Lovely evening

Idag är vi hos Svigefar med familj, har haft en jätte bra dag! Fått bytt vindrutetorkarna, haft radiostyrdbils tävling på hemmagjord bana och sett lite film. Nu har vi precis avnjutit en underbar middag med mycket skratt pga roliga historier och pinsamma ögonblick. Strax blir det pokerspelande, en liten tradition. Hoppas på vinst då alla lägger 20:- i potten!

Jag är så otroligt lyckligt lottat över att ha en sån fin svärfamilj, dessutom får jag ju dubbelt då föräldrarna inte bor tillsammans utan har egen familj på varsitt håll. Så otroligt tacksam.
Men mitt uppe i all lycka så läste jag S's blogg om framtiden och för första gången känner jag ångest. Vad ska jag göra efter sommarjobbet? Vad händer, jag vill resa världen runt samtidigt som jag vill tjäna pengar och leva ett liv som sambo med en av de underbaraste människorna jag vet. Allt är kaos och just nu vet jag ingenting.


The show must go on. But how?

Norge time

Igår anlände jag till Karlstad i min lille nytvättade Polo. Efter att tvingas ligga bakom en stor timmerbil nästan hela vägen med super kassa vindrutetorkare och en omkörning av en saltbil som kastade på lite extra rostskit så såg min nytvättade bil inte alls fin ut längre, suck. Omtvättning på måndag I guss...

Tog med Bea till Bergvik där jag köpte en resväska och lämnade tillbaka något mamma köpt dagen innan. Sen åkte vi till Em's outlet lager och kikade. Sen tog jag en promenad och sedan åkte vi alla fyra (Tom, Bea, Jonas och jag) på gratis Bio med tillhörande Popcorn och dricka! Slamdog milionear (komer ite ihåg hur det stavas) men den var väldigt bra, rekomenderas! Trevligt sällskap gör också det hela vääldigt bra. =)

Men nu ska jag till tvättstugan och tvätta. Wiho vad kul... or not.

Pussiluss!

Fullt ös, medvetslös

Mor och jag drog till karlstad idag, bokrean skulle kollas in, min balklänning skulle provas med skor och massa mera. Har haft en fulldag helt enkelt och jag som menade att åka tillbaka till K-d till sjukling Tom fick avstå då det är super tjock dimma och jag vill inte ut och åka nu på kvällen i dimma med mitt lilla blåa bär utan dimmljus. Var nog svårt att köra med volvon som har dimmljus.  Så jag får åka i morgon istället och har förhoppningsvis hunnit byta vindrutetorkarna.

Shoppade inte så mkt idag, rätt svår med sådan kass ekonomi som jag har för tillfället, nice med studiebidrag inom en snar framtid. Fick med mig en tunika och te till lägenheten, sen fick jag strumpbyxor, smycken, en väska från Myrorna och ett skärp av mamma. Det var mycket snällt och jag är glad att jag sparade några slantar idag.

Nu, väl hemma skulle jag kolla hur mitt saldo låg till på nordea.se. Men ofc, koden är spärrad av någon anledning(!) Så blir väl ett bankbesök innan riden till k-d i morrn.

Nu är jag trött och min fot är fet igen. Blääää.
Saknar min beeeeeeebis! <3

Då är det avslutat

Det har hänt rätt mycket idag och klockan är bara tre. Vi tog en fika med tvillingarna idag, efter gick vi i affärer och då träffade jag Emma. Något riktigt pinsamt hände. Hon provade super snygga klackskor som passade jätte bra till hennes kläder hon hade på sig, sen kom hon med ett par andra som inte passade lika snyggt med kläderna så snabbtänkt som jag var kläckte jag ur mig:

- De andra var mycket snyggare.
-Jaha, det här är mina egna.


Sen följde det en rad med förklaringar från min sida vad jag egentligen menade. Att de andra passade bättre till kläderna men de hon hade var också snygga men passade inte riktigt lika bra som de andra o bla,bla bla... PINSAMT.

Jag har även hunnit med sjukhusbesöket och vi har utrett vad som faktiskt har hänt de här nästan två åren. 40% invalid i foten och massa annat skit och jag kommer nog få leva med det trodde han.  Jag bryr mig inte riktigt längre, det kan ju knappast bli värre?

Ikväll blir det mormor och morfar besök och sedan nått bra på tv i kväll.
Btw, Toms bil har lagt av på heltid nu. Igår när vi skulle handla, hämte min mobil och sedan tillbaka till stan så gav den upp, vi krasch landade i en snödriva på parkeringen,  snett över handikapparkeringen och snälla Jonas fick köra mig till tåget. BAJS BIL. Så det blir Polo till Norge i helgen i guess.

Ingen som är sugen på en Toyota Corolla -91? Småsaker som ska bytas bara... Inga märken efter kraschlandning i snödriva!


Tröööööttast

Blä bubblan vad trött jag är. Känner mig helt tjock i huvudet och magen känns konstig... Tom har xbox tid nu, vilket innebär att han kan spela xbox en viss tid om vi ser den film jag vill se ikväll! Vilket blir Bridget Jones, love!
Ett rätt bra system tycker jag då hans ena tv pajat och min inte anländer förrän efter studenten.

I morgon drar jag hemmåt, tisdag ska spenderas hos min kära tyske läkare som ska göra klart allt angående foten som sedan ska in till gubbens försäkringsbolag, kanske hinner med en fika med kusilini Emil och moster. Sen ska balklänningen fixas, ner o prova med skor plus shopping med mami och Caecar sallad till lunch i gränden. Sen plugga på diverse grejer som behövs.

Men främst så ska jag sova, sova, sova och sova. Min kropp tar verkligen igen sig nu, rehab lov är wonderful!

Out

Vilket kalas!

Igår kom svärmor och 11 till på besök eller snarare förfest efter hockeyn. Om jag ska vara ärlig så var jag lite skeptisk till en början, 12 främmande människor på fest i lilla vardagsrummet, men de anlände och vi hade det SUPER kul. Dessutom lärde jag känna "släkt-släkten" bättre och fick reda på små hemlisar som faderskap hos en av dem!

Men ut kom jag inte denna gång heller. Mega super duper trött redan innan tolv och deckade direkt i sängen när de andra drog till Harrys. Rätt skönt, det är ju över 20 där och om jag inte kommit in så hade det varit dryg att behöva dra bussen hem. Dessutom sparade jag 80 spänn vilket var bra eftersom det inte är extra-money i plånboken nu.

Trött som fan är jag, men lyckades ändå ta en promeix till affären och tillbaka. Snart food time, hungrar ihjäl!

Out.

Nu är det seriöst

När jag kom hem från skolan så låg det hus kataloger utspritt över hela matbordet, så jag antar att mina föräldrar har bestämt sig för att det är dags att gå vidare eller  dags för renovering. Skulle verkligen tycka om en ny plats att kalla sitt "hem" för, men samtidigt så känns det lite sådär att inte få komma tillbaka hit där man växte upp. Vi får se hur det blir,  men jag hoppas nog på en förändring.  

Övrigt i kväll så har jag inte gjort något speciellt. Haft vänner från Holland på besök så det blev god mat. Sen har jag stått i en halvtimmes kö på Toria då hela världen verkar ha sportlov och kortapparaterna vägrade givetvis ta alla norska kort. >.<

I morgon blir det innebandy för bror, buss resa till älsklingen sen utgång med tjocka släkten från Norway! Kuligt. :)
Dessutom har jag kommit in i träningsfas nu, hoppas på att vågen visar minus nästa gång jag råkar hamna vid nån som har en.



VÄLKOMMEN SPORTLOVET!

hektiska dagar

Sedan i Tisdags har jag, Elin och Sandra tillbringat 9 timmar på att göra en film på 15 minuter till vår Romerska afton. Så mitt sociala liv har väl inte börjat riktigt än kan jag påstå. Men filmen blev bra och jag är nöjd med den, hoppas bara vår lärare tycker det samma.

Igår fixade jag topparna hos min frisör som även ska fixa min baluppsättning. Hon har massa bra idéer så jag tror att jag kommer att bli väldigt nöjd. Annars så är det snart lov och jag fick nyss reda på att vi har Naturprov strax efter lovet så inte direkt slappislov.

Ikväll blir det då romerskafton med italiensk mat och en film om vår resa, soft och mysigt!

Out.

Himlen är oskyldigt blå

Flaggan hänger på halv stång i skolan idag och vi ska på minnesgudstjänst.




Vila i frid


RALLY

Jag är riktigt jäva trött just nu, kanske för att kroppen inte hunnit ta gen sig ordentligt efter gårdagen, då rally stod på schemat. 05.20 ringde klockan, upp och hoppa! Packade allt, plockae på alla kläder, matsäck ner i ryggsäck, hämta upp folk sen bar det av mot Arvika trakterna. Som vanligt i bilen kom alla på att de glömmt något, men ingen återvändo.

Eftersom vår andra bil körde omvägen till Arvika istället för Torsby så fick vi vänta i en timme i Kongsvinger. När de andra äntligen kom så skyndade vi mot sträckan och parkeringen, där Toms bil givetvis körde fast. Baktung med öl och sprit som bilen var så fick pojkarna snällt butta på. ^^
Vi fick ta många turer in till centrum, vi chaufförer. Kaffe var kvar hemma i Torsby, blanddricka och sen skulle vi köra 3 främmande normänn till hotellet, 300 nok rikare! (Y)

Men än var inte det roliga över. Stannade i öltältet i Kongsvinger, sen hem mot byn i mörkret. Då lägger Toms enda halvljus på bilen av så jag fick blända varenda stackare, högtalarna sprack och alkisarna spelad högre och högre så jag känner mig anigen bakis i huvudet idag. Väl hemma hos Kihlgren där festen hölls blev det panik. Allting var borta för alla.
Mobiler, plånböcker, nycklar, vantar, mössor ALLT. Och givetvis det enda som mamma ville att jag skulle ha med hem tillbaka: Underläggen.

Idag var de fortfaande borta, Erik spärrade sina kort för att sedan hitta sin plånbok i någon annans ryggsäck. Men mössan hittade han på norskagränsen, där de hade paus på vägen hem. HAHA och mina underlag kom hem! ^^

Nu saknas bara några nycklar. Annars är allt frid och fröjd.

Nervös inför matteprovet också, de gick ju bra för dem jag hört om! GRATTIS!

Nu ska jag vila, plugga Latin och sen handla och äta på BK. Bakis på musik och eldrök? Not nice.

Pulka dags!

Snart ska jag bege mig till vår pulkabacke här i Torsby, eller världens minsta slalombacke är det väl egentligen. Men det är friluftsdag idag och vi ska åka pulka, det är 14 minus ute och solen skiner härligt, kommer bli en underbar dag! Matsäcken är packad, varm o´boy, smörgås och allt som hör till, MUMMA!

Jag gick upp tidigt idag för att hinna med allt som ska göras, latin arbetet är nu klart så jag ska plugga på provet under helgen. Och fira alla hjärtans dag med min älskling! <3

Chiao!


Bad update

Nu har jag kommit hem från mitt tre och en halv timma matteprov. Hur det gick kan jag inte säga, men jag hoppas att det gick bra. Det är det värsta, att behöva vänta på resukltatet och jag är inte där på fredag så får ta det på måndag istället...
Men nu har jag iaf ett liv, ikväll ska jag se på film med mina käraste och imorgon ska vi mölja i pulkabacken!

Studentmössan kom igår också, man blev peppad att kämpa på nu i det sista, men sen blev jag samtidigt deprimerad över att veta att det är typ tre månader kvar innan jag får ta på den på riktigt... >.<

Nu skiner solen och jag ska ta en härlig promenad. Sen ska jag hämta twinsen på fritids.

Out.

Lyckorus!

Religionsbetygen är satta och jag blev förvånande glad över det betyg jag fick! Hade faktiskt inte väntat mig det betyget jag fick då mina prov inte varit helt fullpoäng, men antagligen gick grupparbetet (redovisning och frågeställning) och fördjupningsarbetet bra så det kunde vägas upp. Så jag är riktigt jävla glad just nu!

Det behövs så lite för att man ska bli glad och det behövs verkligen lite glädje nu när det är så äckligt mycket i skolan. Bara för att matten känns någolunda bra just nu, så behöver inte provet gå bra. Men jag kommer klara det.

Dagens tips är att intala sig själv att man kan klara det som till en början var omöjligt. Intala dig att du klarar det, det höjer självförtroendet jätte mkt. Har verkligen funkat för mig i detta mattepluggande!

Out.

What a wonderful day

Vilken härlig dag, jag har verkligen njutit hela dagen! Har myst massor med min älskling, ätit jätte god mat, fikat med Henrik, Bea och Jonas och slutligen nu sett på film med Tom. Har även gjort nästan hela C-kursprovet (ett gammalt som man anväder att  träna på) och det gick fantastiskt bra! Jag har inte ens gjort klart det och ligger redan på G, vet ni vilken underbart skön känsla det är eller?!! Så i morgon ska jag göra klart resten, kolla igenom logaritmer och e samt repetera symetrilinjen som blivit gömd av all derivata på kapitel 3.

Egentligen borde jag sova för länge sen eftersom klockan ringe 05.25 i morgon. Men det hinns.
Imorgon ska jag även skriva ut latin arbetet och skriva ut bilden, sista stund!
Äntligen känner jag mig lugnad inför provet. Hoppas bara det blir ett lätt prov, I CAN FIX IT!


Vilket flummigt inlägg, men jag är bara så jävla glad, lycklig och lättnad så ni vet inte!

OUT!

Det börjar lossna!

Jag pluggade lite matte i morse när Tom drog till fjället och åkte skidor. Och äntligen börjar saker och ting lossna, jag kan lösa uppgifter utan att behöva bli nollstäld och undra hur fan det ska gå att lösa skiten och med vad. Hjärnan hittar lösningar och idag gick första delen av hemuppgifter 3 (svåraste kapitlet enligt mig) ruskigt bra. Hoppas bara det håller i sig. Så nu känns inte allt lika hopplöst igen, öva, öva och öva.

Så nu ska jag köra hårt av den tiden som är kvar.
Ikväll drar vi oss nedöver, ska bli skönt. Ser det okända nu och det är en familj som känner sig iaktagna från ett hörn i sitt rum, barnet vill inte vara i sitt rum och det har hört någon gå på övervåningen när alla varit nere. Så just nu vill jag inte vara hemma. Någon hade hängt sig i rummet för den där familjen som kände sig iaktagna från ett hörn. Och ni vet väl mitt problem? Just det, hörnet vid graderoben.


Trevlig Lördag alla. =)

Dåligt samvete

Nu är klockan sådär mycket, alldeles för mycket för total utpumpade, stressade jag. Så nu hänger ögonlocken på halva ögat och jag vet att det blir samma visa som alltid. Jag ska sova i mitt rum i natt eftersom pappa kommer hem, så runt tre tiden kommer jag att somna av utmattning... En natt ensam, det orkar jag, även om det tar på krafterna.

Mitt dåliga samvete spökar för att jag inte pluggade nästan någon matte idag. FAN FÖR MIG. Jag får ta igen det i morgon, som i helvetet också. Kl.9.30 ringer klockan, typ. Jag ska klara det.


Jag längtar tills nästa helg, Norka rallyt och jag ska vara chaufför åt världens härligaste gäng killar. =)
Och då är matteprovet över. Fy fan vilken underbar tid.

Natti!

Ett steg närmare!

Idag har det varit en tuff dag, kanske för att fötterna är helt körda efter skridskoåkningen och huvudet värker som hell. Men Tyskprovet gick nog bra och naturprovet gick också bra men det bästa av allt är att jag är kallad på intervju till ett jobb i k-d. =) Nu känns det ändå som att det finns härliga hopp inför sommaren.

I morgon är vi lediga, vilket inte jag är. Jag ska plugga massa matte och sen äta ute på kvällningen. Älsklingen kommer också så det jämnar ut sig. Tråkig matte mot sötnosen. ;)
Sen kan jag rekomendera en helt underbar låt som jag säkert inte hört på över ett år, Cranberries med låten Zombie. Jag får aldrig nog av den pärllåten!

Kan ju tipsa om fler braiga låtar som står på listan för mig just nu gamla och uttjatade ;) :
The Cranberries - Zombie
A Camp- Stronger than Jesus
The Killers- Human (still good as hell!)
The Killers- I've got soul
Carly Simon- You are so vain
Britney Spears- Circus
Lady Gaga- Pokerface

Ni glömmer väl inte Sveriges värsta bilförare ikväll? Veckans höjdpunkt!
Out.

Humanister

Jag har pluggat matte nu i två timmar och då slog det mig plöstligt, det som vi ofta diskuterat nu på senaste tiden, matte. Alla lärare tror verkligen att om man går språk så är man oavsett vad, efterbliven i matte. Reaktionerna som lärarna har gett den senaste tiden börjar gå mig på nerverna.

- Vad går du?
-Språk.
-men oj då, då har väl du väldigt svårt för matte C?

-Men det här behöver du inte plugga in, du går ju ändå inte ekonomi.


Jag blir så trött på det. Jag valde språk för att jag tycker att det är intressant och ansåg att inget av de andra inriktningarna var något för mig, men jag valde ändå matte C eftersom jag kan ha användning av det när jag söker till Universitetet. Är jag fortfarande för efterbliven för att läsa Matte C? Jag tycker inte kursen är lätt, jag tycker inte om matte alls, men jag vet att det är fler som tycker samma som jag som ädnå inte går språk. Sen är jag trött på skitsnacket att man inte blir något när man går språk, jag har precis lika stor chans att bli något som någon annan, alla måste ju läsa vidare ändå.  Jag längtar tills kursen är slut, då jag kan visa alla som trodde att man inte skulle klara det, att man visst klarade det!

Nu blev jag extra peppad till att klara skiten, för det ska jag.

OUT!

Sjukling

Idag är jag hemma, jag blir inte så mycket bättre så jag kan lika gärna vara hemma och försöka bli frisk.
Jag kan informera om att sommarvikariatet har gått framåt, hittade en passande annons nu som jag skrivit mail på och hoppas få komma på en intervju! Platschefen var på sammanträde tills Torsdag så hon får en finger i röven nu av mig så jag fick helt enkelt ta saken i egna händer, brukar ju bli bäst så.

I natt drömde jag igen att det var panik på studenten, på studentdagen hade vi inget flak, IGEN! Gud, vi måste verkligen ta tag i det där så att jag slipper ha mardrömmar om att det blir skit... Jag längtar, jag har faktiskt ingen ångest inför de kommande månaderna, fast iofs så är det ju bara Februari, kanske blir jobbigare längre fram.

Jag tänkte även informera er om vad vi har fram till sportlovet (ifall ni tycker jag klagar rööööv), det är v.6 nu och v.8 fredag slutar vi:
-Tyskprov (nationellt förberedande) +glosförhör Tors.
-Mattedag fre.
-Latin redovisning om fördjupning i konst
-Matte C kursprov
-Latin glosor ca:50 st
-Latin prov (kunskap om Rom)


Prov, prov, prov, prov. JAG BLIR TOKIG.  Latinet har ju övertaget, oväntat. Or not.
Som Sandra sa, den där provregeln har slutat existera.

Out.

Lugn och ro

Jag tog en paus från matte pluggandet, jag behöver hjälp med några saker och jag orkade inte ens försöka att leta efter svaret, som för den delen uppenbarligen inte fanns! Så jag tog en välförtjänt paus med avokado, ostkex och en stor kopp te och fick lugna mitt psyke och själ med Dr. Phils psykologiska ord. Innan det så såg jag slutet på en film som handlade om två föräldrar som fick ett förtidigt fött barn som sedan dog, jag grät.

Jag har även funderat hur vi ska fixa till det i lägenheten till sommaren, jag har ju gjort lite små planer, men vet inte riktigt hur jag ska få Tom intresserade av dem. Jag vet ju vilket liv det blir om man vill fixa lite i hans lägenhet. :P Kanske han lugnar ner sig nu när vi ändå ska bo tillsammans.

Nu blir det lite översikt i matte-jävla-boken. Det är min favoritbok, eller, man skulle lätt kunna tro det när det ligger nedanför sängen 24/7.

Seriöst - sjuk

Snälla Tres körde hem mig förut, eftersom jag inte hade bil idag och slutat för länge sedan, tack. :)
Helgen har som sagt varit underbart kul och mysig, me like min svärfamilj! Men allt är inte lika happy idag... Halsen är tjock, näsan är tätt och huvudet bankar som hell, trodde faktiskt att det skulle gå över snart, men det verkar det ju inte göra.

Därför bestämde jag mig nu, då jag kom hem, att inte gå på svenskan som hålls mellan två och tre. Jag kryper ner under täcket med varmt te med förkylningshonung och matteboken. Jag har sjukanmält mig, - för jag är ju sjuk.

Just det, något överaskande, så var enhetschefen för det jobb jag söker, på sammanträde idag igen. Två veckor med sammanträde i stort sett varje dag... Jobbet ser ju bara fööööör mörkt ut. Men mitt i mörkret finns det ändå ett ljus, jag har skrivit upp två jobb om det här skulle gå åt skogen, eller ett under sommaren och sedan ett efter, så hopplöst är det kanske inte?

Nu ska jag iaf vila, ska bli underbart skönt.

Lovely!

Min näsa blir knappast bättre, inte min hals heller. Men efter en mugg med härligt varm choklad på morgonen så känns iaf halsen bättre. Befinner mig i Norge nu hos svärförälrarna, hade en mysig kväll igår hos svärfar och idag är vi hos svärmor och har det nice. :) Snart beger vi oss till farmor och farfar, vilket också ska bli kul. 

Ikväll blir det det soft med film och tåget till skolan i morgon tiiiiiiidigt. >.<

RSS 2.0