Skyltsöndag avklarad

Sådär, nu är jag hos mormor och mina fötter har börjat återfå lite känsel igen. Dagen har gått snabbt och den blev otroligt lyckad, men jag har dessvärre inte de bästa vinterskorna som värmer allt för länge... Sen dubbla sockor på ena foten blev inte heller den bästa värme kombinationen så jag frös lite om fossingarna.

Hur som haver så är det morfars födelsedag idag så vi äter smörgåstårta (korv m. bröd för mig och bruder) sedan te/kaffe/dricka/saft och tårta. =)

Sen åker jag och Tom till k-d, tror jag ska ögonshoppa lite imorgon innan jag tar tåget hem. Julklapparna inköps bäst i en stad med mer utbud, like Karlstad!

Puss!

Lördag

Dagen har gått jätte fort, mamma och jag var och handlade present till morfar och gjorde lite ärende. Har nästan glömt hur flåsigt det är att hopppa runt på kryckor så det var rätt jobbigt kan jag tala om! Får fortfarande inte plats i vanliga skor än. Mötte även Elin och Sören så i kväll ska vi se på film och det ser jag verkligen fram emot! :-)

Har just ätit en härlig lördags middag bestående av älgkött, potatisgratäng och sås, mumma!
Nu blire fika, mormor och morfar kom hit just sen ska jag till Kg och se på fotboll med sötnosen.

Ser verkligen fram emot 2009, jag ska iväg på massa med kul  :)
Januari: Åker till Rom, kanske utlandsresa med svärfamiljen
Februari: Norska rallyt med sväfamiljen.
Mars: Sidtur med S,R,K,O och älsklingen.
April: England med Tom!
Juni: STUDENTEN!
Juli: Peace and Love?

Ja, det är alltid lättare att se frammåt när det är något roligt på gång! =)
Fortsatt trevlig lördag!


Hemma igen

Sådär, nu har jag kollat upp passet och så har jag blivit svinförbannad för att de snygga stövlarna inte fanss. :-(
Operationen gick bra, de ringde åtta och frågade om vi kunde komma till nio istället för tolv, men allt gick bra. Så nu har jag mina skruvar i en burk på soffbordet. ^^

Hoppas allt är över sen, för det här orkar jag inte med nått mer...

Ikväll blir det vila och pirates of the Carrabien med familjen och älsklingen! MYS. <3

Julmys

Mamma och jag hämtade in jullådorna från förrådet nyss, letade igenom och fick sådan lust att julpynta! Därför tänkte jag strax gå upp och fixa lite på rummet. Läääängtar verkligen tills julen är här, hoppas tomten kommer med en ny mobil och annat smått och gott.

Dilemmat att köpa julklappar är jobbigt. Speciellt till en pojkvän som inte vill ha en parfym i år igen...
VAD köper man sin pojkvän?

Å du härligt feta kropp

Idag bestämde jag mig för att det blir Royal mössan. Nu är jag nöjd och på tisdag ska jag lämna in beställningen och betala, skönt. Trodde inte det skulle bli så svårt att välja studentmössa, men det var visst svårare än jag trodde...
Har gjort klart lite till projektet idag, sen var jag till frissan och fräschade upp topparna lite så nu får det ny växtkraft till den kommande student frisyren. ;-)

Trimmade även på gymmet idag, orkar knappt stå på benen då jag körde ett ordentligt "utfalls pass# med dom, lite kondition senare i kväll också. Nu finns det ingen återvändo. Men just nu är jag förbannat trött, borde sova men då somnar jag inte senare i kväll istället. Usch...

I morgon blir det balklännings tittande i Karlstad.

Hejs.

Jag tror jag har valt?

När jag satt här nu så såg jag bara lyx mössan framför mig. Den ska nog få en seriös chans i morgon.

OUT.

Student mössan

Förlåt för de otroligt ospännande inläggen om min student mösse ångest, men jag orkar verkligen inte släppa tankeeeeeeeen. :( 

Härmed LOVAR jag att jag ska pröva mössorna för SISTA gången i morgon och betala den på tisdag.
Påminn mig om jag skulle töla om det här i morgon också.


Jag avslutar med ett citat ur en utav de roligaste serierna jag vet. :D
- Han kanske har dött en naturlig död?
- NATURLIG DÖD?! Han har för fan fått en påle uppstoppad i RÖVEN!!
- Ja, då är det ju ganska naturligt att han är död.

Hem till midgård in my heart! <3

Nu blire kväller. Natti.

Balders balle!

Nu sitter jag och är duktig med latin arbetet som ska in nästa fredag. Klurigt att läsa en bok som använder konstig svenska och försöka skriva en guidning utav det... Men jag tror att jag fått upp motivationen i alla fall så det känns skönt, eller så är det för att jag har kortare skoldagar? Don't know.

I dag fikade jag med tremänningen min på wiener, det blev en biskvi som smakade skit nice. Sen kollade vi lite av torsbys utbud, blä. Trevligt att träffas sådär ibland tycker jag. ^^

Ikväll blir det att handla lite mjölk till mammi, motionera och köra egen styrka på pilates bollen, sen det efterlängtade DESPERATE HOUSEWIVES! Veckans höjdpunkt (Y)
Ångest för studentmössan också... Ska nog prova den igen i morgon, jag är nog den enda i klassen som ska ha Royal? Men samtidigt, vem väljer jag mössan för? Mig själv eller min klass? Mig själv så klart. I morgon blir verkligen sista provandet, sen måste jag bestämma mig.

I morgon måste jag göra klart skyltsöndagens grejor, åka till polisen och kolla upp det nya "pass ryktet" och sen klippa mig. Skönt att fräscha upp håret lite, är så livlöst och slitet nu så det ska bli jätte nice.


Vilken mössa tycker ni är snyggast?
Klicka på bilden för större bild.
 Royal (den som gör mig till kapten)
eller
 Lyx (den som gör mig till en svamp)

KOMMENTERA!

All done

Sådär, nu är mina läxor klara inför morgondagen och jag hann till och med att få ner nåra låtar samt spela lite gitarr, nice. Då har jag ju inte hunnit duscha ännu eller tränat. (Blir i morrn) Tänkte lägga mig i badet nu och plugga lite latin, har inte gjort provet ännu som var så underbart nödvändigt. >.<

Morgondagens planer ser ut så här tills vidare:
- Skola
- Fika med tremänningen som fortfarande finns i värmlands län! Mys. ^^,
- Plugga inför latin provet
- Styrketräna på gymmet med S hoppas jag!

Hoppas att jag hinner göra nått på latin arbetet i morgon om jag har nån ledig timme. Mycket latin nu.. =(

Natti!

:*

Ingen speed uppdatering precis

Usch vad dålig jag är på att uppdatera, men har inte direkt haft tråkigt i helgen så jag har knappt ägnat en blick åt data maskinen. Helgen spenderades i Norge med blandade känslor, ville ju vara hemma med familjen när gamla farmor just dött, men det var skönt att slippa all sorg (även om det inte var en gråtar sorg så sörjer vi) så jag bestämde mig för att följa med över gränsen. En otroligt rolig och mysig helg har det varit, jag och Toms näst lilla syster åkte bil, hon åker nog aldrig med mig igen efter den åkturen! xD Har inte skrattat så otroligt mycket på länge, vem fixar 10 cm djupa rivstartspår i en 70 graders backe? ^^

Den här vecka kommer bli kort, går bara tills onsdag. På torsdag ska jag till kd med mormor och det unnar jag mig då det bara är natur, idrott och matte. Sen på fredag ska jag ligga på skärar bänken och fredagen därefter blir det begravning, så blir nog bara en timme i skolan då, men så är det.

Nu tänkte jag försöka mig på läxan som vi fick av BENGT :O redan första dagen på vår nya kurs, svenska C. Skrämmande, jag hatar verkligen att komma på tal speciellt om det blir oförberett som Bengt kan slänga in. Och av någon anledning känns det som att det ofta kommer bli så, eftersom han är en liten slappis ibland...

Over.

Nu är det över...

Ända sedan i tisdags så har jag fått en klump i halsen och hjärtat har bultat snabbare så fort mammas namn har visats på displayen i mobilen, samtal eller sms. Jag har hela tiden trott det värsta, att hon skulle säga att det är över, att hon gått vidare. Idag kom det. Hon är död, och jag sitter 10 mil bort, men vad gör det för skillnad? Jag skulle ändå inte vilja se henne död, en människa som är gråaktig och ingen bröstkorg som höjer och sänker sig är inte vad jag vill komma ihåg från henne. Jag känner inte att jag behöver gråta floder, för jag vet att det här var de bästa, hon har levt sitt liv, kommit till slutstationen.

Jag tror att hon är hos gammel farfar och hon har äntligen fått sin vilja igenom, det var dit hon ville sen han dog. Hon somnade in, ingen smärta, bara ett sovande andetag som blev det sista. Vila i frid. <3


Fredag igen

Idag var det andra bullar, jag tog en lång morgonpromenad och det var skönt. Tänkte fixa i ordning mig snart och ta bussen ner till stan, igen. Glömde köpa lite grejor och det känns som ett utmärkt tillfälle at ta en soyalatte på Waynes.

Senare i dag bär det av till Norway.

Out.

Depp+Huvudvärk= Sant

Vilken dag. Jag gick upp vid tio, tänkte ta en morgon promenix men kroppen ville inte riktigt ut i det kalla morgon vädret så det blev frukost och sen bussen till stan. Jag spenderade 5 timmar på att gå i affärer både i stan och på bergvik! Tråkigt att behöva säga att jag spenderade mer pengar på något som jag uppenbarligen inte fick med mig hem? Äsch, skit samma. Fick med mig en kanon bra mascara som var på rea på H&M idag och en efterlängtad handkräm! Kollade även in julklapps tipsen och jag hade lust att köpa allting för det passade till alla som ska ha julklappar! Mysigt med jul, mer än välkommet!

Sedan insåg jag att det är dags att göra sig av med mina Uggs som jag köpte förra året. Det var ingen vidare hållbarhet på de där stövlarna inte, var riktigt pinigt att gå runt på ljusa dagen med sönderskavda skor. Hittade världens sötaste skor på DinSko, riktigt söta vinterskor och med min köpångest så frågade jag min mamma om råd. (STORT MISSTAG!)

Min mamma är väldigt mån om att man alltid ska få på sig extra grejer ifall det skulle bli kallt, så har hon alltid varit och kommer alltid att vara. Vid jackköp ska man alltid få på sig en extra tjock tröja under jackan, får man inte det eller att ärmarna åker ner när man sträcker på händerna så är jackan för liten så ni kan ju gissa hur stor jackan blir den dagen det inte är -30¤C ute. Samma sak mer skor, vinterskor. Får man inte på sig ett par sockor i vinterskor så ska man inte ha just de vinteskorna heller, så ni kan väl gissa hur disskusionen blev idag när jag ringde och berättade att jag inte fick plats med sockor i de söta vinterskorna? Jo, precis. Jag la på, blev sur, ställde tillbaka skorna och gick till bussen och Tom fick ut för allting så nu är han på engelska och är skit sur på mig, mysig kväll.

Jag ångrar att jag inte köpte dom, som i helvetet också. Speciellt när jag upptäckte förut att det är två stora hål i de gamla uggsen. (inte konstigt att jag blir klasblöt om fötterna när det är regnigt eller snö!) Nåväl, man lär sig läxor lik som jag gjorde idag. Jag ska sluta rådfråga alla, från och med nu ska jag bara bestämma mig för vad jag vill ha. Den svåraste utmaningen hittills. >,<

Och som grädde på moset, jag har världens huvudvärk men hittar inget annat än ipren. Just idiot ipren som jag inte får ta 8 dagar innan operation, gissa om inte just idag är 8 dagar innan? Ofc.

Nu ska jag försöka duscha i kokhett vatten och försöka slappna av, stående. Jag önskar det fanns BADKAR här!

Out.

Livet rullar på...

Vilken dag. Farmor låg lugn och still idag när jag hälsade på, dödligt stilla. Morfin för smärtan och alla hastiga kramper i samband med andningen. Mamma ringde nyss, jag trodde det var över men det är det inte, de ska sitta där i natt...
Någon ska dö och sjukskötarna ger smärtstillande för att man inte ska behöva dö i smärta, det är fint, min gamla farmor är fin, alltid.


Dagens latin lektion gick skit för mig. Alla tankar kring farmor tar kol på mig så jag sa till Annika som det var, jag hade inte pluggat. Istället fick jag läsa min roliga bok om staden Ostia. Världens kassaste bok som man inte fattar NÅTT av. Vi såg även en film, den är 10 timmar och 50 min. Vi såg två avsnitt. Gullan och Frida räddade oss i nöden och var gulliga och hade bakat kladdkaka med grädde och bullar, Annika bjöd oss på kaffe så det gick rätt bra ändå med 3 timmar latin, men min hjärna var någon annanstans, mina ögon krampade med och utan glasögon, det var skit ändå...

Tåget var skit kallt, jag stör mig på att det lltid kommer kall luft när man börjar närma sig Sunne. Tror chauffören att vi har svårt att andas för att det är så varm och tror att det vi behöver är en vagn lika kall som utsidan? En tjej i 25 års åldern satt och stickade en halsduk på tåget, den var lång och säkert varm. Hennes stickor som åkte ihop och skapade ett lite "klick" ljud och tågets bultande, tjutande och eviga "blåsa kalluft" ljud blev bara för mycket! Tjejen som stickade förvandlades till en 50 åring i mina ögon, automatiskt för att hon satt och stickade? Don't know...

Nu ska jag försöka sova, i morgon blir det en morgon promenix, sedan en hel dag på stan, jag satte in lite sparade slantar på kontot tidigare idag så jag ska nog hitta nått fint.

Natti :*

Att vaka över en döende

Min gammel farmor har hållt länge i livet nu och varit nära flera gånger, men alltid kämpat sig uppåt. Hennes värsta dröm är att behöva dö på sjukhuset eller på ett ålderdomshem, och hon har varit på båda ett antal gånger men nu ser det liksom mörkt ut. Och idag skulle mamma och jag gå upp och hälsa på efter tre tiden, men redan innan nio fick jag sms av mamma att det var jätte dåligt med henne.

Så mormor, morfar, mamma, moster Anna, Jag och morfars bror har suttit där i omgångar, från 9 till 7 ikväll. Vi får se vilket besked vi får i morgon.
      Det är rätt sorgligt att någon som verkligen hängt med i hela mitt liv helt plötsligt går bort, vilken otroligt hemsk känsla. Men man måste ju ändå försöka se det hela possitivt, hon har gjort sitt nu, hon vill inte sitta i en rullstol och vara beroende av att massa folk ska komma och ta hand om henne. Jag förstår henne. Gamla farmor... <3


Som sagt var, i morgon är en ny och en annan dag.


Ge något tillbaka

Tom är och utbildar sig på universitetet, han kommer hem och typ två timmar och då slog det mig en bra tanke. Tom som är så snäll och gullig mot mig, kör mig till tåget varje gång, köper god mat som jag tycker om mm. Så idag har jag städat köket ordentligt och dammsugit, samt vardagsrummet, tänkte också göra mat till honom idag med efterrätt. =)

Det blir nog pasta och tomatsås med lite olika kryddor och vitlök i, till efterrätt blir det chokladpudding, Tom har för en gångs skull mjölk hemma som går ut idag så då kan jag använda den. Så just därför tänkte jag pylsa på mig lite kläder och dra till affären. En trevlig, kall höstpromenad i solen är inte helt fel!

Vad gör ni för era pojkvänner för att visa att ni uppsakttar det de gör för er?

Svarta änkan

Har just vaknat, det var skönt att sova ut lite eftersom veckorna innan har varit skit jobbiga. Men det är sista året nu och jag hoppas att det kommer gå fort, även om jag säkert kommer att ånga att jag sa det sen när vi står i juni  innanför B-utgången.

Jag fick en syn igår, såg min egna lägenhet som jag hade tillsammans md Tom och vi bodde faktiskt i stockholm. Jag börjar få panik över vad det är jag ska göra efter studenten. På ett sätt skulle jag vilja plugga igen, men jag vill så himla gärna ut och resa och jag tror inte jag kan hitta en annan passande tidpunkt än efter studenten. Inte är det lätt inte.

Det är frost ute idag, skit kallt också. Läste Sandras blogg och hon har köpt sig en ny jacka, jag vill också ha en ny, även om jag har tre usen olika vinterjackor! ^^ Men, vem vet? Det kaske inte blir en överdrivet kall vinter i år, har vi inte sabbat klimtatet? Nåväl, svarta änkan lär ju vara död nu hoppas jag, hon överlever väl inte kylan? Om hon skulle göra det så kommer vi få ännu fler miljöproblem, för då ska jag försöka tillverka ett nytt farligt insektsmedel. Är man dödsrädd för spindlar så är man, och när spindeln tillochmed kan DÖDA en. :S

Frukost nu.

Dagen efter...

Jag är slö och vill helst sova lite till, men vi ska snart åka och handla lite på Willys och kolla om RUSTA är öppet, jag behöver ansiktsfärg. Senare blir det väl en god middag, tv tittande osv... Mysigt att vara hos sötnosen igen! <3

Utgången i går slutade tidigt. Eftersom Tom och jag själva hade förfest så blev det väl kanske inte direkt nån såndär livad partystämning. Men vi kom till Arena, träffade lite klassisar sen runt ett tiden gick Tom och jag till BK och åt lite mat och hann med den näst sista bussen så det var inte skit mycket folk. En lagom kväll.

Vad ska ni göra i dag?

Utgång

Jag och Tom har egen förfest, blev inte som planerat så vi försöker roa varandra här. Sitter och kollar på norskt humorprogram, nomännen har riktigt roliga humorprogram alltså! REKOMMENDERAR!
Vi drar oss väl neröver om en timme, en och en halv kanske...

Öppet hus idag gick bra, nästan 600kr samlade vi in! Man känner verkligen att man har gjort en bra gärning, det går ju till de behövande. Fick även reda på en mindre rolig grej, min gammel farmor ligger inte direkt inför livet utan har snarare gett upp. Hon har verkligen hängt med i hela min uppväxt. Ska besöka hennes så mycket jag kan nu när jag är hemma.. gamla farmor <3


Nej, är lite dragen. Bokstäverna åker ihop.. Heie! :P

Packnings dax och tremänning fika

Klockan är egentligen alldeles för mycket, jag borde egentligen sova nu så jag är på topp i morgon kväll, men så är givietvis inte fallet. Jag har inte packat än inför Tom resan och har egentligen massor med saker att göra... Men nu är det såhär.

Jag har fikat med min tremänning nu i kväll på Taurus. Kaffe och en stenhård brownie, men vad gör det när man inte har träffat sin släkting på evigheter och har massa kul att prata om och skratta åt? Inget.
  Nu ska jag verkligen försöka få fingern ur röven och åka och hälsa på henne! =) 

Usch, min dator är mongo seg, hänger sig hela tiden på bdb. kanske någon som haft samma problem?
Nu ska jag försöka packa det sista och ladda inför morgondagen.

Natti :*

It's not over

Ja, nu är väl de flesta skit lyckliga för att det äntligen är fredag och helg! Men så är inte fallet för mig... >.< Jag ska nämligen till skolan i morgon och visa upp mitt och tre kompisars projektarbete. Sen på kvällen blir det en välförtjänt utgång till Arena och Veronica Maggio, kan väl erkänna att jag inte är ett super fan av flickan men hon gör väl också bra musik, ska bli otroligt kul eftersom klassisar ska iväg! =)

I går slog det mig hur jävla dryga bilförare kan vara, speciellt unga.
Jag HATAR:
- När man möter en bil på en liten grusväg och idioten man möter inte orkar blända av. (Hallå? Vägen är väl nog smal som den är så man har inte lust att behöva få blixtljuset rakt i ögonen..)
- När man åker bakom en hyffsat ny BMW som inte orkar blinka utan gasar på, tvärbromsar över fartgupp och sen gasar på igen tills de sedan tvärstannar ca. 3 m efter de gasat på, så man håller på att ta dem med grillen. De har skit fina och nya bilar men orkar ändå inte blinka? Nästa gång tar jag er...
- Gamla gubbar som stannar vid bilistens infart för att kolla om det kommer någon i rondellen 10 m längre fram. >.<

Usch, en dag kommer jag att köra över och ihjäl allt som finns.
Och när jag ändå klagar, jag är trött på att man ska behöva skrika det man försöker säga, när man försöker för 3:e gången.

Ikväll blir det chips, film och SÄNGEN.
Önskar Tom va här, blir helt deppig när jag vet att det är så långt... ;( Men i morgon! <3


out.

Lurande snorunge

Jag nämnde ju lite innan i mitt förra inlägg att jag hade ett psykologiprov att plugga på, ja ni kan ju gissa själva hur mycket jag har pluggat sen jag skrev att jag skulle plugga, rätt inget. Varför jag gör så är nog för att jag tror att jag kommer lära mig det andra jätte snabbt, och jag tycker att min hjärna borde ha lärt sig att jag inte gör det och egentligen borde plugga lite just precis nu, men den gör inget, hjärnan tvingar mig inte ens! =(

Jag är en medelmåtta, ju mer jag tänker på det dessto mer förstår jag att jag verkligen är det. Medelmåtta, smakar man på ordet så känns det som att man skulle vara en blöt fläck, och det är jag ju kanske inte riktigt. Okej, det var ett kasst ord, jag är inte en medelmåtta, jag är en snorunge. En snorunen som lurar hjärnan att tro att den kan ta in mer information än den hinner? Kassa mig.

Det är spännande det där igentligen hur hjärnan klara av så mycket saker samtidigt, kanske könet är kvinna på just hjärnan? Om ingen uppfunnit hjärnans kön så gör jag det nu, kvinna. Men, hjärnan kanske är neutral? Okej, kanske den är neutral men den har två bröst iaf (höger och vänster hjärnhalva). =P

Nej nu ska jag försöka få hjärnan att tvinga mig att plugga, den tekniken kanske funkar för att få nått gjort?


Here we go again

Jag fick brev om min operation, jag fick också en tvättsvamp som jag skulle tvätta mig med innan jag kom dit. ^^,
Men det är skönt att ha ett bestämt datum, blir det inte bättre så blir det inte det. Fick även brev från gubbens försäkringbolag, de undrade hur det gick. De får svar av mig i december eller nått.

Men idag gjorde jag i alla fall mitt svenska B nationella prov, det slutliga så kursen har inget mer att erbjuda nu, skönt. Hur detta provet gick har jag ingen aning om, vet inte riktigt hur det kändes men den muntliga delen gick ju underbart KALAS bra! Tummen upp. Bara psykologin kvar nu och den ska jag plugga på igen snart.

Annars har det inte hänt något speciellt. Det kom lite snö inatt men den är så gott som bortsmält, skönt. Jag vill inte ha snö jag vill ha SOL OCH VÄRME! Jag kommer verkligen aldrig kunna släppa det där. >.<

Nej, nu tänkte jag plugga lite till. Ikväll blir det motionspass, bonde söker fru, Grace och sjukgymnastik.

Ha det bra!

Jag är fet och ful

Jag kunde ha varit i min och toms lägenhetn nu och duschat ur saltet ur håret, sedan klätt på mig en härlig somrig outfit och ätit härlig mat och druckit goda drinkar. Men, istället sitter jag här i regniga sverige och blir likagenomskinlig och fallande som regnet. FAN! Jag visste att vädret skulle bli så här bara för att jag "skulle" ha varit bortrest. >.<

Nu känner jag mig deppig igen...

- Jag orkar inte plugga (tyska, svenska och psykologi)
- Jag saknar Tom
- Jag skulle vilja ta en promenad, men det är kolsvart och jag är livrädd för mörker och.. oj regnar det? Surprise...
- Jag känner mig överviktig, jag vill bli smal.
- Jag skulle vilja ha en glass, men det blir man inte smal av?
- Jag vill sova, men då missar jag city akuten (oh nooo...)


Jag ska hämta en glass, sen ska jag sätta på mig shortsen och gå på tramp maskinen. Jag kompenserar.
Glass+ motion= viktstillhet.


Ps. glöm ej de förra inlägget. Mer seriöst.

Dåliga energier och Blondinbella

I natt var det första gången på väldigt länge som jag verkligen sovit lugnt och inte vaknat under nattens gång, underbart! Jag möelerade om i rummet och jag funderar på om det har nått med det att göra, att energin blev bättre? Jo, jag tror faktiskt på allt sådant, att man faktiskt kan placera saker på rätt plats så att energin känns bra i ett rum, men då måste man ju också kunna känna av energi och det är det ju inte alla som bryr sig om... I do.

Jag drömde om Blondinbella i natt (Isabella Löwengrip) att jag hade vunnit någon tävling som betydde att hon skulle bo hos mig i en vecka, jag blev helt paff! Men jag minns att hon inte alls var intresserad av mig och min skola utan shoppade (Torsby hade fler affärer i drömmen) till Nils och struntade blankt i mig! En rätt konstig dröm, kommer inte riktigt ihåg vad som hände sen. :P'

Men åter till energi, om ni går in i ett rum/hus så kan man ibland känna att "här var det mysigt och fridfullt" medans du i ett annat hus kan känna "fy vad kallt och irriterat". Jag känner av sådant väldigt lätt och har gjort det sen jag gick på mellanstdiet. Andar är även något som jag starkt tror på. Efter några seanser som min mor varit på så är jag övertygad, hur skulle mamma kunna få reda på saker om pappas döda bror som mamma aldrig träffat? Hur skulle mediet hon var till kunna rita upp det som betydde som mest för pappas bror? Samt symboler som stod för honom och lekar de lekte när de var små? Många av er kan säkert finna förklaringar till detta, men jag tror inte att allt blir svart efter döden, så trångsynt är jag faktiskt inte.
   Undra om man möter nån "där uppe" när det är ens egna tur?


Så ni läsare, vad anser ni om den andliga världen och olika slags energier?

Natti!

Nej, nu är jag trötter. Ska göra mig i ordning inför natten nu, helt slut.
sovmorgon i morgon, gymmet med sandra innan skolan ska bli uppiggande! Härlig frukost med egengjord müsli ska bli härligt det med!

Nej, natti på er!

Pappas dag!

Idag är det farsdag, min pappa fick uppvaktning på sängen med en stor baugett fylld med ost, gurka, tomat och nån rökt skinka som han tycker jätte mycket om. Han fick en knivslipar maskin som han ville ha samt massa lotter som han dessutom vann 150 kr på! =)

Min pappa är bäst! Även om han är frånvarande på veckorna... Han är bäst ändå, han förstår när mamma absolut inte förstår, han finns där, han grejsar med min bil så att den håller sig i ordning och han är rolig! Jag har nog sveriges roligaste pappa tror jag, han är en riktigt kul prick! Men han har även ett hejdundrandes humör som man gärna inte vill smaka på.
Det är tur att man har sina föräldrar, och jag tycker de är värda en speciell dag.

Minus poäng till mig idag.

Folkrace licens

I kväll skulle jag egentligen har förberett mig inför morgondagens flygresa, men som välbekant så kommer jag inte flyga någonstans i morgon. Det enda i resväg är de tio milen hem till Torsby på ett fult och svettigt tåg.

Jag har kollat på balklänning idag och har sett många otroligt fina klänningar! Det är ju givetvis en vinröd jag är ute efter, men jag hittade en jätte fin färg, en naturfärgad, blandning mellan brun och beige på nått sätt, helt underbar! Men det blev ju ett minus, den var inte vinröd.

Åter till rubriken, jag har ågonstans fått för mig att jag är duktig på att köra bil, snabbt.(Även om jag har en liten klen polo med en motor på 60 HK.) Därför har jag och Tom bestämt oss för att ta folkrace licens till våren och jag tycker det ska bli skit kul! Vi har en bil hemma och med lite färg på så kommer den bli KALAS! Bara att hoppas på att mina skills i högfart håller i sig, (OM) jag har nåra. ^^  Jag är livrädd när det går för fort, därför är det nog dags att ta tjuren vid hornen och trampa gaspedalen i botten.
  Folkrace är ju nått av en kultur i Torsby, vi har till och med Folkrac konfirmation! HAHA xD

Ni kommer väl och kollar som publik? :)


Trevlig fredag alla läsare, för det ska jag ha!

God Natt, för alltid.

Min hjärna har gått och lagt sig för länge sen, den var nog groggy redan innan naturtimmen mellan 2 och 3, illa.
Men nu är den garanterat tom, trött, avsvimmad, what ever... Ur funktion iaf.
Jag tog en promenad till centrum idag, det är en bit så det blir plus poäng till mig! Samt hämtade jag upp Sandra och kollade hennes nya rum, skit snyggt!

Hemma hos Elin blev det fika och disskuterande och planernade över kommande dagars pyssel, så jag är verkligen over drived nu. Men ihärdig som jag är så ska jag vänta på att min sötnos ringer, runt kvart i elva när fotbollsmatchen är slut, innan dess har jag nog dregglat ner halva rummet och halvsovit i flera minuter. (Y)

Ingen skola på mig i morgon och det ska bli så otroligt jävla underbart SKÖNT så ni vet inte. Herre jävlar vad jag har att göra, resurs snart!

Nej, jag tar natten nu då.
Svejsen!


Hjälp mig?

Sandra hjälpte mig att fixa så att vår insamlingsbloggs logga syns på min privata blogg (alltså den här). Och ni ser kanske att vi redan fått in 2500 kronor! Vårt mål är 5000kr innan 31 mars 2009, så nu tycker jag att ni ska hjälpa mig och mina tre vänner att nå målet!

20 kronor kan ni väl skänka ändå? en dag kanske det är ni som behöver hjälp för att er cancer inte går att bota? Hjälp forskningen nu så kanske det finns hopp om att all cancer är botbar i framtiden!

Helt otroligt trött!

Jag ska gå ner och kolla andra halvan av Grey's, men orkar jag? Jag är helt slut efter den här dagen. Känns som att den varat i flera dygn... Och gympasset ikväll gick bra, men jag gissar på hejdundrande träningsvärk för jag orkar kanppt stå på benen eller lyfta armarna. Och psykologin är klar också, den blev skit kass hej då MVG säger jag bara.
 
Enda possitiva idag är väl att jag tränat och fått tid för operation, 28 november smäller det! Jag hoppas foten är okej efter det, I HOPE! Ledband och sånt spelar ingen roll, de är stenhårda men en fotled som inte sväller upp eller dummar sig efter en promenad skulle vara lovely!

HEJ!

Huvudvärkstatus = 10

Usch vilken dryg dag, jag hade ingen musik idag heller och kunde ha haft sovmorgon tills klockan halv tolv, blä för det. Men jag hann iofs skriva lite på hemtentan om Autism, men den konstiga dagen satte sina spår och nu har jag huvudvärk för tusen. Latin är det värsta jag går på för tillfället, den lektionen är bara så fruktanvärt jobbig... Min inställning ändrades den gången vår lärare var riktigt elak mot några i språkklassen och riktigt hånade dom. Så idag satt jag i min egna lilla värld och såg arg ut, jag lyssnade inte ett dugg på vad hon sa, mer än att hon planerat prov den dagen hon lagt in tre extra timmar för att hennes planering inte går i hop. SUCK! Läxan tills fredag gick in genom vänster öra och ut genom det högra, jag kommer inte ÄNDÅ! HAHA!

Ja, så nu tänkte jag varva ner med lite filosoferande över autism och skriva klart det, i morgon är sista dagen jag kan lämna in det så jag bör bli klar i kväll. Sen ska jag hämta upp Sandra för att ta ett pass på gymmet, ska bli härligt att få ut lite agressioner! Hade varit härligt med en lång promenad också, men den kanske jag tar på torsdag när jag ska hem till Elin istället!

Vi säger så, tills vidare. Kommer nog en update senare..

YEEEEEES!

OBAMA! Äntligen, ni anar inte hur lycklig jag blev när jag hörde det på radion i morse! :)
Jag hoppas han kan sköta sitt jobb, vilket jag tror han klarar.

Min kusin Michaela hade lite att säga om valet, men även om det svenska styret, Jag håller med.

Äntligen! Men han får fullt upp när han ska städa upp efter buffeln han efterträder. Men det hör ju till. Precis som den som efterträder Reinfeldt kommer få jobba röven av sig för att städa upp efter honom. Jag trodde ju på Reinfeldt. Nu undrar jag mest: När ska individen sättas i större fokus än tjockleken på plånboken? Ni vet, kära Moderaterna, Sverige är så mycket mer än bara Danderyds kommun. Ja, tro det eller ej, men det finns faktiskt arbetslösa, sjukpensionärer och bönder också! Såna där som ni verkar se en aning ner på. Hört talas om begreppet Lika Värde nångång?

P.s Jag håller inte med om att jag trodde på Reinfeldt, för det gjorde jag INTE!.

Obama!

Inatt är det val i USA och visst hoppas vi på att det ska bli Obama som tar hem segern?
Vinner gråhåriga snubben så vet jag inte vad jag gör, folket i USA kan väl inte vara så dumma så de tror på en lycklig framtid tillsammans med en gubbe som ändå snart kanske ligger i dödsbädden? Nej, jag ber en bön till Gud som jag inte riktigt tror på i vanliga fall, men i natt hoppas jag att han fixar mirakel.

VOTE FORE OBAMA!

Autism

Jag har just kommit hem från en lång promenad med E&S. En trevlig promenix med framtidsprat, vi ska utomlands efter studenten (ngn gång!). Innan hämtade vi en stor kartong som vi ska använda till vårt projektarbete, den var så stor så den inte ens fick plats i bilen! Så vi fick bära den upp till Elin, och det var ju inte det roligaste att gå med reflexvästar och en kartong på flera meter genom hela centrum... Men Elin trillade över kartongen och hade glömt hem nyckeln så vi skrattade ändå åt spektaklet! xD

Nu sitter jag och försöker klura ut vad de menar med psykodynamiska perspektiv, sen ska jag skriva ner hur de tror att man kan bota autism (även om forskarna idag säger att den är obotbar...) så ska man ändå filosofera. Jag tänkte blir klar idag, om jag lyckas sluta kolla datorn en sväng. :P

Ja, vi säger så. Desperata hemmafruar i kväll, NIIICE!

New Age

Jag har just kommit fram till att min mamma absolut går in i religionen New Age som jag ska ha ett muntligt anförande (läs prov) om i morgon. Min mamma har alltid varit andlig av sig och är troende, men ser Gud precis så som anhängarna till N.A gör, alltså inte som en dömande och skapande person, utan som något som finns någonstans. Så det var väl spännande tyckte hon och blev glad för att det fanns en religion som hon kunde säga sig tillhöra.

Jag har nyss varit och handlat lite youghurt, det blev vanilj/björnbär. Lät väldigt mumsigt och tillsammans med lite färsk frukt från fruktfatet i morgon bitti så borde det bli en kalas frukost! (Y)
Jag åkte vägen genom Ria hem från affären, alltså över femtusen fartgupp, och jag kan lova er att ungefär halva torsby var ute och promenerade idag! Reflexvästar överallt. Kanske har byborna fått sig en knäpp och vill slanka sig inför jul? Eller så kanske de bara vill vara ute och få lite frisk luft? Det var kul att se lite rörelse iaf.

Så nu hoppas jag att jag kan få en promenads kompis framöver som vill ta en timmes promenad på nått bra ställe några ggr i veckan. Just det Sandra, Elin och tres, känn er manade! ;P
Lite frisk luft är bra och jag måste ta bilen till centrum ändå för att slippa gå i äckliga skrämmande kolsvarta mörkret här ute i skogen. Och det är väl ännu roligare att gå på promenad med människor man tycker om och kan prata med?

Och ingen kan väl bli så lycklig som att se på fotboll och hockey i fyra timmar ikväll som Tom? Han lät som ett barn på julafton när han berättade att det först var hockey från sju till nio, sen fotboll från nio till elva. En riktigt sport kväll! Wiho tänkte jag och tackade Gudarna för att jag inte befann mig hos honom just i kväll.

Nu ska jag försöka vara seriös, again.

Pus.

Monday

Första skoldagen efter lovet gick otroligt snabbt! Kanske mest berodde på att vi istort sett bara hade lektion i typ tjugo minuter eller nått... :P Svenska talet gick bra, jag var nöjd och alla de andras tal var också jätte bra! Sen på religionen kopierade vi papper och sen åkte vi till järnbolaget och kollade tapet, IGEN! Jag blir gaaaaalen.
Jag har fått rosmani och skulle gärna vilja ha en vit tapet med lagomt stora rosor på, eller en tapet och fondvägg? Jag får ångest bara av att tänka på det...

Nåväl, en skön dag och nu sitter jag här och ska försöka göra klart psykologin, om jag orkar. Samt kolla igenom religions provet tills i morgon, New age. Ska även fixa lite på projektarbetet, skicka mail och sånt..

Ja, den här dagen kommer väl också att ta slut. Jag hatar att dagen tar slut och ger oss sovande natt, för jag vill inte sova. Spöken överallt och spindlar, psykiskt, psykiskt, psykiskt.
Hjälp mig.

Galen panna!

Jag har kanske gjort något otroligt dumt. Imorgon ska jag hålla mitt nationella tal i svenska B. Det har varit klart i veckor, men det har inte kännts sådär super bra och det vill man ju gärna att ett tal ska vara. I dag på tåget så slog det mig att de flesta hade skrivit om något som påverkar oss och mitt fjuttiga tal om "Lyckliga familjen" påverkade ju inte någonting, vem bryr sig om hur lyckliga familjen är jämfört med miljön?! Det var då jag började skriva ett helt nytt tal, om cancer.
Och jag är så glad att jag skrev om det, för nu kan jag äntligen känna mig nöjd med mitt tal.


Nåväl, nu kan jag sova gott. I morgon ska jag skriva ut bilder på OH och skriva ut själva talet plus PM. Efter det ska jag svettas lite med min älsklings Sandra som hade så mycket att berätta så jag är aningen nyfiken nu. =)

Jag har fortfarande inte kommit över att resan är inställd, den kommer nog bli i Januari istället. Det är rätt långt dit, fast nu kanske jag kan fokusera på att få foten bra? Jag missar heller inga prov så det är väl också ett plus, men men.
På fredag blir det nog "sjukis" för mig del. Jag är förslappad, och the family ska dra till K-d med lillbrorsan som ska till hjärt och lung grejset, så jag hänger med dom och kollar på julklappar och en ny mobil ist!
Det kan man väl unna sig när solsemestern gick bort? Jo, det kan man.


Trevlig kväll allesammans!

Slut på ledigheten

I morgon ska jag pallra mig till skolan igen då, och eftersom utlandsresan inte blir av så kommer jag inte alls få en vecka ledighet nästa vecka. =/ Det känns så ruttet som det bara kan bliiiiiiii... ;(
I morgon ska jag göra muntliga nationella, på tisdag ska jag göra muntligt prov i religion (gruppredovisning i tvärgrupper) och antagligen kommer det bli latinläxor. På fritiden ska jag skriva klart psykologin och träna skiten ur mig på gymmet.

Den veckan som jag skulle ligga och svettas i solen kommer istället bestå av tyskprov, svenska nationellt prov och psykologiprov! Wiho vad roooooligt, or not. Sen veckan efter är det resurs och då har vår älskade latin lärare lagt in tre timmar latin på onsdag eftermiddag för att hennes planering inte går i hop, rättvist va?

Nu blev jag sugen på en kycklingsallad på Taurus också. Här hemma hos T så blir det kyckling, ris och sås. Nice!

Ha det.

RSS 2.0