Norsk specialite

Har nu anlänt till grannlandet. En lång och regnig bilresa, en trevlig middag med Jonas & Bea och nu är vi här.
Ikväll bjuds det på en norsk maträtt, vet inte vad det är riktigt men det skulle tydligen vara något speciellt med kött, paprika, lök och champinjoner. (Blæææææææ)
Ska bli spännande, ska inte säga nått förrän jag smakat det!;P

Skrattattack åktur :D

När jag sprungit som en flådd råtta över halva stan och slutligen kom till bussen så var det den där trevliga busschauffören som körde. Hon är toppen, hon är glad, skrattar och pratat, tillskillnad från de flesta busschaufförer jag vet om. I alla fall dom i Torsby, inget att skryta med precis.
Hon var nog inte riktigt koncentrerad i dag när hon körde, halva bussen fick nog wiplasch(stavas?)  då hon gasade på som i helvetet och sen tvär bromsade när hon insåg att någon skulle av vid en hållplats! Så tillslut orkade jag inte hålla mig och skrattade lite diskret för mig själv. :P

Ätit mat, försökt få plats med min lilla gräddfil i ett ölfullt kylskåp. Jag skojar inte, den som lyckas få in nått mer får en tia, och då ska ni veta att mr. Nilsen inte precis har MYCKET grejer i sitt kylskåp. Blir duschen nu, gytt!

?

Nu har jag försökt komma in i flera miljoner timmar på den här sidan, blä vad länge det tog!
Drar till Karlstad i dag igen, myskväll med Bea. :)
Solen kom just, och snön den är nästan borta! Nice, nice, nice! :D 

Ska träffa tremänningen Tres igen, var över ett år sen sist! :O Ska bli underbart kul o träffa henne igen. ^^
Blir övningskörning till station, jag är en hejjare i bilen. ;P

So Long.

Charm

Charm, kan dialekter charma en? Jo, det kan de väl? Jag är död's charmad på just den dialekten och nord norskan. ;P Haha, lustigt.

Jag önskar jag var den tjej jag var i nian, då jag trampade på den som försöka trampa på mig. Då jag sa precis vad jag tyckte, trampade sönder Laanges mopedsnack, hell yeah! Vart försvann min lite halv punk/rockiga stil med snygga skor och band tröjor?
Ja, Vart försvan hon?

Kanske till skolboken på främmande stjerne, hjälp mig hitta henne igen. Jag saknar henne.
Jag är glad att jag har min otroliga förmåga att locka fram skratt, det har jag väl?





" Jo då är den väl fin, mer åt den vanliga trosan i svart med rödluddig kant kaske."
Jag förstår inte, att övergången till fullkomligt hat (inte riktigt så hemskt) till att disskutera olika saker hit och dit, förstå saker, prata normalt. Shit, jag som inte ens kunde lyssna på Whiskey in the Jar förrän nu.
Allt har sin tid.



Morsning korsning!

Efter några timmars sömn så är jag nu på G! :D En dusch, lite frukost snart och lite solande i solen så tar jag tåget back home för att fira en av mina 7 kusiner som faktiskt blir 16 år idag! :)
Grattis Eddie!

Gud va man blir frestad av denna sol, tänk om det var 25 * varmt och man låg på stranden, åkt sin egna bil, äter femtusen ton glass om dagen och bara mår gött och blir brun.
Men jag antar att det inte bara är jag som vill ha sommar? Michaela den lyckans osten har ju bosatt sig på solens favoritplats nr.1, Australien.


 Ser det inte härligt ut? GAAAH! SOMMARBEROENDE?

Nej, nu är jag verkligen sommarsugen, kom någon gång? Natt efter natt i sommarstugan, grillparty efter grillparty, kolsnäs efter kolsnäs.... Nej, nu får jag sluta. Annars kommer jag nog somna igen av allt drömmande..

Vi säger så.?

VAD LEVER VI I FÖR SAMHÄLLE?

Fick just ett telefonsamtal från min mor, jag har fått en summa för sveda och värk från äckelgubbens försäkringar. Efter att ha genomlidit, en operation, fyra dygn hemifrån, liggande transport i 7 timmar, utsatt för försök i 10 timmar UTAN gips, tagit blodprov 100 ggr, ätit en medicin som ska motverka blodproppen som uppstod då jag hade gips, 3 veckor borta från skolan och all annan jävla skit så får jag 5300:- som tröst. Fattar ni? 5300:-, det är som ett sandkorn på en strand.

Jag är besviken, men flera hundra tusen om året kan Torsby kommun betala för att skicka alkohlisterna på behandlingshem. Och jag får 5300:- för allt lidande i över ett halvår! Helvete vad livet är orättvist.

Någonting är tydligen värt ingenting....

Givetvis

När jag kom från stan med bussen vid halv fyra så var det något speciellt som drog alla passagerares blickar till sig. Någon meter från Kronoparkens centrum stod det ett 20 tal ungdomar hängandes över ett staket och bakom dem befann sig 5 polisbilar, 1 ambulans, en gubbe med kamera och avspärrningar och polisuniformer. Varför?
Tydligen hade en kvinna polisanmält sin man igen för misshandel, när polisen kom satt han med vepen och massa annat (det var nått sånt iaf)... Vad är detta för ställe? Det dödar inte precis alla rykten om kriminella läskiga kronoparken.

Jag och underbara jordnära Bea har pratat om allt typ i två timmar, det är skönt. Att sitta 10 mil från sina underbaraste vänner man kan få tag i och ändå ha en person som är precis lika underbar när man inte är hemma, det är tur och lyckligt! :)  Och jag beundrar henne nästan lika mycket som kusin Michaela, för den otroliga förmågan att stå på sig!!  (det är inte alltid lätt, jag är inte en sån person kan jag erkänna..) (http://michaelasreality.blogg.se)


På stan gjorde jag några fynd, jag skulle köpa lite olika saker från Åhléns idag, ansiktsgrejor och hårschampo!
Flyt som jag hade var det extrapris på precis varenda vara jag köpte! PLUS att jag hade 58:- kvar på ett presentkort från svärmor och Maja, så jag behövde inte betala ens hälften av vad allt var värt egentligen! Ett stort plus för det!


-Men ni har du och T har det väl bra?
-Ja.

Har vi det bra? Alltid? Nej, ibland och rätt ofta blir jag kvar i bubblan från förra sommaren, då allt gick sönder. Försvinn ur mina tankar....släpp det, gå vidare. Jag är på väg, men allt har sin tid?






Äntligen

Sådär! Nu är jag faktiskt klar med matten, ska bara göra några finjusteringar sen när Tom (plugghästen) kommer hem ikväll från universitetet. Har inte planerat att göra något specielt idag, måste till centrum för att inhandla mat som jag inte svälter ihjäl här med falukorv. :S Med Tom's visa kort i handen kan det bli vad som helst. (A)

Det är fint väder idag, tack och lov, så det blir nog nån timme utomhus oxå! (:

Nej, nu ska jag äta frukost, sen hämta tvätten. Yippie?!

Tills vidare..

Men?

Sitter i k-d nu, och här är det världens jävla bajs oväder! "/ Det är snöflingor stora som plommon jue....BLÄ!
Sen ringde mamma för en timme sen också, jag behövde inte alls ta blodprov idag!?
Kul, då blev jag stucken fastän jag inte behövde... Men, inte en enda waran tablett mer. :) Det ska bli otroligt sköööööööönt. Halsbandet åker av om 3-4 ddg oxå, så nu ska jag börja använda mina vanliga fina halsband i massor!


Jag har gjort ett seriöst försök med matte statestiken, och det känns som att jag bara rabblar upp allt  om och om igen... Någon läsare där ute som kanske tillhör sp06 klasserna?


Tills vidare....

Blodprov!

Idag slutar jag med Waran! :D Jag tar förhoppningsvis mitt näst sista blodprov och sen kan jag dumpa halsbandet och bara leva igen. Larmet slipper gå igång 16.50 för det finns ingen medicin jag behöver ta! Jag är lycklig. :)

Det kom typ 20 cm snö i natt... Verkligen mega härligt, inte.
Idag åker jag till hem nr.2. Ska bli skönt att slippa spök-huset för ett tag, för jag har verkligen blivit paranoid nu på senaste tiden efter allt som hänt här hemma... Usch!

Jag har fått en personlig väckare också! Det är det minsann inte alla som har! (A) ;)



Panik

Jag pratade just med Therése angående sommaren och dess härligheter! Körkort, fryksdalsdansen, bredvikakvällar, sol & Bad, cruising i järnvägsgatan med musik och bas på MAX! Det känns verkligen som en evighet tills dess...
Jag vill ha körkort, jag letar bil. Hittade några intressanta faktiskt, billig, lågt miltal och hyffsat snygg! Jag har faktiskt insett att en bil inte behöver ha styling för 20.000 medans bilen bara är värt 30.000, på något vis har många överdrivit sitt sätt att styla sin bil tror jag. Är det inte lika bra och köpa en ännu bättre och nyare bil och lägga på 20.000 i priset istället? Jag kommer vara överlycklig bara jag får köra i en bil jag kan kalla min egna.

Har iaf letat och letat och letat så nu blir det duschen och sen tv  + mat. Nice!

See you later.

Känslor

Shit, idag fick jag ett sånt där anfall då jag vill flytta här ifrån! Binda nya kontakter någon helt annan stans och bara festa, festa, festa och festa. Givetvis skulle mina närmaste vänner flytta med. Men ändå, en sån konstig känsla och vet ni vart mina tankar på flytt gick? Jo, Dalarna! :O
Jag vet inte vad som hänt med mig, jag hatade ju Dalarna, specielt det stället och sen vill jag dit. (?)
Känner mig rätt förvirrad faktiskt...

Kanske det var Gustavs dialekt som fick mina tankar på villovägar? Det är världens finaste dialekt, det är det verkligen. Men skulle den ha påverkat mig så? Nej, jag får rycka upp mig!
Känns ändå rätt konstigt.


I morgon känns det nog bättre, två timmar på buss piggar alltid upp! (?)
Fråga mig en fråga och jag ger svar i nästa inlägg!

Vill ha ngt att skriva! :)

Tanke förändringar

Igår var det fest, hos mig. Eller, vi var några stycken, eller rättare sagt vi SKULLE ha varit några stycken. Men Tres, Robert & Sandra var de enda som dök upp. Sen helt plötsligt kommer Gustav och jag erbjuder mig att han ska få sova här! (?) Och Gustav i sin tur bjuder hit Dag-Erik och halva Norge, men allt gick fint och ingenting gick sönder. ;P  Sen nere på byn var det iskallt och jag har aldrig frusit så jävla mkt i hela mitt liv! Frös i två timmar efter att jag kommit hem och lagt mig, påpylsad med både det ena och det andra... Feberfross typ. Usch.

Idag har det varit chill, påskmiddag med farmor och farfar sedan en tur till Lysvik och kollat läget hos Robin och Elin. Ett farväl till Gustav och nu är vi hemma och ska i sängen! Mums, är trött. :P

Angående G så har jag nog ändrat min inställning till honom. Efter att Tom varit dum i huvudet så anklagade jag mest G för att han inte hindrade Tom, men när jag tänker efter så är det ju Tom's fel, bara. Visst G kunde ha sagt till honom, men hans natur ligger på gränsen där allting är okej, precis allt i ett förhållande så jag har förstått att han antagligen såg det som 'okej', även om det inte alls är det enligt många många andra.
Så med andra ord har jag lagt ner min stridsyxa och insett, äntligen, att det var bara Tom's fel. Är en människa så svag att inte kunna stå emot en sådan grej då är det bara den människans fel och dumhet.


Nu blir det sängen.
På återseende!!


PUSS :*

Påsk afton

Mamma jobbar idag, men hon hade skrivit klart och tydligt på en lapp att påskäggen var i "fisk-nivå". Vi protesterade för några år sen och sa att vi inte behövde leta ägg, men hon är bestämd på den saken. :P
Som vanligt hittade jag båda påskäggen, men var en snäll syster och lämnade kvar det ena till min broder.
Men jag blev besviken... Jag trodde faktiskt det skulle vara godare med godis än vad det var. Efter mitt lilla uppehåll så trodde jag verkligen att jag skulle slänga i mig allting som var märkt med ordet, Godis el. chips. Men det blev inte så.  Aja, det blir nog inte särkillt svårt att sluta sen på tisdag iaf. ^^


Nu ska jag klä på mig, göra iordning en termos med varmt vatte ta en kopp, tepåse, honung och min bok och sätta mig på altanen i solen. :)  Det ger verkligen en vårkänsla när solen står på en nästan klarblå himel!

Vad ska ni läsare göra idag?


Puss :*

Långfredag

Denna dagen ska ju vara extra lång, men jag tycker det har gått otroligt fort!
Mamma och pappa kom hem igår, jag fick mig, Escada parfymer, smyckehängare, söta sockor & strumpor och givetvis mitt favorit lakrits! Muuuums!
Idag blir det väl att handla Pommac och bubbliz, övningsköra, älsklingen kommer och sen är det fest! :D

En trevlig dag, förhoppningsvis! ^^
Men... har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än :/ Blä, har verkligen inget fint att ha på mig jue..

Vi säger så så länge!

GLAD PÅSK!
 (Han har nog aldrig lyckats med att få hela sitt huvud i bild. Jag tog tillfället i akt och pyntade det ^^)

Skärtorsdag och snorunge

Härligt, inte nog med att jag var livrädd i går när jag gick och la mig i går med varenda grej som kan lysa på, så vaknade jag med en mer eller mindre igen snorad näsa. Förkylningen som jag har försökt motverka hela sen en vecka tillbaka har nu blivit ännu värre! BAJS! Har druckit 5 L te om dagen med vanlig honung och honung med elacuptus smak. (skratta inte åt min fina stavning där på e ordet :P)

Ingenting verkar vilja hjälpa.. Möjligtvis känns inte halsen som ett rivjärn längre men smak och lukt är typ borta. Typiskt när jag äntligen får ta mig godis och chips på lördag? NÖRDIGT! Och inte nog med det så var mitt öga jätte svullet, ja, halva ögat gick bara att öppna. En vagel har slagit sig till ro där, jag hade en på varje öga i helgen men de försvann och istället fick jag en skitstor som gör att det ser ut som att jag snusar under ögat. ;(

Mamma och pappa kommer i kväll/natt. Skönt, städar, diskar, eldar som en galning för tillfället. Snart blir det nog en film, te och täcke! Sen ett härligt bad, välbehövligt och sist men inte minst en stor kopp te, igen.  :)

På bättringsvägen? Ha det bra!


Ingen kan snaska kotte som Eva-Lena! x)

Tjejkväll

Brorsan skulle sova hos en kompis, jag tog chansen och bjöd in mina favorit brudar! :)
Det blev spel, bullar, saft, milkshake, popcorn och givetvis mkt mer!
Jag kan rekomendera sällskapsspelet 'Med andra ord', det är verkligen ett underbart underhållande roligt spel! Man kommer inte igenom spelet utan att skratta ordentligt några gånger. ^^,

Det mest klockrena var givetvis när jag skulle få Sandra att förstå att jag hade Polen, min ledtråd var:
-Det är bättre med en polare i röven än en rövare i...... (polen)
Sandra svarar rätt, men kort där efter kom jag på mig själv. Jag hade sagt det bak och fram! Det heter ju egentligen 'det är bättre med en rövare i polen än en polare i röven'! :D

Ja, ni tycker säkert jag är personen med sämst humor i Sverige, men man borde ha varit med för att förstå att det var riktigt kul. :)

En trevlig kväll, men inte en lika trevlig natt. Ensam och ni som känner mig vet att jag är mörkrädd, ja paranoid. Mor och far får nog dyr elräkning denna månad. Lamporna kommer stå på i natt...
 Tschüss!

Hjärnförvirring

Puh, idag har det varit hjärnans dag, tror aldrig jag behövt ansträngt mig så mkt som idag med att tänka... Vi har en dag som består av alla möjliga språk man kan tänka sig, på köpet är tre av lektionerna i samma sal och direkt efter varandra. Så det var lite jobbigt att skriva ihop engelska uppsatsen sista timmen kan jag tala om, men det gick. Efter ett tag uppfattar hjärnan iaf att det är just 'det' språket som man håller på med. Well, det är väl så det är att vara Humanist? :P

Idag har jag gjort mycket hemma, eller rätt mycket iaf. Diskat, tvättat, lagat mat, eldat, handlat, ja det mesta man kan göra i ett hushåll igentligen. Behövde köpa mig varm o'boy i skolan idag, 7:- för varmt vatten och pulver i en hyffsat stor kopp är  väl överkomligt men när jag på eftermiddagen vandrade dit igen för att pröva te denna gång så kostade det minsan 7:- då också! En kartong med Lipton te kostar typ 21:- vilket innebär att jag får tre påsar te i skolans cafeteria i stället för en hel kartong på Ica. De får ju inte göra någon vinst sägs det, men det måste de ju göra? Aja, jag var i extrem behov av det så jag fick punga ut helt enkelt...

I morgon blir det fika med brudarna! Myyyyyysigt! (:
Sen en annan rolig grej är att Skurtis har börjat på körskolan så jag kommer se henne varje måndag 7 veckor framöver. :D

Nej, mer te och honung och lite tv blir det nu!
Ha det bra.

Snö?

Jodå, i morse när jag vaknade upp i värmlands residentstad så låg det ett vitt täcke med snö över hela marken ioch givetvis var det pissglingt. Tåget kom för sent till skolan pga. vädret... Nice? Nej, jag som ville ha VÅR!
Var på första teorikursen idag, verkar väl okej. Gytt att man antagligen inte behöver köpa några böcker också. (:

Halsen är bajs, uppriven och svälld... Funderar på att stanna hemma i morgon, men nej. Får hellre gå hem under dagen i så fall, tråkigt bara om jag skulle vara sjuk på påskhelgen.
Längtar efter mor och far. Inte bokstavligt talat men det är inte alls kul att vara ensamma hemma i detta hus. :S
Nej, usch. I natt sover jag i mami och papi's sovrum, och gissa om nyckeln ska vridas ett varv?


Nu blire telefon med Älsklingen, som jag för överigt saknar massor! <3
Sen sääääängen!

Bye.

Släkt middag

En solig söndag i grannlandet, jag har suttit ute i typ två timmar och läst klart 'Fröken Julie' och druckit te. Hade riktigt ont i halsen när jag vaknade i morse, ungefär som halsfluss, hoppas det blir bättre så jag inte ligger sjuk på påsk!  Hur som haver så satte solen faktiskt lite spår på mitt vinterbleka ansikte, fräknarna kröp fram även de, en jäkligt härlig dag med andra ord! (:

Och nu ska vi packa i ordning allt och åka på middag med Tom's släkt på pappans sida, ska bli trevligt och mysigt! Riktigt hungrig är jag också, så det ska verkligen bli underbart att få i sig lite mat!

Aja, vi åker hem till Sverige sen i kväll!

Over and out.

Dagens skönaste :)

Fredag, skolveckan är slut och det märket solklart på humöret bland brudarna idag! ^^,
Långfredag och påskafton är verkligen månadens höjdpunkt, givetvis också mitt avslutande med waran som faktiskt står högst i topp. Härligt att ha något extremt jävla roligt att se fram emot! Har ju varit rätt mkt med prov och skit nu.

Hur som haver, tre skoldagar nästa vecka och det ska bli otroligt GÔTT! Ska även försöka få det där 'första-solarie' solandet att bli av innan helgens partaj! Scary, jag behöver väl inte sola egentligen eftersom mor & far gav mig en bra gen iaf, brunt skinn året om. Men någon gång måste ju vara det första, alltså solarie solande.

Beck, chips och dipp sen. MUMS!


-Men gud! Skulle inte hon ha dött för länge sedan?
-Meh! Hur snällt är det att säga så då?
-Ja, men skulle hon inte ha dött för flera år egentligen? Tycker liksom att det är ett under att hon lever fortfarande, när tiden skulle ha varit ute för flera år sen.
-Ja, men hon borde nog dö snart.



Ändrade planer

Jag fick just reda på att jag inte alls far till Norge i morgon, utan den turen blir på lördag. Sen fick jag även reda på att jag inte kommer åka hem på söndag, för då skulle vi tydligen ut och äta och då kommer jag absolut inte hinna med sista tåget. Så det blir en tidig måndags morgon med mycket packning. >.<

Vad säger man, dessa män kan inte planera ordentligt. Inte den pöjken jag fick tag på i alla fall. Suck, spelar ingen roll vad det än är, hans motto är ' det ordnar sig', vara sig det handlar om att man ska i väg om 2 timmar och bilen har kollapsat, eller att han ska fixa nått annat. Allt löser sig, och oftast har han rätt... MEN han kan fortfarande inte planera. :P

Så då ska jag packa lite mer och sedan se debatten med 'Blondinbella' i SVT vid 22:00. Ska bli intressant att se om hon har något att säga.

Vi säger så.

Puss :*

Waran behandlingen

WIIIIIIIIIIIIO :D Inger från waran mottagningen ringde nyss och sa att jag kan avsluta min behandling den 25 mars efter blodprovet!!!! :D :D :D Åååå, nu blev jag riktigt jävla G L A D! :)

Gytt o slippa det där jävla halsbandet som är iskallt på morgonen om jag av misstag tagit av mig det kvällen innan, kan härja som i helvetet utan att vara rädd för klumpiga fall eller annat. YES! Vilken härlig dag. (:


Guess what?

Jag har beställt en jacka, en 'seglar jacka' närmare bestämt. Jag har bara min skinnjacka och behöver ett ombyte under vår-sommar perioden, skinnjackan hade jag ju mer än mest ångest för innan jag tillslut klippte bort prislappen två veckor efter köpte. (Y) Men tro inte att jag inte hade ångest för färgval på denna jacka, o nej. Det fanns fyra färger och jag tyckte om allihop, valde en rosa-vit, fick hem den i dag och självfallet får jag ångeeeest för om jag valde rätt färg. >.< Jag valde nog fel och skickade den tillbaka och beställde en ny, en röd-vit.

Jag ska sluta töla, jag vet inte varifrån jag fått det? Sådär tölig har jag aldrig varit förr och det är inget skämt! Jag får ångest direkt jag köpt något för jag skulle ju kunna hitta en mycket snyggare t-shirt, jacka, byxa eller nått annat..
Nej, nu ska ångesten BORT! Shoppingsångest, jag lyckas allt med det mesta tror jag.



 Den var inte så snygg i verkligheten faktiskt... tänk en röd-vit i stället!




Wiho, två timmar på tåget, två timmar musik och sen hem. Gytt, nu ska jag stor städa på rummet. Hamstrare som jag är så har jag lådor, boxar och skåp fyllda med saker som jag 'kan behöva' i framtiden eller när jag flyttar, ni känner säkert igen er. Ska bli roligt och se vad jag har samlat i hop. ^^

Over.

Bert Karlsson

Idag var det meningen att jag skulle gå till Universitetet för att kolla wettergren dagen, dagen då alla ungdommar på gymnasiet ställer ut sina idéer på eget företag, om man har något vill säga. Jag gick inte dit för den skullen, nej jag gick dit för att vara med Tom, samt göra lite skolarbete. Men det blev att vi kollade runt lite ändå, det var kul, rätt konstiga idéer fanns det som man kanske inte riktigt förstod meningen med, men men...

Sen kom dagens höjdpunkt, Bert Karlsson skulle komma och föreläsa om hans liv i branschen som egen företagare, och jag tror att det var en av de bästa föreläsningarna jag varit på! Den som informerade lite innan själva 'schlager stjärnan' själv skulle komma in var ingen mindre än Pölsa. (Smala sussie) Givetvis bjöd han på många roliga skratt och Bertan klarade det också gallant.

Jag har alltid sett Bert som en väldigt rak och ärlig person som kanske säger en gång för mycket vad han tycker om den, den och den ja nästan elakt elak på något vis, men idag ändrades bilden. Han var rolig, hade många otroligt roliga skämt på lagret och det var faktiskt riktigt intressant! Han berättade även sin tid inom politiken och nämnde inte bara en grej som har en svart baksida innom det området, det var intressant, för det var verkligen mycket som hade tystats ner i just svenska riksdagen. Det var verkligen dagens höjdpunkt!

Nåväl, i morgon ska jag iväg hemmåt igen, tjoho.. IT!
Mor & Far åker till Holland på fredag morgon, jag ville inte med. Så har hela huset fritt hela veckan
.

Åker hem för två timmar musik i morgon, orka? Nej, faktiskt inte..


Tlls vidare!

Not alone

Jag har i några nätter haft konstiga drömmar, att jag ständigt är på ställen där det finns 'spöken' (andar som inte gått över ännu). Jo, jag tror på det "övernaturliga", jag tror att det finns "spöken", andrar som jag vill kalla det, som fortfarande är kvar efter sin död för att de inte orkat gå vidare, att man kan ta kontakt med de döda och jag tror mig även känna av en andes närvaro, låter jag knäpp?

Hur som helst så har jag på kvällarna den ständiga känslan att inte vara riktigt ensam när jag är här hemma i det gamla huset, alltså mitt hem. Att jag kan vakna upp och höra konstiga ljud från nedre våningen är kanske bara inbillning? Eller att jag alltid springer benen av mig uppför trappan när jag släkt på nedre våningen för rädslan att någon springer efter mig  för att sedan lägga migsist  i sängen där muren av kuddar & täcken ligger uppradat längs sidan på sängen. Jag vet inte om jag lider av något allvarligt, ibland brukar jag faktiskt undra om jag har alla hönsen hemma...

Det blir faktiskt rätt jobbigt att alltid känna sig uttittad, när man är ensam hemma, ser på tv och hörnet i trappen stirrar tillbaka, stirrar trapphörn? Eller garderoben i mitt rum, det hörnet avskyr jag. Ända sedan jag var jätte liten så har jag alltid kännt mig uttittad av just det hörnet, jag vet inte varför, men något är det som verkligen inte vill släppa mig med blicken. Om jag nu inte inbillar mig alltihop och det bara är ett vanligt hörn i ett rum som finns i ett gammalt hus.

Jag börjar kanske bli tokig, eller så är det dags att utbilda sig till medium. Det är inte bara vi levande i denna värld, och det är jag mer än övertygad om! Det skrämmer mig lite... Kanske har jag någon bakom ryggen just i denna skrivande stund?

En kopp te, övningsköra, hälsa på mormor och morfar och sedan vå timmar tåg hem till bebis ska nog få mig på andra tankar.

Fler som känner som jag gör? Eller tycker ni att jag är helt bombad och borde flytta hem till Mars igen?
Skriv det då! Kommentera, Kommentera, Kommentera!!

IG - icke godkänd

Veckans helvete har lagt sig, matte pluggandet är nu över och väntan på resultatet från Matte B krusprovet är även det över, jag klarade det! Jag är glad, lycklig och allt annat man kan tänka sig. :) Att få G räcker gott och väl för mig som verkligen är hjärndöd vad gäller Matte, så jag är nöjd, mer än nöjd faktiskt!

Däremot vill jag ge idrotten en klackspark i röven för mitt IG. Varför det stå IG på idrott A har inte kommit dit för att jag har skolkat, glömt kläder eller varit totalt hjärndödsvärdelös i ämnet, nej saken är den att man måste ha gjort en oriterings runda och det roliga är att man behöver inte ens klara den, man måste bara vara med.
Varför var jag inte närvarande då, den 18 september förra året? Jo, jag låg i Skåne på universitetssjukhuset och hade just opererat in en skruv i min påkörda fotled, därför var jag inte närvarande. Jag tycker att det borde vara ett giltit förfall för att inte vara med, jag var ju inte precis hemma och skolkade. Och när man inte ens behövde komma i mål så borde det ju absolut inte spela någon roll tycker jag.
Det bästa hade kanske varit att lånat med en terräng rullstol?

Jag blir så trött i blaaaaaaand.
Hej då.

Boktips

Har börjat läsa 'jag saknar dig, jag saknar dig' av Peter Pohl för tredje gången nu. Har aldrig skrivit en ressencion av den underbara boken, men nu tycket jag att det var dags. Boken är verkligen toppen bra, jag grät mig igenom typ 30 sidor, den är sååååå sorlig. :'(  Ändå berättar boken redan på första sidan att en av de två tvillingsystrarna kommer dö, men det blir liksom så totalt oväntat ändå på något vis...

' Nu är det april månad och hemma i Rosengården sitter två flickor, Cilla ch Tina heter de. Enäggtvillingar är de och ska fylla fjorton år i sommar. Men det får Cilla inte vara med om - hon kommer snart att dödas i en trafikolycka. Det är det vidrigaste som har hänt mig, och jag berättar det med en gång, för det här är inte menat att vara en spännande story med ett fiffigt slut som måste hållas hemligt till sista sidan, utan det handlar om Tina som blev kvar, i livet utan Cilla.'

En läsvärd berättelse, har nog aldrig förr läst en berättelse som varit så djup som denna. Den berörde mig väldigt hårt och jag hoppas att Ni som läser den kommer uppleva samma sak. (Om ni läser den)

Stress

Puh... Jag är helt slut. Min stressfaktor är på max och jag har massa matte formler i huvudet som ska stanna där tills i morrn, en bokrecension som ska vara klar snart i både svenska och engelska, spanskan har jag fortfarande inte lämnat in fastän den varit klar i över två veckor m.m.
När matteprovet och de fyra hemska timmarna är över, då kommer mina axlar flyga av lättnad. Jag längtar verkligen tills jag lämnar infosalen och bara sätter mig någonsatns och pustar uuuuuuut!

Lovely ska det bli! Jag hoppas provet går bra, jag hoppas även att jag inte glömmer massa saker tills i morgon. Är faktiskt rädd för att jag har pluggat för mkt nu igen, vet inte hur jag lyckas. Men i går satt allt bra, just nu är allt bara vimsigt och tjockt i huvudet... Det märks väl i morgon?

Har haft ansiktsmask, hårinpackning och tagit ett härligt avslappnande bad för att göra mig redo inför matten. :D
Som sandra en gång skrev i sin blogg: 'Är man snygg så går allt!' I morgon hoppas jag att det stämmer!



Kusilinis blogg, som tack för att hon gav mig ett tips häromdagen. :)
http://michaelasreality.blogg.se Läsvärd! LOVE YA! <3

Nej, nu ska jag sova, sova och soooooooova! Och förbannat gytt ska det bli!

Natti

Värre än så här blir det inte

Idag grät jag, det har jag faktiskt inte gjort på riktigt länge. Men idag tog all kraft slut... Mamma hade ringt sjukhuset och frågat om det var sista blodprovet som skulle tas om tre veckor och 'damn 'svarade att hon inte visste. Mitt pk-värde ligger precis på gränsen och har gjort det i stort sett hela tiden och sen sa hon att tablettätandet inte kommer upphöra direkt. Nåra veckor efter måste jag antagigen ta några tabletter och fragmin sprutorna.
Men som sagt var, inget är säkert men det brast ändå.

Jag funderar ibland på att ringa gubben som körde på mig och fråga om han vet hur jävla mkt han förstört mitt liv, om han aldrig undrar hur den han körde på mår, om jag ens kommer bli helt bra i foten. Det finns så himla mycket jag skulle vilja säga till honom....

Ja, värre än så här blir det inte i första taget.
Och Tom sitter 10 mil söderut och jag är ensam och vill bli tröstad...

Ledsen i ögat

Jag är ledsen.. faktiskt. Usch, det är inte alltid lätt att förstå. Men jag är bäst på det, jag brukar inbilla mig själv att jag förstår och brottas hellre med alla ord och känslor. Döh för mig och dö för alla saker som jag påstår mig förstå.

Du anar nog inte hur mycket jag saknar dig, och hur mycket jag behöver dig varje sekund... <3



Natti.


Negatiiiiiiiv

Shit, jag har varit i skolan i sju timmar cirkus och det känns redan som om det var miljoner dagar sen det var lov. Blä. Schemat blev väl inget bättre, kanske ynka pynka lite då vi har lunch på tisdagar iaf och slutar halv två på torsdagar, så jag hinner med två tåget till söt. :)
Men, allt är knappast bra för det, suck. Den nya spanjoren ska ha oss i fem veckor, tre ggr i veckan och jag hatar deeeeeeet. Spanskan var väl nog jobbig som den var? Ett blä till för det. Och på köpet så fick vi en läxa, ska skriva en hel A4:a om nått. Lite väl mycket tycker jag för att ha lektion EN GÅNG! Sen så var hon tvungen att rätta prov också så hon skulle få den erfarenheten, så prov blir det också framöver.

Usch, är bara negativ idag. Hade hoppats att några av er läsare hade tipsat om en bra rengörings serie, men inte. Help me? Please..?


So long...

Jobbigt...

Sitter 10 mil från sötnos just nu, är jobbigt. Man blir så van av att alltid vara runt omkring varandra, känner sig aldrig ensam liksom. Funderar seriöst på att flytta i hop, men båda vet att pendling inte kommer vara en höjdare. Kanske om ett halvår, ett år då skolan kanske blir lite lättare, den borde bli det efter vad andra talat om.

Hur som haver, huset är i lugnan ro. Pappa har äntligen insett att han jobbar mer än han klarar av, och förstår varför vi är trötta på det där hemska humöret helg efter helg. Riktigt skönt, idag kröp man inte på nålar utan det kändes verkligen i hela huset hur all ro spred sig från vrå till vrå! :)

Och ni vet att jag klagat på vårt tak? Att det låter som att någon försöker slita av det? Idag fick jag det bekräftat.
Mor var ute på promenad, plötsligt börjar det blåsa och hon ser att en av plåtbitarna börjar lyfta från vårt tak. Nice, inte konstigt att det låtit som det gjort de senaste veckorna... Pappa akut fixade det och takbyte är aktuellt nu redan i vår.
Vi har väntat i det längsta eftersom sådanna problem inte har funnits, men nu är det alltså dags. Skönt!

Oj då, blev kanske inte ett riktigt 'intressant' inlägg idag, nåväl. Lite familje info är väl alltid bra. (?) Hehe. ^^

Alla läsare, idag ber jag er på mina bara knän att ge mig tips på rengörings serier som gör huden underbart härlig!
Tipsa, tipsa tipsa! Som tack kommer jag länka till eran blogg. :)

Natti.

Topp Shopp!

Vilken rimmande rubrik. :] Men faktum är att det har varit en topp shopping dag för min del. Ni vet det där skinnjackan jag tjajat på? Skorna jag inte orkat köpa? Allt fick jag med mig hem idag! Och jag har verkligen insett att mina föräldrar är de bästa i Världen. Ibland funderar jag på om jag verkligen hamnade i rätt familj...

Mor & Far betalade mina inköp idag och jag är dem evigt tacksam. De betalar inte mina grejer annars, men idag ville de ge mig sakerna eftersom jag så länge suktat efter dem.

Nej, jag är inte bortskämd. Bara för att ens föräldrar betalar någon gång i bland betyder väl inte att jag får allt jag pekar på? Nej, de vill unna mig det eftersom jag är så hjälpsam hemma. Och det tycker jag är helt okej, jag är ju inte beroende av att de köper mina grejer, jag hade ju råd och det vet dom också.

Så jag är glad och lycklig.
Träffade en ny tjej idag, Tom's kompis flickvän Shauqline, en trevlig och pratsam tös! Åkte till Bergvik och kollade läget, fick mig ansiktsmask och nylonstrumpor.

Beck och nacho chips sen! :)
Nacho chips kanske är fetare än vanliga chips, men vad spelar det för roll om man äter det en gång i veckan och rör sig ofta? Många är väldigt rädda för fett, jag förstår att man är det. Men om man rör sig regelbundet och inte lider av fettma så äre klart man ska njuta! :) Njutning behövs verkligen, och man kan unna sig det. Man går ju inte precis upp 5 kg för lite creme fraiche, dipp eller annat.

Det är nice att njuta, hellre en fet paj än någon dyr fettfri äcklig paj som man trycker i sig för att det är nyttigare. Håller ni inte med?

So long!






RSS 2.0