Shopping

Jag var och handlade lite på stan mellan varven med mamma idag. Jag fick en efterlängtad spikmatta av mamma, ett snyggt linne från GT, te och det där schampot de gör reklam för på tv:n, tressume eller vad det nu heter. Så jag är mkt nöjd!

Har lite beslutsångest om jag ska köpa ett par snygga stölvar från Skopunkten. Det är höga skaft, kallar man det lårstövlar tro? Hur som helst så blir det bara knästövlar på mig och det är dessutom en liten klack på dom. Jag får helt enkelt acceptera att jag är lång och jag kan faktiskt använda klack precis som alla andra. Men nu återstår det, vilka?


Det skiter sig för det orkar inte ladda upp. Nått jävla lagg med hela skiten. Nåväl, vad tycker ni om stövlar med höga skaft?

 

Puss :*


Vackraste stunden

Det var den vackraste begravning jag någonsin varit på. Inget onödigt tjat om Jesus Kristus och allting annat som hör därtill, jo lite var det men inte onödigt mkt så att man blev trött på det. Det spelades massor med musik, musik som betydde något för Tobbe och som passade in för föräldrarna. Såsom My heart will go on, forever young, Tro och många andra fina. Ja, en personlig och otroligt vacker begravning.

Vi grät, alla grät och när kistan sänktes ner i jorden fanns det ingen återvändo.

Sov gott Tobbe <3


Ansökan skickad

Igår när jag var på jobbet så ringde Beatrice men lämnade ett medelenade i boxen. Ringde upp henne förut och hon var jätte nöjd över min ansökan! :) Hon tyckte den var jätte bra, mitt språk var bra och att min kreativitet skulle löna sig jätte mycket!! Hon hade även ringt mina referenser och de hade bara bra att säga så hon trodde det här skulle arta sig jätte bra så jag kan andas ut.


Ikväll blir det stängning på jobbet så jag slinker väl i säng efter två i natt. Och i morgon är det dags att få säga hej då så mina svarta kläder ska fram igen, jag har fått lite väl mkt användning av dom. Men jag är lite gammalmodig när det gäller begravningar, jag vill vara helt svart för jag är i sorg.. och den här begravningen kommer vara hemsk, precis lika hemsk som när mina små kusiner fick säga hej då till sin mamma och sin sista förälder.

Ett sista farväl.

Jag har världens bästa vän

Jag har många nära vänner och idag var en av dem här. Bea, min älskade Bea. Hon går socionom programmet och hon kommer bli världens bästa socionom, jag bara vet det. En 22 åring som är så otroligt skarptänkt och som alltid tänker på konsekvenser, som tänker på båda sidor på ett problem och som helt enkelt är steget före. Jag är så otroligt tacksam för att hon finns här för mig, att jag lärde känna henne över huvudtaget och att jag har en vän som henne.

Idag när hon var här så fanns vi liksom för varandra. För första gången sedan Tobbe försvann så grät jag inför någon och det kändes skönt. Jag förstår inte att det har påverkat mig så mkt, jag blir ledsen bara av att tänka på det. Därför var det extra tungt på jobbet idag, när jag fick skynda dit med torkade tårar och kastas in i en värld där jag är den dumma servitrisen som inte fattar något när du beställer en pommesfrittes och sedan hävdar att du visst beställde två när du ska gå. Det är mitt fel när du inte får din mat fort nog och du vägrar se den långa kön som faktiskt var före dig och som också väntar på sin mat. Jag trodde folk fattade det, men eftersom det är mig du ser och den enda du kan skylla på så gör du det. Men jag bara ler och ber om ursäkt.

Service var det ja. Ibland är det inte lika lätt och le och be om ursäkt när kunden säger att beställningen stämmer när man upperpar den och när den får maten blir den rasande för att det är fel. Men, så är det. Always a BIG smile!! :-)


Nu ska jag hoppa i duschen och förhoppningsvis orka bestämma mig om jag ska ta vaccinet i morgon.

Tack igen Bea <3

Heter du Ronja på riktigt?


- Heter du verkligen Ronja?
- Eh... Ja. Skulle jag inte det?
- Jo, men är det inte så att ni på snabbmatsrestauranger typ blir tilldelade namnbrickor?
- Nej. Inte här i alla fall.
- Okej, så du heter alltså Ronja?
- Jaaa..
-Coolt!




Ich wünche...

Nu är jag hemma och känner mig helt slut i huvud, rygg och fötter. Det är ju löningsdag idag och jag fick hoppa in och jobba 4 timmar extra vilket jag är glad för!! Hur som helst, inte helt så intensivt som jag trodde men alla sparar väl till julklappar och allt där till.

Så nu tänkte jag tina upp lite kyckling och göra en härlig pastasallad till morgondagens matlåda, var länge sen jag åt en kycklingsallad så det ska bara bli gytt. Har även blivit uppsatt på listan för operation framöver, hoppas det inte tar så länge och att jag slipper vila i flera dagar. Dock hoppas jag att jag blir bra sen, för alltid också.

Sen vill jag ge en stor kram och eloge till min mamma. Hon är unik. Idag var hon hem till min brorsas kompis mamma för att kolla hur det var med henne efter att hennes son dog. Allt för ofta drar man sig undan när sådanna saker händer, för vi vet inte hur man ska göra och vill själva inte veta, vi vill hellre spekulera med andra. Mamma åkte dit och hon uppskattade det jätte mkt vilket jag också skulle ha gjort. Även om man inte vill prata så finns det någon där med en axel att gråta mot, en varm famn som kan ge en kram, någon som bara finns där.

Om jag hade förlorat någon nära så önskar jag att Ni gör det samma för mig. Tänk inte "hon vill vara ensam", jag kommer behöva er mer än ni tror. Som när min faster dog, alla bekanta vi hade ringde inte, sa ingenting utan låtsades bara inte om någonting. Sedan, tre veckor efteråt var det kanske någon som sa det i förbifarten...

Varför är man rädd för att tala om sorg eller visa att man finns där mitt i all sorg?
Det suger. Mamma trotsar det och jag älskar att hon skiter i alla dumma normer som alla tror finns där. <3

Glassigt

Idag har det varit en rätt lugn dag. Att det är dagen före löning har jag minsann märkt då utbudet av kunder på jobbet varit fruktansvärt dåligt, jag fick gå hem tidigare. I morgon jobbar jag däremot kväll och då hoppas jag att det blir full rulle för jag vill springa och bli lite stressad. Just när man är i det tillståndet så är det inte så jäkla roligt men efteråt blir man så jävla nöjd över att man klarade det!

Hur som haver, efteråt åkte jag hem och skrev klart mitt brev till "my children" samt ritade en teckning till dom. ^^ Jag äääääälskar att rita och måla så varför inte utnyttja tillfället och göra något roligt? I morgon läggs det på brevlådan och jag slipper punga ut 3000:- i deposition.

Har även slagit in årets första julklapp, jag älskar att slå in paket! Så nu har jag klickat hem lite fler och kan stryka tre stycken från listan! wihoooooo. Bara typ hundra kvar. >.<


I morgon ska jag till stan och fika med Michaelus om hon inte är sjuker. Hade tänkt åka in lite tidigare för att shoppa lite kläder och lösa ut min check. Vill ha ett par skinnleggings. Men som alltid har jag problem. M blir för korta i benen och L korvar sig efter benen och blir för stora.... JAG HATAR MIN OPROPOTIONELIGA KROPP. >.<

BTW. New Moon var skit bra. Dock inte så känslomässigt bra som Twilight, lite mer action, rätt hård sorg när han lämnar henne och mina tårar kom en sväng. Kanon film! Har dessutom en Edward Cullen popcorn skål här hemma som jag snodde från bion. >:]

Natti!


Sitt på din stol, tyst för fan!

Ich mag Ebba Grön! Idag är jag ledig igen, lite tråkigt faktiskt att inte vara på jobbet, jag tycker om att jobba eftersom jag tycker om all personal! Men som sagt var, ledig dag så jag passade på att handla för denna vecka. Fick även lönebesked idag och det var mycket mer än jag trodde, dock inser jag nu att jag får dra ner på ätandet för även om kostavdrafet bara är 35:- så märks det när man ser det på papper. Så mer matlådor fröken Larsson! :-P

Jag tänkte snart dra igång och städa här hemma, börjar bli lite väl dammigt här. >.< Men ack så fint och fräscht det blir sen. Möda för besväret helt enkelt och det gillar vi! (Y)

Ikväll ska jag och Elin på New Moon och dreggla framför Edward Cullen odh njuta ordentligt! ;-)


Over and Out!

Back home

Gårdagen med Solberg Extreme motorshow var helt rå grym alltså! Alla stora rallyåkare, rallycross och gamla veteraner var med på banan, såsom Hirvonen, Gröngolm, TOMMI MÄKINEN!! och såklart Henning och Petter. En show utan dess like, tack svigefar!

Vi kom hem runt halv fyra tiden och sedan dess har jag suttit med mitt brev och nu känns det jätte bra. :) Fått med allting som Bea tipsade om och allting jag tycker är viktigt, har även klistrat in lite söta bilder osv, så nu är det bara barnens brev kvaroch jag blv överlycklig när jag hittade mina färgkritor i en kartong som faktiskt fick följa med i flytten.:-)

Ikväll blir det repris av "The Hills" och morötter meddipp och mörk choklad. MUMS! I morgon ska jag och Elin på bio, vår favorit! Bokat och klart. Lääääängtar!


Nästa lördag säger vi hej då. <3

Ångeeeeeeest

Idag blev jag ledig tillslut! Visserligen förlorar jag massa timmar men det får väl bli så.
Jag är så otroligt sugen på att ta en promenad men regnet bara öser ner som vanligt och jag känner redan lite i halsen och näsan så det känns inte värt det att gå ut och bli blöt och förvärra förkylningen.

Idag bär det som sagt var av till Norge men innan dess tänkte jag plocka i ordning lite här hemma (ser ut som en tornado varit här och rotat runt!) och försöka få färdigt mitt brev. Inte så mkt kvar, men det blir nog bra i slutändan i alla fall. :-)


Dödsdöd

Nu är jag hemma efter ett intensivt pass på jobbet! Kan ju tala om att jag blev rejält svettig där ett tag när det är stress upp till öronen och man ska flänga mellan kassan och dessutom packa mat i DT luckan. Ett tag nu på kvällen så var vi bara två st då två var på rast, då hade jag beställning via DT (Drive Through) samtidigt som jag skulle ta deras beställning och ta betalt så skulle jag vara i lucka nr. 2 och dela ut maten samtidigt som jag skulle vara i kassan!! Lätt omöjlig uppgift kan jag tala om, men med lite spring i benen så löste sig väl det också. ^^

Mina fötter är stendöda och min vänstra fot är fet som en (komiskt nog) hamburgare. I morgon åker vi till Norge och dessvärre allt för sent då det varit totalt HOPPLÖST att fixa ersättare då typ alla ska vara lediga och snott alla som inte ska jobba. >.<  Men nu ska jag ta en härlig dusch och ladda inför morgondagen. Norge visiten ska bli super kul med lite Solbergs show i Oslo i en arena! Nice. :-)


Ha'de!  

Hemma igen!

Sådär, nu är jag äntligen hemma hos MIG eller mig och Tom rättare sagt. Först besökte vi Bea och Jonas som kommit hem från sin underbara kryssning i karibien och deras landresa i Miami och jag trodde jag skulle spricka av avundsjuka när de berättade om alla roliga saker de varit på och alla vackra platser de besökt! Jag fick en underbart doftande Body Lotion från Victoria Secret som tack för att jag kollat lägenheten och vattnat blommorna. Pinsamt nog lyckades en blomma dö så det känns inte helt bra att ta emot en så otroligt fin body lotion.

Så nästa vecka hoppas jag det passar någon dag så att jag kan få komma och se alla bilder! Är så otroligt nyfiken. :-) I morgon blir det verkligen full dag på jobbet 12-21 så fullrulle med andra ord. Men kul ska det bli, har inte jobbat över lunchtid på evigheter och vill ha lite fart på fötterna!! Till helgen blir det en visit till Norge och se en show med Petter Solberg vilket ska bli kul. Ska även beställa hem lite klappar inom en snar framtid samt så ska jag fortsätta planera min Nyköpings visit. Bil, tåg eller buss? DET är den stora frågan det.

Nej, nu ska jag sova. Sov som vanligt värdelöst dåligt hemma i natt. >.< En hund som inte vill ligga helt still och snarkar när hon sover och sen en lite kusin som gråter och skriker i sömnen titt som tätt... Ska bli otroligt skönt o lägga sig bredvid sin älskade och bara må otroligt gött och somna tryggt omfamnad. <3

Natti :*

Efter tio

Jag ser på Efter tio på tv:n, det handlar om självmord. Vändpunkten blev när hon fick hjälp. Endel får hjälp andra inte. Vår kommun har verkligen misslyckats på alla håll och kanter och jag skämms över alla "de högre" som inte gör något. Tänk om de hade gjort det som de var till för att göra, då hade det kanske inte fattats ett barn i den vanligtvis barnaskaran bestående av fyra.


Det är hemskt att tänka på det. Där jag kommer ifrån, för att få psykologisk hjälp så ska du försöka ta ditt liv innan du är berättigad. Säg mig, hur många ska lyckas innan de förstår att det måste ske en ändring? Att säga att man inte har resurser finns inte, då får man prioritera om de vet vad det betyder, prioritera det som är det viktiga, alla oss.

Förlovad

Just det, i natt drömde jag att jag och Tom förlovade oss och att han hade fallit sådär vackert på knä för att fria till mig! Helt konstigt var det att gå med den vackra ringen på fingret. Undrar just om drömmen ville säga mig något? :o

Skit v ä d e r

Vilket jävla värdelöst väder. Det regnar och har regnat sen igår kväll så sovrumsfönstret är omöjligt att ens kunna se ut igenom. Inte precis tio poäng för att gå till KAU sen och gå på bussen... (Jävla skit system på bussen >.< ) Inatt sov jag helt underbart gott, för en gångs skull, jätte mysigt att sova brevid min sötnos och ligga sådär tätt så nästipparna snuddar i varandra! LOVELY. :)

Idag ska jag till Elin, för hon ska klippa mig lite och så ska vi fika, skvallra och ha det precis så mysigt och kul som vi brukar ha det! I eftermiddag åker jag hem till byn igen, för jag är ledig i morgon och eftersom twinsen är hemma och valpis samtidigt så har mamma fullt upp så jag tänkte kolla läget och bada bubbelbad.

Nej, nu ska jag duscha och äta lite frukost för magen börjar kurra nu och vad passar då inte bättre än banan/kokos/ananas yoghurt, knäckebröd med ost och en kopp te med exotiska frukter? :)

Trevlig dag alla.

Laddar, laddar och laddar

Nu har jag äntligen fått iordning lite av de grejor jag skulle ha fått gjort. Har även ätit lite, fikat lite och nu ska jag snart resa mig för att svida om och fixa håret lite innan jobbet. Även om jag har keps så är det ju lite nice o inte se ut som en blöt platt katt i håret, behöver inte stänga idag så jobbar bara till tio vilket jag är tacksam för.

Nej, får väl förflytta mig till badrummet.

Hejsvejs.

Rastlös

Vad kasst, känner mig rastlös samtidigt som jag har massor att göra. Fruktansvärt dålig kombination. Men har hunnit vara till Bea och Jonas lägenhet och upptäckt att blomman som var halvdöd i fredags fortfarande är hängig, hoppas bara att den reser sig innan karibien kryssarna återvänder hem.

Nej, nu ska jag vänta på tvätten, fortsätta på mina brev, göra lite soffa och ta en fika med mig själv, bestående av kaffe med mjölk och pepparkakor! NIiiiice!
Ska även kolla upp tågbiljetter, vill till Sandra och hälsa på v.50. We will see.


Nothing

Jag är fortfarande inte så trött för att sova, men jag är allt för trött för att börja läsa i min nyinköpta Jolly bok, se på film eller fixa med mina brev. Jobbigt läge? Yes.

Jag har så fruktansvärt ont i revbenen på vänster sida så det gör helt pissigt ont att andas och NU äntligen efter cirkus en vecka så har jag kommit underfund med vad som orsakat detta. En arbetskollega som är hockeyspelare gav mig av misstag en hård armbågstackling när han öppnade en lucka och det är först nu jag kommer på det, jag kanske borde kolla upp det. Jag har fortfarande som en utbuktnad i höger revben sedan  min innebandy period då en tjej körde sitt klubbskaft rakt i revbenen och det är över två år sen, kanske mina ben är lite mjuka och formar sig? :-P

Aya. Min plattång har kommit också vilket jag hurrar för, mamma envisas dock med att den inte ska användas förrän efter julafton när mr. Santa kommer med den. Annars har jag löst många julklappsgåtor och känner att jag har lite koll på läget. Dock inte helt hundra på vad min sambo ska få, förslag?


    4-ever <3

PIGGAST.SE

Jag orkar inte sova. Kanske det har något att göra med att jag steg upp 13.30 idag? Natten i city igår var rätt händelserik och kaotiskt både i kön och bland personal och min uppgift var att bunkra upp dricka och pommes, rätt ensidigt men tiden går så fort och vi har personal på precis varenda grej så allting finns klart att bara hämta. Så runt 04.30 slant jag i säng i natt och sov länge som sagt var och nu får man minsann betala.

Inget bra o se på tv:n nu heller, så jag får väl kolla runt lite på nätet och se om jag hittar nått intressant.


Tröttast.se

Igår blev det nästan ett 12 timmars pass på jobbet. Jag skulle egentligen bara stänga restaurangen och beräknades vara klar mellan 01.30 och 02.00, men City var i behov av personal under natten då många helgsarbetare som går i skolan till vardags hade tagit SI-sprutan och hade fått det klassiska menet "ont i armen". Så vi begav oss in dit och jag var hemma runt 03.30. Allting gick smärtfritt, men man fick verkligen en helt annan syn på alkohol kan jag lova. Blir man verkligen SÅ odräglig, dryg och hjärnstörd? Svaret är ja och ikväll är det dags igen för samma visa, dock kan vi räkna med dubbelt så mkt folk eftersom det är lördag.

Jag fick mail från Bea från CCAP, hon tycker min handstil är så fin och tycker jag ska skriva mitt personliga brev för hand och jag vet inte hur jag ska göra, speciellt inte när jag ska skriva med ett eget brev till barnen vilket jag tycker är bra då det faktiskt är de som i första hand ska umgås med mig. Men det blir nog bra. Inte någon brådska men Bea tyckte att början på mitt brev var bland de bästa hon fått in. :-)

Nu tänkte jag ladda inför The Hills, ta en godisbit och sen mysa sista timmen med min älskling innan det är dags för superrace!


Puss :*

P-mötet

Igår hade då jag och mina övriga arbetskamrater på pangstället Burger King samlats för att diskutera vad som kan förbättras, uppskatta varandra och tala om hur mycket man uppskattar vad andra gör för en (vilket jag tycker är jätte bra!) och sen skulle vi rösta fram månades medarbetare. Vinnaren blev Carro vilket jag tycker var skit bra, verkligen en tjej som är otroligt duktig, hjälpsam och effektiv! Men vill ni veta det mest roliga? JAG fick också några röster. :-) Och då har jag bara varit där i två veckor under oktober månad! Riktigt jäkla kul var det, sen gick vi till Scoore och spelade Bowling och biljard. En kanon kväll helt enkelt. (Y)

Idag har jag varit till IKEA och inhandlat lite grejor till lägenheten och även en tur till Bergvik och köpte en julklapp till min svägerska, den mindre. Städat här hemma och nu ska jag snart iväg på jobbet för en helkväll, lär vara hemma någon gång i natt.

 Out and over.

3 veckor

Idiot som jag är... Idag är det tre veckor sen Tobbe valde att gå vidare och jag skrev på Hans sida på Facebook. Givetvis kom alla känslor tillbaka och nu är jag helt förstörd igen.

Smart drag Ronja, verkligen.

Staten och Kapitalet

Jag tog en fika med Michaela på wayne's idag, jag älskar verkligen det cafét men Starbucks har nog den absolut bästa Latten ever! Jag skulle ha varit på IKEA idag men jag åker dit i morgon istället, har lite bättre tid då. Tänkte gå in in duschen nu och sen svida upp för möte/fest, ser verkligen fram emot det!  Hoppas på en trevlig förfest med de andra co workers:erna.


Ja, duschen var det ja. Tjosan!

Ögonen i kors

Jag är helt död känns det som. Trillade inte i säng förrän efter halv tre i natt och upp nio för att göra sig i ordning och befinna sig på fikadejten tillsammans med Elin och Sandra! På Wayne's köpte jag en underbar frukost och med det underbara sällskapet och den härliga födan så var det en kanon bra start på dagen! Tack flickor! <3

Jobbet gick bra, var nog det absolut mest långtråkiga arbetspass jag någonsin gjort i min Burger King historia, men då vi fick vi arbetare tid att fjanta oss och fundera över morgondagens personalmöte med utgång!! Jag tycker det ska bli skit kul och ser verkligen fram emot det!

I morgon ska jag fika med Michaela, åka till IKEA och fixa lite småtrix till lägenheten sådär i juletider. Kanske springa in på Bergvik och köpa lite Julklappar... Ja, julklapparna är det bäst att dra igång med nu snart så man slipper den årliga stressen.

Nu ska jag bortsa tänderna och antagligen stensomna på kudden.
Natti :*

Retur

Nu ska jag snart ta blueberry och åka hem till lägenheten. Kasta in mina grejor, svida om och dra på jobb och jag missar Desperate Housewives! Men då har jag möjlighet att se Grey's i morgon istället eftersom jag stängt varje onsdag i typ tre veckor. Har beställt en plattång, en super bra efter allt jag läst om den. "Den ledande och mest använda professionella plattång i hela europa", ett italienskt märke och de brukar ju vara bra. :-) En litem julklapp from mum and dad. Danke!

I morgon ska jag träffa Elin och Sandra för en fika i stan, vilket jag tycker ska bli suuuuuuper mysigt och trevligt!
Planerar även för ett IKEA besök på torsdag eftermiddag, sugen på några fina julgrejor och så ska jag köpa presentpapper. Julen är snart här!!

Nej, nu ska jag packa. Kanske inläggar lite senare i morgon kväll!

Piiss hej.

Tur och retur

Morsan skulle till The city idag för att göra ett besök hos någon ögonläkare, så vi drog oss rätt tidigt härifrån. Jag sover inte precis jätte bra om nätterna då jag är stressad och halvvaken och ska servera Hamburgare, sänka korgar i fritösen eller ta betalt. Riktigt stressande att vakna upp och vara påväg och be brorsan om hjälp med att sortera hamburgarna.

Hur som haver så inköpte jag en randig blå 3/4 tröja som kommer passa bra till min jeansväst och så hittade jag ännu en JOLLY bok till min samling på Myrorna!! Wihooo vad glad jag blev. :-) Köpte även en julklapp till min svägerska Hege-Jeanett som jag tror kommer bli bra.

Jag blev inringd för jobb idag, jag ska stänga i morgon vilket innebär att jag är hemma någon gång runt 2 tiden på natten. TRE sådanna turer denna vecka, men det känns bra att jag får pengar i alla fall och dessutom tycker jag att det ska bli kul att jobba! :-)

Nu ser jag på Ullared och vill gärna dit igen, en upplevelse utöver det vanliga kan jag lova. Men jag fyllde knappt en halv vagn och handlade inte för hela året som vissa andra. ^^,

Ha'de!

Stalker

Jag fick ett samtal förut av en kille som undrade om jag kom ihåg honom, vi hade suttit på bussen mellan Stockholm och Karlstad. Jag la på, för jag trodde det var ett skämt. Vi lyckades reda ut problemet via SMS, en tjej från Gotland har gett ut fel nummer och killen undrade nu istället om inte vi kunde bli vänner. Jag svarade inte och när jag nu kom ut från duschen hade jag ett X antal missade samtal och jag tycker det är obekvämt.

Usch, men jag känner igen nummret och vet att jag inte ska svara och ignorera honom totalt. I morgon ska vi till Karlstad, eller mamma ska dit och jag följer med, men åker med hem sen igen för att passa valpis på tisdag. På onsdag blir det fika med Elin och Sandra inne i stan samt ett jobbpass inne i City då all deras personal har personalmöte, vilket vi har på torsdag.

Jag är faktiskt lite nervös inför personalmötet då alla ska säga något positivt om alla samt så ska Oktobers bästa medarbetare utses och jag vet inte alls vem jag ska nominera eftersom jag inte riktigt sett och jobbat med alla över en längre tid. Har dock mina funderingar. Hela kvällen går åt till mötet sen brukar de gå ut vilket jag tycker ska bli enormt roligt eftersom det ger mig en chans att lära känna alla utanför jobbet och i en mer avslappnad miljö, inte det vanliga stresstempot precis.

I kväll tänkte jag spendera min tid framför tv:n, hoppas det går någon bra film bara.

Kvälls!

Sådär ja...

Jag är hemma i Torsby nu, för det blev utgång igår med finaste vännerna. :-) Så direkt efter jobbet 19.00 blev det duschen och racer fart hem till byn. Dock kan jag meddela att Idet gjorde världens tabbe genom att ha "pub kväll" igår istället för discotek, BIG NO. Så vi gjorde ett varv där, sen hängde vi på torget och sen åkte vi hem. Vi gick inte ifrån Elin förrän närmare halv ett så det var inte så fruktansvärt länge vi var ute. Men jag hade det jätte trevligt, träffade lite klassisar och mådde allmänt gött. :-)

Men just nu saknar jag min älskling och vår säng. Får ångest av att behöva sova här hemma. (För er som inte vet så tycker jag inte om vårt hus, psykiskt) Men på tisdag åker jag hemmåt igen så det är bara tre nätter kvar, så det är bara att se framåt.

I morgon är det farsdag och jag har köpt lite gulliga saker till min älsklings pappi! Tänkte även ta med valpis ut på en promenix om vädret tillåter. Fast i och för sig, jag gick ju in till centrum idag i regnet så jag borde nog överleva en tur imorgon vare sig det regnar eller inte.  Loggade in på min laptop förut och inser att betteriet snart är slut, när jag ska hämta laddaren i väskan så märker jag att laddaren är överallt förutom i väskan (Läs hemma i vardagsrummet....)

Nu ska jag nog bläddra lite i min Veckans NU och få en liten update om vad som händer i kändisvärlden där ute. :P

Natti :*

Dålig update?

Har landat lite efter en fullrulle dag på jobbet. Det går verkligen i perioder, alla folk kommer precis samtidigt och sen är det tomt och sen rullar det på igen. Så idag körde jag kassan, DT luckan OCH packade i DT luckan. Inte det lättaste kan jag tala om. Mina fötter värker och höften är snedare än en bruten näsa, men jag gör något om dagarna i alla fall vilket är otroligt skönt.

Till helgen blir det utgång vilket jag ser fram emot eftersom vi flickor ska ut och daaaaansa! :-) Har även fått mail från Bea om att jag inte behöver betala deposition till min söknad, 3000 spänn mindre hurrar vi för. (Y)

Nu ska jag ladda inför DH och äta lite choklad pudding med Tom älskling, som börjar bli sjuk.

Puss

RSS 2.0