inte denna dag iaf. Har redan hunnit träna på runt 90 tyska glosor och tagit blodprov, så jag är värd en paus för att beklaga mig här. ^^

Pilatesen i går gick bra, känner fortfarande att det inte riktigt är min grej. Saknar friskis där det blir kondition och pumpa till pumpmusik. Men det är annars ett jävligt bra träningssätt för mig för att få muskler i ryggen och höfterna, går väl dit nästa gång också, kanske.
Efter passet i går var vi hem till Miss Carlsson och åt varma smörgåsar och såg på Gustaf. En riktigt rolig film faktiskt som jag kan rekomendera starkt! Skrattade ett x antal gånger! :'D

Nåväl, blir väl till att kolla lite mer tyska och sen Matte. Ska försöka analysera några svenska dikter också, woow vad kul. (Y)

Tlls vidare...

Kaos

Kan direkt tala om att jag inte alls är på topp just nu. Nej, faktum är att skolarbeten står mig upp till huvudet, inte alls roligt när hjärnkontoret känns som ett enda stort stressigt New York. Vi har en latinöversättning som vi ska kunna utantill i morgon, ingen big deal så det är inte min stora fasa. Tyskaprovet + alla miljoner glosor, fraser mm tar däremot en stor bit av min stressfaktor. Matte provet som är nästa tisdag gör kaos, för er som inte vet det så är jag nog absolut sämst i matte, matte och gymnastik  (hänga  på en stång och snurra runt...). Bajs...

Blir en arbetsam helg med både matte och svenska. Förstår egentligen inte varför jag är så stressad, men jag har verkligen ingen lust att göra halvdant från mig, för då finns det ju ingen vits med att plugga egentligen om man bara ska göra halvdant. Äsch, skit samma.

Ska köpa skor i morgon också, bruna puma skor. Mirja har sånna, men det struntar jag i, hon också för den delen.
Folk som hela tiden klagar över att folk har samma kläder/skor som andra får skylla sig själva när de handlar i affärer som H&M, Carlings, Gina Tricot, Bik Bok osv. jag menar, det är ju affärer större delen av befolkningen handlar i. Jag tänker då inte avstå att köpa något bara för att någon annan har det. Skulle jag avstå från att köpa de snyggaste skorna jag sett för att någon annan har det och i stället köpa ett par som jag inte alls tyckte lika mycket om? Nej... då väljer jag hellre att ha samma som någon annan och älskar det! Hur som haver så spelar det inte mig någon roll om någon skulle vilja köpa ett klädesplagg som jag har, det visar ju bara att den har bra smak. :D


Känner mig rätt irriterad och sur just nu, så jag kanske ändrar min åsikt om några dagar. Men just nu känner jag att min åsikt var som den jag skrivit ovan.. :P

Nej, Tyskan kallar...
Over and out.


Ömma fötter

En heldag med brudarna har det varit. Hade väldigt mysigt och roligt, och jag tror vi alla fick med oss något hem som vi var nöjda med! :) Själv fick jag tre par trosor (inte string ^^), en kofta till moster som hon bett mig köpa, en lite present till Tom på vår månads dag (1,5 år), ett jätte snyggt diadem som både jag, T och E köpte. Och det var väl allt för min del. Är fortfarande sur över ett par skor som jag så gärna ville ha, dom var verkligen jätte fina! Men, som vanligt brukar det alltis finnas 'men' när jag ska köpa något jag verkligen tycker om, skon var en aning trång på min påkörda fot. Jag kunde kanske köpt dem, men vem vet när dom kommer passa eller om foten någonsin kommer bli som den en gång var? Så jag sitter här och surar med all anledning i världen!!

En trevlig dag som sagt var och nu ska jag se om maten är klar! (:


Tjosan!


Tack vare...

Idag skulle vi till Blue moon bar och äta gratis taco buffé hade vi bestämt oss för. Väl där så ska dom ha legg.. BAJS! När det var min tur så löd ungefär konversationen så här:

- Jag glömde mitt legg hemma, men jag går i samma klass som hon här. (pekade på Bea som var bakom mig.)
-Jaha.. och då tycker du att vi ska göra vad?
- Men om det är för drickandets skull så behöver du inte vara orolig, jag äter waran som är en medecin man inte får dricka med. (visade mitt Jag behandlas av waran... halsband)
-Men det där kan du ju ha lånat av vem som helst! (svarar gubben spydigt)
-Men är du dum eller? Det fattar du väl att jag inte kan, händer det en olycka så blir ju allt fel om jag inte äter waran..(jag är lika spydig tillbaka.)
-Men vafan, man kan ju låna vad som helst av varandra, pass, ID, körkort vafan som helst!
-Om jag visar dig min medicin då? Är det okej då? Det står till och med att man inte får dricka alkohol.
-Okej, få se då!
(Tar upp burken men smart som jag är så täckte jag över den där lappen där mitt namn och födelsenummer är)
-Okej, jag tror dig. Du kan gå in! Glöm inte legget nästa gång bara!
-Nej då.

Kan bara säga att jag är min medecin evigt tacksam! Var en toppen kväll där inne, halv god mat, topp sälskap och härlig show musik!  :)
Ska sova nu för i morgon ska jag shoppa loss ordentligt med brudarna!

Tjohej!


RSS 2.0