Nu är det kväller

Pajen blev helt okej, så jag är väl lite nöjd med min prestation. ^^
Nu har jag kollat på internet, sett Trailern till "New moon" och SOM jag längtar tills den kommer ut. Hoppas att den där boken på biblan kommer in snart också... Har även läst lite bloggar, facebook och mailen ofc.

Nu hoppas jag det har svalnat ner sig lite ute och tänkte därför ta en cykeltur. Sen blire duchen eller ett kvällsdopp kanske? Och därefter raka vägen ner i sängen.

Jag läste ut Linas kvällsbok idag, en bok jag inte riktigt velat läsa, men i brist på annat så lånade jag den ändå. Den var faktiskt riktigt lustig, mer än en gång jag skrattade ialla fall. Kommer dock inte ihåg att det var så jobbigt att vara på högstadiet och har väl raderat alla problem.? Livet nu är bra mycket bättre, även om jag saknar alla våra galna dagar. 9 F was the shit alltså! Fulltös medvetslös skulle man kunna säga var ett osagt motto.

Tider, tider.

Nej, cykeln, duschen/kvällsdopp, ringa tom sen säääängen.

Svejsan!

Kvällsbak!

Idag har jag gjort lagomt mycket och just nu sitter jag här dyngsvett. Trots mitt korta hår så är jag totalt klassblöt i nacken... Ja, okej, kanske inte mitt fräschaste jag som skriver men det är sant.
   Snällt barnbarn som jag är så har jag gjort en rabarberpaj till mina morföräldrar för att de är så snälla nu när huset är i kaos. Lånar ut stugan (inte för att de nekar annars då), vi får duscha och äta här. De är nog totalt utslagna stackarna och längtar nog tills den dag vi tar vårt pick och pack och drar härifrån. Kan förstå dom, det har ju trots allt gått snart två veckor.

I morgon har jag faktiskt lite saker på mitt schema att göra.
1. JOBBA (hoppas inte det blir svettvarmt) 7-13
2. Fika med tremänningen
3. Hälsa på en gammal tant som jag hängde hos hela sommaren när jag var liten. Hon är verkligen super gullig och blev så glad när jag skulle komma. :-)
4. Promenera med kusilini Michaela kanske? Annars själv.

Ja, sen sängen, sen jobb och sen börjas det om igen... Dagarna går fort ialla fall, men jag har tänkt mer och mer på USA. Tjejen jag pratat med från själva "organisationen" har varit så hjälpsam, vi har väl mailat i snart tre månader, så jag ser verkligen fram emot mötet. Michaela ska med, hon har ju själv varit iväg så det känns bra att hon vet vad man ska tänka på och sådär. Ja, det känns rätt.

Alla undrar nog vad Tom tycker om det hela och visst vill jag höra hans åsikt, men den kan inte få mig att ändra MITT val. Vi kommer lösa det, vi SKA lösa det. Dessutom har vi så starka band att jag tror vi kommer klara det galant. Jag älskar honom för att han förstår! <3

Pajdax!

Lite ledigt sådär en tisdag

Idag är jag ledig, det var skönt att sova ut i morse. Jag hade tänkt spendera hela min dag i solen tänkte jag, det har ju varit  värsta utomlandsvärmen här nu när jag jobbat. Givetvis skiner inte solen för fullt just nu, dessutom blåser det... Så jag ska börja packa grejor, i natt är nog sista natten i stugan sen ska vi hem till "nya" huset. :-)

I övrigt så är det bestämt med Lidköpings besöket, vi drar dit sista helgen i Juli och jag ser verkligen fram emot det! Ska bli så himlia roligt o träffa Jonas och Bea igen! Dessutom ska jag på Au pair möte i augusti, jag har bestämt mig.
Sen saknar jag min älskling så jag håller på att gå åt... <3

Elin, tre och Sandra gör stora hål efter sig. Elin jobbar, Tres ligger på en playa i Kroatien och Sandra bor en evighet här ifrån... Tre underbara vänner som jag sett varje dag i tre år, känns verkligen tomt utan er... Men tru freindeship never dies! Right? :)


NU ska jag till kusiliner i Utterbyn! Uppdaterar senare.


Soliga dagar

Ännu en solig och otroligt varm dag har runnit ut, men jag hann bada och sola lite på eftermiddagen ändå. Jag jobbade från 7-15 idag och i morgon blir det samma pass och jag kan lova er att det INTE är nice att jobba i sånt här vackert väder. (Observera att det inte är fel på jobbet, det är vädret.) Egentligen är det ju inte fel på vädret heller, men det är absolut inget jobbar väder. Men arbetsbilarna som är rätt nya är utrustade med det som behövs för att palla dagar som dessa!

Jobbet flyter på och jag trivs jätte bra. Men jag skulle aldrig sturnta i världen eller universitetet för det här jobbet, det här är bara en del av min erfarenhetslista och kanske jag går tillbaka någon gång i framtiden? Never know.


Ja, vad ska jag mer berätta..? Huset börjar bli klart, helt klart kanske nästa helg, så blir nog en natt till eller två här nere vid fryken. Men jag KLAGAR inte, super nice. I natt sover jag uppe hos mormor och morfar då de är ute på sjön med båten ikväll och ska sova ute. Så brorsan o jag får hålla koll på placet.

Men han är ute och ränner och jag ska sova om en timme, så min te kopp och lite popcorn ska göra mig sällskap snart.
Saknar Tom något otroligt mycket... <3

Trevlig lördag.

Soliga dagar

Jag kan knappast klaga på vädret alltså, I LOVE IT! Jag jobbade till 13.30 idag så jag har haft bra med tid i solen, dessutom hade jag en promenad innan jag slutade i 45 min så jag fick lite sol på mig då också. Men om jag ska vara ärlig så förstår jag inte att jag vågar sitta i solen rakt upp och ner som jag gör. Hudcancer blir ju allt vanligare och jag om någon borde ju vara extra försiktig när jag vet vad cancer kan orsaka.

Nej, jag måste ta tag i mig själv. Ta tag i mig själv med allt, de här jävla feta låren och röven ska bort, även om vågen visar minus så går det så JÄVLA sakta... Usch, fy och BLÄ.

I morgon ska jag till tandläkaren och kolla så att visdomstanden är okej. Tanden bredvid gör ont och visdomstanden i sig kan framkalla riktig smärta. Så det ska bli skönt o se till så att allt är i ordning, medans det är gratis och så. ;-)

Ja, jag önskar er alla en trevlig kväll. Här skiner solen så mig går det absolut ingen nöd på!

Pussisar!

Sunshine! *

Vilket underbart väder vi har fått! Idag var jag faktiskt till biblan och lånade två böcker, som verkar suga balle värre än något annat, vad exakt tänkte jag när jag valde dem? Don't know. Hur som helst så hann jag träffa Elin eftersom vår date igår blev inställd pga jobb, det var kul o se henne igen!

Under dagen har jag sedan tillbringat i en solstol nere vid sjön, riktigt härligt och varmt! Att dessutom läsa allt kändisskvaller gjorde inte det hela sämre. (Ja, jag älskar skvaller tidingar!) Jag fick färg, massor. Nu i kvällningen skulle jag ha fikat med tremänningen men det blev ännu en glassdate med kusinerna istället, samt lite fotboll.

Och nu sitter jag här, läst igenom alla mail och sådär, så nu ska jag egentligen bara dricka en kopp te och sedan bege mig ner till stugan, läsa en av böckerna för att ge dem en chans, sen är jag fit for fight till morgondagen då min andra jobbardag börjar!

Injectionen jag gjorde i foten igår gick bra, men det gjorde sjuhelvetetsjävlar ONT. Det kändes som när jag blev påkörd runt fotleden, så vi får väl se om kortizonet hjälper. Annars blire en gång till, därefter kan man överväga "rensning" av ledbanden! Och det låter ju inte allt för mysigt, så jag hoppas skiten hjälper för jag är bokstavligt talat TRÖTT på det här.

Trevlig onsdag mina vänner!

En gång när jag spelade paintball

Jag tror bestämt inte att jag berättade hur det gick när språkvetarna drog till Ivarsbjörke och spelade Paintball en solig tisdagseftermiddag i studentveckan? Nej, tror inte det. Så därför tänkte jag berätta om den dagen.

Vi drog från Torsby och hittade tillslut dit. Det var varmt ute, men efter ryktet om att gärna ha något mer än underkläder under militärdräkterna så hade istort sett alla mjukisbyxor och en tjock tröja under militärdressen. Så ni kan ju gissa om ett gäng språkvetare var svettiga när instruktören gick igenom spelreglerna och visat oss banan som innehöll väldigt mycket plank och skjul att gömma sig bakom.

Vi var indelade i två lag, gult mot blått. När instruktören startade igång matchen så fullkomligt svettade jag ur mig varenda liten droppe vätska jag någonsin haft i min kropp. Men inte för att det var varmt, utan jag var LIVRÄDD och säker på att min sista stund var kommen. Jag hann gömma mig bakom ett plank 2 m därifrån och lyckades bli träffad, det gjorde inte så ont som tur var. Jag höjde armarna och geväret i luften som instruktören sagt vi skulle göra om vi blev träffade, samt skrek jag "TRÄFFAD" så att ingen skulle skjuta på mig.

Spelet fortsatte och med tiden fick vi lite fart på det hela. Sista omgången så var vi 3 mot 3. Elin, Sandra och jag mot Emelie R, Frida och Gullan. Slutligen stod det två, två då Sandra går tom för skott, alltså var jag ensam.
När jag skjutit lite hit och dit på lite armar och ben jag fått syn på så tog även mina skott slut.

Så jag höjde armarna och geväret gick ut från mitt gömställe och skriker "SKJUT INTE! JAG GÅR UT! MINA SKOTT ÄR SLUT SÅ SKJUT INTE. JAG GER MIG! SKJUT INTE!" Ja, jag nämnde i stort sett allt man inte skulle nämna om man gick tom för skott, jag skulle egentligen bara ha skrikit "TRÄFFAD!"

Hur som helst, Emelie Röjeskog uppfattade inte mitt medelande och började skjuta på mig, så jag fick lägga mig bakom ett plank i hopp om att skottlossningen skulle upphöra, vilket den inte verkade göra. När jag legat där ett tag så blev jag helt plötsligt skjuten bakifrån, två brännhårda skott rakt i min ryggrad! Gullan ville vara säker på att jag blev ute ur spelet.

Så ni kan ju tänka er hur det såg ut för åskådarna? En rädd ihopkrupen soldat som blev pepprad från ett håll och sedan smyger sig en krypskytt upp bakifrån och gör sig säker på att fienden är död. Nu i efterhand är det verkligen skit kul att tänka på det! :-D

Tack min fina klass! <3

Summertime?

Vi är långt gångna in i juni och vart fan har medelhavsklimatet tagit vägen? Var det förra året de hotade med att vi nordiska vikingar skulle få medelhavsklimat? Jag jublade! Green Peace gjorde det väl antagligen inte, men såhär i lågkonjunkturen hade det inte varit fel med medelhavsklimat så hade man sluppit lägga pengar på resor...

Men jag ska inte klaga. Just nu befinner jag mig på västra sidan om Sverige, alltså Norge. Jag tog lillen hit, tror den pallade resan. Hur som helst så fick jag klippmani på vägen, när jag såg Töcksfors köpcenter så svängde jag in och hittade en enda frisörsalong och fick en tid, klippte av mig allt hår och nu sitter jag här med en frän liten kortisfrisyr! :-) HELNÖJD! Impuls idéer är det bästa, jag hann aldrig ångra mig, vilket jag inte gör nu i efterhand heller!

I morgon ska kjæresten kjøre rally, så jag ska kolla. Ikväll blir det mys hemma hos svigemora mi!
På måndag börjar jobbet på allvar, ska bli så himla kul. Ser fram emot det!

Trevlig FREDAG

Bad update

Jag är jävligt dåligt aktiv här, kanske beror på att vi nu ÄNTLIGEN flyttat ut ur huset och att badrummet håller på att bli större och bättre. Men så jävla mysigt är det inte där nere i stugan, det är kallt o jävligt. På mornarna är det värst, men jag härdas, ordentligt.

Den här veckan har jag börjat gå bredvid på jobbet, jag tror det kommer bli en kanon sommar! Efter bara tre dagar trivs jag som fisken i vattnet och alla brukare verkar helbra! :-) Dessutom är bilarna skit nice, så jag kan verkligen inte klaga.

Angående bilder från studenten och balen så kommer de när jag är hemma igen, när jag har tillgång till mitt egna internet och framförallt kamerasladden.

Midsommar spenderas för övrigt i Norge. Tompa ska köra rally, svärmor har fyllt år och lilla svägerskan fyller, fullt ös! That's why my POLO will take me to Norway. (Om den pallar) Den dog ju efter Karlskoga sist och alla svängar ner till sjön nu de senaste dagarna har tagit rejäl död på den... Stackaren, van med stadskörning den...

Oh yes, i kväll har jag promenerat med kusilini Micha o Miffi, nice! I morgon blire jobb, delegering och fika med underbara E och T <3 Känns som en evighet sen sist. Skolans frånvaro lyser...

Entschuldigung

(Stavas det verkligen så?)

Jag har skit mycket att stå i så min blogg kommer nog stå still till efter studenten. Då ska jag lägga in bilder från balen och själva D-dagen. Jag har ialla fall försett min klass med ett studentflak så den största saken kan strykas. Att huset är i ombyggnads skick och att flaket ska hit i morgon, får jag också koncentrera mig på i morgon.

Ikväll ska jag njuta och festa som en idiot och sova hos bästaste ELIN <3
Just nu ska jag vara snäll o hjälpa brorsan att måla den nybyggda delen på huset. För övrigt har jag varit på kurs i två dagar med jobbet nu. Paintboll igår med klassen, den händelsen får jag dra en annan gång. Men det var skit kul!


TREVLIG ONSDAG!

Frustrerad

Jag tänkte berätta mer ingående om hur balen var och lägga ut lite bilder. Men det får bli när jag orkar lägga in bilderna på datorn, vilket förhoppningsvis blir i morgon.

Anledningen till att jag är frustrerad är att vi inte har ett flak att åka på än! Jag har gett upp...
Dessutom är jag konstant trött, varför vet jag inte, och önskar att jag bara kan försvinna in i Edwards och Bellas värld för alltid. Mina ögon kliar och solen skiner inte. BLÄ. Inte precis sommarvärme ute.

Nåväl, jag har blivit personligt inbjuden på "fjärilutsläppet" som en av mina tvillingkusiner ska ha idag. Jag var den enda han ville ha med så jag får vara en snäll kusin och följa med. Sedan ska jag spela brännboll med studenter och försöka lösa flakproblemet med min klass.

Ja, trevlig måndag!

Día a la SPSK06

Klockan ringde tidigt i morse. Gårdagens kväll blev helt oplanerad och slutade (efter en konstig händelse) hemma hos Elin framför Twilight. :-) Lars kom och gjorde oss sällskap också. Idag har vi alltså varit till Boda borg med klassen, så fem flickor i min lilla polo och fyra i en stor kombi volvo. Vi anlände och började vår vandring runt de olika rummen för att lösa upgifter.

Efter en timme var vi frustrerade. Vi hade fått en stämpel, jag hade huvudvärk och massa små ungar sprang runt och skrek som idioter. Matsäcken var välbehövd för min del. Efter maten hade hjärnan vaknat och i löste faktiskt många uppgifter. Mest stolt är jag över "stjärnor och galaxer" - rummet, där det var väldigt klurigt, men tillslut löste vi den. Efter sissodär 30 min. ;-) Men vi löste den.

Åkte nöjda till Mc Donalds i Kristinehamn. Lagomt i Karlstad så gav lilla älsklings polon upp, kylan strömmade genom fläktarna och värmen var helt enkelt död. Min lillebror fick spunk när jag berättade att vi åkt min bil. Han kommenterade det ungefär såhär:
"ÅKTE NI DIN BIL? Då Trillade väl den i sär när ni åkte 110 vägarna? DU FÅR FAN HÅLLA DIG PÅ 50 VÄGAR MED DIN LILLA POSTLÅDA!!"

Ja, så nu återstår det att se om den vill vakna imorgon.
Roligaste händelsen idag var när Elin och Sandra skulle göra ett smart samarbete.

En rullande trästock, Sandra höll i den så Elin kunde gå över. När Elin gått över så yttrar hon sig att hon hade varit klar om inte Sandra suttit ivägen. Sandra höll med och släppte stocken, vilket resulterar i att Elin får fart på stocken och springer likt en Hamster i ett träningshjul, snabbt på stocken. Benen hamnar efter, de hamnar i luften och Elin faller på knä rakt på stocken och avslutar sedan med ett halvdant magplask i betonggolvet! xD

Shit, jag skrattar bara jag tänker på det!
Även om det inte var kul i det att Elin gjorde sig illa, men det såg så otroligt roligt ut. :-P

NU tänkte jag duscha och ladda för morgondagens mösspåtagning och studentlunch!


We will stay

Idag har jag inspekterat flaket och det är bokstavligen talat för kort i höjden. Det som kommer ske nu är ett möte med klassen och få saker och ting gjorda. Jag är trött på att många har inställningen "det löser sig", det löser sig kanske för att jag svettas som en flådd råtta för att få tag i ett jävla flak! Oj, lite väl agressiv där. Sry.

Hur som helst så börjar jag känna att varje minut är så otroligt viktig. Jag vill hinna umgås med mina vänner så mycket jag kan, inget kan få mig på andra vägar. Ikväll är det grillkväll i Aspen och we will be there! Imorgon ska vi till Bodaborg med klassen vilket också ska bli SKIT kul. =)  Därefter följs dagar med mycket träffande och härliga SOLIGA dagar. Jag har beställt sol.

Nej, nu blir det falaffel med klyftpotatis och en yoghurt sås till. Mumsen det!

Övertid

Jag vaknade upp för en timma sen, då kom instörtningen av garderoben som håller på att göras om i mitt rum, så jag steg upp och åt en stor frukost och nu sitter jag här o kollar lite youtube klipp på Robert Pattinson när han sjunger "I was broken". Han har en skit bra röst, en sån där speciell röst som inte är en typisk Måns och Danny röst, utan en sån där skön whiskey röst.

Och nej, jag är inte besatt. Jag visste inte att han skrev egna låtar förrän igår typ och han är lika bra på att sjunga o spela som att vara skådespelare.

Nu till något helt annat, det ska bli regn på balen vilket inte alls blir så jävla kul. >.< Nästan meningslöst att spendera så mycket pengar på en regnig kväll...

Nu tänkte jag skriva klart ett brev som ska skickas långt sen kolla vidare på internet!
Grillkväll i kväll. Nice :-)

Puss

Freedom!

Nu behöver jag inte gå på en enda lektion till! Antagligen dröjer det inte förrän jag börjar läsa på universitetet och det är skönt att veta att det är ett tag till. Jag är inte direkt skoltrötta typen, eller jo, men jag skulle nog lätt palla tre år på universitetet direkt, men eftersom jag saknar inriktning o vad jag vill så får det vänta, det blir inga problem att börja med boken igen.

Men vem vet, jag kanske hamnar i USA  eller Australien och får värsta karriären där en vacker dag och aldrig mer behöver öppna en bok. Drömma kan man? :-)

Det bästa idag har lätt varit att få se Michaela igen! LOVELY! Hon var sig lik och det var kul att prata och se henne igen. Det senaste året har jag sett på hennes bilder på resedagboken och Facebook och pratat med henne via mail, så det var ett trevligt och kärt återmöte!

Ja, då var det Bodaborg på torsdag och sen på fredag får vi äntligen ta på oss den vita fina mössan som kommer ha massor med band på sig! :-D

PUSSEN!

Sunshine

Solens strålar har värmt min hud mellan varven från butikerna i Karlstad. Mor och jag drog dit idag på vinst och förlust för att hämta min balklänning, eftersom den i onsdags stod "nästa på tur". När vi väl fick tag på dom så hade de inte ens börjat med den!! Men de gjorde ett superryck och två timmar senare var den klar.
Och vet ni? Jag blir lika glad varje gång som jag ser den, jag är verkligen heeeeeeel nöjd och med min baluppsättning så börjar jag faktiskt känna att det kommer bli bra tillslut! :-)

I Karlstad shoppade jag ett par ljusa denimshorts och en klänning. Inte mycket att komma med men det räcker gott och väl. Hittade inga skor nu heller, foten har fått nått cp ryck och är dumsvälld. Jag får putsa upp några jag har här hemma helt enkelt, som är ingådda så jag slipper pina mig igenom hela balkvällen.

Ikväll tänkte jag även kolla på Twillight IGEN! Tre ggr på bara några dagar, men jag är IN LOVE. Att jag inte fått fingern ur mig tidigare för att se den är riktigt pinsamt. Idag tänkte jag analysera filmen ännu mer, jag kan bara inte släppa den ur mina tankar... Kanon bra story och imorgon ska jag ställa mig i kö för boklån. Jag vet att jag är seg och inte hänger med, men bättre sent än aldrig. Right?

I morgon ska vi ha sista latintimmen ever. Jag ska iaf inte bli professor i språket så det blir nog en latinlektion fri framtid.

Trevlig afton!

RSS 2.0