Sunny weekend!

Hello SUN! Äntligen känns det som riktigt sommar, kvällarna är riktigt ljusa och bjuder på hälig sommarvärme och INTE frost.

I fredags gjorde jag min sista riktiga skoldag, fick härligt betyg i tyskan, hade en livlig disskusion på psykologin bland annat om varför man bloggar. Sedan åkte Elin, Therese och jag till Forshaga för att se vår kära vän Lars springa ut i framtiden! I går var vi även där och åt middag och gav han paket, han blev glad över vår present!

På kvällningen skulle vi ialla fall spela Volleyboll efter Lars studenmotagning, vi blev ju några stycken så det var kul! När klockan närmade sig midnatt så krockade Adam och Tom så jag o Tom fick dra till akuten för att kolla så det inte var något allvarligt. Stackaren spräckte läppen rakt över och ser inte klok ut! :/
På akuten satt det en uppgiven fru som var skit förbannad. De kom till akuten halv sex för att hennes man fått en muskelbristning, först kl.23 fick de komma in, då fick han ligga på ett rumt tills halv ett. Fem över ett fick de åka hem till Munkfors för då hade han äntligen fått sina kryckor. WHAT?

Stackars dom och stackars min sötaste Tom!

Men nu skiner solen och vi försöker alla att vara glada! :-)

PUssen!

Torsdag = Regn och sjukdag

I morgon har jag det sista i skolan som ska göras, dessutom ska jag till Forshaga på studenten till Lars i morgon. Enda haken är att jag är skit förkyld, lagomt till all ledighet. Men idag är jag ledig och sov i kapp lite timmar jag missat den här sömnlösa veckan, det var skönt.

Idag ska jag bara ligga i soffan och läsa psykologi kapitlet och träna tyska dialogerna som ska kunnas imorgon. Dessutom fyller mormor år idag så vi ska dit på kaffe och tårta o smörgåstårta för den som äter. ( Not me)
Sen ska jag även kolla studentflaket om det är något o ha, vilket jag verkligen hoppas på.


Nej, nu blire under täcket med en kopp armt vatten med förkylningshonung i.

over and out

Sjukling på G

Usch, fy och blä. Jag har åkt på världens förkylning. Vilket inkluderar en mega svälld hals som gör ont och bränner ch en snorig näsa som ger dov huvudvärk. Inte precis det jag behöver den här veckan som har så fruktansvärt mycket att göra. >.<  Några saker har jag i alla fall kunnat pricka av.

- Psykologi uppgift om Autism (10 sidor) mån.
- Latin fördjupningsuppgift om kristendomen skriftig
o muntlig  ons.
- Hemtenta natur evolutionen ons.
- Tyska nationella hörförståelse ons.
- Tyska nationella muntligt fre.
- Psyologi seminarium om psykiska störningar mm. fre.
- Forshaga på studenten! fre.

Ja, som sagt var. Men idag har jag bara en lektion, vilket vi inte ska göra ngt vettigt på ändå så jag stannar hemma med dunkande huvud och ond hals. Jag behöver vara pigg på onsdag när det är en intensiv dag med redovisningar o inlämningar...

Btw, var på bio igår, änglar och demoner! Gratis film som skolan bjuder på och den var kanon! Rekomenderar den starkt. Den var gör spännande! ;-)

Idag ska jag ringa balfirman och se om min klänning är klar snart. Nästa helg smäller det jue!!

Out

Utgång

Ikväll blire utgång igen med tjejsorna, ska bli riktigt mysigt! :-)
Eftersom gårdagens kväll blev riktigt kul så borde jag inte tvivla på kvällen. Även om 6 timmar på arena gjorde sitt så gick vi halv ett mot station nöjda över kvällen. (Y)

Dessutom köpte jag en NY studentklänning igår, så nu är jag nöjd. Fick mig även lite annat smått och gott och kontot är inte helt sönderslut. That's nice!

Nåja, dags för att duscha kanske.. Jo.

saknar min älskling <3 Längtar tills vi ses igen.


Party day

Idag är det fredag och vi har välförtjänt ledigt. Jag ska snart bege mig till centrum för att hitta skor osv. Hoppas jag inte kommer hem tomhänt. E & T kommer till stan halv två så då ska vi käka, sen blire att förbereda sig på ferre. =)

I går spenderade jag 4 timmar ute vid flygfältet och kollade när Clear River racing killarna körde runt med sin egen byggda formel 1 bil... Inte direkt det roligaste jag gjort, men jag hann läsa ut min bok och se två killars snopp när det uträttade sina behov rakt framför bilen där jag satt, de märkte mig inte förrän långt efter. HAHA!

Nej, nu är det dags att göra sig i ordning!

Härlig fredag! :-)

Färdens dag

Precis som jesus så tänkte jag också ut och resa idag! ^^
Tåget bär av mot Karlstad och jag tänkte kolla igenom stadens utbud då förhoppningsvis fler affärer än mitt i city har öppet som en söndag idag. Studentklännings står högst på min lista, panik listan också. Men jag ska nog hitta något.

Igår firade vi vår långledighet med kladdkaka, grädde och hallon hemma hos miss Elin! Tres kom sent, så E och jag kollade Grey's själva, när T anlände drog vi på Sex and the city filmen och jag var inte hemma förrän efter ett, lagomt trött. Men det var en riktigt mysig kväll. =)

Imorgon kommer de hem till oss i kd och vi ska på studentfest på arena, vilket ska bli kuligt! Dagen efter blire kolsnäs om inte ändrade planer får det till nått annat, vilket jag inte hoppas.

Nej, nu ska jag bege mig upp och läsa lite i min bok jag lånade här om dagen. "Hon går ut genom tavlan, ut ur bilden".
De 60 sidorna jag läst är hittills läskiga, jag vet precis hur hon känner... Men för hennes slutar det med psyk.
Lätt värd bok!

Nya tag

Sådär, efter 30 min på trampmaskinen och ett styrkeprogram innehållande rygg-, mage-, lår- och rumpövningar, så nu känner jag mig mycket bättre och piggare. Dessutom är jag typ klar med mitt psykologi arbete och kan koncentrera mig på att åka hem till Elin sen och se lite Grey's och smaka på hennes kladdkaka. :-) 

MYSIGT!

Tung dag

Även om jag bara hade en lektion idag, som för övrigt bestod av pyssel så är jag helt slutkörd. MItt huvud spränger och jag mår riktigt kasst, ni vet när man mår sådär illa och nästan vill spy när det är dags för mat? Sådär känner jag mig just nu, men efter jag ätit lite så känns det ändå något bättre. TUR för jag måste verkligen skriva klart mitt psykologi arbete och försöka få kontakt med mina två vänner som jag tänkte tillbringa kvällen med.

Angående flytten så blir inte den av förrän till måndagen. Vädret har varit så dåligt nu i början av veckan så de har inte kommit så långt på andra sidan huset och i morgon är det ledigt och så... Men jag klagar inte. Jag behöver bara hämta min väska som jag körde ner igår. Allt som behövs inför helgens fester är där.

Nej, nu får jag lägga ner mig ordentligt. Ska bränna lite på pumpmaskinen sen också.

Over and out

Vilket flyt!

Vilken otroligt härlig dag det varit idag, även om regnet öst ner. Nu skiner i alla fall solen och jag ska in till centrum igen och träffa min tremänning!

Hur som helst så känns det som att saker börjar avta från min lista. Psykologi uppsatsen är snart färdig och jag är faktiskt rätt nöjd med min egna tänkbara forskning om mitt ämne, provet som vi skrev för ett tag fick vi tillbaka och den gick otroligt bra! (Y)
Balen och studentfesten är betald, natur hemtentan har vi fått och redo att huggas in i, så jag tror jag börjar få lite motivation.

Dock det jag glömde i skolan som var det viktigaste av allt var latinsentenserna... Sista veckan att göra dem på och sista dagen är i morgon! Not nice... Får försöka lösa det på ngt sätt.
Nej, centrum var det!

ingen motivation

Nu är jag äntligen hemma, vi har varit och städat i sommarstugan. ISKALLT! Så jag får nog packa några extra tjocktröjor och tofflor. Blir det allt för kallt så sover vi hos mormor, men vi ska nog klara det. Förhoppningsvis är det varmare framöver. Men det luktar så otroligt gott i stugan, det luktar sådär träigt ni vet som det gärna gör i stugor som stått orörda ett tag? Jag gillar i alla fall den lukten och jag tror det kan bli riktigt mysigt där. =)

Ikväll får vi i alla fall sova hemma, men på onsdag bär det nog neröver. Eller det beror på om byggarna börjar på andra sidan.

Den där psykologi uppsatsen kom inte så jätte långt idag. Tänkte sammanfatta lite av det jag läst, så får jag jobba vidare under veckan. Måndag är deadline. Dessutom måste jag plugga latinska sentenser. >.<
Jag längtar tills Torsdag, då får jag se TOM! På fredag ska jag shoppa sen på studentfest på Arena och på lördag ska jag på kolsnäs som förhoppningsvis har MEGA med folk, då blir det med de allra bästa. Därför ser jag verkligen över min ekonomi just nu. :-P

Nu ska jag träna!
Pussen!

Purpel Rain?

Igår var vädret underbart, jag gick i shorts på kvällningen och det var bara såååå skönt varmt ute. Dessutom jobbade jag på min bal och student bränna och den går frammåt. Hade ändå tänkt köpa en bodylotion med färg i, vet inte riktigt vilken bara. Dove, Nivea, Apotekets ACO? Någon som har förslag? Jag vet inte riktigt om jag är redo för BUS, då jag är rädd att man får fula fläckar när det försvinner istället. Någon som provat Bodylotion med färg? Måste man vara så noga som med BUS? Peela sig innan och sådär?

Nu är jag hemma på lunch efter tyska nationella. Jag tror det gick bra, det kändes så. Sen blir det slappis svenska då några ska hålla sitt tal. Jag vet att Tres kommer att beröra med sitt! <3
Sedan en psykologi lektion som vi ska se på film på.

När jag kommer hem ska jag fortsätta med min psykologi uppsats och plugga latinska sentenser. Tänkte även kolla in det nya programmet på tv 3 där killar ska välja sin stora livskärlek med hjälp av sin mamma! Och det bästa är att vi inte behöver flytta ut förrän i morgon kväll, nice nice nice. Kommer bli lagomt jobbigt att bo i en resväska de närmaste veckorna. >.< (Om det nu inte blir klart på insidan redan till veckan!)

Nej, psykologi uppsats var det ja.
OUT!

Ändrade planer

Wow, wow, wow. Egentligen borde jag sitta i bilen på väg till grannlandet i väst, men för knappt en timme sedan så bestämde Tom att han hellre vill till Torsby för att fira sin klasskompis som blir 25. Så yes, jag köpte en biljett i går för att åka hem idag... Jag avskyr att ändra planer. Det är nästan så att jag seriöst tror att jag lider av något. Har man väl bestämt något så är jag inställd till tusen, för att sedan få reda på att "planerna är ändrade" och min värld rasar samman.

Så jag ska hem idag, känns skönt för då kan jag hjälpa mamma och pappa med huset. Kan även städa sommarstugan på söndag så slipper ja på måndag. Så ändrade planer kan faktiskt bli positiva senare. =)

I morse vid halv tio så satte jag mig på sovrummet med vidöppet fönster och solade mig i datastolen. Tack Gud för att båda mina föräldrar har ett ordentligt brunt skinn, för solen tog rätt tämle bra sådär på morgonkvisten i 45 minuter. Nackdelen är att ryggen inte blir lika brun eftersom det är svårt att ligga på mage i datastolen.

Nu ska jag dricka klart mitt jordgubbs te och kolla runt på andra bloggar!
Trevlig lördag allesammans!

Kaos och stress

Idag fick jag världens panik. Takläggarna planerar att börja på nästa sida redan på måndag, vilket innebär att vi måste flytta ut då... Så jag fick panik packa precis allt! Alla fest klänningar inför kommande fester, student smycke, balsmycke, ja ALLT. För jag tror inte vi kommer hem innan studenten, om vi har otur. Vilket vi för det mesta har.

Huset börjar se bra ut och vi kommer nu ha användning av den där stora garderoben som varit så konstigt konstruerad och fylld med massa bråte sen huset byggdes. Men nu är mina väskor packade med det mest tänkbara, nu återstår det bara att snabba sig på pappas kalas i kväll, för tåget går sju. I morgon ska vi till norge, men när vet jag inte. Tom måste hålla på med den där bilen igen. (Hans andra flickvän)

Nu ska jag hjälpa mamma i köket. Puss!

Girafftunga

Idag när jag gick min promenad så dök en bild upp framför mig. Förra helgen då jag besökte min andra halva så fick jag ta bussen till vårt snart gemensamma boende. Väl på bussen gick det på en haltande gammal farbror och satte sig där framme där de äldre ska sitta. Jag tittade på han där han satt och helt plötsligt dök tungan ut och likt en giraff så körde han upp tungan i näsan och rensade den ordentligt! :-O
Jag blev helt paff eftersom jag inte trodde att man kunde rensa sin egna näsa med tungan, nog för att man kan nudda sin nästipp, men gräva långt inne i näsan? Det trodde jag verkligen inte var möjligt, så givetvis blev jag full i skratt, men inte kunde jag skratta åt den stackars haltande gubben.

Nu är planerna för maj lagda. Denna helg blir det norge och festa loss på en utav de större dagarna där, 16 maj! Dagen efter är det 17 maj och lugnare, men vi ska kolla på alla söta barn som går i parader. =)
Helgen efter så ha vi blivit bjudna till Karlstad och Arena på studentfest med Melodi Club! KUL!  Dagen efter är det första Kolsnäs och det kan vi efter många om och men inte heller missa. Så jag gissar på en mysig förfest hemma hos Frida med lite klassisar. :-)

Så nu blir det fullt ös. Studentklänning och skor ska inhandlas, så jag får hålla ett öga på min ekonomi. Lars tar studenten också och ska få en lite present. :)

Grattis pappa!

Idag fyller världens bästa pappa år! Grattis grattis!
Det bästa är att han nu insett att han behöver röra på sig eftersom han är som de vanliga gubbarna i den åldern som lätt lägger på sig och blir överviktiga och får massa hälsoproblem. Har har nu i alla fall rört på sig tre dagar i veckan sedan tre veckor tillbaka vilket jag tycker är skit bra! Dessutom är dom fler på jobbet som gått i hop och går tillsammans en timme på kvällarna och en dag spelar de alla fotboll. Sånt är kanon, för jag vill ju att min pappa ska leva så länge det bara går och inte dö i förtid på grund av att han slarvat med hälsan.

Så grattis världens bästa pappa! <3

Sådär ja

Nu har jag kommit igång på mitt forskningsprojekt till psykologin, tänkte fortsätta lite senare. Nu har jag snabbt bytt design, inte den bästa, men den får duga! För övrigt så tänkte jag sola lite idag, tror ni inte solen gick i moln direkt jag satte mig i solstolen? Ofc, så jag fick lite halvdan färg, om det ska fortsätta i det här tempot så blir det brun utan sol eller cancergrillen inom en snar framtid.

Är det någon av er läsare som använt brun utan sol? Är det bra eller blir det fult efter ett tag när den börjar försvinna?

Att ändra på sin partner

Jag köpte Veckorevyn i lördags, först idag orkade jag läsa den, eller anse mig ha tid att läsa den. Det var några sidor som fick min uppmärksamhet, bland annat present tips till pojkvännen där han som skrivit tipsen kommenterade att presenten är till din pojkvän och HAN ska bli glad för den och att det inte handlar om att du ska ge honom något som du anser att han ska ha. Exempelt att jag skulle ge tom en gul skjorta för att den färgen är jätte inne i år och jag vill att han ska vara inne. (Nu skiter jag i inne färger, vet inte ens om gult är inne, men ni förstår säkert hur jag menar.)

Och det han skrev var så jäkla sant. Jag tror det finns många killar där ute i världen som har en flickvän som predikar hur han ska se ut, vad han inte får ha på sig och bestämmer i princip vad som ska finnas i hans garderob. Jag tycker det är synd, för jag tycker liksom att man blev kär i en person pga personligheten (jag blev det iaf) och att då börja ändra honom efter ett tag så att han ska vara på det viset du vill lär väl bara bli helt fel?

Det finns stunder då jag skulle tycka det vore fint om Tom kunde gå i Chinos, lacost skor, och en snittsig backslick för att se sådär vrål mordern ut, men i samma veva så slår mig alltid tanken att det inte är Tom. Tom är den lite mer rockiga typen och jag vet att han aldrig skulle vilja sätta på sig sådanna kläder jag nyss nämnde, han trivs inte i det. Vad är det då för vits att kämpa för att få förändra den man blev kär i?

Jag tror inte att alla försöker ändra på sina partnes och jag säger inte att det bara är tjejer som vill ändra sina killar, utan killar kan vilja ändra sina tjejer också. Men ni förstår kanske hur jag menar, att det känns meningslöst att ändra på de man blev kära i.

Nej, nu ska jag ängna mig åt psykologi uppgiften. Rätt dåligt med svensk info och engelsk info om störningar i hjärnan är inte det roligste att läsa på engelska...

OUT!

........

Jag vet hur du ser ut och det gör fruktansvärt ont. Det jag frågar mig är om jag ändå orkat placera det i det förflutna facker, eftersom jag inte bröt ut i hysteriskt gråt?

One step ahead.

Tisdag=soldag?

Solen sken i morse men jag var inte lika glad som Elin. Byggarna är här nu och sliter i taket och de började redan kl.7 i morse och mina konsertöronproppar räckte inte till... >.< Så sovmorgon kan jag inte kalla det.
I morgon blir det ingen sovmorgon för då ska jag sitta i skolbänken och göra Latinprovet som jag är lite nervös över, men det löser sig nog?

Nu efter en god middag bestående av Bulgur och böngryta så är jag redo för lite Latinplugg, Well's hälsodryck ska hålla mig sällskap. I morgon tänkte jag ändå sätta igång med psykologi arbetet. Ikväll blir det efterlängtade Desperate Housewives, reklamen såg riktigt spännande ut! ;-)

Annars händer det inte mycket. Jag kommer gå plus på kortet snart så jag är sugen för shopping i karlstad! Fredag nästa vecka borde bli perfa...

EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN!


Update (to Sandra)

Jag är hos Tom nu, vi har just varit på Bergvik och kollat om den där studentklänningen som jag provade i Torsby fanns så att Tom kunde kolla om mina armhålskuddar var för stora. :-P Men klänningen fanns inte och nu har jag nog nästan bestämt mig att det får bli den gamla ändå. Vitt band på dagen som jag sedan byter till ett svart paljettskärp på kvällen?
Det blir nog nice... Orkar inte leta efter en "bättre" när den jag egentligen vill ha och som är väldigt fin och bra, hänger hemma i min egna garderob.

Skor då? Ja, hur går det med den fronten? SKIT.
Min fot har blivit jävligt mycket sämre de senaste veckorna och är konstant svälld, låser sig och gör allmänt skit ont. Därför är det inte det lättaste att hitta ett par skor som ser någolunda eleganta ut samtidigt som de ska passa och inte göra ont. Jag hittade ett par snygga, enkla på SKkopunkten idag, men när jag provade dom så skrattade Tom ihjäl sig, det blev lite väl upphöjt mitt på vänster foten så det såg ut som att jag hade 6 storlekar för små skor, dessutom gjorde do skit ont.
Och träningsskor går FETJÄVLABORT, vad dr. salami än säger... >.<

Så så är läget, lagomt kaotiskt... Men dagen är snart här och jag längtar. Men innan dess har jag ett x antal saker att göra. Psykologi prov i morgon samt mitt svenska tal. Ny design får vänta ett bra tag till...

OVER!

No time left

Jag är uppstressad till tusen, men gör inget åt mitt problem, som är: JOBBA UNDAN SKOLARBETSSKITEN! Men jag orkar inte, jag är så himla slut just nu, helt dödsslut. Och alla lärare lägger verkligen på arbete på våra axlar sista veckorna och tror att vi ska bli jätte lärda, istället får jag bara magont och svävar bort till efter sommaren på lektionerna. BLÄ.

Men lite ljus i allt det mörka, jag har beställt lite söta och fina sommarklänningar samt leggings, det jag håller på att skapa magsår är över: Studentklänning, ny eller inte?, studentskor, balfrisyr och STUDENTFLAK. Finns det någon där ute som har en traktorkärra eller en lastbil, kontakta MIG! Omedelbart...

Nej, nu ska jag ändå rycka upp mig och plugga på psykologin. Inte det roligaste när det bara handlar om alla signaler som når hjärnan osv.
Jag vet, BARA klaging, men så är det just nu. Ett stort jävla klagomål. >.<

Slurp, slurp

Vilken månad det här kommer bli. Och som om det inte vore nog så har jag hamnat i ett hemskt mönster som innebär ungefär "Skjuta-upp-allt-så-länge-det-går". Och det kan jag lova att jag har gjort. >.<
Jag har ett psykologiprov nästa måndag som kommer gå bajs, jag tycker inte det här kapitlet är så intressant. Däremot är vår fördjupningsuppgift way more intressant som ska lämnas in om två veckor.

Mor och jag inhandlade inbudningskort till min student idag, vi ska pyssla ihop egna. =) Har tänkt mig lite olika, tycker det är kul att pyssla lite och göra dem lite mer personliga så det ska göras så snart som möjligt.
Annars händer inte så mycket i mitt liv just nu, hade en toppen, toppen helg i Norge i helgen, den var minnvärd! ;-)

Nej, det här har jag inte tid med! Allt det här ska fixas i loppet om tre veckor, eller NÄSTAN allt iaf, utom de två sista.

- Tyskglosor
- Latinglosor + text
- Plugga psykologi prov
- Psykologi fördjupning
- Latin fördjupning (sriftligt o muntligt)
- SVENSKA TAL I MORGON
- Latin sentenser
- Studentflak
- Student skor
- Student klänning
- Inläming av anmälningar (Studentkväll, bla mm)
- Göra inbjudningskort
- Latin kursprov
- Natur B prov
- Balen
- STUDENTEN!

Så mycket, ändå åkte jag Cab med E & T i två timmar idag. Dåligt prioriterat, men det vare värt. Något possitivt ska jag väl kunna minnas sista månaden i skolan. OCH MER BLIR DET!

OUT!

Ny månad och nya möjligheter

Då är det alltså maj månad och det kunde ju knappast ha börjat bättre? =) Solen skiner (som alltid) här i Karlstad så jag har solat lite och varit på promenix ner mot kroppkärr. Nu är jag hungrig, men jag vet att de inte blir mat förrän vid sex-sju tiden hos bestefar och bestemor, MYSIGT!

Valborg spenderades för första gången någonsin INTE i Torsby. Istället drog jag, Tom, Jonas och Bea ut till skutberget med mat och grill och grillade på en klippa ute i vänern! Super härligt väder, solen värmde så otroligt gott och sedan när den försvann tog vi en freesbegolfrunda. När klockan närmade sig åtta så drog vi oss hemmåt till J & B och spelade Alias, KUL spel, mysigt sällskap och en heldag ute vid vänern kan inte ha blivit bättre!

Nu planerar vi för fullt hur saker och ting ska stå här i lägenheten. Det börjar renoveras hemma snart så då måste vi flytta till sommarstugan för vi måste stänga av övrevåning med sovrum och toalett. Därför måste allt som ska användas plockas ner och då kan jag lika gärna börja plocka grejor hit som jag ska ha med mig sen.

Nåväl, ha en toppen dag! Det ska jag! :)

RSS 2.0