Uppgiven och arg

Jag har haft en otroligt hektisk dag på jobbet idag, konstant stress i över fyra timmar. Lång kö precis heeeeela tiden. Så direkt efteråt drog jag till Elin för lite myspys eftersom lägenheten var bokad av maskinisterna som INTE orkade ha egen fest utan var tvungna att occupera just den jag bor i.

Vad tror ni jag möter när jag kommer hem? Jo, hela hallens golv är klassblött i nått jävla klet, ett ljus står och brinner för glatta livet, ölburkar, glas, flaskor, allting, ÖVERALLT. Och som om det inte vore nog, det luktar tamejfan RÖK i precis hela jävla lägenheten.... >.<

Jag blir arg, även om jag vet att det lätt ser ut så efter fest men att behöva komma hem till nån jävla unkarlslya (ja så såg det ut....) och som dessutom luktar detsamma, det är inte alls kvällens höjdpunkt. Nice o äta frukost i allt det där sen i morgon när jag går på passet 13.00 istället för 17.00. Tror inte precis Tom är vaken till 09.30. FUCK! Hur många utav er där ute orkar sitta och äta frukost i mängder av gamla halvfyllda ölburkar, glas och spritflaskor med en äcklig bakfylla lukt i näsan och samtidigt försöka ignorera den äckliga röran som både befinner sig där du ska äta och göra frukosten?

Fy fan. Ibland känns det fortfarande som att jag liksom ÄR och BOR hos Tom, inte att vi bor tillsammans i VÅR lägenhet, varken han eller övriga ensamboende classmates verkar se det så.

Balle...

T R Ö T T

Idag hade jag äntligen en liten kortare arbetsdag, men det hindrade mig ju inte för att jobba över en timme. Mina fötter värker otroligt mycket men plånboken mår bra. I morgon har jag heldag, lördag blire kväll och söndag, DÅ är jag äntligen ledig och kan samla krafter inför en ny hektisk vecka.

Var inne på MAXI efter jobbet och köpte med mig lite te, c-vitamin och chokladpudding som jag och Tom ska mumsa på nu. :-) Första gången på länge vi har lite extra tid tillsammans, så vi ska mysa ordentligt eftersom han ska ut i morgon. eftersom killarna i hans klass inte vill ha fest så har Tom offrat sig (än en gång) vilket betyder att jag håller en tumme för att Elin är hemma i kd i morgon så jag kan spendera en mysig kväll med henne.

Det märks hur det blir i morgon.


Goder morgon sunshine!

Jag vaknade av strålande väder i form av klarblå himmel och sol! :-) Har precis lagt i tvätten och hämtat gårdagens post, som var till mig och från mitt efterlängtade försäkringsbolag med en ny summa som åker in på  sparkontot!!! Jag ska verkligen inte klaga, 6 siffriga belopp är mer än lovely. ;)

Nu tänkte jag avnjuta en god frukost, göra mig i ordning och vänta på tvätten och sedan bege mig in till stan för att se om de har jeansvästen där samt om de fått in mina röda jeans. Tänkte även ta en underbar promenad runt sundsta, slingan runt är jätte fin och ligger nära stan. Sen ladda inför jobbet, vilket inte alls lockar idag, hade faktiskt varit skönt med en ledig dag i alla fall. Men än EN gång, pengar är pengar och tyvärr överlever vi inte utan.


Ha en fin dag kära läsare.


Jeg er trött

Nu är jag äntligen hemma efter en mysig eftermiddag med sötaste Elin. Middag, shopping och skratt på Bergvik. Danke sötis! :-)

Mina fötter gör ont och det känns som om jag har träningsvärk i heeeeeela kroppen. Varenda muskel gör ont och fötterna ska vi inte ens prata om!! Jag stängde igår vilket innebar att vi stämplade ut 01.20 efter mer än två timmars konstants tung städning. Men pengar. I morgon ska jag också stänga för jag går passen då en annan tjej är sjukskriven, så i morgon ska jag bara slappa ordentligt och kanske ta en promenad i det förhoppningsvis vackra vädret.


Jag köpte en mörk chokladkaka förut som jag tänkte mumsa på till DH sen. :-)
Men NU ska jag mysa med min sambo (som jag knappt sett de senaste dagarna!)


Give me something

Jag är trött, kanske för att jag jobbat rätt mycket de senaste tre dagarna och tempot gör att man bli utmattad både psykiskt och fysiskt, men det är kul då arbetsuppgifterna är varierande. Jag såg mitt schema för denna vecka och insåg att jag jobbar fem dagar och jobbar redan mer än jag borde så jag är otroligt tacksam! I dag skulle jag jobba 12-15 men det passet ändrades till 17-01 så jag får in många timmar extra där. Dock är städningen inte alls kul, men men.

Har hälsat på Bea idag över en kopp te och trevligt prat i nästan tre timmar! Efter det tog jag adjö av den resande damen som åker på kryssning i Karribien i en vecka och spenderar en vecka på fastlandet i U.S. Jag tog en promenad därefter och sitter här nu och borde göra lite mat att äta, men väntar nog en timme till.
Elin nördar ju och snor andras tvättider så hon kunde ju inte luncha med mig, men jag förlåter dig. Yeeees, I DO. :)

Nu ska jag se Gossip.

Ingen rubrik

Jag är tom. Livet ska gå vidare efter allting tragiskt, men jag är mitt uppe i en hemsk mardröm som hela tiden tvingar mig att se ditt ansikte och dina ögon och mitt innre vrider sig i plågor och klumpen i halsen tvingar fram tårar och förtvivlande sorg.



........

Till minne av Tobias Helmersson  heter gruppen på facebook som jag givetvis har gått med i. Där fanns massa fina ord och värst av allt, bilder. Det var så otroligt jobbigt, att de bruna ögonen kunde innehålla så mycket som man aldrig visste om.

Jag trodde inte allt det här skulle påverka mig så mycket som det gjort, mardrömmar, tårar, tankar, obesvarade frågor, allt. Men det påverkar och allting känns bara så jävla meningslöst nu.

Känner mig verkligen inte redo för ett jobbpass mellan 13 och 20, för just nu har en stor våg av allting översvämmat mig.
 

I'll be ready for the funeral

Jag kom hem först 00.30 i natt, tidigt enligt personalen, speciellt när det är lönehelg. De hade räknat med efter två så jag antar att jag hade tur min första stängnings pass. Men det var inte lika kul att komma hem eftersom Tom sov och laddade för tentaplugg nu på morgonen i skolan, så jag hann tänka på så mkt och bli så otroligt ledsen.

Din kropp hängandes livlös, förkrossade föräldrar, släktingar och oförstående småsyskon. Alla kompisar, min bror, vi. Jag är arg för att man inte tvingade honom att prata med någon, för han var inte vuxen än att bestämma och vet ni vad det värsta är? Han kommer aldrig bli vuxen eller få en andra chans.
Han var inte alltid perfekt, inte den ordningsamma i ledet, men jag förstår varför det blivit som det blev och jag klandrar honom inte. Men man skulle varit hårdare, att se någon att prata med behöver inte vara på psykiatriska avdelningen inom sjukhusets väggar, de kunde ha tagit någon hem till dem, enskildhet och privat.
När jag väl förstår att du är borta, det kommer vara när vi sitter svartklädda (jag är alltid helt svart även vid valfri klädsel, gammaldags av mig) och säger hej då för sista gången. Jag hoppas du har det bättre nu.




Vila i frid

Jag hoppas du får det bättre i nästa liv.  <3


Eksem

Jävla skit. Varje år, samma tid, så bryter det ut eksem på mina händer. De blir torra, nariga och rödflammiga tack vare att temperaturen blir kallare, jag är verkligen inte gjord för det nordiska klimatet! Nice att man slipper hela jävla säsongen nästa år. ;)

Men diskmedlet på jobbet är inte heller nice för det fräter tydligen på fingrarna om man använder det för mkt. SKIT nice när jag ska jobba stängning på fredag och diska som i helvetet.... Men, men. Hur var det nu? Just ja, det ger lööööööön.

Positivt Ronja.

Hva driver de me?

Jag steg upp tidigt idag, 06.40 närmare bestämt vilket inte var helt underbart efter en hemskt sömnfri natt med massa hamburgare i skallen. Men tandläkaren stod först på schemat och ingenting hände. Det enkla som att sätta på en liten plastgrej på den gula fläcken började med att de pillade upp något på tanden, slipade ner och hela tanden gör ont och känns sträv, precis som om de slipat med strävt sandpapper. Det var allt som skedde, min tand blev sträv och jag fick fundera vidare på om jag vill att de slipar en grop i tanden och fyller upp den med fyllning som liknar min tandfärg. Men det vill jag ju inte, speciellt inte när det krävs underhåll på den tanden i flera år och jag har inte tänkt ha extra utgifter på just tänderna.

Nåväl, när jag körde lillebror till skolan så passade jag på att gå in till skolsköterskan som precis var på väg till Karlstad. Hon hade alla mina papper på vaccinationer så det är äntligen klart, wiho!

Nu tänkte jag motionera lite, köra lite styrka och sen lägga mig i bubbelbad med tidningen Chic och ett glas med varmt vatten och förkylningshonung för halsen. Kanon kur!


Framsteg och JOBB

Idag drog jag hem till skogarna för att tandläkaren väntar på mig 07.30 i morgon bitti. Drog hem tidigt i morse för att mysa lite med Seja och hälsa på mormor och morfar, rätt mysigt att komma hem ibland ändå! Även om det är lika skönt att komma hem till sitt egna. Var även till lekvattnet och ännu mer in i skogen för att hälsa på våra holländska vänner, vilket var otroligt trevligt, även om inte dottern var med. Var även och grattulerade min kära kusin Michaela som blir 24 idag. GRATTIS!

Min chef ringde idag och jag har fått många timmar den här veckan!! PÅ fredag jobbar jag till stängning och tror jag ska in till stan på natten och jobba där så borde slinka i säng runt 5.30 på lördag morgon, inte helt rockigt med tanke på att svärmor och svägerska kommer på besök på lördag! Men nu ska jag inte klaga, jag har en inkomstkälla och det är jävligt tryggt och nice. Min rygg samtycker dock inte...

Men nu är allt klart och ska skickas. Bye.


Söndag 18 okt.

Vi kom hem rätt sent i går, efter tolv någon gång och efter att ha kört i lite mer än två timmar så jag var inte sådär rockigt pigg när vi väl kom hem. Det var en mycket trevlig kväll igår, god mat och ett underbart sällskap! Like always. :-) Idag hade jag planer på att ta en promenad, men solen gick ner och allt som jag gjort nu under morgonen tog sin tid så jag tar en tur på maskin efter att jag kommer hem från jobbet ist.

Har just kollat typ varenda youtube klipp för New moon trailern och de innehöll mkt information, jag hittade ett som typ sammanfattade hela filmen kändes det som, lite tråkigt, men samtigt så blir jag bara ännu mer sugen på att se den! Cirkus en månad kvar, sen smäller det. Right Elin? ;)

I morgon har jag lagt mina planer till att åka hem, om jag inte ska jobba. Har ju inte fått mitt schema ännu men hoppas verkligen jag är ledig på tisdag då jag ska till tandis och lägga på lite plast på en fläck jag har på ena framtiden som jag onödigt framkallade vi en ålder av 6 år, då jag satt och klängde på kökssoffan och trillar och slår tanden i det gamla stenhårda ekbordet. Tanden blev kolsvart och dog och lämnade efter sig en liten fläck.

Ja, uppdaterar efter jobbet, hemma vid 20.
Tjo.

Norway

I går fick jag jobba över 1,5 timme vilket min plånbok blev jätte glad över! Jag fick även stort beröm för min insats första dagen då de tyckte att jag var otroligt lättlärd! Så igår fick jag sköta grillningen och alla fritösgrejor under den hårde ruschen vid lunch och eftersom det var fredag så var det extra mycket. Fick även sköta waistlistan som innebär att man ska väga och skriva ner det som är för gammalt i ett schema mm. Så det känns verkligen att det börjar gå frammåt. :-)

Men nu befinner vi oss i Norge, vi åkte igår till Toms farmor och farfar för att sova över där, de bjöd på pizza och givetvis sitt otroligt härliga sällskap! Jag älskar att sova där för sängen, kuddarna och täckena är så otroligt underbara, så gissa om jag njöt förra året när vi var husvakt åt dem i 2veckor? Enda nackdelen var att det fanns en klocka inne i rummet som tickade så där stressande ni vet? Tom hörde givetvis ingenting även om klockan befann sig ca: 30 cm från hans öra. Men jag kunde ju inte ta bort klockan eller dra ur batterierna, jag kan ju inte börja ta bort inrdening pga ett tickande. Tillslut orkade jag somna och sov magnifikt!

Härlig frukost med den fina utsikten och nu är vi hemma hos svärfar och ska umgås under dagen och kvällen och för att äta, vi drar hem till lägenheten senare och det blir en mörk tur hem med Polon.
Uppdaterar i morgon innan jag drar på jobbet.


so long.

Back home in the sofa

En trevlig stund med kusilini på stan blev det idag. Men nu när jag kom hem så kom jag på att jag glömt det viktigaste, ANMÄLA MIG SOM DONATOR-när-jag-dör kortet så jag ska försöka hitta något på internet som jag vet man kan anmäla sig på. Idag blir det pasta och köttfärssås, vi äter det jäkligt ofta här men det var inte så noga just nu, dessutom är det gott!

Nu tänkte jag slappa framför Gossip Girl för jag är helt sleeeeten.

Härlig höstdag

Jag har faktiskt hunnit med ganska mycket nu på morgonen. Hunnit tvätta kläder, plockat undan, diskat och har varit på en härlig promenad med Bea runt om i området här uppe och hittade faktiskt ett jätte fint villaområde!!! (?) Ja, det säger jag då. De där husen såg inte ut att höra hemma här på Kronoparken iallafall. Bea och Jonas drar på kryssning i karribien om två veckor, gissa om jag överväger att hugga av mig benen och åka som handbagage? :-P  Men mina resor kommer också inom kort, så jag har mkt att se fram emot!

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan gå mot universitetet där Michaela finns och därefter ska vi ta bussen till stan för en fika på espresso house. Jag ska även fixa det där donation kortet som jag tänkt på så länge nu, för jag vill verkligen kunna donera mina organ om jag skulle råka dö i förtid. Rekommenderar er alla att göra det, tänk på att NI inte kommer att behöva era organ när ni väl har dött, men någon annan där ute kan överleva tack vare er. Tänk vad glad familjen skulle bli när de får höra att det finns ett hjärta som matchar deras barn, jag tror inte det kan finnas något mer värdefullt än att kunna göra det. Göra något så enkelt som att ge bort något som du ändå inte behöver.

Men givetvis är det upp till var och en, men Jag skulle rekommendera er att göra det.


En softis

Jag har aldrig varit en allvetare på den nya musiken som kommer ut. Jag brukar aldrig hänga med och veta vilka låtar som är nya och kan aldrig sjunga med när man är ute och dansar, först några månader efteråt hittar låten mig och det är först då jag orkade ta till mig texten och låten och när jag sedan för en diskussion angående den "nya" låten så säger personen: "Redan? Den är ju jätte gammal, jag har lyssnat sönder den för länge sen" . Jahapp, jag är verkligen så efter i den morderna musikens värld. Men det har bara fått mig att inse att jag faktiskt skiter i om den musik jag lyssnar på är mordern eller inte, bara den har det där.

En bra låt för mig ska vara meningsfull, ha en fin text, fin melodi och få mig att drömma mig låååååångt, långt borta. Den ska vara som en bok, få mig till en helt ny värld. Oftast är det lugna låtar med vokalister med sköna annorlunda röster, inte de där vanliga som Spears, GaGa eller Sparks, nej de ska ha det där lilla extra i rösten. Dessutom har jag fått ett öra för pianomusik! Jo, faktiskt. Eftersom jag verkligen älskar musik så har många fina pianolåtar fångat in mig i en värld och bara berör mig, det pirrar liksom i hela kroppen och ger mig ett tryck över bröstet och en klump i halsen.

Vilket djupt inlägg om en så individuell sak som musik. Ja, såhär ser det ut för mig. Var bara tvungen att skriva lite då en låt fick mig att bli helt darrig.

 

Love.


Middags time!

Nu har jag chattat lite med Ellie vilket var jätte kul! Har inte pratat med henne på evigheter så det var kul att få höra lite om vad som händer med de man inte ser vardagligt längre. Har även trixat lite med designen, den blev lite höstigare i allafall, men är inte helt klar ännu...

Men nu ska jag göra min sallad. ska bli LOVELY med lite mat!

so long.

Första dagen på jobbet

Det var med lite nervösa steg som jag gick in genom dörrarna idag till mitt jobb. Men arbetsledaren Malin mötte mig med ett glatt humör och talade om att mina kläder har kommit! (Precis vad jag vill höra när jag panikköpte ett par svarta jeans igår för att ha på jobbet tillsvidare...) Hur som helst så fick jag börja vid grillen, vilket var lite stressande då man var tvungen att hålla koll på hur mkt det behövdes till kantinorna osv. men när det var som värst så berömde de mig för att hålla ett så bra tempo för att vara första gången! Det var kul att höra, speciellt när jag var varm som en grill (komiskt nog!) och röd på kinderna av all värme, synd att man inte blev brun på köpet bara för då hade det kännts lite bättre. :-P

Fick även beröm för mitt initiativtagande  så jag känner mig mer än nöjd med dagen! Så nu längtar jag verkligen tills fredag då jag ska dit igen och lära mig nya saker. Det var verkligen otroligt roligt att få jobba och göra någon nytta och samtidigt få in lite cash (även om det är lite just nu), så det var en härlig dag! ^^

Nu tänkte jag ta och göra en avokadosallad till mig själv och vara snäll mot min älskade pojkvän och göra lite korvstroganoff och ris till honom till middag eftersom han blir kvar till kvällen idag på KAU.


En liten lista sådär...

Nu innan jag är duktig och motionerar och styrketränar så tänkte jag göra en liten lista jag hittade någonstans..

Hur bor du: Jag bor tillsammans med min pojkvän i en lägenhet Karlstad.
Brukar du komma i tid: ALLTID!
Hur lång är du: 181 cm
Kan du laga mat: Ja, en fördel när man bor själv. :P
Vad jobbar du med/pluggar du: på Burger King, det ger lite cash i plånboken iaf!
Vad har du på dig just nu: Svarta mysisbyxor, rött linne och en svart kofta.
Hade du en bra kväll igår: Yes!
Din favoritdryck på morgonen: H2O
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja det har jag.
Vem snackade du med senast: Min sambo
Varm favoritdricka: Varm o´boy eller kaffe latte!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: H2O
Saknar du någon just nu: Ja.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: I have a long list....
senaste person du kramade: Elin!
Senaste person du ringde: Elin
Senaste person som ringde dig: Tom
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Absolut!
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, jag blir 20 och är inte hemma... >.<
Har rakat dina ben någon gång: Nej, jag ser ut som godzilla. YES OFC!
Är du sugen på något nu: VATTEN!
Använder du hudkräm: Alltid, mitt andra namn är TORR.
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv.
Brukar du baka: Nja...
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, jag är inte sjuk, alla nära mår bra!
Vilken låt lyssnade du senast på: Muse- Uprising
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, Tom, eller jag i hans?
Har du pengar på mobilen: Ja.


Ikväll är det desperate housewives! Like it, I like it!
Nej, nu ska jag bränna lite.

Puss

Provanställd!

Introduktionen gick kanon igår och jag skrev på pappret, jag är provanställd! Min chef sa att vi kommer bli anställda ganska fort efter vår prövotid och min nuvarande deltid kommer bli mer sen. Sa jag inte att allt skulle lösa sig? :-P Så i morgon ska jag göra min första dag och det ska bli super spännande, dock börjar jag mitt i lunchen coh stressen så jag hoppas verkligen att jag hänger med.

Men personalen verkade super bra så det blir nog inga problem. Äntligen har jag något att göra om dagarna!
Elin och jag tog en fika i dag och det var väldigt nice, har inte sett henne på jätte länge så det var mysigt.
När jag kom hem så städade jag hela lägenheten vilket var behövligt! Så nu luktar det och ser fräscht ut.


Nej, nu ska jag fortsätta se Gossip girl. LOVE IT.

Pirrig mage

Jag började min solskensdag med en frukost bestående av youghurt med linfrön och gojjibär på toppen, knäckebröd och ett glas Tranbärsjuice. Så jag ska bara äta en lunch sedan innan jag drar ut till Våxnäs och till min förhoppningsvis nya arbetsplats. Det är med blandade känslor jag kommer gå in med genom dörren. Både nervöst men samtidigt spännande och jag hoppas givetvis på att jag kan vara där de kommande 4,5 månaderna innan jag reser.

Natten var inte så god i natt, kanske för att betongkuben vi bor i, aka. vår lägenhet, förvandlas till en iskub när graderna börjar sjunka. Så jag kan lätt garantera att man önskade att man bodde mitt i blocket så man hade en granne på varje sida, men när fallet inte är så så har jag sovit med mina ulltofflor i flera nätter eftersom min cirkulation är värdelös i fötterna. >.<

Aya, nu ska jag göra mig i ordning lite.

so long.


S L A P P

Igår gick jag och Jacqueline på bio, The ugly Truth. HELT JÄVLA KANON! Jag har aldrig skrattat så mkt åt en film tror jag, det var vissa scener där INGEN i salongen inte skrattade. Nej, SE DEN om ni inte gjort det, väldigt värd.
Sen hämtade vi våra killar vid universitetet och drog till stan, Arena och bartömmning stod på schemat. Jävligt lång kö, men in kom vi och dansade och pratade.

Dock hatar jag, jag menar det verkligen, jag HATAR tjejer som blir så jävla bitchiga när de dricker. Det stod ett gäng tjejer bredvid oss igår och drack vatten, helt plötsligt kastar någon av de tre idioterna sitt vattenglas i golvet så det skvätte vatten på mig. I ren reflex tittade jag på dem och de på mig och så fnissade de, givetvis. När de sedan gick kastade en utav dem sitt vattenglas på oss. Sedan skrattade de och sprang iväg.

Okej, ingen big deal, men jag förstår fortfarande inte poängen. Så där stod vi fyra med klassblöta fötter och letade argsinnta efter de störda idioterna. Hade jag fått tag på dem så hade jag frågat från vilket jävla land de kommer ifrån där det är okej att kasta vatten på folk. Aya, vi hade det kul ändå, även om det plaskade om oss när vi dansade runt där. Hemma 03.00 därav en sen natt och sömnig morgon.

Idag har jag fördrivit lite tid på stan, köpt svarta skor till jobbet i morgon, lämnat min favoritbok på biblan och rännt runt lite i affärerna. Fikan med Elin blev inställd för hon fick besök hemifrån, så vi planerade in den i veckan istället. Så nu sitter jag här hemma i en smutsig lägenhet som borde städas från grunden, men vi är inte så motiverade idag. Borde också plocka bort mina sommarskor och kläder... BLÄ.

so long.

Slow day

Jag sov inte precis länge idag. Kanske för att det är den 3:e helgen, vilket innebär att vi har två galna tvillingar som bor här. NOT NICE när de vaknar så jäkla tidigt och för sånt jäkla väsen, inte nog med att jag inte orkade somna i förrgår så uteblev sömnen nu istället på morgonen... Men, så är det.

Seja har dragit med pappa till skogen så jag sitter och klistrar i hop lite kollage och skriver de sista papprena. Ska snart dra till mormor och morfar och äta hemgjord pizza. I kväll ska jag och Jacqueline på bio, hon fick fria händer så vi får se vad ögat fröjdas för i kväll. ^^ Funderar även på att hänga med Tom ut senare, som chaufför, jag vill DANSA. Eftersom utelivet hemma i kd är avsevärt mycket bättre än här i Torsby så skulle det vara jäkligt kul att komma ut lite. Att inte dricka rör mig inte i ryggen.

På måndag smäller det, för då ska jag på introduktion och provjobb. Jag känner mig verkligen lättad nu när det äntligen börjar röra sig framåt. Det är inte för så länge och jag har positiv attityd till jobbet, det kommer gå så bra! Så det fixar sig tillslut, som jag sa ifrån början. "Det löser sig" och nu bannemig är det just vad som händer, det har börjat löst sig!


Nope, här kan jag inte sitta hela dagen.


Motivation, tack.

Det är vackert väder idag så Bea och jag ska ut till Skutberget senare i eftermiddag för en powerwalk med styrkestationer. Ska bli super nice! :)
Egentligen borde jag idag städa min garderob, den är inte alls nice eftersom jag istort sett har noll koll på vart jag har mina kläder, men jag vet inte riktigt om jag orkar det idag? Hmm.. vi får se. Borde också ta tag i städningen, det är inte direkt clean här och det är endast för min egna skull. Tom vill helst städa varannan månad, DÅ tycker han att det börjar bli dammigt och skitigt. Tydligen ser vi saker och ting med helt olika ögon.

Har inte bestämt mig om jag åker hem i morgon, känns lite tungt just nu bara. Allting som händer hemma får mig liksom att känna mig, bortglömd på något vis. Brorsan har tagit mitt rum, fått nya tapeter och nytt golv, allt det som jag ville ha för flera år sen. Det är väldigt dumt att tänka så när mina föräldrar alltid ställt upp för mig och hjälpt mig. Så nu får jag försöka få bort den tanken och vara nöjd. Jag bor med min pojkvän i en mysig lägenhet och har förhoppningsvis jobb snart.

Sådär ja, nu känns det redan mycket bättre!!

Intervju dax

Jag börjar faktiskt bli nervös nu, för om en timme cirkus så drar jag på intervju. Det är inte intervjun jag är nervös över, eller jo, men grejen är att vi är 10 stycken som kommer göra den SAMTIDIGT. Ja, prcis, en gruppintervju. Den som lyckas göra bra intryck och visar att den fungerar i grupp kommer gå vidare till steg 2 som innebär en personlig intervju.

Så därför gäller det ju till varje chans att sticka ut och vara på allerten. Undrar även hur det går till för att kunna utse de som ska gå vidare till steg 2. Kanske det är något av ett litet grupparbete? :-P Jag har ingen aning. Jag vet bara att jag börjar bli lite nervis inför de 9 andra människorna som är ute efter samma jobb som jaaaaaag!

Nu ska jag plocka här hemma och göra mig i ordning, så jag slipper känna för mycket innan jag ger mig i väg.

SO LONG.


Ett välfyllt bankkonto

Idag fick jag brev från gubbens försäkringsbolag, de har avslutat det hela men vill att jag ska fortsätta få ut från mitt egna bolag. Jag blev mer än nöjd för summan jag fick ut, jävligt nöjd.
Men inga pengar i världen kan någonsin ersätta foten jag "gått miste om", aldrig. Men visst känns det som sitter på mitt bankkonto som ett litet plåster på såren.


Nu är det paus i Svenska Hollywood fruar. Anna Anka är ju bara föööööööör komisk. Är det någon, NÅGON där ute som byter pyjamas varje kväll? Jag kan ju säga direkt att jag inte gör det. Kanske för att jag inte har så många pyjamaser sen harjag ingen inkomst och har INTE råd att tvätta pyjamas varje dag.
    Very special...Oh, yes.


Mitt liv med en valp

Jag har alltid funderat över varför man pratar bebisspråk med hundar. Varför gör man det, för de är ju egentligen inte en bebis? Och om det skulle ha varit en bebis så hade den ju inte förstått något mer bara för att man pratar som om man inte har ett komplett ordföråd. Trött blir tlött, söt blir töt, ja ni fattar?
Hur som helst så trodde jag i allafall att jag inte skulle falla i bebis-språk-världen, men jag föll, stenhårt. Eller, hela familjen föll stenhårt.

Numera förstår vi inte varandra om man inte pratar det "lilla språket" och konversationerna ska helst vara liggandes på golvet med ett löjligt smile och glittrande ögon. Brorsan och pappa tillbringar dagarna med att just befinna sig i den liggande ställningen med löjligt smile och glittrande ögon och låter deras nya ögonsten dalta med dem hur mycket som helst. Ni kan ju gissa om hon är i himlen!!

Den lilla prinsessan (eller Diesel Doris som brorsan kallar henne!?) har vunnit hela familjens hjärta och är otroligt charmig. Ni kommer nog tröttna på mina inlägg varje gång jag kommer hem och har något nytt att berätta om valpen. Men jag har alltid velat ha en hund igen sen vi fick lämna bort våran när brorsan föddes och när man nu har en så blir man bara så jävla glad och kan inte prata om annat!



The day after

Gårdagens kväll blev typ obefintlig då alla i kd skulle hem eller på arvika marten, sen låg några sjuka, jobbade eller var bortresta. Hur prickat var inte det då? Men då får jag en anledning till att ha en ny fest sen... ;)
Bea, Jonas, Marcus och Sofia kom och förgyllde kvällen tillslut, det var skit trevligt! Vinet flödade och vid tolv låg vi tre tjejer däckade på rad i sängen! ^^ Så i morse kan jag lova att jag inte alls mådde bra, men vi drog hem till torsby efter lite frukost på Burger King. Det var välbehövligt.

Så nu har jag umgåtts med min nya "lillasyster" hela dagen. Så otroligt fin och sällskaplig, lydig ja, allt man kan tänka sig. I morgon tänkte jag ta en morgon promenad, jag hoppas att foten är i ordning bara.
Sen tänkte jag hitta bilder till mitt kollage, åka till skolan och få tag på min referens till mitt sökande och sen är det klart. En fika med tremänning, träffa kusiner osv. Ska bli myyyyyys. Skönt o komma hem ibland och bara landa lite, slippa tänka på massa saker och bara bli uppassad med mat o allt sånt.

Skönt o komma hem och vara mammas och pappas lilla flicka igen. ;)


Är det sant?

Där sprack idéen om att se Körslaget... Jävla Älvdalen. Tur att jag fick en rundtur runt i denjävla horbyn. Undrar hur många i kören som legat med varandra eller någons flick/pjkvän?.....


Skit, skit skiiiiit....



Lördag

Här är himlen öppen, det bara öööööööser ner. Tom's luleå kompisar är här nu och kollar matchen mot Färjestad, så jag har gömt mig. Något de tre där ute i soffan har gemensamt är sitt intresse för sport och sitt otroliga engagemang, de skriker, svär och stampar i golvet. Så jag tänkte ta en varm härlig dusch nu, göra mig i ordning för senare i kväll kommer det folk. Dock ligger ju halva gänget nersjukade så vi blir inte så fruktansvärt många, vi ska ta igen det när alla de andra sjuklingarna blivit friska ist.

Jag är fruktansvärt sugen på Glada Ankan ikväll, men min fot är inte riktigt i form för en dansande utekväll. Den känns hel konstig, men förhoppningsvis blir det bättre framöver. Vi fick besök av Tone, Svein og Oliver förut! Jätte kul att de kom på besök när de var här i trakterna. :-) Jag tycker så mycket om dem alla!

I morgon åker vi nog hem över dagen, jag måste ju hälsa på guldvalpen vår. Pappa skickade bilder igår och jag tror inte jag kommer ha några problem med att komma överens med henne. Hela familjen är helt såld på henne och hon var tydligen jätte myssjuk, hon hoppar upp i knät och vill pussas och mysas mellan varven då hon leker. Gissa om jag vill heeeeeeeeem!

Nej, duschen.

Puss!


Ny familjemedlem!

Idag när jag kom hem från sjukhuset (som förövrigt tog två timmar längre och gjorde bedrövligt äckligt jävla ont!) så säger pappa: "Ska vi köpa hund?" och i nästa sekund så har han ringt en familj som hade en valp till salu och mamma och pappa skulle iväg och titta på den när jag skulle till tåget.

För tio minuter sedan fick jag reda på att vi fått en ny liten flicka i huset! Seya heter hon och är tydligen jätte söt. Pappa har tjatat om en jakthund sedan länge och idag slog hans dröm in. Jag kommer inte ihåg rasen, men hon påminner om vår förra hund och det är en ras som inte skäller mycket, är lugn och vill vara social och verkligen vara en del av familjen! Så när the big sister flyttat ut så ersätts jag med en hund.

Men det känns jätte bra, även om jag vet att det dröjer innan jag får se henne och innan hon lär känna mig som en familjemedlem.

Var bara tvungen att berätta, jag är så glad! :)

It's real

Djupt andetag. Jag är så nära allting nu och det går med rasande fart. Fick ett samtal från Malin, min ansökan var så bra så hon fullkomligt tvingade mig att komma på intervju, vilket jag tyckte var jätte kul! Det kommer bli en gruppintervju eftersom jobbet handlar om team work så de vill se hur man är i grupp, sen därefter kommer man på en personlig intervju.

Allting går bra med sökandet och snart åker den iväg när alla papper kommit tillbaka osv. NICE.
I morgon ska jag till sjukan och få ont, ont ont.. Men det kanske är värt det? Min fotled har börjat krångla igen, så det kanske är dag för en ny omgång. Hoppas bara inte att det blir biverkningar, jag klarade mig ju galant sist, så håller en tumme för att jag inte behöver stanna hemma på lördagkväll istället för att inta the dance floor på Glada Ankan.

Vi säger så.

(!) Just det, nu märks det att min familj har suddat ut minnet av mig. Tapeterna är typ borta, min säng är borta och jag sover nu i ett eko-rum på nån jävla gammal madrass!! (Ja, jag tycker synd om mig själv...)


RSS 2.0