Kylans återvändo

Brrrr... It's cold in here!
Det är kallt igen, kylan smyger sig sakta tillbaka och det suger. Jag tycker inte om kylan, den förintar all värme, speciellt här uppe i hörnet. >.<
Var inte alls så mkt på jobbet idag, trots lönehelg. Men jag hade det trevligt som vanligt. (Y)

Hur som haver, när jag slutade så hade jag fått sms av nån jävel som undrade om jag var singel. Flera gånger........ När man inte svarar så fortsätter de skicka? Trögfattade.

I kväll blire lite träning, lång härlig peelande dusch och kl. 21 börjar "I taket lyser stjärnorna" på canal+. Jag tycker den filmen är jätte fin så det ska bli en skön avslutning på kvällen. :-) I morgon äre jobb igen 12-19. Nya tag när det är ny vecka och ny månad!

Chill out!

Friends

Nu sitter jag inlåst i sovrummet eftersom vardagsrummet är occuperat av ett gäng killar som glor på fotboll. Inte mig något emot, får ha en stund för mig själv med bok, choklad, tv och dator. Ska även ta lite kvällsfika sen med kaffe eller te, ska bli gytt.

Dagen på jobbet var riktigt kul idag, vi slog rekord i DT:n och hade det allmänt kul. :-) Sånna dagar är lovely!
Men det ska bli skönt med lite ledighet nu, som lite sovmorgon och sedan en tur på stan och träffa Elin, latte it is. :-) Lägenheten börjar se helt okej ut också efter lite plock hit och dit. Vi suger på att städa och det är inte ens ett skämt. Det ser för det mesta förjävligt ut här...

Nej, nu ska jag slapppppppppppa.

Out!

Jeans

Min dator är ju hemma i Torsby hos teknikbrorsan för rehab efter ett kaotiskt virusangrepp. Så det innebär att jag sitter på den stationära (ja, vi har 3 datorer på bara mig o tom...) och de tangenterna suger getpung efter all öl o drinkar som droppat i det under fest.

Jag stänger ikväll, hemma runt ett hoppas jag!! Kroppen känns helt körd efter så många stängningar under veckorna som gått så ska bli skönt med lite vardagspass framöver. Men nu ska jag beställa lite försäkringar och kanske orkar beställa mina koralljeans? Orkar inte vänta på att mamma också ska beställa något, jag vill ha dom NU! Dessutom hinner de säkert vara slut innan jag orkar beställa.

På fredag kommer Sandra till town, utgång på oss tre! :D Hur kul som helst, en riktig tjejdag med middag ute och sen fest slår ju aldrig fel! <3

Nej, nu blire kaffe och bullar. Robert Pattinson är på Ellen Degenerous NUNUNU! Har väntat ett år på det här tillfället eftersom jag missade förra året då Twilight kom. 

Loooooooooooooooooooooser. :)

Ha det!

Lovely.com

Allting reder sig så jäkla bra. Jag jobbar för fulla muggar och allting är klart med The Weeks! :-) Jag fattar inte hur allting kunde gå så snabbt, andra matchningen och så pang!

Nej, är så himla lycklig just nu och tänkte förgylla dagen med en dusch och sen en promenad och fika med BEA! <3

Jobba!

Igår ringde de från jobbet o frågade om jag kunde ta stängnings passet istället. Klart jag kan! Pengar klarar man sig verkligen inte undan och speciellt inte när jag framkallat något slags köberoende. >.<
Får verkligen skärpa mig nu, men det är svårare än vad man tror. Man kan ju behöva grejorna man tittar på. :-P
Har i alla fall bestämt mig för att beställa hem jeans i antingen klargult eller korall, men då återstår det ju vilken färg. Båda färgerna är otroligt snygga och blir otroligt fräscha nu i vår och sommar, men jag kan inte ta båda.Det går faktiskt inte. (Tänka på ekonomin igen...)

Ja ni, livet är inte alltid lätt. Jag tänkte fördriva de fortsatta timmarna med lite pyssel här hemma och äta lite mellanmål innan jobbet i form av yoghurt och jordgubbar plus banan! Tänkte faktiskt äta middag från Oliven idag (ligger precis bredvid jobbet) och hoppas att de har quinoa och kycklingsallad kvar. Det är precis vad jag skulle behöva idag!!

I morgon blire heldag på jobbet igen så då hinner jag inte med en springtur heller... Typiskt, när jag väl kommit in i träningsfasen så är det dags för nya grejor med foten igen, slår verkligen aldrig fel. Hoppas bara den här operationen gör mig handikappad för länge...


Ha en bra dag!

Lättnad

Nu behöver jag inte oroa mig mer, för allting är klart. Det enda som återstår är att betala allt som ska betalas samt göra en hälsoundersökning OCH skicka in till polisen o få ett registerutdrag (igen), eftersom jag helt missade att det inte får vara mer än 3 månader gammalt. Tur att jag inte hann göra hälsoundersökningen innan.

Ikväll tänkte jag läsa lite i systrar i jeans, jag älskar dom böckerna, även om jag är inne på mitt 20:e levnads år. :P Tänkte även gotta mig med lite chips och dipp (!) Ja, det är mitt i veckan, men jag har slutat med lördagar och äter när jag har lust i stället, vilket inte är så ofta.

Hade ett låååååååångt samtal med Sandra förut, var riktigt trevligt och det långa avståndet existerade inte. Men nu efteråt, så ploppar det upp igen och vetskapen att det inte bara är att åka dit när man har tråkigt är riktigt ledsamt. :'( Men på fredag kommer hon hit och ska med mig o elin ut. Först äta och prata i kapp alla timmar vi förlorat, sen det sköna med förfest när man är riktigt tjejiga och fixar i ordning sig och sedan utgången.

Jag älskar mina vänner, NI vet vilka ni är. <3




Jag är trött på avundjuka människor!!

OMG

Ja, då är det klart. Jag har en familj i Maryland och det känns otroligt bra. :D Hello America! Hello may.


Idag är jag ledig, igår åkte jag på jobb och var hemma strax innan två. Hade det lika kul som vanligt med Sofia och Anton! :) Heller inte helt fel med lite extra timmar den här månaden. Men nu känns det bra, mina besparingar behöver inte röras förrän jag ska börja plugga på universitetet för jag får hela USA paketet av mina föräldrar.
¨Åh, är helt exalterad nu när jag faktiskt ska iväg! Nu ska jag tjata på Tom att vi måste åka till England i början av april/slutet av mars. Har velat åka dit igen ända sen vi var där för drygt ett år sen! Jag tycker att alla som har en chans, dra till England ffs!

Har dock inte varit i London, vilket jag absolut vill nu. Men landet i sig är riktigt trevligt, härlig dialekt, bra priser och fotbollen givetvis! (även om jag själv inte är fullt så intresserad som Tom) :-P

Men nu ska jag äta frukost och sen bege mig ut på en promenix. Behöööööver lite luft.


Bye!

Would you like...

Allting har gått riktigt snabbt nu. Har pratat med mamman, pratat med deras gamla AP och fått bilder o lite annat och nu blev jag glad, riktigt jävla glad.

I ett mail: "Would you like to come and be our AP?"

Jag svarade givetvis JA!
Min andra matchning och den blir klockren, mkt bra!

You have a call

Hon ringde, nyss. Det kan inte bli bättre, det kan verkligen inte bli det! Accept? YES.


Huvudvärk

En heldag på jobbet, riktigt jobbigt för jag har haft världens hemskaste huvudvärk och tror ni inte grannarna har fest och har karaoke? Det ekar i hela betonghuset...OCH i min skalle. >.<
Nu håller jag på o tvättar och städar, Sofia kommer ju i morgon så det vore ju trevligt om hon slapp o vända i dörren för att det ser ut som fan här. :-P

Familjen känns bara bättre och bättre för varje mail jag får. Vi har anordnat ett samtal nu och hon tycker det låter mycket lovande. Kan det bli bättre? BIG NO.
Min älskling var med i tidningen idag, Bilsport. Han är ju i england på bilmässa, vilket resulterar i att jag läser tills jag somnar så jag ska slippa känna mig så ensam. det enda som är bra är att jag kan använda hans halva till avlastningsläger för alla mina grejor, lika så spikmattan.

I morse vaknade jag dock av att jag hade rivmärken i ansiktet så antar jag legat liiiiite för nära.
Fick även klart för operation nu i februari. Mindre nice att de slarvat bort journaler tre ggr så det tog över en jävla månad innan jag fick en tid. >.< Men nu så kanske det blir ordning på skiten?

Aja, ha det! I morgon blire utgång på Nöjes! (Y)

Morsning korsning!

Nu sitter jag och avnjuter lite frukost eftersom jag inte kom i säng förrän innan tre i natt. Blev kvar för att stänga på jobbet i går för att en tjej fick migrän, vi var klara riktigt snabbt och jag var hemma redan innan 1! :) Det händer inte för ofta kan jag tala om. Men alla timmar tackar vi för i dessa tider.

Har svarat på mailet och nu återstår bara samtalet. Känns riktigt skönt att mamman är "mamman" för alla au pairer i området och skulle göra allting mycket lättare för mig vad gäller träffa folk och college. Vi får se hur det blir, kanske klickar vi inte alls när vi väl pratar med varandra. Men jag fick cred för min engelska, för de hade skrivit särskilt att de ville ha en AP som pratade mycket bra engelska. :)

I kväll hoppas jag Bea kommer hit för jag behöver verkligen prata av mig, Elin, Sandra och Michaela har redan blivit bombaderade så ska bli kul o få lite fler åsikter. Men först blire jobb och en liten tur på stan o shoppa lite till mamma.

Ja, så är det.

Omöjlig natt

Ja, ni kan ju gissa själva hur mycket jag sov i natt. Typ inget och de få drömmarna jag drömde var stressiga. Är fortfarande helt stressig över vad som ska hända. Vill jag verkligen planera mitt liv två år framöver? Det är helt fel kust och helt fel klimat, men samtidigt så är det inte för vädret jag åker dit, utan för erfarenheten. Så hur gör man? Jag kommer vara 22 när jag kommer tillbaka, 22 år.

Ja, vad gör man? I morgon innan jobbet tänkte jag svara på hennes mail och så ska vi anordna ett samtal.


Tom har dragit till England så nu är jag själv. :( Men Bea kommer hit på fika i kväll. :) Jag känner för att gå ut, om inte Sofia o jag ska ut på lördag så kommer ju faktiskt älsklings Sandra hit inom en snar framtid och då ska vi på Nöjes med Elin! :D Girl's night ONLY! Riktigt gött.

Nej, duschen, frukost, dammsuga o sen joooooooobb.


Jag kan få en familj

Det här går allt för fort. Jag har fått mail, de vill att jag stannar i två år. Jag är kluven, darrig och nervös inför framtiden.


Oh MY LORD!

 

LOOOOOOOOOSER!


You have a match

Again! Det är gåår som smält smör i solsken. Men har gott om tid på mig så behöver inte stressa över att välja. Även om de matchningarna jag fått är riktigt bra! Fortsätter jag med tre matchningar i veckan så blir det ju hur bra som helst. :)

I morgon åker Tom och lite av The Formula gang till England och motormässa. Jag blir själv tills på lördagnatt, men jobbar varje dag så det ska väl gå fint. I morgon kväll kommer även Bea hit på te och lite snack vilket ska bli super mysigt. Så behöver verkligen dammsuga efter killkvällen och göra i ordning lite här som jag vill, så jag slipper ha någon hängande över axeln som talar om för mig att vi inte kan ställa skålen där, för på DEN platsen har den alltid varit, så där ska den vara.

Nej, duschen väntar. Sen ska jag krypa ner i sängen med te och smörgås och försvinna in i Bella och Edwards värld igen. (Är inne på fjärde gången att läsa serien! Besatt? HELL YEAH!)


Ha det bra. :)


Maryland

Det går bra nu! :) Har precis beställt hem lite filmer med mitt erbjudande på CDON. American pie filmerna är ju bara ETT STORT MÅSTE! Jag älskar de två första filmerna och även den tredje, sen börjar det ju bara spåra ur, Band camp är också helt okej men sen.... Som Tom sa, när man inte har en bra story så sätter man in lite nakna tjejer och volá, sex säljer.


Men nu ska jag äta liiiiite frukost och sen börja med middagen! (wooow, hemlagad mat på jag vet inte hur länge.)

Härlig kväll/natt på jobbet :D

Har precis kommit hem från den roligaste stängningen EVER! Sofia och jag roade oss med att leka "sång leken" vilket innebär att man ska sjunga en mening i en sång, sista bokstaven i meningen blir början på nästa sång. Hade det riktigt kul och tiden flög iväg! Vips hade det gått 2,5 timmar! Allt blir så mkt roligare när man har kul och har ett riktigt jäkla bra sällskap! :)

I morgon blire kortispass, men så är det. Behöver lite vila efter tre nätter på jobbet. Kroppen börjar fan bli klen nu. :P (kanske inte den smartaste idén att sitta här istället för att duscha och sova :P)
Idag har jag konstaterat att jag är klen. Jag har verkligen spagetti armar, långa och smala och det finns inte en muskel på dom.


Nej, nu ska jag duscha och sen soooooova länge i morgon. Fast inte för länge, orkar inte vända totalt på dygnen inte....



Puss!

Sunny day, lalala..

Har precis avnjutit en god frukost bestående av jordgubbar, hallon och vaniljyoghurt plus knäckebröd och en kopp te! Skönt o slippa stressa över att man ska på jobbet, jag tycker om mornarna när man bara kan dega. :-P
Men helt degigt blev det inte eftersom jag plockat undan alla julsaker, orkar dock inte dammsuga så tänkte att Tom får stå för den aktiviteten.

Ska hämta upp Elin om drygt tre timmar, vi ska fika! Gissa om jag längtat stenhårt efter Wayne's underbara latte?! Att det förhoppningsvis finns lite mellandagsrea kvar gör inte precis saken sämre. Så tre flugor i en smäll, fika, vän och rea!

Nu tänkte jag faktiskt lyxa till det lite med glass och varma jordgubbar och hallon! (Det är ju fredag och eftersom jag jobbar kväll precis hela helgen så blir det inget annat gott :p)

Ja, men vi säger la så. Ha det fint!

Kall dag!

Igår ringde arbetsledaren och frågade om jag kunde hoppas in o jobba idag 12-19, OFC! Så där har jag befunnit mig idag, i DT luckan (där bilarna beställer) så jag kan inte precis påstå att jag är varm o go utan mer kall och helt torr på både händer och i ansiktet :S ALLA timmar tackar vi för!  Men nu är jag hemma o tänkte ta en tur på gå-maskinen och sen ta en härlig dusch!!

JUst nu ser jag The biggest Loser på tv:n, riktigt intressant och jag tycker det är så otroligt bra av dem att de förstår att de inte kan fortsätta som de gjort och fy fan vad de jobbar! Dock tycker jag att det har blivit lite för mkt "tävling" i det hela och alla tänker strategiskt. själv är jag mycket nöjd, då jag gått ner 9 kg sen studenten, 9 kg som jag under mitt "handikappade" år, la på mig. Men nu börjar det mot rätt håll, 4-5 kg till och jag är nöjd.

Nej, nu ska jag själv bränna lite fett!

Ha't!

Resume 2009

Haha, bara för att jag är så jävla glad och förhoppningsvis kommer ha L.A i mitt sikte forsatt så ska jag ge en sammanfattning av 2009. 


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, det gjorde jag.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer faktiskt inte ihåg. :P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Neeei.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, inte nära på det viset...
5. Vilka länder besökte du? Italien (ROM) och England (Birmingham) Norge ofc.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Träffa mina nära varje dag.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Studenteeeen!
8. Vad var din största framgång 2009? JOBB efter knappt två månader som arbetslös! :D
9. Största misstaget? Husker ikke....
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Yes, alltid.
11. Bästa köpet? Allt för många :P
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder o hyra :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? "Vart ligger landet där man böjer bananerna" (ingen favorit bör kanske nämnas) :P
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lyckligare, lätt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit hand om mig själv mer. Mentalt och fysiskt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? .....
18. Hur tillbringade du julen? Hemma med farmor o farfar först, mormor och morfar och de 15 övriga på kvällen. :)
19. Blev du kär i år? Ja, ännu mer kär i Tom! (Om det går? :P)
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives!
21. Bästa boken du läste i år? Twilight böckerna!!
22. Största musikaliska upptäckten? RP, Fine Frenchy
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ny laptop!! Alla Twilight böcker. :)
25. Något du önskade dig men inte fick? NY bil.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade på dagen, träffade flickorna på kvällen med mat o mys på Bredvika :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns det väl alltid!?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mitt i livet...
29. Vad fick dig att må bra? Tom, klasskamraterna, flickorna, familjen o älskade Seja!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Dum fråga, mr. PATTINSON OFC!!!!




Sådär, nu ska jag filosofera på spikmattan med boken "Diagnos duktig" som jag fick av Sandra i 19 årspresent. :) Sen äre vänner 22.55 :D


Matchning

Shit, blev helt paff när jag läste min hotmail idag! Igår blev hela ansökan klar och i dag fick jag min första matchning, CALIFORNIA BABY! :D Jävlar så nice. Nu ska jag bara vänta o se, familjen verkar helt underbar med olika åldrar! :)


I morgon blire jobb igen, fast jag skulle vara ledig. Men alla timmar tackar man för! :) Så fika med Elin innan jobbet på fredag, ska bli helt myyys!


Hejssvejs!

Tell me your story

Blä för allt idag. Riktig skit dag vad gäller allt, var seg på jobbet o då blir dagen sådär extra lång. Men nu är jag hemma och har försökt spela in låtar, men någonting är mongo på min dator då det blir hackande ljud. >.< Nu tänkte jag gå lite på maskinen och sen ta en låååång dusch med lite peeling såsom ansiktsmask, hårinpackning, nagelfilning osv. En kopp te är ju givet ofc!

I morgon kommer mamma ner o vi ska gå på stan o handla mycket på mellandagsrean! Tummen upp för rea tycker jag! :) Idag skulle jag byta en klocka jag fick av Tom. Vi var dit i onsdags och bytte färg och killen gav mig visningsexet. Aja, spela roll tänkte jag, men senare på kvällen visade sig lite olika defekter så jag åkte tillbaka idag för att byta den eftersom jag varit i Norge hela helgen. Vet ni vad killen svarar när jag säger att knapparna inte åker ut tillbaka och att den låter konstigt?

Att den gör så. Den ska bara se snygg ut var hans kommentar, det spelade ingen roll vilken jag bytte till så skulle det inte göra någon skillnad. ?????? Idiot. Affären söööög GETBALLE. Ballroom har verkligen gått ner sig, fyfan. Helt jävla värdelös affär. (Sådär, avreagerat mig lite)

Ja, så nu sitter jag här med en inte helt fungerande klocka, för klockans funktion var att "se bra ut". 

Nej, få upp flåset lite då.
Ha't

2010

Jag har varit sämst på att uppdatera, men så är det när man har fullt upp med jobb och sen blev det nyår mitt i allt och den dagen fanns det NADA tid. Nyårsafton spenderades hemma på Jakthornsgatan tillsammans med Jonas & Bea. Eftersom jag jobbade till 17 och började tidigt dagen efter så orkade jag inte festa som en idiot så det blev en härlig kväll tillsammans med goda vänner. Vi bjöd på mat bestående av Potatisgratäng och Fläskfilé samt sallad och vitlöksbröd. Efterrätt av varma frukter och glass. Vi spelade spel, pratade och hade första parkett vid tolvslaget. Vi såg ut över hela stan ifrån vår lägenhet och det påkostade fyrverkeri kalaset på 250 000 kr som Kommunen betalat var verklingen storslaget!

Så jag är mycket nöjd med kvällen!! :) Och nu känner jag mig laddad inför det nya året och hoppas det blir ett kanon år. Förra året var mycket bra!

- Romresa med bästa klassen!
- Skidsemester med vänner
- England och fotboll med älsklingen
- studentveckan med paintball, BodaBorg, studentflaks bygge mm.
- STUDENTEN! (Vädret sög ju get pung, men shit the same!)
- Härligt sommarjobb
- FLYTTAT FRÅN SKITTORSBY och in till babe!
- JOBB efter en mkt kort tid som arbetslös
- 8 KG MINUS sen studenten

Ja, jag är nöjd med året som gått och kan bara ta emot det nya året med öppna armar.
Vi får se vad året erbjuder mig. :)



Ha't fint.


RSS 2.0