Avklarat!

Sådär, nu sitter jag här något pöntad i kroppen och väntar på att mina rotfrukter i ugnen ska bli klara! Första arbetsdagen är nu avklarad och visst gick det bra, foten gnydde inte ett endaste dugg! Så det känns riktigt bra, eftersom jag vet att jag har några hektiska dagar kvar.
Körlektionen med Pelle bestod i stort sett bara av körning inne i centrum och det gick prima! Dessutom har jag sån tur att han inte tar semester förrän i närheten av att jag skriver upp så jag kan utnyttja datorerna till max! ;P

Träffade även Lars idag, han tog mig med på en liten teorirunda med bilen då han visade mig olika saker som är viktiga att tänka på. Sån information min mor eller far inte kan ge mig eftersom de tog körkort för typ 20 år sen.
I kväll har vi planerat att dra till Sören och Elin, eller jag har i alla fall det orkar inte dega hemma.

Dessutom så har jag mina aningar om att det kommer anlända en bil på min 18 årsdag! För av någon mystisk anledning hittade jag ett häfte där det står hur man sätter på tontejp på rutorna. Mammas bortförklaring var att hon hade hittat det under soffan på altanen och att det var skit gammalt! Bara det att mormor och mamma städade altanen för nån vecka sen bara! :P Och förut när jag skulle hämta posten så tog jag bilen (jag är inte lat, jag bara tränar lite själv på backning osv.) då hittade jag en kalender i bilen och jag bläddrade igenom den för att se om den var tom så tänkte jag att jag kunde ha den som jobb/teori/körlektions kalender. Men längst bak stod en vägbeskrivning, ett nummer och "Polo -96" Polo är liknande Golf fast lite rakare i bakänden! :D Men, jag ska inte jubla i förskott. rätt som det är så är kalendern bajs gammal. Men varför skulle dom åka till karlstad just förra helgen när jag var borta? :P

Nej, det märks! Känns som att jag byggt förhoppningar nu. :(
Btw, har köt en grej till Tom i födelsedags present. Ge mig tips på vad jag mer kan köpa!

Saknar honom otroligt mycket... En helg värd att minnas, för vi har verkligen haft det toppen! Så då blir det extra svårt att åka ifrån varandra... ÄLSKAR DIG! <3

Oj, maten bränner snart!!
Puss

Peace and Love 2008

Jo, faktiskt så kom jag hem hel och ren, eller ren är kanske o ta i med men hel skinad i alla fall!
Det var inte så äckligt som jag hade föreställt mig, vi bodde på en liten camping som faktiskt var helt okej så jag kan inte klaga. Så jag tänkte berätta hur jag har haft det, dag för dag. =)

Onsdag: Anlände 22.30 till Borlänge, tidigare så hade jag övningskört inne i Karlstad och till Tom's lägenhet och det gick kanon!! När vi sen kom till Borlänge så hade vi packning som tog evigheter att bära, och att vi fick campingen allra längst bort gjorde ju inte saken bättre. Men en underbart söt tjej kom och hjälpte oss med en last kärra (?) så vi fick allt till campingen. Vi la oss ungefär 3.00 då tältet var på plats plus övriga grejor!

Torsdag: Vaknade kl.9.00, vilken skräll när man kan sova hur mycket som helst?! :P Därefter satt vi i sköna solen och solade, mådde gott och övriga drack öl. en fågel bajsade på min axel också utan att jag märkte det! :P När klockan närmade sig 19.00 drog vi till festival området och kollade först Kaizers Orchestra som gjorde topp framträdande!
Därefter sabaton, In Flames, Hard Core superstar och några mer. I säng runt 2.30.

Fredag: Upp samma tid typ. Satt i solen och stekte sen drog vi till festival området igen och på schemat stod det THÅSTRÖM OCH KENT! Och vet ni? Thåström var BÄST! Så jävla underbart bra så jag fick tårar i ögonen. Han var så jävla bra, så jävla egen och så jävla BÄST! Thåström in my heart. <3 Kent var också helt sjukt bra, dock inte lika bra som Thåström var. Blev en sväng på Sex  Pistols också, legender och de finns i min kamera, och takida som också var väldigt bra! Somnade runt 3 tiden igen, för vi hade världens BÄSTA grannar! :)

Lördag: Satt påpylsad i regnkläder för det kom små skvättar på morgonen och dagen, vi fördrev tiden med att tjöta med super grannarna och att spela kort. På eftermiddagen blev det ett besök på mimi Kry och Mustasch! Sen skulle Tom och jag för ovanligheternas skull gå till Campingen för att vila i två timmar innan Håkan hellström, men gissa what? 23.45 vaknar jag och vi hittar inte orken att gå tillbaka till festival området utan sussar söt vidare!

Söndag: Vaknade 6.00 av att grannarna bakom oss har SEX! xD Så det var lite störande, men 7.00 somnade jag om igen. Sen packade vi ihop oss och drog hemmåt!

Har haft en kanon helg! Verkligen värd varenda krona. I kväll blir det EM final, lång varm skrubbande dusch och massa teori. (Y)
I morgon börjar jobbet, min fot är verkligen inte i skick för det...

Bilder kommer senare!

PUSS

Utmattad!

Puh! Nu har jag äntligen slagit mig ner efter några hektiska timmar med städning, städning och åter städning.
Detta inkluderar inte mitt rum, så det får se ut som ett bombnedslag tills jag kommer hem från Borlänge.
Har verkligen rensat mega mycket bland mina gamla "sparade" saker och fy vad mycket skit jag dragit på... Så ungefär hälften försvann så min brudkista är okej nu. :P

Sen hjälpte jag mamma att städa i förrådet och där har vi ju inte alls sparat på skit grejer.. (?) Or not, det fanns hur mycket skit som helst, men lite mer än hälften är pappas grejor och det kände vi att vi inte kunde slänga hur som helst.

Så nu återstår bara min packning inför festival resan, den ska ta minsta möjliga plats vilket kommer bli ett enormt problem för mig som gärna packar så jag skulle kunna vara borta i tre månader. Men det blir nog lite lättare denna gång, eftersom jag ska ta med "kläder-som-jag-inte-är-så-noga-med". För det är inte så rockigt om mina favorit Diesel jeans ska bli stulna eller min favorit t-shirt eller liknande. Så det blir de randiga legginsen som jag inte användt på nått år, en svart tunika, ett par svarta jeans, t-shirtar o kanske nått mer. Vi får se.

Ska till mormor också och hämta en sån där väska man har under kläderna när man är utomlands så ingen kan sno nått. Jag tänkte att en sån väska är perfekt, alla värdesaker utan en hängande väska som någon kan ta och jag kan glömma. Det är inte så att jag tror att varenda person på festivalen kommer att snatta livet av sig, men jag tror ändå inte att alla är änglabarn och håller sig till sina egna saker.

Jag kan verkligen inte fatta det! Jag ska på festival i morgon! :)
Men det kommer verkligen bli en prövotid för mitt nya kliniska påhitt. Med mitt nya kliniska påhitt så menar jag att jag fått nån knäpp i hjärnan och tvättar mina händer hela tiden, har svårt att ta i dörrhandtag osv. Men jag har laddat upp med 160 våtservetter så vi får se hur det funkar. :P Tom håller på att riva sitt hår när jag tvättar mig om händerna hela tiden. ^^

Kan heller inte fatta att jag snart fyller år, snart har uppskrivning och ja. Allt går så fort!

Grattis till Sofia som fyller 18 år i morgon!

Hej då alla! Blir rätt stilla här nu ett par dagar.

En dag kvar

Kom hem vid 1 tiden i natt, så det var lite små drygt att gå upp vid tio,  men hade inte så mycket val.
Min "To do" lista är rätt dryg idag:

- Plugga teori, datorn hemma plus körskolan.
- Städa rummet, (ordentligt) Slänga massa skit osv.
- Kolla igenom min brudkista med massa saker jag ska spara (det är inte en liten en, och det är inte lite grejer..)
- Packa inför P&L
- Gå på bio med Tres och Elin OM jag hinner.
- Borde leka med Emil. (Han hade fått för sig att jag sagt det..)

Ja, så nu ska jag ta en sväng om på cykeln ner till den härliga körskole lokale. (Y)

Hejs!

Minnen

Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt, gick upp vid 11 tiden, fastän jag satte klockan på 9.30. :P
Har verkligen vänt på mitt dygn, men nu återgår det sakta till det normala!
När jag vaknade så åt jag mat, pluggade teori på datorn sen lyckades jag pricka in en regnfri cykeltur till körskolan för att göra "fas-prov" så jag tränar där också.
Nu är det klart när jag ska jobba också, så slipper jag fundera mer på det. Drar kanske inte någon super lön men så är det ibland... Får väl försöka hoppa in under hösten då det behövs folk så jag kan tjäna lite då och då. Och veckan hos Tom's farmor som kattvakt är verkligen VÄL betald! Och då snackar vi norska kronor så det blir lite mer i svenska. ;)

I kväll blir det film med Tres och Elin. Vi tyckte det var dags att hitta på nått tillsammans, så en film blir mysigt och bra! Dock saknar vi Sandra... :(  Men hon kommer  väl hem någon gång hon också! Miss u! <3

Om ni tycker jag uppdaterar dåligt så är faktiskt orsaken den att åskan slog sönder vår router. Ja, det enda som åskan tog. Så vi har bara bredband till en dator. (N)

Moster har flyttat till ett nytt hus nu så jag fick hämta lite grejor som jag haft där för att vi inte ha plats (skräll!?) och när jag hittade min gamla docka så blev jag helt till mig! Jag ville byta kläder och bara krama om henne! :P Helt konstigt, och när jag hittade mina påsar med barbie kläder så fick jag dår dimpen! Jag älskade verkligen mina dockor och barbies när jag var mindre, massa minnen som kom tillbaks.

I morgon blire storstädning, finns säkert onödiga saker som jag kan slänga iväg.

Puss


Hemresa

I går skulle vi till en av Tom's bästa kompisar här i Norge, Lene. Vi skulle tillsammans med henne och hennes kille grilla och sedan gå till ett uteställe i närheten (läs 3 km ifrån huset). Sen kom den en annan tjej som också var Tom's kompis så det var full rulle på gamla minnen, så jag och Lenes kille satt mest tysta och lyssnade. Kanske inte så roligt men jag vet hur mycket det betyder för Tom att träffa gamla kompisar igen så jag var glad för hans skull! Men jag hade givetvis inte en dålig kväll, o nej. Jag förstår verkligen inte hur Tom kan få tag i så underbart folk?! :)

Sen ska vi passa Tom's farmors hus den 22 juli-27 juli. Dom är världens bästa och erbjöd mig att städa, putsa fönster mm. och jag skulle få en väldigt STOR summa pengar för det! Så gulligt av dom tycker jag, så slipper jag slöa hela dagarna och göra någon nytta i stället! ;)  (Observera att jag är hemma på fryksdalsdansen!)

Nu väntar jag på att Tom ska vakna upp, sen ska vi väl försöka äta och sen åka till bussen i Töcksfors. Wihoooo...
Åker 13.10 och är hemma 18.21. Långa resor är nice, or not!

Och när jag ändå kommer i håg det. Tom och jag tyckte det luktade kattmat ur kylskåpet, och eftersom hans mamma är på campingen så tog vi oss friheten att kolla vad som möjligtvis kunde lukta så förfärligt. För kattmat? Hon har ju inte ens katt! Eller...inte vad vi vet iaf.
Men, men. När jag drog i fruktlådan så fann jag en gurka och vet ni hur den såg ut? Jo, det var princip bara skalet kvar, den var blöt och helt ledlös så jävla äcklig! Sen fann vi en påse med päron som förvandlats till päronpurée... xD
Inte konstigt att Tom inte kan hålla ordning i kylskåpet. =P

Dock sitter lukten fortfarande kvar, så gurkan var rätt luktfri!

PUss

En kväll/natt i Oslo

Tänkte berätta om gårdagen och varför vi var hemma 02.45 istället för 01.18.
Konserten var riktigt bra, många bra band och kändisar! ;) Innan konserten började så gick jag och Tom och åt, handlade och kollade på slottet, en liten rundtur bland oslos gator. Sen mötte vi upp Hege och Henrik och intog plats framför scen, typ.
För att ta oss hem så var vi tvungna att ta 00.06 tåget hem från Oslo, vilket ungefär halva Oslo också tänkte göra. Nåväl när vi står där på spår 8 och väntar på tåget som kommer in om 1 min så skiftar plötsligt tavlan resmål och på andra sidan tågspåren på spår 9 ser vi vår destination! Det blev helt kaos, för alla skulle tydligen med det tåget vi skulle med så ungefär 500 pers sprang uppför trapporna, genom vänthallarna och ner på spår 9. Måste sett lustigt ut när det verkligen kom en springande flock med ungdomar! :P

Resan skulle ta ca: 1h och 15 minuter, men tack vare några jävla idioter som var fulla så tog resan ungefär 1,5 h längre!!
De började slåss, slå sönder dörrarna så det hördes titt som tätt i högtalarna: "Tåget kan inte fortsätta pga. riskfylld resa. Dörr nr 3 går inte att få igen." Så vi väntade och väntade. och när vi till slut var på sista stationen innan vi skulle av så började givetvis ännu ett bråk. En kille skulle med tåget, den andra skulle av så de började först banka varandra på utsidan av tåget sen gick dom in i tåget och bankade varandra PLUS en dörr till!!!  Då hördes det ur högtalarna: "Tåget kan tyvärr inte fortsätta pga. att resande är en fara för övriga passagerare och tåget är trasigt och kommer inte kunna åka vidare än på ett tag."  
Gissa om jag kokade? Där satt vi och hade betalt 184 kr för en tur som var dubbelt så lång än man trott plus att man själv var i farozonen att bli bankad? Nej, usch!
Polis tillkallades och vi fortsatte vidare.

Jag var skit sur, jag menar, någon koll måste det ju gå att ha? Varför inte ha en vakt på nattågen under fredag/lördag så får den som dummar sig gå av, and that's it. För den stackars konduktören kunde inget göra...

Men nu sitter jag här, hel och ren och funderar på att ta en kopp te!

Hoppas alla hade en trevlig midsommar! :)


Midsommarafton utomlands

I dag är det då midsommarafton, vilket inte existerar i Norge så det är inte någon speciell uppståndelse över denna helg.
En idag har det anordnats en gratis Konsert med diverseband som ska spela i Oslo, så Tom, jag, Hege-Jeanett (Tom's syrra) och Henrik (hennes pojkvän) tänkte ta tåget dit och kolla läget! :)

Vi åker nog lite tidigare så kanske vi kan kolla lite i affärer och fika eller nått annat mysigt!
I morgon blir det antaglige fest vilket ska bli otroligt kul, Tom har verkligen lyckats fått bästa kompisar som går (bortsett från mina då ;P) så jag ser verkligen fram emot en kväll med dom! SPeciellt när jag pratar norska och dom försöker sig på svenska! ^^

Tom sover fortfarande, men tack vare att jag sov så jävla dåligt i natt så orkade jag sova tills kvart i tolv så dagen kanske inte blir så dryg ändå!

Nej, ska plugga teori nu. Igen.

Puss

Är det störsamt?

Det blev en lång natt, helt själv. :( Men vid åtta tiden i morse så kröp sötnosen ner bredvid mig under duntäcket! My-s. :*
Vaknade vid elva, gjorde sjukgymnastik och tränade teori i 1,5 h, så nu kan jag väl lite om bilens uppbyggnad med kross, chassi osv. Inte alls länge kvar jue! Börjar bli lite nervös för att jag inte kommer hinna, men det blir rå-plugg varje dag framöver nu.

I går lyssnade jag på Håkan Hellström, (surprise!) denne man som sjunger så otroligt falskt i bland så man nästan får skavsår i öronen har jag nu vänt andra örat till. Hans musik är riktigt bra faktiskt, även om det inte låter helt bra så älskar jag de flesta melodierna, så ni kan ju gissa vad jag har på min mp3? =P

Hur som helst, jag lyssnade på en låt som han sjöng 'de slänger silver och pärlor för svin'. Det var nog första gången i hela mitt liv jag hörde det "ordspråket" utanför det gula Dixit häftet med latin sentenser. Men, vad betyder det egentligen?
"Att kasta pärlor för svin."?
Det satt jag och funderade hårt över igår, samtidigt som en annan tanke slog mig.
Jag hade inhandlat en liten påse med baby-morötter som jag skulle ha som tilltugg på den 4 timmar långa buss/tåg resan och när jag satt där och knaprade så vände sig en tant om var tredje sekund och kollade på mig. Var det så att hon fann mitt morotsknaprande som en riktigt irriterande störfaktor i den tysta bussen? Eller var det så att hon var nyfiken på vad jag åt när det knaprade så gott?

Ja, jag vet då inte. Jag plockade ner påsen och sen gick tanten av.
Är "ljud" irritersamma när man åker på bussen/tåget och det är helt stilla så ljudet verkligen utmärker sig?
Hade du stört dig på mitt knaprande ljud?

Kommentera NU!


As-dåligt

Sitter nu och är grymt besviken på att sverige inte gick vidare. Det var inte alls samma lag kändes det som, nej fyyy!
Ryssarna var värda segern lätt, snabba duktiga varelser.
Jag ser verkligen inte Ryssland som ett "fotbolls-land", jag ser det som ett grått fattigt land med lite pengar...
Istället har de ryska fotbollsspelarna SKIT bra betalt, därför är de inte med i de andra europeeiska lagen utan de spelar hemma i Ryssland och blir för oss helt okända. Så kommer dom till EM och sopar mattan med mina "fördommar".

Helt klart värda. Ryssland eller Portugal i final tack!


Sjukgymnastik och teori

Idag fick jag mitt efterlängtade sjukgymnastik besök, träffade någon som hette Kerstin, en mycket söt tant som dessutom var kanon bra!  Hon kollade lite på mig, testade olika grejor och insåg snabbt att det inte var diskarna i ryggen som "glappade" eller att jag hade stor rörlighet, endast något litet. Den största boven var musklerna.
Jag har så jävla dåliga muskler runt höfter, rygg (bålen tror jag man kan kalla det) så det inte var klokt!!
Så nu har jag fått ett pilates program som jag ska köra fram tills augusti så ska vi se hur det gått, förhoppningsvis har jag fått röntgat mig då också så vi ser vad mitt kortare ben kan bero på.

Och jag är överlycklig över att det inte var något större fel! Så jävla mycket otur och skit jag har haft med min kropp så hade ju diskbrock varit droppen för en 18 åring! Så jag är riktigt glad att det bara var veka muskler! =P
Och pilatesboll, vet ni hur kul det är att träna på en sådan? Bättre sjukgymnastik kunde jag ju inte fått! =)

Så nu sitter jag i Norge och har precis installerat mitt nya "Trafikskola" program som verkar jätte bra!
De närmsta dagarna blir teoriplugg och umgås med Tom's härliga familj och givetvis Tom. (Mestadels ensam I guess...)

Köpte en klänning på Gina Tricot när jag väntade på bussen till Töcksfors. En jätte söt tup-top liknande klänning i rutit. Enda haken var att det var storlek 44!!!! HAHA xD Jag köpte den, och tänkte som vanligt "jag kan sy in den". Men det var ett rejält resår band över bysten så den satt okej där, att det är som ett tält runt resten av kroppen gör väl inget?

Svenskarna spelar i kväll, jag ska vara i grannlandet och hejja tills jag dör!

Tjosan!

En låååååång tur

Varför min blogguppdatering har varit stillastående några dagar är för att åskan (antagligen) har slagit sönder vårt modem. :( Så nu har vi det gamla igen som bara funkar till En dator istället för tre...
Aja, tänkte berätta om varför jag steg upp 04.10 i morse.

Min lillebror for till Jönköping på Dream hack (DH) tillsammans med fjällan Margareta, och eftersom hennes mamma körde dem ner så skulle vi hämta dom. Mamma är verkligen IQ befriad vad gäller kartor, vägbeskrivningar osv. hon vill verkligen inte lära sig så pappa skrev vägbeskrivning PLUS att vi tog med GPS:en.

Vi drog i väg 04.50 efter att vi hämtat upp mormor, allt gick bra jag övningskörde till Karlstad för det var det jag orkade så tidigt på morgonen... Kom till Jönköping, hämtade upp kidsen och hittade köpcentret A6 och byggnaden var inget att skryta med, det var ett långt tegelhus ja, typ som Auschwitsch. Men det var ett jätte nice köpcenter och jag fick med mig lite små pryls.

Hemvägen, när vi nästan var i Mariestad så fick jag ta över körandet. Vi tog en tur genom centrum oxå, fin stad! :)
Så i tre timmar satt jag o körde på motorvägen och bytte fil hit och dit vid behov, så det kan jag nu i sömnen! :P

Och nu är vi hemma, ska ringa Tom sen sova.
I morgon blire sjukgymnastiken och åka till NORGE! :)

Fick mitt teori"spel" idag, så det blir plugg när tom är på jobbet!

PUSS

Mona Lisa

Ser " Mona Lisa's leende" just nu. En riktigt bra film tycker jag, var så länge sen jag såg den och jag älskar verkligen Julia Roberts filmer!
Blir väl sängen sen, kolla lite i teoriboken för i morgon har jag planerat några timmar vid körskolan för att sedan ta en mysfika med Elin och therése! :) My girls!

Oj nu är reklamen slut! Säger så!


PUSS!

För hård

Jag kanske gick för hårt ut i går på zlatan. När han blev utbytt så rasade hela laget typ, Henke tappade glöden och neeeeeeeej Helt otroligt, i går såg jag verkligen hur beroende man är av denne man!
Så jag kanske får ta tillbaka det jag sa, han är verkligen en mycket stor del av landslaget.

Synd att de förlorade, men Tom vann 300:- på ett satsat spanien. Förädare? Egentligen inte, han är ju norsk! :P

Nu ska vi till Biltema och shoppa lite inför Bolängeresan och knske ta en tur till Bergvik (om ag har tur! :p)
Sen tar jag tåget hem vid 16.38 för att komma hem och plugga lite teori. Det är inte allt för länge nu! ^^

Puss

Zlatan

Har precis ätit tacos och sett första halvek på matchen Sverige-Spanien. Och nog visste jag att Zlatan är hyllad och en väldigt skicklig spelare, men jag tycker nästan att de pratar som att han är den ende som gör svenska landslaget .Och riktigt så är det väl inte, utan de andras pass och inlägg så kan han ju inte göra så mycket.


Aja, han är bra. Lite drygt att det är zlatan hit och zlatan dit precis hela matchen, komentatorerna nämner honom verkligen hela tiden, även om han inte ens var med på ett inlägg så kommer de med: "Och zlatan står kvar." .
Hela laget är ju kanon!

Jag håller på vinst och att underbara respektfulla super stjärnan zlatan gör ett fortsatt bra jobb! ;)

officielt sommarlov

Nu har jag faktiskt sommarlov, men det känns verkligen inte som det! :O
Hur som helst så klarnade det upp, men det haglade och spöregnade när studenterna sprang ut! Inte så kul..
Tres och jag gick och fikade, sen kollade vi på när det åktes runt, runt, runt och alla skrek! Lääääääängtar!

Och nu sitter jag här, ska ner och äta jordgubbar sen drar jag till Tres för vi ska ut på fest med klassisar idag! :)
Myyysigt och kul!

Fick lite pengar också när jag kom hem, välbehövligt och underbart!

Vi säger så!

Puss

aktiv

Så här många inlägg har jag nog inte skrivit på en dag?! :P Hur som haver, brorsan har sedan måndagen varit spysjuk, men är så gott som frisk nu men nyss kutade mamma upp och vände ut och in på hela magen tror jag! :S Känner mig jävligt hårt i riskzonen just nu!  Blääää... får fortsätta kurera mig. Dock har jag haft känningar av illamående när jag ätit, druckit o så, men inte så farligt som att jag måste kasta upp allt inom mig!

Hoppas det håller i sig, för jag vill ju till norge på onsdag! O sen ska jag övningsköra till Jönköping jue... Vi får hoppas det stannar hos mammi!

Nej, ska duscha snart, hårinpackning och för första gången ska jag VAXA mina ben! :P Hehe, ska bli spännande! Men måste vara fin i morgon när det är student dax och avslutning med favorit brudarna! :)

Vi säger så.

Tårtdax!

Nu ska jag snart bege mig till moster i Utterbyn för en tårtbit! Myyysigt!
Blir väl fullt ös medvetslös om Emil får som han vill! ^^   Men det drabbar ju inte en handikappad! (Just ja, jag är ju handikappad.) I morgon ska jag upp tidigt igen för att undersökas så jag får slut på eländet till smärta som verkligen hänger i! Stackars alla ni som verkligen är skadade och alltid alltid känner en hemsk smärta! Usch :S

Aja, ska byta om till nått mer kalasaktit än mjukisbyxor! :P


Tjosan!


LYCKA!

Vet ni hur lycklig jag är just nu?!
Fick tillbaka mitt latin arbete och det var kanon bra så nu hoppas jag verkligen på ett betyg med tre bokstäver! Sen gick sentenserna finnemang. I brevlådan låg det två brev till mig, ett från sjukgymnastiken så de ska kolla min fot, sen fick jag brev om uppskrivningstid! :)
Och i morgon ska jag äntligen få träffa läkare för rygg och fot! Allt ordnar sig till slut?
Och sen ska jag beställa hem BOKIA teoriprogrammet så jag slipper vara beroende av data bokningar och tid.


Idag är jag glad, och som grädde på moset. Marcus berg var i kyrkan och kollade på sin kusins skolavslutning, han är sjukt snygg!

Ja, där avslutar vi för stunden. HEJS!

Morgondagen

I morgon ska jag upp i vanlig tid, 6.40. För att ta bussen till skolan och göra latin sentenser och lyssna på redovisningar.
Nördigt dålig planering av vår lärare, hon sa för två veckor sen att vi ska ha prov på 100 sentenser innan lovet. Så därför har jag 20 kvar i morgon, för det är ungefär det som jag har motivation till att träna in nu på slutspurten, för det är verkligen det, slutspurten.

Sen hade jag planerat nån timme på körskolan, jag vet ju faktiskt inte riktigt än när jag får teoritid!
Därefter ska jag till kyrkan och kolla när Edwin och Wilma avslutar sitt första skolår.
Garanterat en fika efter det.

Men jag har ett problem. Termometern visar 12 grder, så jag kan ju hänga tillbaka min vita klänning i garderoben igen. Vad ska jag ha på mig istället då?! :( Buhuhu, för jag har verkligen inget fint.
Kul, först stekhet sommarvärme som går tillbaka till april väder. BAJS!

Nej, nu ska jag repetera sentenserna och sen slappa framför en film!


Tankar

Läste igenom några blogginlägg sen april och det slog mig plöstligt att det är lite mer än 2 månader sen Ewa dog. Tiden går fruktansvärt fort och jag tror inte riktigt att man hänger med i svängarna... Farmor har fullt upp, jag tror inte ens hon har hunnit sätta sig ner och reflekterat över att hon är borta. Alla bearbetar sin sorg på sitt vis?
Och jag vill lyssna på gabriellas sång, men den kommer ju alltid ha en annan innebörd nu.
Innan Ewa dog så lyssnade jag på den för att jag tyckte den var finast i världen och att Helen Sjöholm gör en låt så otroligt vacker plus att jag sjöng med. Nu, nu ser jag bara kistan med det blå täcket över, alla blommor efter golvet, tårar.... Faktiskt ser jag bara döden. skulle jag lyssna på den nu så är det, det jag ser. Till och med nu ser jag kistan framför mig.

Livet är sjukt, orättvist och jobbigt.
Idag är allting bara jobbigt. Jag saknar Tom, jag vill ha sommarlov och att alla ska bli glada och lyckliga igen...
Usch, varför orkar man ens tänka tillbaka på hemska och sorgliga saker?



....

Utmattad

Jag är så jävla trött just nu så det inte är sant! Har sovit rätt dåligt inatt, dels kom vi i säng sent sen har jag vaknat var och varannan timme...  Sen städade jag huset när jag kom hem (jo, faktiskt så är jag så snäll) tog även tag i mitt rum som verkligen behövde en städning! Putsade fönster o ja, allt man kan tänka sig, så nu är det gytt fräscht igen!

I går hade jag verkligen jätte kul! En mysig tjej kväll med skratt, spel, prat, studsmatta, mackkastning, snacks o det bästa sällskap man kan tänka sig! Ja, en toppen kväll helt enkelt. :)

Btw, åt ungsstekta rotfrukter förut och det var FRUKTANSVÄRT GOTT! Jag mumsade verkligen i mig med god aptit. :P
Morötter, lök och potatis med olika kryddor, honung och en klick Turkisk youghurt som jag blandat vitlökskrydda och örtsalt i! SMASKENS!
Det rekommenderar jag.

Köket ropar på en uppstädning efter mina kockegenskaper. Får väl lov att kila, samt plugga lite Latin sentenser... Buhuhuhuhu! :(


Tjohej!

Laddar upp!

Gud vilken otroligt soft dag. En timmes idrott, volleyboll i blåsvädret sen åkte jag hem i tvp timmar sen körde mammi in mig till skolan igen. Då var det dags för spanska nationellt muntligt, gick bra fick även betyg på kursen och vet ni vad? JAG FICK VG PÅ HÖRFÖRSTÅELSEN! :O Det händer ju inte allt för ofta, aldrig med andra ord. Så jag är nöjd!

Nu sitter jag här, ska packa min ryggsäck, byta om sen kommer Söt Elin och hämtar mig, Sandra och Therése så bär det av till faktoriet för lite käk! :)
Sen en kväll FULL av myyyyyyyyyyyys! Gud vad jag längtar!

Ja, ska väl kila iväg och göra mina sysslor. Kanske plugga på några Latin sentenser.

Vi säger så för idag, lär ju inte få några tillfällen att uppdatera. Kommer i morrn! ;P

PUSS

Softa

Nu tänkte jag softa ordentligt! se bridgets Jones dagbok, som jag egentlligen skulle ha sett i går men såg "Kärleken checkar in" i stället, mysig film! Sen ska jag läsa min nya veckorevy jag fick i dag! :D

Tänkte fördjupa mig i en intressant artikel jag såg på framsidan. Vi får se hur det går om den kanske hjälper mina trassliga tankar...

Broder är spysjuk. hoppas jag klarar mig!
KURERA ordentligt med massor av C-vitamin!


Ska softa nu! :P


Puss :*

Pumpa på!

Wiho, försov mig i morse... Hade satt klockan på 9.30 istället för 8.30. Min planering gick ut på att komma till skolan lite tidigare för att hinna skriva lite latin sentenser, men det sprack ju. Så jag fick cykla till skolan och började dagen med ett riktigt roligt men smärtsamt idrottspass! La Cross! :D Fy fan vad den sporten är kul. Tummen upp för det!

Cyklade hem, tog en omväg förbi Sandra och tog bakvägen hemmåt. Väl hemma bytte jag princip bara kläder och cyklade till mormor, kollade stugan och så där. För i morgon är det MYS kväll med brudarna! Matbit på Factoriet sen båten till stugan och vi kanske hinner med en sväng till Bredvika? Ser verkligen fram emot en riiiiiktig tjejkväll! :)
Spela spel, äta chips och myyyys!

Btw, saknar Tom massor nu! :( Han är i Norge så jag kan inte ringa honom eller han mig för ofta, blir en till två minuter i kväll för att säga godnatt och "Jag älskar dig!". Längtar tills vi ses i gen älskling! <3

Ja, så är det...

Hemma

Sådär, nu är jag hemma igen. Kommer inte se Tom på nästan en vecka nu, ledsamt. :(
Men veckan kommer garanterat gå jätte fort, eftersom jag har ett rätt bokat schema denna vecka.

Måndag: Skola, Latin sentenser och körlektion med Pelle. Antagligen kolla så allt är i ordning i stugan också.
Tisdag: Skola med nationellt muntligt i spanska, min sista spanska lektion på vääääääldigt länge, kanske sista?  sen myskväll med övernattning i sommarstugan med mina favorit flickor! :)
Onsdag: Ledig. Sol & bad vid stugan om vädret tillåter. RESURS!
Torsdag: Latin sentenser 8.15 även om det är resurs... Sen ska jag till kyrkan, eventuellt kolla broders avslutning sen twinsens första skolavslutning. Därefter fiiiika! ^^
Fredag: SKOLAVSLUTNING! Kolla alla studenter, svettas i idrottshallen och vara avundsjuk på alla 3:or och 4:or. På kvällen ----> FEST!


Ja, en rätt bokad vecka så jag hoppas att det kommer gå fort!
Har varit i bredvika idag när tåget anlände. Fika med moster och Emil + mamma. Emil är verkligen hur mysig som helst! :) Jag tycker verkligen om honom!

Sen en depp grej. Den bikinin som jag dregglat över var givetvis inte kvaaaaar när jag skulle köpa den idag. :( Varför måste 38 gå först? Buhuhu...
Därför ska jag tycka synd om mig själv framför Bridget Jones dagbok senare ikväll. Sovmorgon i morgon, jummy!

Återkommer kanske seeeeen.

Puss

EM

Har kollat på EM nu en stund, Portugal är riktigt bra! :) Sen är det ett plus att Ronaldo är rätt snygg, haha!
Sen är Torsy pöjken Marcus Berg med som "expert" eller vad de kallade honom, kul att han sätter Torsby på kartan. ^^
Sitter i karlstad nu, tänkte fixa lite med bloggen men det gick inte så bra då man inte kunde kopiera grejor, keeeees dator.

Aja, ska väl fördriva tiden framför tv:n då istället!


Två dars uppdatering!

Jag har varit riktigt dålig på uppdatera de senaste dagarna, men det har ju sina förklaringar!
I Torsdags åkte vi hem till Torsby och vi beslöt oss för att spela Volleyboll med the gang! :D Elin, Lars, Tres, Sören, Lisa, Signe, Elins grannar, Tom och jag. Vi hade jätte kul och spelade i två timmar! Sen åkte vi hem och Tom & jag kollade ett avsnitt av Band of Brothers.

I går drog vi till stranden i tre timmar med mor och Lars! Och färgade blev vi, Tom blev röd och jag blev brunare. ;)
Det var underbart, tog även årets första dopp och vad vi låg i länge!
Sen drog vi hem för Partyyyyyyy. :D

Jag måste säga att jag älskar att umgås med mina kompisar, och det är så jävla skönt att vi kan umgås när killarna är med eftersom de kommer så bra överens!  Och alla vill vara med och umgås när vi är alla här, jag gillar verkligen det! :)


Idag då... Var superkusin och tog med twinsen till bredvika för sol, bad, lekpark och glass. Vi hade jätte mysigt!
Sen drar vi till stan och jag kommer hem i morgon!

EM har börjat nu, ska väl kolla!

Ha det!

Sunny day och skolk

I går var det tenta och avslutningsfest för Tom's del. Jag och Bea åkte iväg till Skutbergets camping och spelade lit freesbie golf, myyyysigt! Det är verkligen jätte kul att ha någon man kan umgås med när man är här. :)
Hur som haver så åkte vi tillbaka hit där festen hölls och umgicks med killarna som för övrigt är ASSKÖNA och ASGOA! ;)
Folket drog sig hemmåt vid halv ett tiden, men jag och Tom somnade inte förrän vid tre tiden.

I går fick Tom ett sms där det stod att han var tvungen att skynda sig ut, för det var viktigt. (Hans kompis skickade det)
När vi kom ut var dom borta (dom var två) och svarade inte på mobilerna!
Så jag var övertygad m att de hade blivit mördade och blivit av med mobilerna.
I morse fick vi veta vad som hade hänt, den ene killen hade ramlat och slagit axel ur led! Men iskall som han var så drog han rätt den själv.... scary. :S

Hjälpte även Bea och Jonas med att skaffa blogg! Bara för att jag är snäll och tycker om dom så mycket så publicerar jag den i detta inlägg! Http://Jonasochbeatrice.blogg.se


Och nu sitter jag här, skolkade från EN timmes latin. Jag tyckte inte det gjorde något, men det tyckte säkert läraren.
Aja, that's life!
Nu ska jag nog ut och sola lite, om jag orkar. Är rätt sliten...

Puss


P.s Jag är med och tävlar hos Someonehappy om en Header! :)

Kort dag!

Idag gjorde jag min sista dag denna vecka och Tom avslutade just sitt första år på universitetet.
Hade sovmorgon idag, sov till nio sen pysslade jag och städade, packade, fixade naglarna osv. Sen kom världens bästa Mormor och Morfar och körde mig till skolan vid tolv tiden!
Hade engelska, och har jag riktigt tur så blir det ett VG i slutbetyg i Engelska B ändå, närmare än det jag hade lär man väl inte komma? Så jag håller tummarna!
Svenskan var som vanligt slapp, lämnade böcker, lämnade in min berättelse och sen körde underbara Sofia mig till tåget så jag precis hann med det tidiga! :)

Sitter hos Tom nu, han ska snart till en kompis och fira skolårets slut och jag ska till Bea för vi ska umgås och göra massa kul! :)

Kan även berätta att det blev Volleyboll kväll med brudarna i går! Skiiiit nice, även om jag fick offra sista avsnittet av Desperate Housewives! (får kolla reprisen på söndag 14.25) Tres var en törris och lätt anipulerad av en Viss person och drog hem redan efter en timme!
Men det gör man inte ostraffat tyckte Elin, Sandra och Jag. Så vi busade med henne när hon hade herrbesök! xD

Det var riktigt kul, och som kryddan på moset så la vi in en syrén i hennes badrum bara för att djävlas riktigt ordentligt, då hon är extrem allergiker! Hehe >:]

Aja, ska fixa i ordning mig nu!

Tjohej!

Tummen upp fröken Larsson!

En stekhet sommardag idag också, det tackar vi för även om alla är svettiga och äckliga, bruna, svettiga och äckliga. :P Hade hörförståelse på spanskan idag, blir inte ledsen om jag får tillbaka häftet med ett G på, hörförståelse är inte riktigt min grej, har aldrig varit och kommer aldrig vara! När jag var lite trodde dom jag var döv när man gjorde ett sånt där Pip-test. Inte har det blivit något bättre, Sandra och jag kom fram till att vi åldrats i förtid med hörseln. Gamla har också svårt att koncentrera sig på det någon säger när det är massa ljud i bakgrunden...

Engelska muntligt gick däremot bättre men det är lika bra att inse, mitt muntliga nationella i 9:an, det betyget kommer jag aldrig mer att uppnå, för det här var det sista muntliga i engelska för ett tag framöver.

En braig dag, bra humör, köpte en ny hår spray! :P
Har tränat en timme ungefär, på step maskinen, rygglyft, sit-ups och lite arm träning, det var nice o svettas igen! SAKNAR FOTBOLLEN! :(

Aja, nu ska jag skriva klart Latin skiten, EN gång för alla.

Puss

Tävling :)

image49

Texten nedan (även "För att tävla gör du såhär" ) ska läggas upp i ditt inlägg om tävlingen!

Jag är med och tävlar hos Natalie B
Var med och tävla du också, från den 1/6 - 30/6 och ha chans att vinna en valfri klänning från Chicy.se Fashion Shop




För att tävla gör du såhär:

1. Kopiera bilden och den här texten och lägg upp det i ett inlägg i din blogg.
Ni som inte har blogg kan maila mig på [email protected], där ni skickar länkar till 10 personer med blogg som ni har tipsat om denna tävling!

2. Klicka på mina annons: Erbjudanden24 en gång (Jag kollar upp att ni klickat och har ni inte gjort det tävlar ni inte)
Det är fullt tillåtet :) att klicka på mina övriga annonser också, men det är inget krav för att tävla!

3. Klicka på "Plus i kassan" annonsen och registera er som medlemmar (Det kostar inget och ni kan precis som jag tjäna pengar på det!)

4.Skriv i en kommentar i detta inlägg om att ni är med och tävlar och vilken klänning ni vill vinna!
Jag uppmanar ingen att klicka på mina övriga annonser..men det stör mig inte om ni gör det :)


Lycka till!


//Kram Natalie B



______________________


Söta klänningar tycker jag! :) Det är ju gratis att vara med så! :P

Förintelesen

Brorsan har prov på andra världskriget, där ibland förintelsen. Och när jag tänker efter så är det fruktansvärt mycket som jag kommer i håg från 9:an. Kanske för att det är så intressant, för det tycker jag verkligen att det är, sorgligt intressant kanske ska tilläggas, för jag blir ju inte precis upphetsad av att läsa det...

Har nu bestämt mig, jag vill åka till Auswitsch i sommar, någon som vill med?
Känner verligen att man måste se ett sådant ställe för att förstå hur hemskt det egentligen var, och vem vem. Snart kanske det stängs igen efter att så många turister varit där och sliter ut.
Jag vill inte åka själv.

Skriv i så fall en kommentar!

Fy, att det egentligen fick ske? Jag förstår verkligen inte... Det är jobbigt hemskt att bara tänka på det. :S

Usch....

Svettig natt

Vaknade upp för ca: 15 minuter sen, genom svettig! Det har varit så jävla varmt i natt så jag trodde seriöst jag skulle dö! Usch, det är riktigt vidrigt att sova när det är äckligt vamt.... Sen ligger morgonsolen på sovrumsfönstret så det gör ju inte direkt rummet svalare. Man ska inte klaga på vädret, men lite svalare på natten vore riktigt skööööönt.

Nu ska jag ta på mig kläder, käka sen dra ner till stani värmen och köpa skjortan till brorsan. Får se hur jag lgger till tidsmässigt när jag gjort det, så får jag se vilket tåg jag tar hem.

Vi säger så!

RSS 2.0