Resande fot

I går anlände vi till Norge, ett besök och ett mål mat hos Tom's mormor var väldigt trevligt, efter det åkte vi hem och stress gjorde i ordning oss inför festen vi skulle på. Hemma hos Marius och Anki var det inte så mycket folk, satt mest och tittade på allt galenskap, men sen pratades det hit och dit.
En sak är säker, att prata med en norska/norrman då de har druckigt ett x-antal öl är lika obegripligt som att prata med ett får. En tjej var extrem, och som vanligt nickar jag, skrattar med och säger att jag håller med. Oftast ser de lika glada ut och skrattar ännu mer, men när det blir tvärt om, att de bara kollar frågande på mig, då känns det mest pinsamt och ber att de ska säga om det de just sa. Annars, norska är inte alls svårt, det är ett riktigt roligt språk, när de inte sluddrar.

Hemma runt 2 tiden, döds trött, blev en smörgås och juice sen somnade vi ganska snabbt i bäddsoffan som inte alls är bekväm som framkallar nackont och huvudvärk därefter. Men det var kul i går! :)

Nu ska vi beställa världens godaste pizza! Taco pizza, norsk pizza är läskigt god, så mycket bättre än den svenska platta fettcirkeln. Men dock det eneste som är bättre än den svenska maten!
Tåget hem i kväll, sen i morgon åker småkidsen med ner till Karlstad för att sova över och vidga sina vyer!

Uppdaterar kanske senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0