För trött för att sova

Balders balle vad jag är trött. Jag är allt för trött för att orka sova, vilket dilemma va?
Inte alls rockigt o behöva åka tidigt i morgon, men så är det.

Efter nyår tänkte jag bli lite djup igen, inte så där djup som jag kan bli ibland när jag tänker på Tobbe, utan sådär musikdjup. Spela in lite låtar och klinka lite på min otroligt vackra ägodel, aka. Fender. :-)

Nej, om man skulle försöka göra sig iordning i allafall så kanske kroppen sköter sovandet själv sen.

Natti :*

Trött med blåmärken och svullen fot

Jag är helt dyngslut! Har varit två dagar av riktigt långa pass på jobbet och min förkylning har inte blivit bättre så det går lite tungt. Dessutom har jag skit ont i benet efter att jag trillade pladask på parkeringen igår för att jag ville spara 30 meters gångväg vilket har resulterat i ett rejält blåmärke på höger ben. Min fot är skit svullen efter två dagar med oerhört många timmar på jobbet. Så jag funderar starkt på att börja använda mina stödstrumpor igen.

Egentligen borde jag skriva om hur detta året var, men det får komma i efterhand. Hinner inte och orkar inte nu....

För nu ska jag krypa ner i sängen med lantchips och Twilight på tv rutan. :)

NIGHT!

Balders balle

Nu är man tillbaka till betongklumpen aka. ISKLUMPEN. Det är kallt och jag har åkt på förkylning, tror min och Elins snövandring i 50 cm snö gjorde susen för det. Har slutligen haft en jätte mysig jul och som jag nämnt tidigare så hade jag varit snäll för jag fick fina paket! Juldagen med mina prinsessor var nog det bästa, mycket prat och fniss och roligheter och givetvis paketbyte, jag fick jätte fina saker, personliga och fina. :)

Som Sandra sa "Det spelar ingen roll om vi inte setts eller hörts på två månader, för jag vet ändå att ni finns där".
Ich mag <3


Igår stängde jag restaurangen och skulle ha begett mig in till city, men det var så lite folk ute så vi behövde inte åka in. Städningen tog också lite tid och kanske var det min nördighet som slukade tiden eller mitt och Linus's krig. Kom ändå inte i säng förrän halv fyra och idag stänger jag igen. Tänkte åka in till stan o bränna lite pengar, bla. på Body shop där jag fick presentkort. Så kanske borde klä på mig och packa upp resväskan och alla klappar.


Låter som en bra idé.

God Jul

Precis kommit hem från mormor och morfar och en lätt kaotisk omgivning. Fyra barn i modell mindre och fyra i modell större plus alla föräldrar, så vi blir faktiskt rätt många under julen. Det var otroligt mysigt och jag fick många fina klappar, jag har varit snäll i år. ;)  Det bästa var lätt gitarren! Men allting annat var också givetvis otroligt fint!

Nu ska jag strax åka in till centrum och gå på midnattsmässan i kyrkan. Har inte varit där sen jag bar korset under min konfirmationstid så idag ska jag och Michaela dit. Det är ju otroligt mysigt och massor med folk så varför inte fördriva tiden med massa människor och mängder av levande ljus?

Saknar dock min älskling, men vetskapen om att vi ses om typ tre dagar gör mig ändå varm inombords. Jag älskar dig <3

Ha en fortsatt trevlig JUL!

Are you lonely tonight?

Yes I am. Min älskling sitter 20 mil väster ut och umgås med sin familj. Jag däremot ska jobba i morgon och kan inte bege mig hem förrän vid 20 snåret på kvällen. Hoppas verkligen på bra väglager och att mina vindrute viskare inte sviker mig för de två timmarna jag tillbringade med att åka fram och tillbaka för att möta Tom var ett rent helvete. Speciellt eftersom spolarvätska grejerna frysit och lastbilarna skvätte blask blandat med salt på rutan så jag såg inte ett smack vid möte. Men, jag ska fixa det. :P


I morgon ska jag få komma hem till traditioner såsom bingolotto med hela familjen, lägga paket under granen och det ska bli otroligt intressant att se hur hon reagerar. Jag längtar faktiskt hem och så längtar jag efter Tom, massor. Ska inte alls bli nice o lägga sig i sängen helt själv sen. ;-(


Nej, GOD JUL. Hoppas ni varit snälla o får det ni önskar er, för det har jag! :D


You are a looooooser. Vad skulle du annars vara?

I'm driving in my car

Tom har glömt sin minibank dosa och måste ha den under sin vistelse i Norge, så därför tänker jag vara en snäll flickvän och möta upp honom på halva vägen för att se honom dosan. Så de kommande två timmarna kommer jag spendera i mitt lilla blåbär och lyssna på bra musik! Tänkte plocka med mig lite skivor såsom Muse och Kent.

Var ute på Bergvik förut, packat med folk. Pappa ringde nyss och frågade om jag kunde åka dit sen o köpa något till mamma. Hennes mobil som hon ska få kommer inte förrän efter jul så han ville ha något att ge på julafton. Så tänkte stanna till där efter bilturen. Köpte även lite klappar till Seja, blev hennes favorit godis i form av nyttiga tandborstar och nån exklusiv liten rätt med smak av Oxkött och kyckling. Pappa är mycket noga med att hon äter kyckling, eftersom det är en fågelhund.

Är trött på mitt hår också, skulle vilja göra något radikalt. Bläää... Ska tona det ikväll och göra det lite mörkare.

Nu ska jag snart åka, bäst och leta upp den lilla dosan.


Out!

Tobbe dagen

Idag är det två månader sen Tobbe dog och det är helt otroligt hur fort tiden går. Jag vet att julen inte blir det samma i det aprikosfärgade huset och att det kommer bli en saknad så stor så att hjärtat på var och en kommer värka sönder. Jag ska ta med brorsan till Tobbe någon dag framöver de dagar jag är hemma, tända ett ljus.

I går på jobbet hade vi mycket folk. Eller vi laddar för julveckan med mycket personal och högt tempo! Under dagen hade vi små tävlingar, bland annat "Dagens medarbetare" som innebar att den som peppade de andra, hade bra tempo och var glad, skulle få ett pris och bli korad. Och gissa vad? JAG BLEV KORAD SOM DAGENS MEDARBETARE!! Fick ett jätte fint pris från Kardemumma med smaksatt fin choklad, smaksatt kaffe och fina klubbor av något slag. :) Det var riktigt roligt och ärofyllt för mig som inte jobbat där så länge.

Nu ska jag äta frukost och bege mig till ett rätt kaotiskt Bergvik och inhandla de sista klapparna.


Mysdag med la familia

Familjen dök upp från byn tidigare idag så vi har traskat igenom varenda affär i hela karlstad typ. :P
Fick de sista julklapparna, eller det återstår några småsaker till men de ska jag köpa på tisdag. Jag vet nu också att tomten kommer med en jätte fin gitarr till mig på julafton!! :D Lyckligare än lyckligast!

I lägenheten är det kallt och ikväll ska jag mysa med min sambo framför någon bra film, sista kvällen tillsammans på jätte länge. :( Blääääääää.... Jag ska ändå jobba heldagar fram tills 20.00 den 23:e sen får jag åka hem till t-by och mysa med gulliplutt valpis! :)


Aya, vi säger så tills vidare.

Tomten jag vill ha en riktig jul

Ingen julkänsla alls, kanske för att det inte direkt infinner sig någon här i lägenheten trots alla ljus, stjärnor och tomtar som finns utspridda här och var. Har ändå julstädat, köpt gröt, klementiner osv. Men ingen känsla alls. Gissar på att den kommer på onsdag kväll när jag anländer hem till byn efter att ha jobbat 12-20. Men så är det.

Min telefon är äntligen påväg så jag hoppas på att den hamnar i lådan i morgon. :)

So long.

Ett ljus i mitt mörker

En såndär dag igen. Haft det mysigt med Elin idag som fått mina tankar på annat och nu ska jag hem till Bea och Jonas på födelsedagsfika för Bea som fyllde 22 år igår!


Dark, so dark.









Let the sun shine for ever

Vi ses i Nangijala med SirZincx619 på youtube.

Jag störtgråter varenda gång jag hör den och att helmersson_19 fortsätter vara offline på msn gör inte saken bättre.

Livet suger.


Mitt i det seriösa blir det skratt

Jag ser på Svenska Hjältar nu och gråter lite då och då för att världen är så jävla grym. Samtidigt så finns det människor där ute som gör allting som står i deras makt för att göra något för någon annan, eller så tänker de inte utan bara gör, gör något för någon annan. Helt otroligt, fler hjältar av folket!

Jag är rätt sliten, har jobbat stängning och heldag i några dagar så det känns i kropp och knopp!
Jag har tjatat på Tom att vi ska ta en bild tillsammans som vi kan sätta upp i lägenheten och som vanligt. Tom är helt värdelös på att se normal ut på kort. Här får ni några smakprov. :P

 

 

  Min favorit!


Ni kan ju bortse från mina nördiga smile, men visst är det några godingar att sätta på väggen? :P
Vad säger du Tone? Ska jag byta ut det i skåpet mot den sista? ;)


Just die

Jag är helt döööööööd. Natten i city tog verkligen hårt på mig och jag har inte sovit så mycket för att inte total vända dygnet eftersom jag under hela helgen hamnat i säng efter klockan tre... Ikväll är det dags för stängningspass igen så ska strax packa matlåda (!) och ladda batterierna.


Nej, hej då.

Tired.com

Hemma från jobbet sen en timme. Har duschat och nu väntar jag på att Tom ska ringa sin fylletaxi, alltså mig så vi kan sova sen och ladda för en julhandeldag på stan i morgon. :) Anledningen till att jag hämtar honom är att jag knappt hinner somna innan han rusar in och dånar och väsnas så då föredrar jag att lägga mig samtidigt och sen är han liksom tyst. :P

Hur som haver, mina fötter är dead och mina benhinnor och nämnde jag att mina diskar längst ner i ryggen påminner sig? Men det är så det är. Jag kan inte klaga. Life is hard, get over it!!

svejsan för nu ringer han. (ÄNTLIGEN!!!)

Det var så roligt jag måste skratta

Jag köpte telefonen igår, den beräknas finnas på lager 21 december så det är väl ett under om den skulle komma hit innan jul. Känns jävligt skönt o slippa vända på varenda krona för att få det att gå ihop. Jag har jobb, jag kan betala min hyra och köpa mig det jag vill. De bästa just nu är att jag slipper oroa mig för studielån de första åren samt USA resan, tänk vilken trygghet pengar kan göra. 

Idag är jag ovetande om vi har öppet, om de har lyckats byta det som var trasigt så jag vet helt enkelt inte om jag ska befinna mig på jobbet 17 och gå hem i natt någon gång. Nejdå, så illa är det inte. Jag börjar om fem timmar så jag ska ringa sen och kolla läget. 

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och äta lite frukost. Sen bär det av till stan för att pricka av lite på julklappslistan. Känner mig liiiiite lagomt stressad över att vi inte ha köpt något till våra föräldrar, mor och far föräldrar, mostrar och så har jag fortfarande inte köpt något till Bea och Michaela. Så det känns som ett utmärkt sätt att spendera timmarna innan jobbet på, julklappshandla. Bara att ge sig ut i hysterin. 


Nej, ha det.  

Mobilköp

Min chef ringde tidigare under dagen och talade om att det nog inte skulle bli något jobb för mig idag för att fläkten ovanför grillen hade gått sönder. Det blev inget jobb eftersom det inte är fixat än. Därför ringde jag Elin och jag hämtade upp henne vid tåget och sen åkte vi till Bergvik och käkade, pratade och hade djupa samtal om hur jävla misslyckad Torsby kommun är. Det har verkligen misslyckats på varenda punkt, prioriteringen ska vi inte ens prata om. Jag vill bara göra nått stort av det hela och visa hela jävla världen hur hemskt det går till. En vacker dag så.

Elin hjälpte mig i mobildjungeln för att ge tips och råd. Min telefon har gjort sitt nu, den bryter och hänger sig mitt i samtal och de senaste dagarna har den varit extrem, jag får inse fakta och ta tag i det hela. Elin hade inskaffat en ny mobil, en touch Samsung, jätte fin men ingenting för mig. Jag har helt enkelt inte tålamod eller smidiga fingrar för en hel touch mobil. Så jag får se mig om i knapp-världen. :P

Jag vill ha en samsung eftersom jag älskar menyerna och allting annat, dessutom har de nämnt i två av tre elektronikaffärer att Samsung är bäst just nu och att Sony Ericsson är värdelöst eftersom det är så ofattbart mycket reklamation. Gör inte mig någonting eftersom jag ändå aldrig skulle skaffa SE.

Jag står mellan två telefoner, en platt vanlig eller en med utskjutbart tangentbord (en minidator modell). Två helt olika telefoner, men det blir nog minidator modellen eftersom den är lite mer annorlunda och lite roligare än den andra. Ska prata med min far, han vet lite om sånt.

Det var dock bara 2 mpix kamera i den jag helst vill ha, men jag behöver egentligen inget mer eftersom jag har en jätte bra digitalkamera och en mycket bra iPod så musikmobil är jag heller inte ute efter.

Bläää... så himla mycket att tänka på när man ska köpa mobil...

     <3


Barndomsminnen

Jag skänker en stor guldstjärna till den/dem som kom på facebook, så briljant och smart. Jag har hittat två av mina barndomsvänner där och det är så otroligt roligt att få veta vad som hänt dem de senaste 15 åren. Den ena bor i Tyskland och den andra i Uppsala, en av dem träffade jag i somras och det är otroligt hur mycket man hinner förändras. Haha, rätt logiskt och normalt att man förändras men det blev samtidigt så konstigt eftersom den där personen som man lekte med på somrarna och som man visste så otroligt mycket om, helt plötsligt fanns där framför en och var stor, musklig och vuxen helt enkelt...

Det känns så konstigt, men samtidigt så spännande att få höra hur livet fortsatte. Och nu har jag hittat den andre killen och det är helt otroligt hur mycket han ha förändrat sig!! Jag blir bara så glad, för de där två killarna var ju faktiskt en del av våra somrar när vi var små. :P


Nej, nu ska jag duscha och diska. Sen drar jag till Bergvik och köper en Subway baguett för vi har ingen god mat i frysen bara pyttipanna och korv som Tom har köpt, mat som jag inte äter. Men det gör inte mig något, en rostbiffbaguett med asiago caesar dressing blir SUPER NIIIICE!





Tillägnad de Mina

När man sitter här ensam i mörkret så blir jag ibland helt varm i kroppen och blir så otroligt tacksam för allting idag blev jag, speciellt tacksam för mina vänner som alltid finns där för mig och som gör min vardag ljus i detta vintermörker. Det värmer själen så skönt att veta att man aldrig är ensam, att det finns någon att ringa när det är jävligt, att någon vill lyssna när man vill berätta någonting, att någon vill träffas när man vill umgås, att det alltid finns någon där.

Utan er skulle inte solen gå upp och alla andra borde önska att ha lika bra vänner som jag har.

Tack för att ni finns <3



P-biljett

Idag mår jag mycket bättre och ska snart skicka iväg ett sms till min chef om att jag nog kan jobba i morgon, om jag inte skulle bli sämre över natte vill säga. Bea kom hit i morse på fika vilket jag tyckte var jätte kul, har inte sett henne på jätte lääääänge! Tack för besöket. <3

Efter att hon gått till KAU så bokade jag en tvättid och skrev upp det och insåg till min förfäran att jag missat att min P-biljett gick ut igår. Jag rusade ner till bilen och mycket riktigt, två jävla gula lappar satt fastkletade på rutan med en summa bestående av 200:- på VARJE lapp. >.< anledningen till att jag missade det var för att jag skulle ha köpt ny biljett igår efter jobbet, men jag låg ju utslagen på soffan hela dagen och kvällen så jag hade inte en tanke på det. Så nu sitter jag här 400:- fattigare. BALLE.

Nu funderar jag på att göra mig lite mexicana soppa till lunch för magen kurrar och vill ha lite o äta, OM det inte är illamående pågång igen då. Nej, men NU ska jag bli friiiiisk, eller jag är ju det. :P


BALLE!

Jag tog paus i filmen för att svara på ett mail till försäkringsbolaget och tog chansen att kolla symtom för Svininfluensan. Seriöst, jag prickar in på varenda jävla grej!! Är det här straffet för att man inte kan bestämma sig för om man ska ta vaccinet eller inte?

Nej, nu tänker vi positivt. JAG ÄR INTE SJUK!

Det seplar ingen roll hur vi gråter våra tårar

Jag brukar alltid titta in på Tobbes minnessida och idag var inget undantag. Det gör mest ont när Anki skriver och igår hade hon skrivit hur mkt småsyskonen saknade Tobbe och att de ville ha sina gamla liv tillbaka. Jag förstår inte att världen kan vara så grym, att det var tvungen att bli så här.

Föräldrar ska aldrig vara tvungna att begrava sina barn, aldrig, någonsin. Något måste vi kunna ändra på för att förhindra att allt fler föräldrar måste uppleva det. Jag vet inte vad, men någonting, kanske allting.

Så nu sitter jag här och gråter för mig själv och önskar att det finns något jag kan göra för att få Tobbe tillbaka och för att få honom att finnas i vardagen igen för så många människor, men det finns ingenting som jag någonsin kan göra som kan få Tobbe tillbaka.

Och jag hatar mig själv för att människan inte har så mycket kraft att kunna återuppta ett förlorat liv, men att vi har så mycket kraft att vi kan avsluta våra egna eller någon annans liv.

Jävla skit värld. Jag hatar den.

Bacill?

Jag var tvungen att ringa till jobbet idag och säga att jag inte kunde jobba eftersom jag är sjuk, eller ja, illamående och spybenägen all the time. Jag jobbade stängning i går med Mackan och Sofia, vilket var jätte kul dock blev det rätt sent och jag somnade inte förrän halv fyra. Men hela natten har jag mått jätte illa och bara velat spy, vilket jag senare gjorde och i morse fick jag ta mitt förnuft till fånga och ringa till jobbet och tala om hur läget var. Jag fullkomligt hatar att ringa återbud, speciellt när jag fick extra timmar på mitt pass idag, men det finns liksom inte så mkt annat att göra.

Jag vet inte om jag blivit sjuk på riktigt eller om det var den där burgaren jag tvingades äta igår, en pepper burgare. Eller jag blev inte tvingad, jag tog den så vi slapp slänga den. Den var stark så jag vet inte om den slagit ut hela mitt system eller om det bara blivit för mkt för mig på senaste tiden så att kroppen försöker tala om för mig att jag får lugna ner mig om det ska bli bra i fortsättningen. Har ju varit en hel helg med härliga aktiviteter och rätt mkt bilåkande plus att jag igår hade en heldag på stan med mamma och mormor och därefter stängningspass.

Jag hoppas att jag återhämtar mig under natten så att jag kan återgå till jobbet på torsdag och ladda för en intensiv helg med massa jobb.

Just nu känner jag mig antingen illamående eller hungrig, svårt att bestämma känslan. Drygt om det är illamående och så har man liksom gjort nudlar i onödan och slösat 2.50:- på det! (SKÄMT!!)
Nu tänkte jag krypa ner under täcket och se på min favoritfilm, Twilight och hoppas jag bli bättre sen!


So LONG.


Toppenhelg.com

Jag har haft en helt underbar helg hemma hos Sandra och Robert! Jag åkte bil dit och är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt hittade plus att jag gjorde lite stopp efter vägen bla. i Vingåker och i Örebro. Tummen upp för mig! (Y)

Tänkte berätta lite om min helg. :)

Fredag: Åkte iväg rätt tidigt och anlände till Nyköping 14.30, exakt på minuten då Sandra kom med bussen in till stan. Vi gick i affärer och pratade om allt som man missar när man inte ses så ofta. Därefter åt vi middag på en grekisk restaurang inne i stan, jätte gott! Därefter åkte vi till Nävekvarn och myste och såg på Idol. Efter det satt jag och Sandra ensamma i någon timme och bara pratade, jag gillar verkligen det och jag önskar bara att det kunde ske oftare... Men jag tar verkligen vara på alla gånger vi ses. :-)

Lördag: BodaBorg dag! Sandra, jag, Robert, Marika, Fredde och Mattias drog iväg till Oxelösund för att ha en utmanardag mellan killar och tjejer! Det var jätte kul, dock saknade jag Elin... Men hur som helst så slutade det oavgjort tycker jag. Killarna tog 5 och vi tjejer 5, dock hade killarna bara satsat på de fysiska banorna och vi tjejer hade givetvis satsat på de logiskttänkande banorna. Efter 5 timmar åkte vi hem och laddade för en hemmafest med spel och underbart sällskap! Yes, dragen blev man. Jag hade det alla tiders!

Söndag: Vaknade, åt frukost med Sandras hembakade bröd! Därefter packade vi ihop och åkte in till Nyköping och kollade på Korpenlaget i Nävekvarn "Sabels slavar" som vann sin match! Sen drog jag hemmåt men stannade till i Vingåker på factory Outlet och även i Örebro på det otroligt fina köpcentrat. Det är ju inte allt för långt så ska försöka komma iväg dit lite oftare!


Dessutom hoppas jag på att Nävekvarn gänget kommer hit på Nyår och börjar det nya året tillsammans med oss. (Elin du är OFC inkluderad!!!) Så sammanfattningsvis, TACK alla som medverkade i denna underbara helg och givetvis tack Sandra och Robert.

Ich mag dich Sandra!

BYE

Nu är väskan strax klar och jag är redo för en kanonhelg. :-)
Så hej då Värmland för denna gång så syns vi åter på söndag.


Adíos!

Avresa

Jobbet idag gick rätt segt till en början, men kvällen har varit riktigt nice. :) Skrattade riktigt mycket. xD
I övrigt så ska jag packa resväskan nu och sedan göra mig i ordning för natten för i morgon ska jag åka bil till Nyköping och äntlige få träffa världens bästa Sandra!! Är inte ett dugg orolig inför bilresan, ännu, för det är långt och jag ska åka helt själv, men faktum är att jag faktiskt ärvt mitt goda lokalsinne efter min far som kan bila genom hela europa efter att bara ha kollat på kartan en gång. Tur att det finns lite positivt med att ärva saker efter föräldrarna och inte bara oropotioneliga armar och ben. 

Tror det kommer bli en toppen helg med mkt sociala aktiviteter och BODABORG ska bli super niiiiiiice. Synd att inte Elin kunde följa med och förgylla vår vistelse men stackaren ligger hemma med svullen mun efter att visdomständerna opererats bort UTAN bedövning. Tänker på dig <3

Och Bea, jag saknar dig MEGAMASSAMYCKET! Kom hem och gör mig sällskap om dagarna då jag inte jobbar.

Ja, där avslutar jag dagens inlägg och ni får väl en update efter helgen skulle jag tro. :-)

Sorry is not enough

Blev en kortisdag på jobbet och ni kan ju tro att jag vill förbanna kylan ordentligt! Min lilla pärla har förvandlats till en iglo och vägrar öppna sig. >.< Efter lite varmvatten så kunde jag rusa till jobbet och på rasten köpte jag låsspray, VÄRDELÖST! Den fettade bara ner precis allting och klarade inte av sin enda uppgift, att smörja nyckelhålet så det tinades upp.

Övrigt idag så har jag tvättat, handlat och fått ett samtal från huvudkontoret för CCA. Jag tror verkligen min ansökan blev bra eftersom de alltid börjar med att säga: "Hejsan! Jag har precis fått in din otroligt fina och välgjorda ansökan..." Så det känns bra, äntligen på väg någonstans. :-) Har precis skickat iväg ett mail angående min fot och medecineringen jag hade under den perioden men sen så är det fritt fram.

Borde egentligen sluta sitta vid datorn och tv:n och börja tona mitt hår, packa väskan till Sandra och SEN kan jag ta en härlig smothie med björnbär och jordgubbar. :)

Puss!

Ontifoten.nu

Jag har jätte ont i foten idag. Har varit en tur på stan efter banken med min farmor idag, fick med mig ett par jeans leggings (äntligen!) dock är de liiiiiite korta i benen, men det får vara så. Köpte mig nya stövlar med högt skaft, inte de jag menade dock, ett lipgloss och så fick jag armband. Köpte även lite småting till Sandra eftersom jag ska dit till helgen. :-)

Pratade nyss med Sandra och jag saknar henne MEGA mycket! Dessutom är helgen rätt planerad med roliga sociala aktiviteter såsom BodaBorg och utgång. Som jag sa till henne så har jag haft typ jobb varje helg så det har liksom blivit slappisdagar under helgerna de timmar jag är ledig så det ska bli kul o träffa lite folk och umgås!

Chefen hade ringt idag när jag var och handlade och glömde mobilen hemma. NOT nice, hade inte skadat att få in några extra timmar men så är det. Dessutom var jag tvungen till banken och lösa in min check samt diskutera hurvida jag ska göra med min summa på sparkontot, fick lite tips som jag ska diskutera med pappsen om. I morgon jobbar jag 11.30-16 på torsdag blir det dessto mer 12-21!

Vad tycker ni om lugg?

RSS 2.0