Välförtjänt helg

Nu är det fredag och min förkylning är ett faktum, lagomt passande att man skulle åka på att bli sjuk nu inför alla prov framöver... Tom är här nu iaf, så det känns mycket bättre nu. =)  Ikväll har vi dippat morötter, ätit ost popcorn och Tom har ätit Kiwi så tungan hans är helt förstörd. hihi! ^^, Så nu är kvällen över, nu ska vi sova. Hittade en nässpray nere i skåpet förut, den gick ut i oktober 2007. Den som spar, den har? Heter det inte så? Larsson/Persson har allting, gärna flera år äldre än utgångsdatum men ibland fungerar det fin, fint. Näsan känns lite väl svidig, men den orkar föra in luft i näsborrarna iaf! Finns det något värre än när man inte får in luft genom näsan? No way.

I morgon bär det av mot grannlandet. Ska bli super kul! :) Så får se hur updaten blir.

Natti :*

Förkylning på G

Inatt är första gången på länge som sömnen infann sig rätt snabbt, det var verkligen fridfullt att sova. Men i kväll kommer pappa hem och då är det monster rummet igen, en natt orkar jag väl hålla ut? Jag hoppas det.
Angående jobbet så börjar jag sakta men säkert få gråa hårstrån, enhetschefen vägrar svara då hon aldrig, läs verkligen ALDRIG är på sitt kontor. Gubben som sa att han skulle lägga ut annonser har fortfarande inte gjort det. Jag börjar få panik, för jag MÅSTE verkligen ha ett jobb eftersom jag faktiskt flyttar hemifrån efter studenten och vill inte låta Tom försörja mig. Varför ska allt vara så löjligt motgående?

Nu tänkte jag snart bege mig till the school och spise Spagetti och köttfärssås!
Är tvivelsam mot idrotten också då halsen är "osväljbart" tjock och näsan är lika tätt som köerna i matbutikerna dagen innan jul. Jag som verkligen KURERAT mig mot den där dyngan, men man är väl extra mottaglig när man stressar sönder varenda nerv i hela kroppen. Snart är det slut iaf, då åker jag väl på det ena och det andra bara för att kroppen hamnar i total avslappning, men åt andra sidan. Vad klagar jag över? Jag valde ju samhäll-språk självmant och jag visste att det skulle bli mycket pluggande.
Men...jag tror alla x samhällselever glömde att berätta att trean är väldigt intensiv.

Sista perioden måste bli bra iaf, dessutom kommer studentmössan snart, kanske kan hjälpa mig upp ur det svarta djupa stresshålet jag grävt ner mig i.

Fullbokad

Mattehjälpen gick väl sådär idag, Keck var inte där... Sen blev det middag med tjejsorna på La Strada och därefter på kalas hos bonuskusinen. Nu slappar jag framför Top Model och känner lite agg mot vissa av tjejerna!
Jag har även blivit bokad som Chaufför på norska rallyt, även om det är studentfest. Men det passade så bra så jag är hemma i tid ändå. :-D  Och lite extra i plånboken kanske det också blir. ^^


I morgon är det sovmorgon. NICE. Men jag tänkte ändå gå upp i tid och plugga lite mer matte.


Out.


motgångar

Nu har jag kollat på platsbanken som gubben sa igår till mig, annonsen finns fortfarande inte inne. Platschefen svarar inte och jag är svettig. Jag MÅSTE ha ett jobb och det där jobbet är perfekt för mig.
Får jag inte det så kommer jag nog söka till Universitetes cafeteria! Haha, vad kul att träffa Tom varje dag även på arbetstid. :D Kanske några Stjerne elever också?

Hur som helst så är min hals tjock, min puls är hög och jag har ångest. Idag blir det middag med sandra, mattekväll och kalas. Hellelujah.


Matte -hjärndöd

Samhäll är ju bara för underbart. Varför måste precis allting komma på en och samma gång? Allting man har lust att göra (träna, fika med vänner efter skolan, skaffa gymkort, vara med Tom) kommer att få sin tur efter matte provet, alltså efter 11 februari. Blääää... Jag har verkligen lagt ner tid på skiten och min hjärna vägrar verkligen att ta emot informationen, formler, tips, regler och annat. Det känns så meningslöst.

I kväll har jag ändå hunnit ta en promenad i stadens ljus, en rask promenad runt bland husen, det är så mysigt att kolla in i alla hus när man går förbi i mörkret, allt ser så mysigt ut. Nu ser jag Top model, ikväll är jag tvingad att se en dokumentär om förintelsen, min svenska lärare tyckte vi skulle se den, jag hoppas den är bra för den slutar inte förrän vid kvart i elva i kväll. Antar den är bra, förintelsen är intressant så jag har höga förhoppningar.

Jag vill ha feting helg...Jag vill ha min älskling här. Buhuhuhu... saknar dig<33

Psykiskt sjuk

Den här natten var hemskare än på länge. Då sömnen inte kommit vid tre så gick jag och la mig i mammas och pappas rum och lyckades tillsist få ögonlocken och kroppen i ro efter att jag gråtit floder med tårar. Det här går inte längre, jag har aldrig kännt mig så hemskt deprimerad som jag gjorde i natt, det var inte min kropp längre utan någon annans.
Jag tror att allt "det" som händer här i huset har gjort mig paranoid, det har gått för långt för min hjärna.

Två veckor med lampan tänd och sömn vid tre snåret, är inte bra för något, inte minst för mina mattestudier. I natt sover jag i mammas och pappas rum, upphör beteendet så vet jag vad som är fel.
Jag kanske borde gå och prata med någon, för det här håller på att ta över mitt liv...

Puh, det var skönt att skriva av sig lite. Det är bra att ha en blogg.



Kalas fest

I går var det lördag, Tom åkte hem och jag åkte på förfest hos Tres, där många fina flickor från klassen och parallelklasserna fanns med. Hade det kul även om det blev lite jobbigt där ett tag efter ett samtal...
Idet bjöd på mycket folk och härlig dans. Kvällen avslutades dansande med tävlingsmekanikerna. :)
Vi struntade i efterfest eftersom vi hade skjuts just då det stängde, Kajsa körde hem mig i en GUL Polo! Gissa om bluberriy:t var glad att få en kompis på parkeringen en sväng? Haha! ;-)

Idag har jag faktiskt suttit med matte en bra stund så det får bli vila för idag. Blev även en nice kycklingsallad från La Strada till middag, ostig och goood.
Nu tänkte jag hoppa i duschen och se om jag kanske kan få den svarta färgen lite mildare. För alla er som inte var på förfest så panik tonade jag mitt hår igår tjugo minuter innan min "taxi" skulle anlända. Resultatet såg bra ut igår, får se hur det blir efter duchen.

Saknar min söööötnos mega massa mycket!  <3

Tack för en kul kväll igår flickor! <3

Ensamma hemma helg

Mor och far drog till huvudstaden idag för att spana in MC mässan i morgon. Fick sms förut att de ätit en god middag och skulle gå på bio, Australia! En av de tusen filmer jag gäna skulle vilja se, får ju höra på söndag om den var värd pengarna.  När föräldrarna är borta så är det lillebror och jag som sköter hemmet. Elda, laga mat och plocka undan. Hittills har det inte blivit krig vilket jag tackar för.

Tom kom hit idag och lillebror ska ha en kompis här under helgen, killen hade med Guitar Hero Worl Tour. Så vi har alla nördat oss med det i några timmar och nu är det dags igen hör jag! ^^

I morgon blir det partaj med sötnötar till flickor. Det kommer bli kul, speciellt om jag blir lika kalas som på tentafesten! :D

Nej, nu ska vi nörda oss ropar de! Nicig fredag dear readers. =)

Förtjänad ledighet

Idag har allt gått så mycket lättare, kanske för att naturprovet är över och att jag faktiskt har en liten tanke som säger att det gick kanon bra? Jag vet inte. Men jag tog mig en välförtjänt fika förut med min tremänning, det var nice. Varenda muskel i kroppen är verkligen avslappnad, skönt.
   Jag har bara tyskan kvar att göra sen, plugga lite glosor också. Sen funderar jag på¨att dra och köpa lite hårfärg igen? Det ser urtvättat ut i rätt ljus, vilket inte är sååååå rockigt inför lördagens utgång.

I morgon ska jag hinna med mycket. Städa, hälsa på farmor som firar sin födelsedag, ringa på sommarjobb och hämta lillebror och älsklingen. Sen börjar den intressanta helgen ensamma. Ska vi slå vad att lillebror kommer vara jobbigast i världen och totalvägra att hjälpa till? I guess...

Men vi säger la så, så länge.

Puss

Förgäves?

Nu har jag kört ett litet eget hemma pass så antar det blir träningsvärk i framför allt rygg och mage i morgon! Lagomt nice att vara halvt överkörd i kroppen till 2h naturprovet... Men det får gå, jag ska ju inte simma i morgon utan gå ut och ta en lång funderande promenad.

Jag har verkligen kämpat med naturen, jag kan verkligen inte minnas när jag senast satt så här länge varje dag/kväll för att träna till ett prov. Idag var det längst men frågan är ju hur mycket som fastnade? Frågorna i boken fixar jag, så vad är jag rädd för? Jo, att det kommer bli en blackout, precis som på det där jävla delprovet i matte då jag vände och vred på allt som gick för att försöka få ett bra svar?

Det här naturprovet känns så viktigt och på kuppen så har jag blivit perfektionist. Jag har aldrig pressat mig själv så hårt som jag kommer göra fram tills sportlovet och om det här bara är början? Hur kommer då inte min kropp och mitt huvud vara om två veckor? Livlöst. Kanske det är värt det?

När jag stänger dörren till infosalen bakom mig i morgon så kommer jag flyga. Stenar kommer rasa från mina axlar.
Hade tänkt peppa mig själ efter allt pluggande med ett bad. Tror ni inte mamma pajjar avloppet så det blir helt tätt? Jo, precis så var det så jag fick försöka duscha utan att få vattnet att rinna överdrivet snabbt mot avloppshålet. >.<

I morgon har jag sovmorgon och jag tänker verkligen utnyttja den till TUSEN! Ska bli så otroligt skööööööööööönt, därför ska jag lägga mig nu.

Natti :*

Vet ni?

Ni anar inte hur mycket jag skulle kunna betala för en energi dryck nu. Red Bull eller Frank´s skulle sitta välditigt gott i min halv sovande värld just nu.

Give me...

Saknar min älskling

Jag är helt utmattad. Egentligen borde jag lägga mig ner och sova en timme eller två bara för att komma ikapp alla hemska nätter utan sömn denna vecka. Men jag hinner inte, vill inte och bara tanken av att beöva gå upp om en timme gör det ännu mer motbjudande.

Naturen sitter inpräntad nu, ska bara kolla igenom njurarna och lederna, sen är det done och jag ska ta ett svettpass på step-up maskinen och köra gärnet på pilatesbollen så att ryggen blir lite bättre. Vi får se hur mycket jag orkar, är tillståndet som det är just nu så kommer jag antagligen döööö. >.<

Det blir en tidig kväll för mig ikväll, all min ork har verkligen gått till den där gröna fula mappen...
Jag längtar tills sportlovet än en gång. Sen fjällen resan och sen England.

Nu ska jag vara seriös och leta jobb mitt uppe i allt också!

Borde inte...

Usch, nu vill jag bara piska mig själv gul och blå! Varför sitter jag och bloggar egentligen när den fula gröna mappen med ännu fulare naturgrejor ligger här bredvid mig och väntar på att jag ska öppna skiten? Men jag antar att det kliar allt för mycket i fingrarna just nu.

Min natt var hemsk, kanske för att jag somnade efter tre tiden och hade en gnagande råtta som försökte gnaga sig in i mitt rum? Bläääääää. Jag hatar gamla hus och jag hatar vintern. Råttorna smyger sig in i väggar och golv och snön som så fint har lagt sig på marken nu övergått i nån äcklig sörja som gör mig dyngvåt om fötterna.

Nej, jag är inte possitiv. Matten gnager hål på min hjärna samtidigt som latin uppgiften, latin läxan, tyska inarbetningen, tyska glosor och snart ett tyskprov vill ha mi uppmärksamhet. Ni kan knappt ana hur mycket jag längtar tills den här perioden är över. För det här är INTE roligt.

Nästa period kommer dagarna att bli kortare så jag hinner njuta lite i vårsolen och jag kommer även börja flytta in lite små ting till min älskling. För vi kommer ju bli sambos till sommaren, eller efter sommaren kanske mer exakt då vi verkligen kommer bo inpå varandra.

Nej, då ska jag försöka göra nått vettigt med den där fula gröna mappen då. >.<

Änglamark

Efter att jag pöntat mitt hår lite på senaste tiden med två toningssatset på bara två dagar så utvecklade min hårbotten en möjlig reaktion mot toningsblandningen. Det har kliat som i helvetet och jag har haft utslag i hela huvudet nästan... Men idag inhandlade jag Head and Shoulders schampo mot extra torr hårbotten och köpte ett Änglamark balsam till. Ni vet Änglamark som är miljövänligt och stödjer Astma och Allergi förbundet, det luktade ingenting men var otroligt bra!

Så faktum är att det inte kliar alls så mycket nu som förut, ett bra köp helt enkelt, även om håret inte luktar någonting alls typ.

Nu tänkte jag plocka i hop det sista av alla prylarna som ligger utspridda på mitt gamla trägolv, sen ska jag lägga mig isängen och läsa igenom lite av naturen sen sooooova. För jag har sovmorgon i morgon. =) Niiiiiiiiice!

Natti :*

Balklänningen är bestämd!

Äntligen säger jag bara, nu har jag fixat en balklänning, fixat skor (tror jag) plus att jag fick en matchande väska till klänningen! Och håruppsättning och allt sånt är redan bokat, ett steg närmare? Yes.
Klänningen är tvärt emot vad jag trott. Istället för en röd vacker klänning utan axelband så blev det en blåaktig halter-neck modell med fina glittriga stenar och blommor, HELT UNDERBAR! Så framöver ska jag hämta den när den är färdig med allt pyssel de skulle fixa. =) 

Förövrigt så har jag shoppat som en idiot idag på det sista av rean som var kvar. Hittade massa saker nu när affärerna var halvtomma, Ich mag Montags! En ny tunika, en kofta och en snygg svart "jack" modell samt massa annat grejs till rummet och några neccesärer. Sammanlagt spenderade jag kanske 200 kr om ens det på allting! Åt även världens godaste Caecar sallad på ett mysigt lunchställe som ligger i en gränd, den godaste jag ätit någonsin.

Mamma och jag har sprungit runt i affärerna i ganska exakt 9 timmar så mina tår på husbils foten är fina som prinskorvar nu. Ska bli härligt med en dusch snart.

Btw, hur ska jag göra med mitt hår? Nya slingor och bli ljusare? Eller i med mer toning och förbli mörk ett bra tag framöver?

Dunder kväll!

Gårdagens kväll var en av de bästa på länge! Jag kan inte ens beskriva med ord hur roligt jag hade det, Tom har verkligen världens skönaste klasskamrater! Dock kom oss inte jag och Tom ut på kvällen då mitt huvud var lite för snurrigt. ^^ Haha!

Hur som helst så har den här dagen varit toppen! Promenad, mys, god mat och fika med Jonas och Bea nu i kvällningen! I morgon ska jag försöka få tag på den där balklänningen oxå. Hoppas jag kommer hem lycklig.

Out-

Lonly day

Nu har jag kämpat med naturen i två timmar snart, det går bättre iaf, men det är fortfarande drygt att läsa en kurs som bara är repetition på högstadiets OCH natur A för min del, men nu finns det ju inte så mkt mer att göra åt den saken än att se glad ut. Nu ska jag iaf snart sysselsätta mig med annat, jag ska dammsuga och dammtorka i den här ungkarls lägenheten så att maskiningenjörerna inte dör när de kommer hit senare i kväll. ;-)

Natten har varit hemsk, kanske för att den är nedrans betongkuben till lägenhet är iskall så här års, viket inte alls passar min kroppsvärme då jag är van att ha MINST 22 grader hemma. Jag höll iaf på att frysa ihjäl i natt och ju mer jag frös ju mer olockande kändes tanken att behöva stiga upp ur mitt någolunda varma täcke för att klä på mig mer kläder. Tillslut så vann kläderna, jag var påpylsad till max! O fy fan va nice det var.

Ingen frukost hade Tom fixat heller, så det var ju tur att jag BARA behövde vänta i 2,5 timmar tills vi skulle äta lunch med några vänner på Bergvik. Min mage vred sig i plågor efter maten, av missnöjdhet eller av belåtenhet vet jag inte.

Nej, nu ska jag försöka ta tag här och få nått gjort. Ska även ta e paus till The Hills sen! Bästa ever!!!

Friday night

Nu är vi hemma efter en otroligt rolig spelkväll hemma hos Jonas och Bea! De har inskaffat ett frågespel till PS3 som heter typ Buzz eller något liknande, trevligt sälskap vilket inte kan bli bättre.
I morgon blir det sädning, pluggande och utgång på kvällen med stjärngänget vilket givetvis också kommer bli kalas nice.

Idag kändes det ändå tråkigt i skolan då en person var nere och ledsen. Det finns inget värre än när någon är ledsen tycker jag, därför att jag kort och gott inte vet hur jag ska uttrycka mig. Varför är allt så mycket lättare att skriva? Det blir som en helt annan värld för hjärnan, man skriver verkligen ner precis som man känner, saker man aldrig skulle kunna säga öga mot öga.
 
Ibland är kärlek bara skit, det gör mer skada än nytta i vissa fall (av egen erfarenhet), men är man bara nog stark så löser sig det mesta. Man måste tro på sig själv och veta att det är okej att älta det som hänt, inte för alltid, men att man låter saker och ting ha sin tid innan man bestämmer sig för att ta nästa steg och gå vidare. Be strong.

Med dessa sanna ord avslutar jag denna fredag och ser fram emot långledigheten som varar fram tills tisdag.
Ta hand om er där ute och tro alltid på er själva.

(Blev ett bra självkänsla inlägg det här... ibland slumpar det sig. )

Torsby är patetiskt

Jag skäms, jag skäms så otroligt mycket för den lilla by som jag råkade hamna i. När man går ur högstadiet med IG i nästan alla ämnen, skiter i gymnasiets IV inbjudan och blir kriminell istället så blir jag ledsen och förtvivlad över hur det kan ha gått så otroligt fel i människors liv. Antagligen har ingen missat att en kille blivit illa misshandlad och nästan dött  nu i helgen? Jag har inte, inte de i min närhet heller och antagligen ingen eftersom jag hört tre olika versioner på vilka gärningsmännen kan ha varit. Jag blir fruktansvärt förbannad över att samhället verkligen inte kommit längre. Jag trodde att man blivit äldre med åren och vet vad som är rätt och fel och att man kommit till det stadiet att man pratar med den man är sur på istället för att hoppas banka lite vett iskallen bokstavligen, på människan man är sur på med sina stålhättkängor.

Faktiskt så trodde jag att man efter all kaos man sett på tv att krig/bråk inte löser några problem. Det löser inget nu och kommer tyvärr aldrig göra det.

Frågan jag ställer, hur löser man det? Hur hjälper man alla dem som kommit in på fel spår? Som de antagligen gjort eftersom ingen vettig människa skulle försöka döda en annan. Vad tänker man när man står där över någon som blöder och kvider och man sparkar i huvudet en gång till och sen blir det tyst....?
Jag kommer aldrig förstå det.

Men varför måste allting hända här?

Vardag igen

Nu är man tillbaka till skolan, men det har inte direkt gått någon nöd på mig. Slapp dag! Bildvisning sedan romresan på Latinen och nu gör vi en undersökning till vårt projektarbete, om typ en halv timma så rullar Polon mot Karlstad och sötnosen! Tom ska bjuda mig på restaurang idag. :-)

I går bestämde jag mig för att vara mörk, så tåget gick till Toria igår för att inhandla en mörkbrun toningsblandning från Schwarz kopf och från blondie till brunett var nice, var ju trots allt över ett år sen jag hällde i mörk färg i håret.
Roligaste reaktionen var ändå från klasskamraten Frida. När hon kom bort för att prata med mig så sa hon: "Åh, jag kände igen dig när du hade sjalen på dig!"

Hon la inte märke till mitt mörka hår men min nyinköpta sjal från Italien la hon märke till. :-P
Fick bra respons annars för mitt mörka hår.

Tänkte berätta lite vad jag inhandlade i Rom som en liten fortsättning på vår resa:
-Svart Prada väska (Me like!)
-Hard Rock Café t-shirt
-En tjock, bred och lång sjal
-Godis från taxfree
-Silverhalsband
-T-shirt med ITALIA tryck

Nej, nu ska vi ner o kopiera lite.

Puss!

Romresan

Nu är jag (äntligen) hemma igen, min kropp jublade i morse när klockan ringde halv tio och inte behövde gå milvis långa promenader! För promenader, det har vi tagit även om de knappast klassas som vanliga härliga avnjutande promenader. Från kl 8.00 på morgon till MINST 17.00 på eftermiddagen så har mina fötter vandrat runt på kullersten och gått i mängder av trappor vilket kanske kan förklara att min skadade fot verkligen såg skadad ut, svälld med prinskorvs tår... Men inte deppar jag för det inte, jag har sett otroligt mycket på de här 6 dagarna så jag är verkligen nöjd för det har varit en underbar upplevelse!

Dock fick hotellet ett minus då svarta hårstrå hittades bland våra sänglakan och dammråttor stora som strumpor under sängen och fötterna i duschen då man satt på toalettstolen, det är inget att skrika överdrivet högt "hej" för. Men med en träningsvecka som heter duga och platser och byggnader att lägga på minnet i 80 år framöver så kvittar det att min duschkräm är full i svarta hår efter städaren, för mina rumskamrater har gjort kvällarna då vi legat utslagna otroligt roliga även om kroppen helst velat ligga begravd för alltid så har vi hunnit upptäcka en lite del av staden och gjort galna grejor!
Sällskapet vi reste med gjorde givetvis också de extremt långa dagarna roliga och fulla med skratt!

Här kommer ändå en "Höjdpunkts lista" som trion i rum 242 gjorde fram tills dag tre:

Dag 1:
-Ankomst, svarttaxi från flygplatsen med lärarrinna. (Bildbevis saknas dock.)
Regel nr.1 bruten: "Åk aldrig bil med okända romare(Italienare). Värt att notera att chauffören körde 120 km/h på 50 väg.
-Man kan få saker prutade på apotek! Tips: Säg att du är turist och vill ha det billigaste. Voila! 19 kr billigare!
(Kvalité? Don't know)
-Ronjas (min) tandborste trasig, finito, kaputt. Gick av i resväskan. Inhandlade istället en Shrek tandborste för 4 åringar...
-Sandra fastnar i säkrehets kontroll på Gardermoen -> Slutar barfota med skorna genom rullbandet.
-Hårstrå under kuddar och i lakan. Dammråttor under sängarna...

Dag 2:
- Ronja: "Är det där ladugården eller?"
- Lärarinna: "Nej, det är Augustus hus..." (Himlar med ögonen)
- Ronja: "Jaha"
Lärarinna ser uppgiven ut...
-Skaparna av statyerna på Capitolinska museet är optimister på manliga könsorgan. (Bilder kommer snart)
-Anklagade för snatteri på supermarket -> Sandra huvudmisstänkt!
-Prutade paraply från 5 Euro st till 3 för 6 Euro!
-Åt pizza hos en haltande gubbe som var ensam i köket. Sandras skinka blev skärd på platsen i form av ett riktigt KOBEN!

Dag 3:
-Elin tjuvar med Kajsa gratis på Metro!
-Sandra sparkar sönder en del av ett gammalt mosaikgolv i Vatikanstaten. Lärarinnans min är allt annat är nöjd.
-Sandra utskälld i minitrappan med armstöd i form av ett rep. Sammanlagt 600 trappsteg, inget för en xxxl:are.
-Ronja (Jag själv) antastad på Metro. Först smek på rumpan som sedan övergår i hårt könsorgan trängt mot min rumpa! Gubbe 50 + bakom mig...
-Snott sten från Colosseum! (Snatteritakter börjar ta sig!)
-10 timmars gång. Rygg, höfter, ben och fötter ---> UR FUNKTION!

Ja, det var det vi hann med att skriva ned. Hoppas listan kan bli fulländad i framtiden!

Nu ska jag stressa med lite saker. Mer update och bilder i framtiden!

Nu är det verkligen på riktigt...

Det är tusende gången jag packar väskan om och om igen, har jag med allt? Kan jag ta bort det och lägga dit det istället? Frågor som gör mig helt snurrig i skallen... Men jag kollade vädret de kommande dagarna och det kommer vara mulet och regn! Givetvis, men runt +9 grader på dagarna så vinterpälsen kan man ju lägga hemma, samt vinterstövlarna.

Knät är bajs, men stödstrumpor har jag så jag klarar mig nu iaf. Det är lite packning som återstår, men det är mer duschgrejor som jag behöver sen då jag ska duscha. Herre gud, om ett dygn så sitter jag förhoppningsvis på en trevlig restaurang och äter världens godaste mat.

Jag saknar Tom redan... Men när avståndet är som längst så är kärleken som starkast. Saknar dig verkligen älsklingen min! <3

Nej, nu ska jag försöka återgå till packningen, igen. :P

Resfeber

I natt åker vi, härligt. Men jag har dock ett problem. Jag har aldrig haft problem med mina knän, inte ens när jag spelade fotboll, men vad tror ni inte hände igår? Jo, vänster knä fuckade upp totalt och gör rent ut sagt skit ont. >.< Just my luck?
Lånade med knäskydd så att jag kan dämpa smärtan lite iaf. Mormor trodde jag kanske vrickat knät, eftersom smärtan kom då jag steg ur bilen...

Inte nog med det så kom jag på att jag behöver stödstrumpor till flyget, tror ni inte att jag saknar en strumpa? Ofc. Och eftersom jag fått blodpropp en gång tidigare så vill jag inte äventyra skiten igen, tar ju studenten snart ffs!!

Ja, laddad till tusen kanske man inte ska säga, men iväg vill jag!

Ha det bra alla här hemma!

Puss till tres!

Och älsklingen som åker till England!

Jag har problem, med spöken...

Det är nästan -20 grader ute och mina näsborrar fryser ihop av bara tanken att befinna sig ute.
I natt var det också kallt och givetvis hånstirrade månen på mig med sitt ljusa sken. Jag hatar när månen lyser in i rummet, det blir spöklik stämmning, precis som att det inte räcker med spöklik stämmning nattetid i det här huset?

Är det egentligen inte rätt lustigt? Jag är livrädd för mitt egna hem. Hemmet är den plats man ska vara trygg på, men när varelser finns osynliga och tassar runt i huset så är min själ i allt annat än ro och jag vet att det inte är inbillning. Om hela familjen vaknar av att någon försöker rycka sönder handtaget på dörren till lillebrors sovrum som är låst så blir jag rädd, när jag hör stegen nere i köket så blir jag rädd, även när duschen börjar rinna mitt i natten.

Hjärtat slår då ett extra slag, pyjamasen klibbar, täcket är alldeles för varmt, ändå kan man inte ta av sig täcket, för då försvinner skyddet...

Det är ingen hit, ska bli skönt att komma ifrån det här nu ett par dagar. Konstigt nog känns det som att den här natten kommer bli ovanligt lång bara för att jag skrev det här nu..

Victoria Secret

Nu är jag hemma från mitt resande och jag kan tala om att det inte var mysigt att åka från karlstads 8 minusgrader och komma hem till 18 minusgrader hemma i Torsby!! Usch, hoppas vädret i Rom är lite bättre, vilket det antagligen är.
Gårdagens kväll var jätte mysig, svärfar fyllde år så kvällen och natten spenderades hemma hos dom med middag och pokerspelande som gick kanon bra för min del. ;-)

Hur som helst så var det otroligt jobbigt att åka från Tom idag, två veckor igen tills vi ses, riktigt jävla skiiiit jobbigt!
Men nu ska ju båda ut och resa så tiden kommer väl gå riktigt fort.
   Har sett Victoria Secret fashion Show 2008, riktigt kul, med långa snygga modeller och snygga kläder! Hade dock velat se lite fler modeller, de följde ju Heidi Klum och det gänget, givetvis för att de var störst, men jag såg att en gammal Top Model vinnare springandes där bak i kaoset. Kanon show!

Nu ska jag duscha och packa upp den där nedrans väskan, blä. Sen ska jag direkt börja packa, vad tar man med sig? spsk:are, skicka sms om ni har tips på vad man bör ta med, mer än träningsskor. ;-P 

Nej, nu blir det annat.

Puss

Inte länge kvar nu...

Idag tog jag tag i Rom guide häftet och insåg än en gång att det inte alls är länge kvar tills vi åker nu! Och när jag läste igenom det jag ska berätta om för de andra så fick jag panik, vad fan har jag skrivit om? Shit pommesfrittes... Sydvästra hörnet, vart hittar man sydväst bara sådär? Nej, jag får lugna ner mig lite även om mina tankar är i Rom det mesta av dagarna, jag ser verkligen fram emot det.

Det är frost ute, det är iskallt och jag har bara med leggings och tunikor i mängder, smart drag fröken Larsson.
Men i morgon fyller Toms pappa år så då är vi bjudna på kalas, tur att nyårsblåsan är nerpackad!

Två dagar in på det nya året och jag är ohälosammare än någonsin... Men som sagt var, allt börjar efter den efterlångtade romresan. ;-)

Tjingeling!

Förvirrad

Just nu är vi i Norge, resvägen hit var lång och jobbig då Toms bil inte alls är lämpad för långkörning... Men nu är vi här och jag trodde jag fått med allt från Tom så jag bara kunde hoppa på tåget på söndag, men nu har jag kommit fram till att digital kameran och mitt silver schampo är kvar hos Tom, vilket jag behöver med mig till Rom! Så vi får se hur vi passar i hop det med tåget på söndag.

Kan knappt fatta att jag åker snart, eller vi. Tycker verkligen det ska bli jätte kul, men har samtidigt tagit åt mig av alla skräck senarion som latin läraren predikat om. Med tunnelbana och buss och så, skulle verkligen få panik om jag blev kvar själv på nån station och ska försöka hitta rätt helt själv... I efterhand har jag även funderat på att kanske göra mig mörk inför resan, eftersom italienare tycker om nordiska tjejer, men samtidigt. Jag vill ju inte behöva ändra på mig inför en resa i en vecka jag trivs ju så bra med den hårfärg jag har nu, så det får vara så här nu,italienarna ska ju inte få styra mitt liv? :-P

Nej, nu ska vi fortsätta se på film, Last King of Scotland. Kanon bra film! =)

2009

Då är det ett nytt år och jag hade en kalas bra nyårsafton! =) Förfesten var den absolut bästa. Arena var kul, tråkigt att alla inte kunde följa med bara, stackare. "/ Men som sagt var, god mat, trevligaste sällskapet och allmänt kalas bra. (Y)

I dag är jag seg och vi har soppåsar överallt, lägenheten är smutsig men vi orkar inte ta tag i det nu. Snart åker vi till Norge så i morgon ska jag plugga lite inför matte kursprovet när Tom är i verkstaden och jobbar.

Nej, nu är det vänner igen! Vänner maraton på tv:n, ME LIKE!

Tack för en härlig nyårsafton!

RSS 2.0