Man slutar aldrig att förvånas

Tom och jag kollade på film nyss, då hörde vi ett konstigt ljud. Kollade ut på parkeringen och där stod brandbilen!  Någon hade tänt på en kontainer som var fullsmockad med kläder och annat brännbart material, mitt utanför Toms lägenhets block. Nej, jag säger då det. Ni som tycker att det händer alldeles för lite saker där ni bor, FLYTTA till Kronoparken, då kommer ni nog vara med om saker så det heter duga!

Hur som haver, denna lördag kväll har Jag, Tom, Bea, Jonas och Micke spelat freesbie golf ute på en camping på Skutberget. Riktigt kul var det! Men vi tänkte fyna o köpa freesbie på Bergvik, dom kostade 33 spänn! Gud vad dyrt för en lite plastleksak! Inget märkvärdigt alls och så kostade den mycket...

I morgon blir det ändrade planer, tar nog senare tåget hem för att hinna med allt som ska göras. Ner på stan, köpa skjorta till brorsan, busskort till mig själv. Sen hem igen, äta, packa, neeeeej, orkar inte ens stressa mig igenom att tänka på vad jag ska göra.... Usch, skolan är inget kul just nu. Blääää...

Sängen nu, ska sova lääääänge i morgon!

Puss :*

Jo, jag lever faktiskt!

Insåg nyss att jag inte bloggat sen, onsdag? Och sen onsdag har det hänt massor med grejer! :)
I Torsdags fick jag ett sms av Elin där det stod: "JAG KLARADE DET! JAG HAR KÖRKORT!" Jag blev så glad för henes skull och sen kom hon och hämtade upp mig, Sandra och Tres så vi raggade på stan och köpte glass, givetvis spillde jag på min rosa klänning... :(

Sen på kvällen hämtade hon mig vid moster så drog vi hem till henne och spelade Vollyeboll! Min favoritsport (verkligen....) men onstigt nog så VANN mitt lag hela tiden, även om jag var bajs dålig! :O

I går tog jag tåget vid 8 för att städa Tom's lägenhet. Två timmar tog jobbet men fy i helvetet så fint det blev. :)
Grillkväll i går kväll hemma hos Jan, det var riktigt roligt, det är verkligen ett härligt gäng Tom har hamnat i! Spelade Kubb, gitarr osv. Sen anlände det fyra killar varav en var norsk. Otroligt nog så kom han från Rakkestad som ligger 2,5 mil från Tom's hem, han kände även en av Toms bästa kompisar!

Hur liten är världen egentligen? :P

Idag blir det en snabb tur på stan, sen steeeeeka i solen! Antagligen freesbie golf i kväll. :D

Tjao!

Egentligen...

...så menade jag att uppdatera när jag kom hem, men jag ångrade mig.
Tänkte ta lite bilder nere från sommarstugan men det blåste lite kyliga vindar så sjön blev inte så fin så jag stuntade helt enkelt i det och lekte "lek fröken" i stället.

Mina minsta kusiner var på plats idag, Edwin och Wilma (6 år) och Emil och bonus kusinen Emil (5 år), de är som alla barn, har ungefär en miljon myror krypandes i benen så jag bestämde mig för att hitta på lekar åt dom.
Började med en skattjakt, tablettaskar var skatten, det var krångligt för dem att hitta skatten, de fattade inte riktigt min karta (även om den var skit simpel)... Sen lekte vi en miljon lekar, men det slutade alltid med att någon blev sur eller började gråta så då fick jag komma på nya lekar, sen förstod de inte alltid hur de skulle göra så det blev ju som det blev.

Fick ialla fall ett träningspass som heter duga! Sprungit runt och jagat och haft mig i cirkus två timmar! Fått baksmälla också, givetvis. Jävla fot.

Aja, blir nog ingen mer uppdatering ikväll iaf. Ska kolla igenom latin redovisningen igen och plugga den sista sentensen... Men men, vi säger väl så?

Puss hej!

Brun MED sol

Idag slutade vi tidigt, redan vi elva tiden. Vi hade spanska nationellt och det gick väl som det gick... Smart att vi verkligen tränat på sådanna saker menar jag! Aja, det går som det går dåligt upplagt.
Hur som haver, Sandra och jag cyklade till körskolan och pluggade lite teori, gick väl bra. Efter det drog jag hem och solade svetten ur mig och pluggade lite diverse olika saker, så nu ska jag bara kolla lite mer på latinet.

Är hos mormor nu, hon fyller år! Grattis mormor!

21 månader idag <3

Done!

Sådär, nu är latin redovisningen klar att berättas, skönt. Och i morgon blir det smörgåstårta hos mormor, skit gott verkligen, speciellt eftersom jag inte äter det. Men jag får korv med bröd istället, skräll jag äter inte det heller! Men, jag offrar att äta den för mormors skull... även om det är på kräknings gränsen.

Har legat och solat större delen av dagen, väldans gött! I morgon blir det nog mer, beror på om man får jobba in svenskan eller inte...  Men det lär ju inte vara några problem?!
Kanske en timme teori i morrn, får se, blir nog antagligen det så man blir klar med instuderings frågorna någon gång. (Jupp, så långt har jag kommit.)

Spanska nationellt i morgon, direkt! Hjärnan på topp, nice att man har sina aningar om vad det ska handla om! :]
Just det ja, det var det jag skulle träna på. Fraser och några ord. (Y) Bra tidpunkt att komma på dom på, innan läggdags. Yeah men! Cykel till skolan i morgon, myyyys!

Natti :*

Snabba puckar

Oj då, nu är jag rask! :P Såg bara en underbart mysig och sommrig bild på google! :)



Härligt va? Har hört på ryktes väg att det ska bli SOMMARVÄRME i morgon, Niiiiiice!

Just ja, spanska....

Sunny day ¤

Gissa vilken lektion jag har när jag kan blogga? Rätt gissat, spanska. En ganska meningslös lektion men jag ska försöka göra något vettigt, eftersom jag har en liten aning om vad som komma skall på skrivdelen. :D
Har även avklarat tyskan's muntliga del, wiho! Är nöjd med den delen.

Solen skiner och när jag kommer hem ska jag nog sätta mig i solstolen och bara slappa ordentligt, tänka på lite spanska och glömma alla filosofiska tankar!
En timme kvar, sen ska jag filosofera ordentligt och sen gå ut därifrån och åka hem och inte tänka så mycket som en tanke på skiten. Gissa om jag längtar?

Aja, kanske hinner blogga lite mer ikväll, jo men det borde jag nog EFTER DESPERATE HOUSEWIVES! ''

Tjohej!

Filosofera mera....

...ELLER LÄGG NER KURSEN!

Ja, efter några timmars hjärntvättande så har jag väl nu kommit fram till ett och annat i mitt tänkande. Dock har jag ett par gånger blivit tvungen att tänka om då jag kommit på raka motsatsen eller är jag verkligen helt rationalist istället för en blandning mellan emperist och rationalist? Sånt gör mig galen, mitt block är genom kladdat, tur att kursen är slut snart.

Hoppas på bättre tider, tänkte nu ta en paus och träna fettis låren lite.
'Det var en gång' går idag, men det var Kejsarens nya kläder vilket jag helst föredrar tecknad och i sällskap med Ida Gustafsson! xD

Och min dator är seeeeeg. Blir en sen kväll känner jag på mig idag, har lite kvar att tänka över och resonera fram ett rimligt svar. Efter det, så ska jag inte filosofera över något på över ett halvår!!!

Nej, nu kan jag väl inte skjuta upp på step passet längre, here i come!

Puss

Plugg afton

Idag, IDAG kära läsare så kan jag inte klaga på musiken! När hände det sist? Skit samma, det var otroligt roligt i alla fall, gjorde om låtarna till rockversioner och spelade Die Mauer! <3 Gud vad det var länge sen jag hörde den låten...

Idag fyller faster år, eller nej. Hon SKULLE ha fyllt år. Istället dog hon i cancer och finns där uppe i den fina världen där ingenting gör ont. 37 år skulle hon ha blivit. Grattis ändå.

Idag är det även ett år sen det hände, idag känns det extra jobbigt... Mina tankar borde vara i filosofins värld med tankar på meningen med livet och sådanna otroligt "roliga" saker. Men, jag var bara tvungen att skriva blogg.
Msn funkar inte och min dator kan ta sig i röven.

Vi får se, ger det ett försök till.

Att göra idag:
-Filosofera om filosofin och försöka anteckna nått vettigt till provet i morgon
- Plugga lite tyska
(bestämma en träff med ngn)
-Repetera latin sentencerna. I morgon gäller det.
- Stå på step-up maskinen. Efter att mina lår och röv vidgat sig det senaste halvåret så är det dag med hårdare tag. Skit samma på förkylningen känner jag. Mina lår hinner dallra sönder innan den gått över. (Y)

Depp..

Herra!

En bild

image47

En bld från igår! Förfesten hemma hos Frida och vi spelade Kubb. Sunne - Torsby. Sunnetöserna slog oss båda gångerna och här står dom och regerar! :P

Miss you...

Jahapp. Då sitter man här ensam igen då och tycker synd om sig själv och tycker att man är ensammast i världen.
Tom drog nyss, jag följde inte med för han skulle spela poker turering på internet ikväll, sist tog det fyra timmar så jag stannade hemma, så nu ses vi inte förrän Torsdan. :(
Jag vet att jag inte ska klaga, det finns de som har det mycket värre, men det blir verkligen ensamt när den andra åker även om man vet att man kommer ses dagen efter.

Men ibland får jag också tankeställare. När alla gammla saker rycks upp, hänsynslöst och brutalt så är det inte alls svårt att se en framtid utan dig, allt det som hände för precis ett år sen är så otroligt nära... Ibland.
Jag ser bortom det så gott det går, men ibland, som förut, så dyker det upp och river sönder min hud, så det svider.
Men nu saknar jag dig, kan inte se en framtid utan dig. Allting är oftast bra med dig, jag blir hel av att ha någon att dela allt med. Och nu saknar jag dig... <3



Rapport från i går

Igår blev det inte något bloggande, berodde kanske mest på att jag och Tom drog till bergvik efter vi vaknat och shoppade lite, efter det körde han mig till stationen där jag tog tåget hem vid 13:40.
När jag väl kom hem sen så fick jag panik städa rummet innan brudarna kom, kasta i mig nån smörgås och sedan duscha. Vi hade planerat att ses fem hemma hos mig, vid fyra fick jag sms från Elin som sa att hon åkte från Karlstad och inte räckte till fem, men skulle försöka hinna innan sex. Därefter fick jag sms från Therése som sa att hon skulle försöka hinna till halv sex iaf.

Okej, tänkte jag. Sandra kommer ju så då kan vi fixa oss tillsammans. I samma stund fick jag sms av henne och hon skrev : "Din sega kompis åker hemmifrån vid 17.15". Okej, man känner sig verkligen älskvärd.

De anlände, övningskörde hem till Frida som verkligen hade VÄRLDENS finaste hus! O GUD vad jag tyckte det var fint där, och det fina loftet de gjort om som var helt underbart mysigt. Jag blev kääääääär!
Sen var hennes mamma snäll och körde in oss till kolsnäs, där vi gick in som 18 åringar hela bunten! :P

En rolig kväll, FLER gånger tack!
Älsklings Tom hämtade oss vid 01.45 GULD VÄRD!

Mors dag idag, jag ska fixa goding maten! ;)

Puss

Nyduschad!

Är hemma hos Tom nu, åt jätte god mat för cirka en timme sen men det var nog något konstigt i den eller så har jag drabbats av nån illamående influens. :( Mår helt cp, ont i magen, ser suddigt och är helt hängig... Det började i duschen, kanske duschade för varmt?

Och vi som skulle mysa med nacho chips i kväll som vi inte gjort på över en månad och så mår jag blä... Men som vanligt orkar jag inte motstå att gå miste om det goda så kommer väl spy ikväll då. (Y)

MÅSTE vara frisk i morgon! Festernas fest :)


Hejs


FrIdag

Ungefär en lektion idag, och jag går ändå till fyra. Kul, så under håltimmarna har vi pluggat ihjäl hjärnan med latinglosor! :( Skolmaten bjöd på mycket gott idag, eller gott och gott, SNICHEL! :)

Spanska just nu, lika givande som vanligt som ni säkert förstår när jag sitter här och skriver!
Två timmar på svettåget sen, mysigt.

Nej, spanskan kallar. WOW!

Chiao!

I'm happy! :)

Wiho, idag känns livet lite lättare och jag har inte bestämt mig varför ännu! :P
Kanske är det för att mitt latin arbete är så gott som klart, eller så är det för att övningskörningen med Pelle gick överförväntan bra? :)

Övningskörningen gick strålande, faktum är att han till och med sa "att jag var fördjävla bra på att vara uppmärksam och säker i traffiken" sånt blir man glad över! Men givetvis har jag mina brister, såsom lite mer koll i speglar (förra gången var det bättre, lite sämre idag) och lägga mig ännu längre in mot mitten vid svängar, ruskigt nära! :O Men säger han det så...
Hur som helst, Tummen upp för idag! (Y)

Och nu blev jag ÄNNU gladare när jag läste att min älsklings Sandra har bestämt sig för att gå ut på Lördag med oss :) YES! Och vi har kanske fått chaufför hem! Idag känns det lite lättare som sagt var, och latinglosorna har halveras.

Just nu äre kolsnäs som står på väntelistan och ett Karlstad besök. WIHO!

Puss från en mer possitiv Ronja! :)

Hjärnkatastrof

Jag är död, går i sömn hela  dagarna, men när jag väl ska sova så orkar jag givetvis inte somna så då får jag fördrvia tiden med att lösa korsord... Kul liv?
Sen så åkte jag tåg i morse, den halva sekunden mellan stjerneskolans hållplats och konsum så SOMNADE jag xD vaknade 4 minuter efter att tåget stannat och 5 minuter innan det skulle gå tillbaka igen! :P
Då är det illaaaaaaaaa.

Nej, nu ska jag deppa i hop. Kommer antagligen inte skriva något mer idag då jag absolut inte har tid med sånt trams. (?)

Körlektion idag, hoppas jag är på TOP! :)
Antagligen inte...

Chiao

Sötunge :*

När jag anlände till Karlstad förut så bjöd älsklingen ut mig på middag! :) Jag blev jätte glad och åt en skit god kycklingsallad, kan verkligen inte klaga på portionerna.

Dagarna slemmar sig förbi i skolan, men när man kommer hem så dröjer det max en minut och sen är det helt plötsligt läggdags, och ni kan ju gissa om jag fått något gjort i skolarbete? Precis ingenting.
Motivationen finns verkligen inte kvar, Den stannade nog kvar där i April...

På lördag blir det festernas fest, det ska jag se till! Och till Sandra och Therése VINTERPÄLSEN på tills dess! ;) Nemas sjukdomar här inte!

Nej, liiiite Latin glosor ska pluggas nu.
Tjohej!

Hej gravsten

Vet ni vad jag vill göra nu? Spränga stjerneskolan och bygga upp den lagomt till jag tar studenten, då ska alla betyg ligga på MVG och jag får det jobb jag vill ha. Men, det kommer ju inte hända.
Istället händer massa skit grejer som det här:

Öppnade mina brev från Swedbank och Nordea. Märkligt nog såg jag att jag hade köpt fonder på mitt fondkonto för exakt det belopp som jag hade på Swedbank. Hmm, jag trodde att gubben satt pengarna fel, men det hade han inte. JAG, JAG hade klantat till det och läst på ett av mina "nordea" papper och skrivit av kontonummret, det nummer han satte in pengarna på. När jag kollade ett gammalt utdrags papper och sedan det papper som låg är jag hade läst av mitt kontonummer så ser jag att det var FOND pappret jag kollat på. :( KUL! Jag får helt enkelt sälja dom eller hur man gör för att ta dem tillbaka... Där rök de pengarna.

Och som om det inte vore nog, nu efter maten skulle jag plugga lite inför tyskprovet i morgon, tror ni att jag hade böckerna med hem eller? GIVETVIS inte. Så nu ska jag sura med broar (ett glosprogram som dessutom saknar halva bokens glosor). JAG HATAR SKOLAN!

Enda possitiva är att jag fått jobb, Lustgården. Lite ljus i det rövhålssvarta mörkret...

(ursäkta ordspråket, men jag är rätt irriterad.)

Dryyyyyyg dag

För i helvetet vad jag är skol trött just nu! :(  Jag är så jävla trött så skolan kan fara till helvetet!
Och inte nog med det, alla nationella prov och kursprov ligger på onsdagar, då vi har massor med lediga timmar att göra klart skolarbetetn. Sedan kommer det en ledig fredag, nästa fredag ska vi jobba i hop pengar för afrika barnen, men skolan är så jävla snål på lediga dagar så de ska veta först vad man tänker göra så det vet om det blir en ledig dag eller skoldag. "/%¤&# Jag menar, hur viktigt är det för skolan att barnen i afrika får pengar? Om de ska ha sån jävla koll på vad man ska göra eller inte göra. Verkar ju inte vara så viktigt för skolledningen att de får sina pengar när de helst vill ha vanlig skoldag. FY FAN!

Det bästa för skolledningen vore kanske om hela världen försvann och bara Stjerneskolan fanns kvar, så kunde vi bo och plugga på skolan för alltid. Det skulle de säkert gilla...

Och för att göra inlägget ännu mer negativt: JAG HATAR FILOSOFI!


Som en mycket god vän och filosof sa (Therése von carlsson) : JAG SKITER I ALLT!

Dålig start

Jag sov otroligt oroligt i natt, då jag vaknade flera gånger och var rädd att jag försovit mig! Samtidigt mitt i all stress så har jag sovit underbart gott när Tom hållit om mig hela natten. :)
Nåväl, vaknade och gjorde mig klar, det var is på bilrutorna... :( På station blev det ett ledsamt farväl och just när corollan åkt iväg så strömmar det ut ur högtalarna : "Länståget mot Kil, Sunne, Torsby är tyvärr inställt. Tåget befinner sig på platsen x (kmr inte ihåg namnet) pga. motorfel så vi rekomenderar det senare tåget som går 07.08. Trevlig resa!"

Trevlig resa? Kiss my pungkula...

Gissa om jag blev purkiiiiis? Inte nog med att jag får gå upp flera timmar i förväg, jag fick nu vänta på station i en halv timma. Lagomt happy när det fullsmockade tåget OCH bussen var svettig av allt folk.

En soft dag, har pluggat lite på tyskan och känner pressen på mig! Har rätt mycket nu framöver. Spanska läxa, spanska kursprov, Tska kursprov, filosofi uppsats, latin redovisning plus översättning och glosläxa och speak i engelska B. Listan kan göras lång, det är dock detta jag kom i håg.
Inte så mycket att träna inför kanske, men bara tanken på att man har så mkt framför sig gör mig sicko. :(

Nej, nu ska jag ringa älsklingen och purka för mig själv med förkylningen framför en film sen.

Puss

Överlevnad?

Glömde helt bort detta när jag uppdaterade tidigare idag. I går kväll disskuterade vi de där som kraschade med ett flygplan på ett berg och blev fast i 72 dagar och att de åt de döda. Brita (Tom's styvmamma) trodde absolut inte att hon skulle kunna äöta människokött, medans vi andra trodde att vi lätt skulle göra det eftersom det blir instinkten Överlev eller dö. Då sa hon helt klockrent:

 -Men, hur skulle jag kunna äta ex. ett finger? Jag äter ju inte ens Suschi!

xD Bra jämnförelse va? :P
Den familjen är helskön! Jag har verkligen fått världens bästa svärföräldrar! I'm lucky. :)

Nej, nu äre dags för säääängen!
NATTI :*

Bilmekaniker?

Blev en sen kväll igår, kom i säng runt 2 tiden. Men jag har haft sömn problem ett par nätter nu då jag drabbats av mitt jäsp (hur stavas det?) prolem som innebär att jag är inställd på att jäspa, men jäspen inte trillar över så man gapar och får ut luft. Ni fattar säkert inget, men så är fallet. Hur som helst så orkade jag inte somna pga. det.

Grunden till att vi var uppe så länge var att Tom's pappa satt och berättade hur galen han var som ung. Ett under att han lever anser jag. En mysig och trevlig kväll!

Hittills har vi hunnit med mycket, jag har varit med i en bogserad bil, lite smått kul och läskigt! Sen har jag bytt Tom's vinterdäck (det finns en grund till att han inte bytt dem tidigare) och skrivit lite Latin.
Nu ska jag plugga lite tyska, sen får vi se hur det blir!

Puss


Fest førbud!

Hemma hos Henning nu, vi grillar! Mums, ær så jævla HUNGRIG!
Vi var och såg på ett Russetåg (studenterna går och visar upp sig i staden), vilket skillnad det är på nationaldagen hemma, norskarna firar verkligen! :P

Fick nyss reda på att Tom's kompis fått en lägenhet mitt i Kronoparkens centrum. Jag gav Tom fest førbud dær, så jævla mycket skit om hænt den senaste tiden.. :(

Nej, nu ær det mat! MUMS!

17 maj

Idag ær det som bekant norrmænnens nationaldag som firas med DUNDER och BRAK, bokstavligt.
Men, vi ær inte dær och tittar. Lillasyster har varit sjuk ett par dagar men kænnt sig bættre, men i natt fick vi besked om att hon hade 39,5 grader i feber! Så det blev ingen tidig uppstigning (skønt), det blev direkt sændning från oslo på TV i stællet. Och det tackar jag før, +2 grader och massor av regn! Inte direkt det bæsta vædret før någon som ær halvkrasslig.

Blev heller ingen utgång i går, vædret var inte vackert och vi saknade festlusten båda två. Lite tråkigt, men jag får ta igen det næsta helg! :D

Shit, norrmæn firar verkligen sin dag! Inga tvivel. :P


Framme

Nu är vi framme, blev en regnig och dryg åktur. När Tom och jag kom till bergvik för att köpa en grej så berättade telefonen att nätet inte var kontaktbart, är det samma för er andra som har halebop? Har inte haft täckning sen dess... Och givetvis glømde jag mobilen i en affär, och när jag stått länge och väl i kön på H&M så blev det stopp framför mig då några öster ländska människor stod framför mig och det fattades en 50 öring för dom. Snäll som jag var så gav jag dem den saknade 50 öringen så kön kunde gå vidare, de i kassan tyckte jag var jätte snäll men folket framför mig gick bara! Snopet. Även om det bara var en 50 öring så kunde man väl änå tacka?

Aja, i morgon blire upp tidigt. 17 Maj i all ära, låååååång dag.

Puss

Shopping med la familia!

Okej Sandra, du hade rätt. Jag köpte inte plaggen jag såg igår. Ovanligt? Nej, inte direkt.
Istället drog jag till H&M och hittade ett par shorts som var hela 1 krona billigare! x) Väl där fick jag ångest, som vanligt. Skulle jag köpa den större och få lite längre ben på dom, eller de mindre med mindre ben men bra midjepassning?
Jag bestämde mig för de mindre, men jag har givetvis kvittot kvar! Fick även med mig ett linne därifrån, jag fick det av mamma och pappa, det var snällt tyckte jag.
Sen inhandlade jag även mascara och fy vad dyr den är, det tog emot att köpa den, men vafan. Det är så mkt på G nu de kommande veckorna så jag kostade på mig den ändå. ^^

Dagns Panik: Pengarna som fördes över från "miljonkontot" har inte kommit in än! Så jag fick låna pengar av mor och far. HATAR att vara skyldig pengar.
Dagens frestelse: En brownie på Waynes, blev så jävla deppig när jag fick fläsk röv i ett par jeans shorts på vero moda, så jag drack en frukt smothie i stället.
Dagens dryga: 2,5 h i "pizza-påväg" bilen. Känns som att åka i pinnstolar efter ett tag. :(
Dagens nyttiga: Jag köpte ju ingen Brownie, och köpte med osockrade (!) bär för att göra smothie till resan istället för att köpa dricka. :)
Dagens lycka: Jag fick med mig saker jag suktat efter jätte länge! :)


Aja, vi säger väl så så länge!

Pussis!

Trevlig kväll :)

Bea kom förbi förut så vi tog bussen ner till stan och kollade utbudet på Vero Moda faktiskt! Det nya på Mitt i City är mycket mycket bättre då det är rymligare och bättre plats! Jag hittade iaf två plagg som jag nog kommer ha med hen i morgon! :)
Vi hann inte så mycket mer, vi fick bli springflickor och hämta tom's bil och nycklar vid tågstationen.
Då körde vi ut till sundstabadet och såg starten av vårruset, såg moster och Marcus Bergs mamma! :D

Och nu regnar det, blir en dusch och ansiktsinpackning!

Puss

Vårruset

Sitter här och väntar på Bea, vi ska ner på stan för att kolla när vårruset sätter fart. :)
Kul, hoppas bara vädret håller i sig!

Engelska nationella del 2 (hör&läs) gick nog bra, eller inga IG hoppas jag iaf!
Lånade en bok på biblan idag om döden i det antika rom, Bingo säger jag bara! Stod hur mkt som helst, så nu ska jag bara orka läsa alla sidor och ta med det viktigaste! :)

Besöket är här!


Puss

Året var 1991

Ja, i dag var jag och hämtade ut pengarna på Swedbank som tydligen var mina. Pappa hade hittat papprena då han kollade i nån pärm, vilket var konstigt att de satt på Swedbank då vi har Nordea. Hur som helst så tyckte pappa att jag skulle sätta in pengarna på mitt riktiga konto istället för att ha dem på en bank vi inte har något att göra med, så idag gick jag dit.
Kommer fram med mina papper och talar om att jag har pengar på banken, gubben var trevlig och jag behövde inte ens lämna ID! :O Aja, sen kollade han pappret's kontonummer och småskrattade lite och konversationen löd ungefär så här:

-Jo, visst har du pengar här och de har suttit här ett tag!
-Jasså? Vi hittade papprena för ett tag sen och vi kommer inte ihåg varför vi satte in dom på den här banken.
-Det kan jag förstå, för dessa pengar blev insatta i mars 1991, då du var knappt ett år! De är insatta för att du skulle kunna vara med i något som kallades Miljondragningen, men det upphörde ju för många år sen.
-Va? Haha, då är det nog på tiden att jag sätter in dem på mitt riktiga konto isället.
-Ja, det tycker jag du ska göra, det är inte någon idé att de sitter här inte.

En trevlig gubbe. :) Så nu är jag några lappar rikare, vilket verkligen behövdes!
Mitt horoskop stämmde! Jag skulle få lite klirr i kassan stod det. :D

Aja, men min packning inför de 5 kommande dagarna trycker ner mitt lyckliga humör... BLÄ.
Top Model final idag, YES!

Tjosan!

Romersk död

Nu sitter jag med fördjupningsarbetet i Latin, jag valde att skriva om död och begravning för det verkade vara intressant i boken. Det som inte var fullt så kul var att det finns absolut INGET om det på internet, så jag får väl läsa en bok på tre miljoner sidor i stället. (Y)

Uppdaterar sen, var lite smått kul på banken idag! :)

Skolans ansvar?

Edwin och Wilma kom på besök förut, riktigt kul för det var ett tag sen jag såg dem. Det är det som är tråkigt med massa kusiner, man ser dem inte så mycket som man vill... :(
Hur som helst, den där idiot ungen på bussen Viktor har varit dum igen, då de har tillgång till saxar när de vill så har han klippt sönder Wilmas kläder! :O Och lärarna säger liksom inget?!
Moster har ringt till skolan, varit på möten och de säger att han är deras gullunge som är lite busig bara!

Alla som åker bussen de 20 minuterna på morgonen vet vad jag pratar om va? Ungen kommer garanterat inte från denna planet och har ett ordspråk som inte ens jag förmår mig att använda. Nej, jag är besviken på skolan. Saxar ska användas då de ska användas, borde det inte finnas en lag på att på ett lekis så ska lärarna vara med när barnen använder saxar? Om det inte går att vara tillgänglig så ska barnen inte heller ha tillgång till en sax då jag fått se 7 plagg som han klippt sönder för E & W. BU FÖR TORSBYS "vi-tystar-ner-det" sätt.
Ja, jag är arg.


Till den lite mindre hetsiga delen, Edwin och Wilma är som natt och dag, Wilma är den maskulina typen medans Edwin är den feminima. Idag visade han en ny gångstil, tänk er en mini kille vicka på höfterna, en fot framför den andra och händerna viftandes i sidan. :P
En sötnos det!

Nej, duschen nu. SEN DESPERATE HOUSEWIVES! :D:D:D

Tjoho!


Hur har du det?

Nu sitter jag här och luktar skoter, har varit snäll och klippt vår gräsmatta, eller halva för brorsan får ta resten sen.
Jag fick ett litet kondispass där, med små kullar, vattniga mossplätter (på vår fotbollsplan) och mitt dåliga tålamod. Jag har alltid en tendens till att skjuta på gräsklipparen även om den är självdriven i stort sett, men jag tycker det går för sakta så om jag är lite mörbultad i morgon så gav det ju resultat. :)

Dock blev jag lite gråtfärdig. Hörde bara Gabriellas sång i huvudet och pappas gråt...
Undrar hur du har det, om du hälsar på mig ibland och ser att jag har alla vackra pärlor du hade?
Undrar om du såg när jag spelade introt på en HIM låt för Mike och han blev jätte glad?
Undrar om du är där uppe med alla som försvann det året, alla de som valde att försvinna?
Undrar om du kommer ihåg att det är pappas födelsedag idag...?

Hoppas du har det bra.


Inte är livet lätt inte...

Spanskaaaaaaaaa

Nu sitter jag på spanska och lära mig prepositioner, kul. eller inte. Min passion för spanska är sedan två år tillbaka över... Tur att det är ca: en månad kvar bara, MY LORD HALLELUJAH vad skönt.

Kul, två lektioner kvar bara och jag fick ledigt på fredag! :) Så då ska det bli norge tripp och en shoppingtur och övningskörning till Karlstad med mor och lillebror! Mysigt. :)
Så nu är jag glad igen, fick en spanska läxa förut men jag är ledig på fredag så nemas homework for me. ;)

Update later!

Run away bride

Ser på film nu, Run away bride väldigt bra! Men å andra sidan, Julia Roberts filmer är alltid toppen!
Har fått rätt mycket klart idag, svenska läxor och engelska läxan, skönt när man är klar med allt och kan slappa lite istället.

Funderar på torsdagen jag... Kanske ska jag ta halv tolv bussen till älsklingen men då missar jag att sitta vid teoridatorn. Hmm, hur ska jag göra? Eller så läser jag på extra mycket i bok och häfte när jag åker neråt? Hmm, vi får se.

Saknar Tom nu, mega massor. Man blir så van och bortskämd med att ha någon bredvid sig i flera nätter på rad. :(
Ojdå, filmen börjar igen!

Vi säger så, NATTI :*


Kylan kommer

Usch, i morse var det inte många grader när jag steg upp vid kvart i sex tiden, fy. Strax över nollan bara.
Börjar bli lite less på denna jävla temperaturväxling, kan det liksom inte vara vår nu då när den fixat knallgrönt i skogen och alla träd?  Nej, michaela nästa säger jag bara!

Suttit med skolarbeten, strax klar, gött. Sen blire lite träning på step maskinen.






Killar? Ett mysterium som man aldrig kommer lösa.Vet ni hur jävla fel ni trampar ibland eller?!
Men så jävla bra att ha vanligtvis, när ni inte handlar först och tänker sen.

En plats på kartan

Kronoparken har under de senaste dagarna haft nyhet efter nyhet om all våld som pågår. Nu läste vi på text tv att det hade vart knivbråk och järnrör kl.18.00 i går eller förgår. KLOCKAN SEX PÅ KVÄLLEN!
Usch, lätt slut på ensam vandrig mellan blocken här om man inte ens kan känna sig lite trygg när det är ljust ute. :S

Idioter, tydligen två gäng som bestämmer sig för att slåss. Moget? No way.

Fimpa röken men...

..INTE I ASKKOPPEN I BILEN DU SKA SÄLJA!

Linda tvättade sin bil idag, jag och Tom tog beslutet om att det kunde vara gott att städa ur sandlådan som fanns efter bilsen golv PLUS allt skräp som säljaren inte plockat bort utan tryckt in under sätena och givetvis skräp som Tom's kompisar varit duktiga med att lämna kvar och Tom själv.

Ända sedan Tom köpte bilen har det liksom luktat inrökt blandat med äckligt blöt hund och idag fick jag svaret. När jag skulle dammsuga bagageluckan så fanns det cirkus tre miljoner hundhårstrån fastkletade i bagagemattan som verkade vara ingrodda eftersom jag fick kämpa ett tag tills håren förminskat sig till runt tusen, sen gav jag upp. Röklukten då? Jo minsann, när jag öppnade askkoppen så var den överfull med cigarettfimpar. (!) Stanken var inte liten och cigarettfimps behållaren var alldeles kletig och äcklig. BLÄ! Inte konstigt att wonderbaumen inte friskade upp lukten i bilen.

Men nu är allt äckel borta och en ny doftgran ska inköpas, så jag hoppas rök och våt-hund lukten försvinner, för den kombinationen var inte speciellt god. :S

Vi säger så tills vidare.

Utgång på G

Nu är jag mätt och belåten, blev grillning med potatissallad, sallad, baugetter och lite till. Fär andra gången i mitt liv (typ) smakade jag potatissallad och vet ni? Det var precis lika äckligt som sist jag åt det. Det är något med smaken eller konsistensen som blir så hemskt oätbar i min mun... fast iof, jag är kräsen vad gäller mat. :P

Har gjort oss klara så nu bär det av på fest! Solen skiner fortfarande så det ska bli mysigt! :)

Oj då, herren är klar.

Trevlig kväll alla läsare!
PUSS

Kanon väder

Solen har verkligen varit varm idag och jag har väl fått lite färg. :)
Har spenderat dagen på "tur" idag då vi har ätit kulglass med hela släkten på Lindas sida och sen har vi åkte lite bil och nu har vi nyss varit med Marius och Anki så det blev bestämt att vi ska på fest ikväll, KUL! :D
Så nu väntar vi på att Linda och Maja snart ska komma hem så vi kan börja grilla (även om jag vet att det inte blir mat förrän sju), så antar det blir duscha, spela spel med maja eller nått annat.

Mår lite illa, kanske beror på solen och dåligt med föda? Brukar bli så..

Vi hörs, PUSS

NORGE! :)

Äntligen, igår åkte vi då till Norge och resan hit blev så jälva ROLIG xD
Först så höll Tom på att somna (inte så roligt) så vi stannade efter vägkanten så han fick röra sig lite och fylla på olja. Givetvis så hade metallet svällt lite så oljelocket inte gick att ta av och givetvis tyckte jag det var roligt när Tom blev så irriterad och børjade slå på bilen. Sen började det lukta konstigt när han försökte få upp locket, när jag frågade vad det var så fick jag svaret i skrikform: DET ÄR MIN HUD!

Sen orkade jag inte med hans dåliga humör så jag låste dörren för han, men när vi skulle öppna bilen igen så funkade inte det jälva låset att få upp! Så Tom försökte gå in genom rutan, smart som han är så satte han in ett ben först sen försökte han få in huvudet och resten av kroppen. Ni kan tänka er hur det såg ut va? Som en dubbelvikt människa, då skrattade jag mest! :P

Efter många om och men kom vi fram och jag har varit vaken i en timme och redan hunnit vara ute på en promenad, UNDERBART väder i dag, perfekt för mina shorts!  :)

hoppas ni läsare har det bra!

Puss

Break the ice

Idag blev vi bruna! :) Mina underbara pök (Sandra, Elin och Therése) hade en "fixa-håret-och-prata-om-problem-dag". Sådanna dagar sker ju inte precis en gång i veckan, så idag slog vi på stort! Frisörbarnet Therése slingade både mig och Elin så nu är vi nöjda och glada med våra hår! :) Suuuuuuper nöjd!
Sen chillade vi i solen med saft och bullar + massa tjejsnack, det är skönt med tjejdagar. Nästa vecka om det blir fint väder så ska vi inviga första solningen nere vid sommarstugan vid sjön, nice. Jag älskar sommarstugan, mys kvällar i sommar ska det bli! ^^,

I morgon åker jag till Norge, har verkligen längtat som en idiot och brorsan drog iväg till huvudstaden igår med MIN väska som jag ska packa norge visitens grejer i. Kul att gå med 1,3 m lång väska på fullproppat tåg i morgon då, yey. (Y)

Underbart att sova med sötnosen igen, har inte sovit så skönt på länge. Miss u <3

Puss!

Nemas problemas!

Har inte varit speciellt aktiv här idag, eftersom jag är hos Älskligen nu! :) Underbart att se honom igen! <3
Samdra och jag testade teorin idag, 1,5 timme skulle vi sitta där, vi gick efter 1. Båda blev så trötta så man var tvungen att läsa om frågan om och om igen för att ens förstå vad den handlade om.. :P Inte så bra kanske, då det kommer bli råplugg i sommar!
Men det gick hyffsat, ska läsa i boken nu framöver tills det börjar närma sig. Har ju faktiskt inte läst mer än de 40 första sidorna, kom i håg rätt mycket sen lektionerna.

I morgon ska jag slinga håret, får se hur det blir? Varför tycker man alltid att håret ser så bra ut just innan man ska ändra på det? :(

Top model!
Hejs

Tornado

Såg just Desperate Housewives och då drabbades staden av en tornado och en av de desperata hemmafruarna's familj omkom (antagligen) i husruinerna. Antar man får veta exakt vad som hänt nästa tisdag, FÅR INTE MISSA DET!

Spännande, spännande. Antar det blir en eller annan tår nästa vecka. (Ja, jag är en mes.)

Nej, packa väskan och sova djupt!

Natti :*

Backstage?!

Solen steker och jag och mamma tog en promenad ner till mormor och morfar vid sjön, underbart att gå skogsstigarna! :) Sitter här nu och har skrivit ut mitt CV och tänkte få ut en bild till busskortet, men det verkar ju inte gå sådär jääääätte bra. Så det får bli det där fula "Kattflin" kortet. :(

I morgon åker jag till älsklingen! Fy fan vad nice det ska bli, har verkligen saknat dig... <3
Blir ett par nya brillor på H&M om dom jag spanat på finns kvar, vill säga.
Körskolan och teoriprovs test oxå, spännande!
Fick reda på engelska uppsatsen också, fick det betyg jag hade väntat mig så jag är nöjd.
Hoppas vi får se dom i morgon. Får se om det blir update ikväll, Desperata hemmafruar ju! :D:D


Vi säger så.
Btw, hittade en urgammal bild sen 2006 på mitt USB minne! :P
Vad tycks? xD

 Blondin eller brunett? Slingor på torsdag, kanske ska skaffa lugg igen? Hmm..

Jag kan det, and that's it!

Efter några timmars spenderande med filosofin så öppnar jag inte boken eller mitt anteckningsblock något mer ikväll. Kanske läser igenom allt innan jag somnar och det första jag gör i morgon bitti, information brukar lagras bäst så! I alla fall för mig.

Teorikursen är avklarad, och på onsdag ska jag och Sandra kolla hur bra/dåligt vi ligger till i teoriprov delen. Vi ska träna på datorerna för första gången, spännande! :P
På torsdag funderar jag seriöst på att slinga håret, kanske lyckas övertala tjejsorna att hjälpa mig!

Tänkte se en film på kanal 9 ikväll, en baseball film. Jag älskar filmer som handlar om sport, ni vet när allt kör i hop sig eller om ett lag är helt sämst och i slutet ska de möta de bästa och slår dem med hästlängder! En sån film är det ikväll, om jag inte minns helt fel. Man 3000 tror jag den hette, något med 3000 i alla fall.

Nepp, in i duschen nu. Min kondis gör mig svettig... (Y)

Vi säger så för ikväll.

Svara gärna på "Tror du på Gud" inlägget!

Natti :*

Tror du på gud?

En fråga som säkert alla har ställt sig själva, eller undrat över är om Gud verkligen finns?
Hur vet man att Gud är en man? Det heter ju "Fader vår" och inte "Moder vår", så jag antar att man anser att Gud är en man.

Själv så tror jag inte på bibelns Gud, jag tror på skyddsänglar, andar och andra ting som inte har någon förklaring.
Men jag tror att religion är något bra för den som verkligen tror på det, det är nog många som känner trygghet i att ha en 'Gud' att vända sig till och finna tröst i. Men utan religion så hade det nog inte varit några krig, eller har jag fel?

Vad tycker/tror du?


Skolk

I morse när klockan ringde så hade jag världens migrän huvudvärk. Snabbt som ögat gick jag tillbaka till sängen innan huvudet skulle explodera. Sov till elva och då hade jag haft jätte fina drömmar! :) Så jag ville givetvis inte vakna, men kunde inte somna om. Migränen hade gett sig lite, så jag var piggare.

Nu är klockan tre och migränen har försvunnit, tack och lov. Pluggat lite filosofi och målat naglarna, borde egentligen städa ur garderoben och plocka i ordning på rummet, men det orkar jag verkligen inte.

Teorikurs i kväll, I will be there! Sista gången och jag ska beställa ny körlektion. Hoppas det blir en tid snart!

Nej, duschen nu. Mitt hår är lagomt fräscht... ^^
Vill ha fredag i morgon, vill till NORGE! Konstigt, har du någon gång saknat din pojkväns familj så mycket att du skulle kunna tänka dig att cykla de 25 milen till dom? :P


Svejs.

Sol i morgon?

Avnjöt solen idag, men nu börjar himlen bli lite mer grå aktig istället för det fina blå som var tidigare i dag.
Nämnde jag förut att jag har ångest för filosofin eller? Sen har jag tagit in mina sommarkläder också, givetvis finns det ingen plats i garderoben, men när ska jag hinna städa den?

Är det fler än jag som har väldiga problem med att slänga/rensa undan kläder? Jag får verkligen syner om när jag använder plagget som jag är osäker på om jag ska slänga iväg eller inte. Det gör det hela ännu svårare, givetvis använder jag inte plagget igen, men ändå! :P

Goda råd inför garderob städningen?

åt skogen

Bajs säger jag bara. Den där jävla filosofi skiten kommer gå käpp rätt åt helvetet. Finns det verkligen något tråkigare ämne? Neeeeeeej, inte ens matte slår det, eller möjligtvis ligger de på samma plats. :(

Usch, så nu vet ni vad jag ska pyssla med innan "sanningens ögonblick". Och i morgon efter teorikursen.
Trevligt liv.

Duschen nu, puss!


Raggar brudar! :P

Jag kan börja med att uppdatera gårdagen, då jag inte hade möjlighet att uppdatera gårdagens kvällsaktiviteter.
Jag cyklade bort till Therése, gjorde mig iordning sen gick vi ner till centrum där det var kö ända från lilla rondellen inne i centrum ut till stora rondellen på 45:an! As mycket bilar.
Vi plockade upp Elin och sen gick vi till La strada, Andreas och hans kompis åt med oss, trevligt käk sälskap! :)

Sören var chaufför på en BMW cab, och när boysen stannade i fensbol en stund så skyndade han sig tillbaka till Torsby och körde på oss istället! Det var häftigare att vara en i bilköerna än att sitta bredvid och kolla.
När det blev mörkt och sent så givk vi till Therése och skulle se skräckfilm. Men jag fick något äckligt hyterianfall och började gråta och be på mina bara knän att jag inte ville se filmen! :O
Vi såg en komedi (Familjen är värre) och stängde av efter 37 minuter då både Tres och Elin slocknade.

EN MYSKVÄLL! :)

Idag då? Inget speciellt, var med och kollade på damernas första seriematch, jag var mest halvgrinig för att jag själv inte kunde vara med och spela så jag kan inte påstå att jag var på hugget att peppa ihjäl dom som jag brukar bak i målet. De förlorade, men Ellie gjorde ett super fint mål! GRATTIS! :)

Sen har jag pluggat värdelöst tråkiga filosofin. Vi får se hur det går, känns som att jag kan endel ändå.
Repris på Top Model vid sju, missade ju onsdagens program!

Puss hej!

Snabba puckar!

Ojojoj, har varit i farten hela dagen och nu är det inget undantag! Ska snabbt skriva klart här, packa väskan och duscha sen cykla till therése. Hon, jag och Elin ska ha myskväll i kväll med pizza, se lite bilar i järnvägsgatan sen en sleepover hemma hos T! :) Myyyyysigt!

Vårmarten idag, fick mg äntligen en regnjacka! 200:- för en fiveseason jacka plus byxor som givetvis var för korta i benen... Men men, en billig och kanon bra jacka!

Vi säger så, tjao!

Blondinbella

Varför är denna tjej sveriges bloggdrottning? Egentligen? Står det något intressantare i hennes blogg än i någon annans? Mer än allt hon shoppar!? Shoppar för sådanna summor som vi vanliga döda studerande absolut inte kommer i närheten av! Jag läser hennes blogg då och då, för att försöka hitta det speciella med just hennes blogg, har nog inte riktigt hittat det ännu. Kanske är det förundran hur man kan tjäna så stora pengar på liksom ingenting, igentligen? Hmm...
 Kan försvara henne iaf att jag tycker 'bellasuger' sidan är riktigt patetisk och omogen. Ser liksom ingen poäng i det hela.

Vad tycker Du?


Vad tycks?

Nemen! Titta, det löste sig ju det här! :P Vad tycks om min nya design? Några finslipningar och allt är klart! Men det blir någon annan dag, har suttit nog här nu...
Blir nog tjenare kungen sen, var länge sen jag kollade på den! Så lite popcorn och mys med mig sjääääälv. :(

Tom ringde nyss, Sofia om du läser det här så är ditt X med i audi teamet tydligen :P Är han ett bra umgänge? Eller äre norsk som norsk? :P
Hur som helst, saknar Tom massor nu. <3

Imorgon blire cruising i järnvägsgatan om vädret tillåter och lite vårmarten med Emiiiiiil. :)
Sen ska jag försöka med seriösa försök att lägga nått på minnet. Känns ändå som att lite har fastnat, konstigt nog mest ekosofin! :P Arne  Naess är grundaren till exempelt. ^^

Aja, vi säger så. Puss!


 Visst blire mkt roligare att se en film när man träffat skådespelarna? :)

Kusiner

Två kusiner som jag inte sett eller umgåts med så mycket är Mike och Melwin. Vet inte varför det varit så, men det har liksom alltid kännts som ett extra långt avstånd mellan oss till skillnad från mina andra kusiner som jag verkligen har jätte bra kontakt med. Men idag tror jag att något ändrades, jag tror att de faktiskt ser upp till mig, även fast det gärna vill vara spydiga och små jobbiga så gör de det.

De tjatade i evigheter på att jag skulle spela gitarr för dem, men de var inte övertygade om att jag kunde det. När Mike sedan spelade en HIM låt på mobilen och jag skulle härma introt så lyckades jag få till det riktigt bra! :D Hans ögon lös som solen, så jag känner att min lilla prestation gjorde att vi kom lite närmare varandra. För de började fråga massor med saker och tyckte det var kul, de ville inte ens åka hem! Vilket inte har hänt förut...
Ett lyckat kusinbesök! (:

Humöret har stigit lite, pappa är inte arg som ett bi just nu, men Tom har fortfarande inte ringt och headern går fortfarande inte att få på plats!

Hör av mig sen.

Sudda bort sin sura min

Det regnar och jag övningskörde när det var smockfullt med bilar på sunne marten idag, känner mig riktigt stolt, allt gick fin fint. Utom när mormor kom på en genväg, som väldigt ofta blir senvägar, vilket det också blev. Men, kom ut på 45:an tillslut och det hällregnade verkligen.

Sitter här och surar nu, för jag lyckas inte få tillbaka min header! :(
Och Tom är i skåne, kul och ses om flera dagar då... Sen är pappa mer grinig och trött än vanligt, kan han inte fatta att han får sluta jobba övertid hela veckorna? Är outhärdligt detta jävla skrikhumör som han är på.

Ja vad säger ni? Kan man bli mer glad än så här?
Tänkte väl.

Men för i helvetet!

Gaaaaah, nu har jag försökt med den där jävla headern hur länge som helst. Försökte göra en med egna bilder, lyckat! Så det funkade inte och nu får jag inte in någon annan! :(

Gah, blir tooookig på det här.

Tålamod, det blir bra tillslut.

1 Maj

Sådär, nu är maj här och det är inte världens bästa väder om jag säger så, halvregnar. :(
Gårdagen kan jag däremot berätta var skit kul! Så roligt på förfesten med grillning och Kubb hemma hos Therése! Hade riktigt skojigt. Vi tog en tur till faktoriet, mötte Jenny & Daniel från avrika (stcc teamet) som stod och köade, men det var förgäves eftersom vakterna sa att det var lika bra att vända, fick inte plats mer folk. Sen skulle vi gå hemmåt, hämta cyklarna hos Carlsson och givetvis spöregnade det. Men klassblöta och döds trötta så var vi hemma runt två tiden. Sov rätt länge idag! ^^,

Tom åker i morgon till min olycksplats, sturup på stcc och jag blir hemma kanske ska gå på sunne marten i morgon med kusilini, mor och moster. Sen ska jag plugga filosofiiiiiiiii. BLÄÄÄÄÄ! :S

Tills vidare.

RSS 2.0