Tårfyllt och jävligt ont

Ni kanske tror att skidresan var en flopp, jag kommer inte ihåg om jag var så överdrivet positiv till den i förra inlägget. Men den var kanon, jag bröt ju inget och umgicks med trevligt sälskap PLUS en vecka med sötnosen. :-) En härlig relaxande vecka att bara vara. Sånt behövs.

Igentligen borde jag inte sitta här, latin x1000 plus massa annat. Det känns att man lever. Lever kan jag säga att jag gör, efter ett besök hos min kiropraktor. Jag har inte behövt gå dit på nästan två år! Men nu när det har varit mycket att stå i så har dessvärre hälsan, eller framförallt ryggen kommit i sista hand. Dåligt resonerat, I know, men det har liksom bara blivit så. Och när de tagit bort bästa ryggmaskinen på gymmet så blir det inte helt bra träning på samma sätt som förut. Hur som helst så fick han kolla min fot som fortfarande är efterbliven.  - BIG MISSTAKE!

Han klämde, vred, tryckte och tårarna rullade och färgade min kind svartrandig med hjälp av maskaran. Det gjorde så jävla ont, men han gav mig förhoppningar om en ljusare framtid. De orden har jag längtat efter. KOM NÅGON GÅNG DÅ!
Alltså den ljusare framtiden.

Men nu känns allt bra, ryggen mår bra, foten mår bra (tror jag) men det gör inte min själ. Stress och panik.
Jag vill bara hoppa av Latin B som sakta håller på att ta över mitt liv, men det blir svårt. KURSEN ÄR OBILIGATORISK!
Shit, jag tror inte ens jag fick det ordet rättstavat..

Tur att Elin fyller på onsdag, tårta och mat! Jag får umgås med de jag verkligen älsklar. Glömma skolarbete, prov och läxor för en stund... Ni gör min vardag ljusare, hoppas ni vet det! <3

Nu ska jag plugga lite latinska verb (!) stor skräll. I kväll blir det promenad? - Om jag hinner. Plus fotbad, varmt, kallt, varmt, kallt , för att få lite ordning på mina trögflytande blodådror och få lite cirkulation i foten. Samt sjuk gymnastik, pilatesboll och balansplatta.

Wow, det kostar att ligga på topp!

Back home

Nu är jag hemma igen och min sötnos åkte för någon timme sen. Därför passar det extra bra att plugga latinglosor och läsa psykologi som jag inte riktigt hunnit med nu under "ledigheten". 
Resan var bra, stugan var mysig, även om Tom och jag fick det absolut minsta rummet, som var mindre än en båthytt! Jag lärde mig väl åka lite slalom och åkte faktiskt två backar som var 3 km långa! Sen trillade jag i en och fick staven i magen så jag tappade luften, efter det var det bara läskigt med lite nedförsbackar.

Sällskapet var trevligt, hade väl hoppats på fler after-ski kvällar, men skidanläggningen bjöd inte direkt på nått Sälendrag. Så det var synd tycker jag. Men vi fördev väl kvällarna med att spela diverse olika sällaskapsspel och så där, en helt okej kvällssysselsättning.

Under resans gång har jag kommit underfund med lite olika grejor. För det första är det nog bara att inse att jag inte är någon slalommänniska, alla är inte födda till att stå på slalomskidor. Right Elin? ;-) Dessutom tyckte inte min fot att det var kul att vara instängd i en pjäxa då den sista dagen var rent ut sagt smärtsam! Men nu kan jag iaf svänga till vänster också!

Sen ska jag verkligen krama om Tres och Elin. Jag saknade dom massor nu under veckan. <3

Sammanfattningsvis så var det en bra vecka, även om jag faktiskt blev lite stött sista kvällen.
Snart drar jag och Älsklingen till England! Jag lääääängtar jätte mycket. Ska bli super mysigt. Två trevliga resor på kort tid, nice! :)

Btw, så bidrog faktiskt familjen Larsson/Persson till nedsläckningen. Det jag tyckte var pinsamt med hela grejen var att svenska miljöpolitiker inte alls ville släcka ner då de ansåg att det inte gjorde någon skillnad. Hela världen, samma tidpunkt och det skulle inte göra någon nytta alls? Dubbla budskap tycker jag. Är de mån om miljön som de säger sig vara så borde de vara positiva till varje chans då resten av världsbefolkningen är engagerade.


Todays is the D-day!

Äntligen, äntligen, äntligen. Idag åker sötnos och jag uppöver för att möta resten av det härliga gänget och umgås och skida resten av veckan. Och ni anar inte hur mycket vi har läääääängtat! Men väskan är packad, täckbyxor, vantar, skidglasögon, ja allt. Inklusive skolböcker, ofc måste man jobba in om man ska kunna ha ledigt utan att behöva ligga back när man kommer hem...

Så nu håller jag på med en skiva vi ska ha i bilen, sen ska jag plugga ute i solen och inte glömma att säga till Tom att ta med scart kabel.

SO LONG!
Bloggen kommer bli stilla tills lördag nu. OUT!

Packnings time

Igår kom jag på världens dummaste grej, jag och Sandra glömde psykologihäftena i skolan så jag måste pallra mig dit i morgon ändå.. Så jag har bestämt mig för att gå på tyskan, så jag får en grej mindre att jobba in. Latinlärarinnan har ju fått knäpp, typ 65 latinglosor varje fredag och nu snart ska vi har prov på två texter. Fråga mig inte hur det ska gå till! Sen någon gång i april-maj ska det bli ett egengjort kursprov i latin! Jag döööööööör.

Hur som haver så har jag iaf läst färdig nästan all psykolgoi idag. Vaknade halv tolv och var utvilad. Var en kanonkväll igår. Vi började hemma hos Lollo och  vilket hus! Hade jag kunnat så hade jag flyttat in på direkten, högt i tak och många rum och stort. Typ helt tvärtemot vad det ser ut här hemma... Vi fick iaf god tacos hemma hos L, pratade, drack och hade det trevligt. Sedan bar det av mot idet, rätt mycket folk och dansade det foten förmådde. Bad idea, den är typ körd idag... >.<

Efter att idet stängde och killen med en milimeters lugg försvann så tog vi oss lite nattamat i form av hamburgare. Mumsigt! Elin och jag fyndade på marken då Elin blev 30 kronor rikare och jag 17! :D Snälla Sören körde hem mig vid tre tiden.

Så idag har jag inte gjort så mycket. Läst psykologi och packat lite. Nu ska vi till moster i Utterbyn sen ska jag pumpa på gymmet. Jag har panik i packningsväg, men längtar otroligt mycket tills i morgon!

Puss

WIHO!

Idag pallarade jag mig upp extra tidigt för att göra klart min matte rest som jag klantade till och missade på provet. Med ett bultande hjärta så lämnade jag in mitt papper och orden "Det duger" gjorde mig nästan gråtfärdig. Jag har ett betyg i Matte C och att jag överhuvudtaget klarade kursen är otroligt för att vara mig!

Annars har det varit en okej dag idag, bortsett från att min hjärna la av vid latinet då vi skulle översätta alla verb i en text, ange tempus och person...S och jag har lite att göra under veckan ändå. Men som sagt, det får inte ta över mitt liv, samtidigt som det är nu det gäller. So I guess att det kommer ta över mitt liv.


STUDENTEN KOM! Älskling kom... <3

Efter en mils promenix så blir det stenhårt gym nu! armar står på listan, benpressare i morgon!

Pussen!

Sådär ja!

Nu är jag flitigast i skolan och har gjort färdigt psykologin. Nu ska jag plugga lite latinbajsglosorhelvete och även lite matte. Sen HOPPAS jag på lunch, jag är vrålhungrig, frukost kvart över sex på tåget passar inte min mage alls!

Därefter till Hagfors, ska bli en trevlig tur. Synd att inte pöket kunde hänga med bara... Men SLAPPIS som hon är så ska hon göra ett prov hon missat. ;-) Nåväl, mysig film ikväll med finaste tjejsorna! All of them! <3

over and out!

Short update!

Intervjun gick bra idag, jag tror det iaf och hoppas. Kanon bra arbete med kanon lön!
Hann pugga liten bajslatin samt köpa presenter till en 20åring (yes, you Robert!) och lollo. I morgon åker jag hemmåt skit tidigt även om jag är ledig hela dagen. Men psykologin ska bli helt färdig, latinglosor ska göras och matte ska pluggas.

Dessutom har jag fixat dricka och imorgon drar jag E och T til Pöckastan för att besikta bilen. FULL ÖS MEDVETSLÖS!
Gymmet också om jag hinner.

NATTI!

Back to my new home

Nu sitter jag i lägenheten som snart kommer att vara min också. Den är fruktansvärt smutsig, kläder överallt, tvättkorgen full, sängen obäddad med täcken på golvet och skitit i köket, hallen ja, överallt! Min pojkvän är inte direkt städar typen, men jag kan väl glädjas åt att han dammsugit mer här i den nya lägenheten de här 1,5 åren än vad han gjorde i Torsby. Nej, en uppläxning borde herr Nilsen ha!

Men det är svårt att läxa upp någon som inte kommer hem förrän vid sju i kväll. Skolarbete finns det gott om på universitetet också kan jag lova. Bilen han hämtade mig i på station förut var fin  och baslådan 10t med slutsteg ska snart in i lilla polon! Älsklingen är snäll och lånar ut det till mig då han hellre vill ha sin tolva i bilen. Så då blir det dunk i järnvägsgatan hela dagarna när solen, våren och värmen kommer igen! Dessutom kan jag upplysa om att det var nästan 7 plusgrader ute idag! NICE!

Något som var mindre nice var att min enda lektion idag som jag åkte till var inställd. Så kusilin i utterbyn fick lite besök.
Imorgon är det dags för anställningsintervju också. Personligt brev, betyg och bild finns i min lilla mapp. Jag är nervös och har ingen aning om vart man går in i den gigantiska byggnaden, därför ska jag vara på plats, MINST en timme i förväg.

Jag är vrålhungrig.. Kul med middag efter sju. SAKNAR MIN ÄLSKLING! <3

(Btw, Lollo, tres och elin, jag tar mig en stänkare eller två på lördag! ^^)

Söta älskling!

Pappa bokade besiktning åt mig i fredags, sunne den 28 mars. Okej tänkte jag, jag är i fjällen då så jag kan inte göra det. I morse slog det mig plötsligt att jag inte alls kan besikta bilen då den ska med till fjällen, Toms är ju typ död. Så jag ringde pappa som blev lite arg över att jag inte tänkt på det tidigare osv, osv. Men jag kom på en lösning och den heter Torsdag 21 mars hargfors med elin och tre, så dit bär det av! Och just precis när jag tryckte på knappen "boka om" så ringer Tom och frågar om jag hunnit boka om tiden. När jag svarar ja så säger han att han ska berätta överaskningen han hade till mig.

Han har köpt ny bil under helgen! Äntligen, äntligen, äntligen! så vi ska åka den till fjällen så jag hade inte behövt byta besiktningstid. ^^ Men nu är det gjort så då är det så. Tyckte det var gullit av han att ha en liten överraskning som faktiskt var väldigt stor och gjorde stor possitiv invärkan på mig! NO MORE PIZZACAR! (Y)

Jag saknar min älskling, men i morgon ses vi äntligen! Efter den endaste lektionen på hela dagen, nämligen meningsfulla svenskan.

<3


Fullt upp!

Nu sitter jag i skolan och jobbar med mitt psykologiarbete, lättare sagt än gjort faktiskt... Även om det bara är fakta så tycker jag alltid att det är svårt att bestämma sig för vad man ska ta med eller inte. Latin glosorna är i alla fall klara så nu laddar jag upp inför fredagens, tänkte även börja med latinöversättningen idag så jag slipper ha så himla mycket efter mig.

Ikväll blir det en tur till gymmet igen, kondition. Jag känner mig på G nu.
Sandra dyker också upp senare idag, så jag får väl bjuda på en kopp te när hon kommer!


[ x ] Latin glosor (120 st)
[ / ] Psykologi uppgiften
[ / ] Personligt brev
[   ] Latin översättning s. 205-206
[   ] Latin glosor s. 205-206
[   ] Logaritmer

Då är det ny vecka som gäller

Då är det söndag igen och hela kroppen skriker. E & W sov på varsin madrass på mitt rum inatt och jag vaknade titt som tätt för att se att de fortfarande sov, men typ vid 5 vaknade E och var vaken till halv sju. Han låg helt tyst med knäppta händer och räknade brädorna i taket, sötnos! Halv sju vaknade de iaf och jag skickade in dem till mamma och sen var det fullt ös från det att jag vaknade. Vi har åkt skoter med släde efter i det vackra vår vädret och busat massa i snön, en riktigt utedag. :-)

Inte nog med det så tog jag en timme på gymmet med tremänningen, kul och jobbigt! Tränade mycket kondition idag, så det var skönt med dusch och kvällsmat.

Kollade även melodifestivalen igår och personligen så hade jag ju hoppats på Caroline af Ugglas låt, men en andra plats var ju inte så dumt och dessutom så hade nog inte hennes låt gått hem i den stora tävlingen sen, tyvärr. Jag vet inte egentligen varför jag tyckte om hennes låt, melodin var väldigt bra och jag tycker om hennes röst som är väldigt speciell, jag tycker om speciella röster. Thåström låter inte som alla andra och är GUD i mina öron. Jaja, opera låten kanske har en chans. Hope so!

Nu ska jag plugga lite latin igen. Glosförhör i morgon, samt massa håltimmar som kommer bli väl utnyttjade!

Vi säger så.

Fredag den trettonde

Igår var det verkligen fredag den trettonde för mig. För det första hade jag läst totalt fel på mitt schema och fick för mig att Tyska steg 5 blev tyska steg 2 och ASN blev MAL. Därför infann jag mig 8.15 vid sal 262 och letade förbrilt efter mina klasskamrater och lärare. Men utan positiv sökning så återvände jag till mitt skåp och ringde Elin som fortfarande var hemma. Då insåg jag mitt fel... Så jag fördrev tiden med att plugga in latin glosor.

På lunchen tog jag i lite extra när jag stängde igen skåpet. SMÄLL och det trillade ur skåpöppningen och ner på golvet med gångjärn och hela rasket! Elin och ajg höll på att skratta ihjäl oss när vi försökte vara uppfinningsrika ingenjörer och insåg att det fattades delar när vi fått luckan på plats men den ville inte sitta kvar. Vi hittade restrerande delar inne i skåpet. Efter många om och men kom det på plats!

Ja, inte nog med det så fick vi fördjupnings uppgift i psykologin som ska vara klar nästa fredag, Latintext ska vara översatt plus tillhörande latinglosor till samma dag PLUS att jag har 120 glosor jag sparat in samt en liten matte rest som ska vara klar den här veckan. Om jag säger så här, så känns det att man lever...

Ikväll kommer tvillingarna och sover över. Fullt ös medvetslös!

Vi säger så.

Thursday

Idag är det dagen D, det är nämligen dags för det där eländiga naturprovet. Som jag faktiskt kanske kan fixa bra betyg på samtidigt som det lika gärna kan gå bajs på några frågor som varken jag eller mina vänner hittar svar på. Typiskt mossdrakens prov.

drömde om den roliga skidresan i natt, så idag ringde jag dit och skulle boka utrustning men den otroligt slappa och oengagerade gubben sa att jag inte behövde boka, det fanns utrustning sa han. Så det är bara att besöka skidshoppen när jag anländer. 
 
Pratade med sandra förut, det var kul! Hon har fått förlängd anställning och löneförhöjning! GRATTIS BABE! :)
Miss you <3

11 Mars 2009

Idag var jag också ledig, Tres var här förut och pluggade lite natur. Sen satt jag ute i solen och läste lite i den tråkiga boken därefter gjorde jag ett besök hos minstingen i kusinskaran. Uppskattat besök om man säger så. Han hade använt lite brunkräm i ansiktet för att snygga till sig inför mitt besök, sötnos där! :-)

För övrigt har det inte hänt så mkt, min förkylning är nästan borta lite tätt i näsan bara så tror jag ska köra ett benpass på gymmet i morgon, skulle vara gött. Har gjort sjukgymnastik och tränat skadefoten på balansbrädan och den är jätte bra. Rekomenderas verkligen!! 

Annars önskar jag Lollo grattis som blir 19 idag!

Helt otroligt!

Jag kollade på Oprah förut där dagens program handlade om barn med talang. Och det mest roliga var en liten söt 6-åring som kunde allt, då menar jag verkligen allt om Amerikas presidenter! Förstår ni vilket intresse när man är 6 små nästan bebisår då man fortfarande älskade barbies och dockor o allt vad lek heter. Han var gullig och intilligent, pecis som mitt barn ska vara!

Kollade även runt lite på bdb och det var en tjej som lagt ut massor med bilder från London. Starbucks borde ju ha lika härlig latte som Wayne's? Jag längtar massor, massor och MASSOR! Men först kommer skidresan som också ska bli lovely! Det är skönt att ha något att se fram emot. :-)

Ojsan, nu måste jag skynda mig lite. Bussen går ju snart! :O
Glöm heller inte Desperate ikväll. Dessutom tror jag att Linda Rosing har fått en sur utländsk miljonär som skäller ut henne för sin ytlighet i kväll, måste ses!

Bye bye.

Bye honey

Idag beger jag mig hem igen och lämnar älsklingen för en vecka. Blä vad drygt. Var till universietet och sa hej då och saknar honom massor redan...

De har tagit bort portkoden här i huset så jag måste lämna nyckeln till Tom för att han ska kunna komma in, så vår idé om att lägga nyckeln i postlådan gick åt skogen. Anledningen till att koden togs bort var för att "obehöriga" fått nys om koden. Men ska man behöva springa ner 8 trappor så fort man väntar på besök då istället för att ge sin vän koden så den kan ta sig upp själv? Fan så onödigt.

Har även hunnit läsa lite i naturbajsbokensomjaghatar och det fastnar väl. Hoppas Elin och Tres kan joina mig i morgon förmiddag med naturplugg och te/saft och fika bröd. Min naturlärare gjorde en vanlig gest genom att vara sjuk de två sista lektionerna innan provet så att man inte kan fråga om de där femtusen frågorna man ska kunna inför provet. BLÄ säger jag. Massor av saker jag inte hittar i varken boken eller anteckningarna jue...
Jag lovar att tjata om naturen sen när den är över, men det är skönt att avreagera sig lite då och då. ^^

So long.

Trevlutt!

Mamma och mormor kom till staden idag. Dels för att hämta Tom's gamla skidor som ska hem till Torsby och dels för att kolla utbudet och umgås med mig. Hade det mysigt idag med fika och otroligt god mat! Dessutom mötte jag folk från hemtrakterna, närmare bestämt några flickor från handelstrean. Virran och Emma som var på praktik, gud vad kul för dem. Tänk er själva, jag har prov, läxor och arbeten medans de får praktisera resten av skoltiden på olika roliga ställen. FUSKIGT! Kul att stöta på dem ändå. :-) Sen bussen på hem från stan mötte jag Sofia som jag inte pratat med på år och dar, kuligt kuligt! ^^,

Även om jag bara spenderade några tjugor på den present jag och tom köpt till hans lillasyster hittills så fick jag ett par röda tygskor av mormor och ett par nya leggins av mamma plus en bok. Det roliga med boken är att jag köpte första för typ 6 år sen, den handlar om tvillingarna Olsen och den slutade med att det party de höll på att planera höll på att gå åt helvetet och allt annat var struligt, ochidag hittade jag fortsättningen för 14 spänn. :P Då kunde jag ju inte låta bli, för det där jävla partyt har jag funderat på i evigheter hur det blev tillslut. Men nu kan jag andas ut alltså och se om det var någon hit eller inte. ^^

Toms hockey kompis är här nu och de har alltså bokat tv:n och eftersom tv:n i sovrummet pajat så tillbringar jag min tid framför datorn eller med näsan i naturboken. Nu tänkte jag göra varma smörgåsar och se vänner!

Dessutom! Det har öppnat ett Subway inne i stan nu! LYCKA! Världens godaste baugetter. Me like <3

Over and out.

OVÄDER!

Utanför fönstret yr snöblandat regn så det liknar en yrig storm. Min stackars älskling står ute och fixar med bilen på nått håll, kanske inte bästa vädret man kan tänka sig, men för att få skrothögen och gå så tycker han nog att det är värt det.
Gårdagens kväll var jätte mysig! Glass och tillbehör, popcorn, saft och chips plus ett kanon sälskap slår inte fel. För första gången på väääääldigt länge såg jag hela melodifestivalen! Och nog gick alla jag hejade på vidare. <)

Sedan körde vi en omgång Buzz där jag tog hem segern en gång och hamnade på andra plats en gång. Rekomenderat spel!

Idag mår jag för övrigt mycket bättre. Har städat i köket lite nu på morgonen och ska snart till tvättstugan. Ikväll blir det mys framför tv:n då det är premiär av Wipeout, verkar vara ett jätte kul underhllningsprogram som går på kanal 5.
Annars ska jag väl plugga lite natur, vilket går lättare och lättare. Även om kroppen inte är på topp så verkar hjärnan vara det, kanske för att jag gynnar halsen med en tekopp var och varannan kvart.

Trevlig söndag! Blås inte bort i ovädret bara!

Lonely saturday

Nu sitter jag här själv då min otroligt överintresserade pojkvän är hemma hos en sportkompis och ser hockey tydligen jätte viktigt match, så det var bara att le och vinka.  Men det är sånt man får finna sig i helt enkelt, man kan ju inte göra om människor, då tycker man ju inte om dem för den de är.

Tänkt iaf se några avsnitt vänner på datorn, men givetvis låser sig skiten när jag försöker öppna mappen. Så jag antar att jag motvilligt får öppna naturboken som ligger på sängen... För ikväll är vi bjudna till Thim och Masterdahlshei på myskväll, även middag, men pinsamt som det är så fick vi avböja då det stod Skaldjurssoppa på menyn. (Tom o Jag äter inte skaldjur..)  Men en myskväll slår aldrig fel med ett kanonsälskap. :)


Ja, natur var det ja. Ha en toppen lördag!

You're so vain

Skippade skolan idag, en timme tyska på morgon var inte så lockande. Ändå vaknade jag vid åtta och orkade inte somna om, så jag gick upp och degade med mamma i köket. Gjorde ändå en kortvisit till mormor annars har jag degat hela dagen typ.

Hoppas att jag orkar åka tåget till bebis ikväll. Ska äta massa alvedon så jag klarar resan som inte är direkt skitansträngande. Dessutom lovade Tom att han skulle slava åt sjuklingen ikväll och jag skulle få välja film! WIHO! Tummen upp!

Ja, jag ska till Sandra också en snabb snabbis med money.

Over.

Nästäppa

Jag har tappat smaken och är skit täppt i näsan. Har jag någon gång nämnt att jag hatar att vara sjuk?
Typiskt att det blir sjuketider nu när jag skaffat gymkort igen o allt. BLÄ.


Fjällen längtan

Det är snart två veckor innan jag ska på min första riktiga skidsemester då jag själv ska stå på skidor! Och även om jag på senaste tid har blivit extremt farträdd så ska det bli otroligt kul att åka! Dessutom är det otroligt trevligt sälskap som ska med plus två okända, så man får två nya kompisar på köpet i resan! :-)

För övrigt är min sjuketid inte över, så jag är hemma idag. Hoppas på att jag orkar gå i morgon ialla fall, har inte tid att vara sjuk nu! Men det förstår givetvis inte min kropp... Har även fått kopia av min läkare på undersökningen om min fot, det såg bra ut. Har tagit bilder på ärret och nu är det bara den där magnetröntgen kvar, sen är allting slut hoppas jag. Så jag är väldigt glad mitt uppe i allt det sjuka.

Angående resor då så tänkte jag bjuda på några fina bilder från Rom, som jag orkade välja ut. Bättre sent än aldrig heter det ju, det mottot följer jag idag. :)



 Forum Romanum


 St. Peters kyrkan



Influensa time?

Som sagt var så var det dags för ett Universitetsbesök till ressidentstaden Karlstad. Gick på några spännande föreläsningar dock ångrar jag att jag inte gick på någon info om utomlandsstudier, men fick mig ändå en katalog och kontakter. Träffade även älsklingen vilket var mys och trevligt!

Dock var inte allt frid och fröjd. Vägen ner var inte så rockig, fick en alvedon av Tres så mådde lite bättre även om halsen inte alls var bra så blev humöret bättre. Hemvägen var värst, efter varje mil mådde jag sämre och sämre. Hela kroppen gjorde ont, nacken var stel och huvudet värkte, halsen brände och mandlarna var stora som  valnötter. Hem kom jag, har inte orkat äta något då matlusten är borta så morgondagen ser lite halvdan ut då jag bara kan närvara vid naturen...

Kanske skulle stanna hemma och samla krafter? Längtar till fjällen mega massa! Bara två veckor kvar typ! ^^

Röntgen dags?

Jag blev lite paff när jag öppnade brevet från landstinget då brevet inehöll en tid till arvika på röntgen! Inte en vanlig röntgen utan en sån där man åker in i, stor rund maskin som man ska ligga i en bra stund, kan ta upp till 90 min.
Jag har ingen aning om varför jag ska dit, jag vet bara att jag ska omboka då min jobbintervju är den dagen.

Min hals är sämre idag men jag orkade ändå en skoldag och en mysfika med mina sötnosar! :)
Nästa helg är jag bjuden på middag och fest med söta flickor hem till Lollo! Ska bli super trevligt. ^^,
Elin, Tres och jag ska försöka hitta nått passande till en 19 årig tös, jag ska leta i k-d nu i helgen.

I morgon blir det universitets besök hela dagen, ska bli jätte kul och förhoppningsvis hjälper det mig lite i mina framtidsplaner. Kanske stannar kvar hos loverboy, men jag får se hur det blir med det, fotboll hela kvällen jue... Men skulle vara bra mysigt också.

Out.

Fyra timmar ledigt

Idag var det typ första gången jag hade stor lust att gå på musiken, tror ni inte att det var inställt? Hell yeah. Min sista musiklektion för alltid, så jag har ingen aning om vad det blir för betyg... Men ska skicka mail till han så jag får veta.
Så jag är ledig i fyra timmar, det tänkte jag fördriva tiden med att fortsätta sammanfattningen av naturen så jag har fri kväll. Desperate Housewives börjar ju idag, det kan man VERKLIGEN inte missa!

Igår fixade jag gymkort, och gymmet har fått massa bra maskiner! Tummen upp för det! Tänkte åka dit i kväll också och ta ett ordentligt benpass. Konditionsturen på 20 minuter igår på springmaskinen gick över förväntan men min hals är inte direkt happy idag...


see you later!

No words

Jag såg just Familjen annorlunda på tv och blev ledsen. Vad är det med Älvdalen och dess invånare som får en knäpp i skallen och ligger med andra fastän de har partners? Jag blir knäpp på alla obesvarade frågor, för vad är det som får en att tänka så fel och oklart att man tar risken att såra den man älskar mest i hela världen?  Är det den förbjudna frukten som lockar? Eller vägrar hjärnan tänka klart?

Det är sorgligt, men som han sa: "Vi kom över det, det är väl det som kallas kärlek".
D
et går bra, jag är lycklig.
 
Men den sortens sår som gör så fruktansvärt ont glömmer man aldrig, det finns alltid små saker som gör en påmind. Som idag.




RSS 2.0