Söndag = Slappdag? BIG NO

Idag var jag egentligen ledig, men eftersom det försvann cirkus sex timmar i onsdags när jag var till frissan så kände jag att jag kunde ta fyra timmar i Grums idag. Eftersom det är sportlovsbyte så kommer det nog rulla på rätt gött under dagen och jag kommer antagligen inte hinna få någon itroduktion om vart grejor finns, men å andra sidan så gör det ingenting, för min plats kommer vara i DT:n. Ser verkligen fram emot det, vi ska sälja runt 18000 i timmen och då kan ni ju själva gissa att det kommer bli galet med folk!!!! :D

Ja, annars så kommer det hänga massa folk här hemma idag. Aston Villa spelar sin cupfinal idag och så var det hockey någon gång. Men det ligger ju inte direkt i mitt intresse så ska nog inta mitt revir i sovrummet. (Tur att vi har en 2:a!)

Aya, nu ska jag käka lite frukost!

Löning

Idag kan jag verkligen meddela att folk har fått löning. Har rullat på hela dagen och nu på kvällen ska vi inte ens prata om! Jag brukar oftast vara DT 2 vilket innebär att jag packar all mat som bilarna har beställt, när hela familjer ska beställa och skrapar ihop sissodär 5 menyer och det sedan rullar på så i två timmar, ja då lägger hjärnan av och man läser på skärmen och kroppen fattar. Man är inne i en dvala, bokstavligt talat.
Men...... Lärorikt och det lägger sig i erfarenhetsbagaget.

Har nästan precis kommit hem och ska snart ta en dusch. Måste bara varva ner lite. Jag var även en sväng på stan idag innan jobbet och fick med mig några pockets från Åhléns, hoppas de är lika bra som de verkade. :-)
Annars har det inte hänt så mycket idag, jobbet och så har det börjat snöa igen (!) vilken skräll... Har också pratat lite med min Hostfamily och jag längtar verkligen tills det är dags!

Hoppas också att Elin och Sandra kommer över och matchar det så bra så det blir sista månaden när jag ska resa runt lite själv. Att resa till olika ställen i USA med sina bästa vänner kan väl aldrig slå fel? :-P

Aya. Ska väl kanske försöka duscha av mig lite BK lukt...

Chiao!

Jobba, jobba och JOBBA

Nu ska jag göra mig klar för en heldag på jobbet (12-19) men först blire ett besök på stan för att köpa lite böcker på bokrean. Tänkte även ta en liten baguette på Subway innan jobbet, ingen som vet om man får tidig eller sen rast idag när det är löning... I morgon ska vi ut och äta med Bea och Jonas efter jag slutat jobbet, ska bli otroligt mysigt och kul o träffa dom igen!

Har planerat en liten Sandra tripp nu när jag fått schemat, så nu återstår det bara att prata ihop sig med Elin och givetvis med Sandra. :-P


So long!

Old memories

Idag var jag hem till Torsby för att slinga håret. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig, det blev inte ljust, det syns liiiiiiiiite slingor i någon ljusbrun färg. Eftersom det var så mörkt från innan så tyckte hon inte det skulle se så snyggt ut med helljusa kontraster till det mörka, så visst, jag är nöjd.

Nu ska jag tvätta håret som faen så att färgen orkar släppa lite så ska jag be Elin slinga det sen om några veckor. ;-) I know you want it Elin!! I allafall så passade jag på att ta en fika med en gammal bästis, Louise!
Det känns så skönt o träffa henne, för allting känns som vanligt. Det känns inte ens att vi inte träffat varandra eller pratat med varandra på två år! Efter fikan följde jag med henne hem, för hon och Elli skulle plugga Matte C. Jag följde nog mest med som moraliskt stöd för när jag kollade i boken så hade min hjärna redan sorterat all matte i "kompost" delen. Jag tycker det är skit bra tjejer att ni skaffar Matte C i betygsdokumenten. TUMMEN UPP FÖR ER! (Y)


Man är verkligen på rullande fot när man kommer hem, jag är knappt hemma eftersom det är så många jag ska besöka. Hur som haver så var det en kanondag! :)


Chiao!

You can be everything

Det var med blandade känslor jag somnade igår. Det känns att det kommer närmare och jag undrar hur i hela fridens namn hur jag ska kunna lämna personen som ligger bredvid mig i över ett år. Det känns jätte jobbigt vissa dagar och bättre andra dagar.


Idag är en jobbig dag.



Lost in space

Jag vill ha ny musik, har precis funnit en ny pärla: The Last Song I waisting on you med Evanescence.
Värt att lyssna på på YouTube http://www.youtube.com/watch?v=4YkU8CKt3rU

Skönt med en slapp dag, har ätit god Wook med couscous och nu tänkte jag avnjuta lite härlig Italiensk Cappucino glass. Det är grejer det ;-)


Sommardrömmar

Otippat. Tror ni inte det yrar snö som aldrig förr? Givetvis. Vad vore dagen utan min otur? Det kan man fråga sig.
Min älskling hade städat hela lägenheten igår, det var jätte fint och jag blev jätte glad. :-) Så jag tog tvätten idag, minst 6 maskiner men då är tvättkorgen tom sen.

Jag vill inte ha snö längre, jag vill ha vår, sommar, VÄRME OCH SOL framför allt...
Tänker tillbaka till förra sommaren, den var helt okej. Inte den bästa, men jobbet var det bästa och vädret kunde väl ha gått o lagt sig. Känns konstigt o åka bort lagomt till sommaren, känns helt ofattbart och ibland slår det mig så hårt att jag åker från Tom. Ibland ångrar jag mig jätte mycket, men jag kan inte vända nu.

Tom är en så stor del av mitt liv, så det kommer att bli så tufft att åka ifrån honom och att ha den ovetande känslan om vi kommer bryta upp eller försöka få det att gå ihop under året jag är borta.




    Jag älskar dig <3

Full vecka!

Det är alltid lika kul o stämpla ut på söndagar och se hur mycket man jobbat under veckan, denna vecka var det halvbra med cirka 34 timmar. Inte så pjåkigt med tanke på att jag igentligen skulle jobba 10 timmar i veckan från början. ;-) Lönen i Mars blir inte så dum!! Men det är jag värd, eftersom jag sliter hårt. (Ibland måste man berömma sig själv! Glöm inte det.)

Idag var vi färre personal eftersom vi trodde att snöovädret skulle hålla i sig och inte bringa så mycket folk. Tvärtom säger jag bara. Klarblå himmel med härlig sol, sportlovsveckan börjar för Göteborg och det enda som höll i sig var folkflödet. Herre jesus säger jag bara! Men vi löste det bra ändå med hjälp av ett riktigt gott samarbete och bra kommunikation. Jag kommer verkligen sakna jobbet...

I morgon hoppas jag också på strålande sol, dels för att jag är ledig och faktiskt kan studera den ute i friska luften och för att jag ska träffa Elin och gå en promenix (i soooooolen). Sen på onsdag ska jag hem till Torsby och göra slingor, jag orkar inte hålla efter den mörka färgen längre så tänkte slinga mig i lite olika nyanser av ljust så att min vanliga hårfärg kan få växa ut utan att det blir så tydligt. Är dock osäker på det ljusa, var så länge sen jag var ljus nu, och mina mörka drag passar bra ihop med det mörka håret PLUS att min blandade ögonfärg framkommer lite bättre.

Men, nu blire naturell. ;-)

En kopp te, nya veckorevyn och lite italiensk glass låter som en härlig kvällssysselsättning!

Lycka

Nu är allting klart. Ringde chefen förut och berättade att jag inte kan jobba längre än min provanställning. Det var jätte jobbigt eftersom jag verkligen trivs så himla bra på jobbet och alla arbetskamrater och jag känner också att jag hade velat utveckla mig inom företaget och att jag faktiskt hade goda chanser att göra det.

Suck. När det blir lycka på ena hållet så blir det samtidigt depp på andra sidan.


No body said it was easy.


Jobb grejor

Idag var det dags för informationsmöte för oss medarbetare, mötet hölls hos chefen och där i hans och hans sambos lägenhet (som för övrigt var SUUUUUUUUUPER FIN!) som vi befann oss hos vid 18 snåret. Inledde med det vanliga, lite siffror, vad vi kan göra bättre osv. Även januaris medarbetare skulle koras och JAG blev den utvalde! :-D

Jag blev jätte rörd av motiveringen och kan inte annat än känna mig nöjd. Tummen upp för det! (Y)
Därefter begav vi oss till ett biljardställe och mötte upp lite annat bk folk och hade det allmänt trevligt. Personligen tycker jag det är jätte kul o ses utanför jobbet, all stress försvinner så man kan bara slappna av och vara sig själv. :-)

I alla fall, i priset som månadens medarbetare så ingick inte bara ett presentkort utan också en inbjudan till ArbetsLedarnas stormöte (där alla AL:are i regionen träffas) och sedan utgång. Ska bli jätte kul! :-) Få en större inblick i företaget och sådär.

Men nu, NU mina kära vänner ska jag lägga mig och sova. Jag är dyng trött. >.<

Reseförberedelser

Jag hoppas biljetter till Aston Villa matchen snart kommer ut, så vi kan dra iväg 10 april till England och se hela matchen live. Jag är även ute o surfar lite o letar efter resväskor, stora, lätta men ändå billiga. Det har man användning av och jag kommer behöva ännu en till min kommande USA resa. :-)

I dag hade jag verkligen en riktigt lång dag på jobbet och det är verkligen inte en underdrift. 10-20 var mitt pass idag, lite extra timmar i säcken skadar absolut inte! I morgon börjar jag halv nio, mitt tidigaste pass någonsin och sen på kvällen är det informations möte med jobbet hemma hos chefen, ska bli super kul. Lite afterwork sen på stan också. :-)

Tid för slingor är bokad och den blir nu på onsdag och även en koll hos fotspecialisten. Alla läkare jag träffar kommenterar alltid min hemska plattfot, oftast brukar reaktionen vara: "Oj, du måste vara den mest plattfota person jag mött!" Så i morgon hoppas jag på en tid hos honom och kanske få lite inlägg så foten håller sig upp lite.

Aya, ska väl orka slava mig in i duschen nu. Sen blire nog spikmattan och lite tv innan läggdags.

Out!

You can hear my heart beating

Stängningen igår gick jätte bra, var rätt dött så vi hann o göra "för stänga" långt innan vi stängde på riktigt. Hur som helst, mamma kom hit vid 10 o hämtade mig sen drog vi till stan och shoppade. Jag köpte mig dock inte så mkt, en handkräm och lite mat till mig och Tom. Dock är jag rätt sugen på massa saker men jag tänkte vänta tills lönen trillar in igen.

Ikväll blire bara att slappa framför tv:n och kolla upp lite grejor. För i morgon blire verkligen heldag på jobbet, 10-19. Jag inhandlade även en ny yoghurt idag, vit persika med vit choklad från Yoggis kollektion "DRÖM", såg skit god ut. Så jag tänkte provsmaka den sen. :-)


Ha det fiiiiiiint.

Alla hjärtans dag

Idag infann jag mig på jobbet för ett kortare arbetspass, vilket var skönt. Det var inte så överdrivet med folk och vi var mkt personal så det hela rullade på bättre än någonsin! Jag fick gå hem tidigare och ringde min sambo för upphämtning. Vi skulle avnjuta en romantisk middag på en otroligt mysig restaurang inne i stan, Fontana di Trevi. Dock fick vi vänta drygt 30 min innan någon tog vår beställning, och innan vi fick in maten hade det gått nästan 1,5 timme!! Skandal om ni frågar mig. Maten var god, stämningen var mysig men tiden fick verkligen avslag....

Hur som haver. I morgon börjar ny vecka och mkt jobb! Hoppas jag hinner med en latte tillsammans med Elin innan jobbet i morgon. Har krockat rätt bra på senaste tiden med mina jobbtider och hennes skolarbete. Men så är det att ligga på topp! ;-)

Nu tänkte jag se på Blåsningen. wihooooooooooooooooo!

Ibland känns det som att hela livet är en blåsning.


Swedish Rally

Sitter hemma i Karlstad nu och är rätt utmattad. Ikväll blire att feta sig framför filmen Yes man! på canal+ och sen blir det sängen direkt!!

Jag stängde i Torsdags, vilket var en hemsk miss av mig. Hur som helst så var det mkt folk och allting gick rätt segt så vi hann aldrig för-stänga så det tog verkligen sin tid. Jag fick stämpla ut runt kvart över två, då var de tyå klara och jag lyckades inte somna förrän efter tre då alla studenter kom hem från krogen och väsnades och skrek och sen, 1,5h senare så ringde klockan för uppstigning!

Helt galet trött så slapp jag köra upp till Torsby i allafall, och var alldeles för trött för att orka sova. Dagen gick smärtfritt, även om jag slumrade in lite då och då. Kallt var det, men riktigt kul! Sällskapet är ju absolut kalas! :-)
På kvällen gick vi ut o åt middag och jag avslutade kvällen vid elva. Dödstrött.

Idag har jag bara njutit av det varma vädret och mått gött. Men som sagt var, är hemma i lägenheten igen och nu ska vi bara slappa!

Ha en trevlig kväll.

Jag hatar avundsjuka.............

Åkte på en stängning igår då en kille på jobbet är sjuk. Kanske inte precis vad kroppen behövde, men med lite Burn energidryck och lite alvedon o nässpray så gick det gallant!! Stämplade ut runt 1-tiden och då vare ändå jag som körde disken (vilket jag inte gör så ofta, så har inte fått in den rätta knycken) så jag tycker det gick riktigt bra.

Ni kan ju gissa om jag orkade städa undan här hemma igår? Rätt svar. NO. Så jag tänkte ta tag i det idag istället, seriöst. Så får Tom dammsuga här sen. Jag tycker om att vi delar upp allting som ska göras, för det är så det ska vara (enligt mig). Och jag tycker vi jämnar ut det riktigt bra de flesta gångerna. (Y)


Väntar för tillfället på mina byxor som jag beställde för jätte länge sen, samt inbetalningskortet till AP som jag kan ta med hem till fredan och sen ett möte med ambassaden.

Men nu ska jag försöka käka lite frukost, om matlusten orkar infinna sig.
Byeeee.

Förkyld.com

Jag har åkt på en förkylning igen, men det är nog bara kroppens sätt o säga ifrån. Har ju blivit lite mkt på jobbet nu på sista tiden, så det är inte så konstigt.
I går var mamma här, så vi hade en heldag på stan. Fick med mig lite smått o gott hem och det bästa var givetvis min nya Jolly Bok! Jag blir lika lycklig som alltid när jag hittar en i hyllorna på de olika second hand affärerna. :-)
Dock är det svårt o få tag i dom, eftersom de är så gamla och inte säljs i vanliga bokaffärer.

Idag tänkte jag bara slappa järnet och ladda för jobb i eftermiddag. Man får bita ihop ändå, även om man är helt igen snorad. Borde också plocka ihop lite här hemma, det ser ut som fan här. Dammråttor stora som fotbollar typ och kläder och grejor överallt. Det suuuuuuuuuger.


Nu blire rött te (som innehåller mest antioxidanter för er som vill vet) och så blire lite varmt vatten med förkylningshonung.


Bye.


All over you

Igår var det riktigt jävla hemskt mkt o göra på jobbet och idag ska vi inte ens prata om det när vi var en man kort!! Så jag kan rent bokstavligt talat säga att jag har jobbat arslet av mig och jag tror att de här 9 dagar i sträck på jobbet har utlöst förkylning, jag är helt körd i näsa, huvud och hals. BLÄ. Inte riktigt läge med allt det där när jobbet kallar och rally till helgen. 39 timmar på jobbet under veckan är väl inte helt pyton?

I går var vi hem till Tosse på inflyttningsfest, trevligt. Tom valde att stanna lite längre medans jag traskade hem med Micke o Jaqueline runt 1 tiden. När min käre sambo klampade in så tvär somnade han i sängen och snarkade som en jävla timmerhuggare. Spelade ingen roll att jag slog och skrek på han, han var okontaktbar. Så jag samlade in täcke, kudde o allt annat och smällde igen dörren och la mig på soffan. Så min tucktade kropp kanske har sin förklaring?

Vad gör man med någon som snarkar? Mer än att försöka kväva dom med en kudde eller be dem sluta andas?

Nu ska jag i alla fall sova. Mor kommer ner på visit i morgon, så det blir stan för hela slanten och sen joooooobbba kvällen.

Natti :*

Livet tar slut

Idag slog det mig stenhårt som om någon kastat en sten i bakhuvudet på mig, livet tar slut. Det kan lika gärna ta slut när jag åker till jobbet likaväl om 70 år. Det känns så konstigt och än en gång sköljer sorgen över Tobbe hårdare än någonsin. Känns som att jag står vid en strandkant och de stormlika vågorna gör det svårt att andas.

Det är också vid sådanna här tillfällen som jag frågar mig själv om det var meningen. Är det ödet som bestämmer när livet är slut? Är det verkligen så vi ska tänka, att det var dags för Tobbe nu? Eller är det bara vår jävla skit värld med allt för många människor som inte kan ta sitt ansvar som får den ledsna att vilja avsluta sitt liv?

Det ligger där också någonstans som jag vill bli psykolog. Kunna hjälpa alla dom som inte får den hjälp de behöver... Tänk om Tobbe hade fått hjälp, då hade det inte behövt stå ett pojkrum tomt, en stol tom vid matbordet en saknad storebror och son. Tänk om....


Framtids planer

Jag har funderat fram och tillbaka på vad jag ska plugga sen när jag kommer tillbaka och har väl kommit fram till en grej i alla fall. Det heter  Psykolog. Det är något jag verkligen velat bli sen evigheter men alltid fruktat att det kommer bli tufft. Men grejen är ju att jag verkligen vill hjälpa alla de som inte kan hjälpa sig själva och som behöver någon utomstående att dela sina tankar med. Så just nu ligger bollen där, den hinner kanske flytta sig lite, men just nu är det så.

Det hela började med att en jag träffat två ggr trodde jag jobbade inom något liknande. Han fick nog en smärre chock när han fick höra att jag jobbade på Burger King. :-P Men i alla fall, att någon man bara träffat två ynka ggr tror att man jobbar inom dessa saker borde ju innebära någonstans att det är det jag är ämnad för? :D

 

Nåväl. Vi säger så.


RSS 2.0