Lååååång dag

Tummen upp för att Tom orkade släpa upp mig redan halv nio och nu är båda helt slut körda men benen går ändå. Jag har städat bilen vi lånat idag, jag har gjort lite mer på psykologi arbetet och snart ska nog jag och Toms styvmamma till affären och handla inför middagen som antagligen kommer att äga rum i kvällningen. Jag har redan proppat i mig, en mandarin, ett äpple och två smörgåsar! Det måste ju vara något psykiskt det där, när man är hemma hos sin pojkväns familj och känner att man inte riktigt har kommit till steget att rota i deras skafferi och kylskåp fastän de sagt att det är okej¨, men fastän man vet att man får äta vad man vill och att det blir middag sent sent ikvällningen så äter man inte ändå. Och när man vet att man inte får mat förrännär  jag i vanliga vis brukar äta  kvällsmat så är man givetvis hungrig hela tiiiiiiiden....


Nåväl, inatt sover vi hos bestemor och bestefar.Ska bli mysigt,eftersom de har de absolut fluffigaste täckena jag någonsin sovit i tror jag! :P


Hej.

Väster ut

Vi är i Norge nu, och ska se norges svar på Wallander/Beck, mysig höstkväll sysselsättning.
I morgon ska vi städa bil och greja med bilen, jag ska fixa lite skolarbete. Hege-Jeanette är ju i skolan så jag kan lika gärna göra nått vettigt.

Balklänning ångesten har kommit över mig, jag vill till sthlm och besöka en balklännig affär där jag för två år sen provade en jätte fin vinröd klänning. Jag har sedan barnsben haft en önskan om att ha en vinröd vacker klänning när jag sa gå på den efterlängtade balen. Jag hoppas jag kommer dit och jag hoppas att affären fortfarande existerar och att den perfekta klänningen hänger där.
Därför hoppas jag att mina kära vänner vill följa med mig, bättre sällskap kan man väl knappast hitta när man ska prova balklänning? 

Toms mormor kanske kan sy en annars? Men jag vill till sthlm.

Ske din vilja.

Torsdaaaaag

Det är torsdag idag, jag har varit snäll och diskat Toms disk och städat lägenheten så nu är mina eksem tillbaka igen på händerna. Tummen ner för narig hud. Jag har kommit god väg på mitt psykologi arbete, men jag spar lite tills morgondagen...

Vi åker väster ut om typ en timme, ska bli kul att träffa dom igen. =)

Out.

Vårt budskap kommer nå Australien

Min kusin Michaela går på ett av Australiens bästa universitet, där hon läser till journalist, en mycket duktig sådan också. Nu har hon frågat om hon får skriva en artikel om vårt engagemang i Cancer bekömpningen! Gud vad roligt tycker jag, hoppas folk i Australien också hänger på och startar insamlingar för cancrforskningen! (I Australien givetvis. :P) 

Nu känner jag mig redan lite gladare, vi har också nått halva vägen av vårt mål.  Kolla själv och bidra, 20 kronor är det minsta. Om alla bidrog med 20 kronor (ungefär vad en magnumglass kostar) så kan man rädda MÅNGA liv. Och en glass klarar Du dig kanske utan just idag? Det kan vara Du som får beskedet Cancer i framtiden, vill inte Du att din sjukdom ska kunna botas? http://www.cancerfonden.se/templates/ExtensionWide____1669.aspx?InvolvementID=1205


Vi behöver Ditt stöd.

Just my luck?

Idag fick jag världens sämsta besked. Tom hörde nämligen på radion att flygbolaget Stearlings (stavas?) hade gått i konkurs och att inga pengar skulle återfås, vi var inte säkra på vilket bolagt vi skulle flyga med. Ryan Air eller Stearlings? Tom ringde sin pappa som skulle kolla upp det, och efter en timme fick vi beskedet... Det var det bolaget som gåtti konkurs vi skulle flyga med. Jag var så jävla besviken och ledsen så jag kunde grina där jag stod i provhytten till Gina Tricot.

Vi vet inte hur det blir ännu, för vi har tre lägenheter där nere som är bokade på Toms pappa, så han skulle försöka boka biljetter ner vid samma tid ändå. Jag håller tummarna...

Det nedslaget tog verkligen hårt. Allt jag hade i provhytten köpte jag, tröstshoppade kanske man ska kalla det? Nåväl, plaggen var välbehövliga men ändå? Jag kände bara att jag skulle kunnat ha shoppat upp vart enda öre som fannspå mitt konto just då, tur att jag orkade hejda mig.

Så nu sitter jag här ovetandes och hoppas att Toms pappa ringer sen och säger att allting har löst sig.

Ett besök hos Andreas har jag gjort idag också, nu är jag mätt och Tom har killkväll, själv ska jag mysa med mig själv framför tv:n med morötter och chees dipp. Norway tomorrow. Första snön kom i Torsby idag, hoppas den stannar där och inte förflyttar sig väster ut, snö= minus med sommardäck.

Over.

Blond, blondare, blondast!

Jag fyllde på mina slingor, det är alltid snyggt att vara blond och (förhoppningsvis) solbränd. Och blond är jag, nästan för blond känner jag, men efter någon dag så tänker man inte på det längre. tres gjorde ett bra jobb, like always! :)

Tänkte berätta om min gymdag. som blev vääääldigt kort. När jag kommer in i lokalen så är jag inte ensam, utan min gamla konfirmations "lärare!" var där, inte själva prästen utan hon som hjälpte till och så vidare. Så hon pratade massor osv. Sen när jag kört i kanske 20 minuter så kommer halva postpersonalen insläntrande MED en instruktör som skulle visa dem hur man gjorde på maskinerna.

Jag själv har inte betalat för någon instruktör så jag hade ingen lust att fortsätta gymma ifall jag skulle råka hålla fel eller nått... Så jag bestämde mig för att varva ner istället och sluta för dagen. Då ska han givetvis börja att berätta om uppvärmningen när jag satt mig på roddmaskinen! Så jag fick visa hur man gjorde, och han tyckte det såg väldigt bra ut och att jag hade bra teknik. =P Efter uppvisandet så sprang jag ut i omklädningsrummet och stretchade, dock hörde jag alla finuliga detaljer och tips han gav om en intensiv träning som var väldigt bra som bara tog 30-40 minuter!


Nu ska jag iaf börja packa, tidiigaste tåget i morgon. Hard.
Men nya jeans hoppar jag kommer befinna sig i min resväska!

Pussen!

Mobil köp

Nu är det dags för ny mobil, eller, jag hoppas att tomten kommer med en ny till jul. Tills dess orkar jag nog använda en stenålders mobil... Men jag har kollat runt lite och hittade faktiskt en jätte snygg mobil från LG. Det enda minuset som finns med denna skönhet är att det är touch knappar, jag kommer nog inte palla det. =/ Men det är som det är nu, man vänjer sig väl?




Den ska inte vara i svart dock, utan i mörk brunt, tror jag.


För den delen! Nu ber jag er läsare om hjälp här. Jag kan inte skicka sms, har testat mitt kort i fyra olika telefoner och det fungerar inte ändå. Vad är felet? Jag kan ringa/ta emot samtal och ta emot sms, men inte skicka.
Har lämnat ett mail hos Halebop nu, tänkte också gå in på Euronics i morrn och hoppas på hjälp.
Vet ni möjligen vad det kan vara?

Natti!

Kusin övernattning

He och hå vad min dag har varit jävligt lång. Minsta kusinen fick äntligen komma hit och sova över, vi hyrde film (Nils Karlsson pyssling & Pettson och findus) som han garanterat sett förut eftersom han härmade allt de sa genom hela filmen. Vi köpte godis, chips, morötter, dricka och dipp så vi klarade oss bra.

När klockan blev kvart över nio tyckte jag det var dags för sängen, grejen var den att han varbra mycket piggare än mig... Men efter några om och men så gav han med sig och vi kröp ner unde våra täcken. Han hade med sig en bok, Pettson och findus och DEN hade han läst mång ggr.
Första sidan kunde han utan till och när jag en gång råkade hoppa över ett ord så rättade han mig direkt och talade om hur det skulle vara. En liten bestämdman som gärna inte bryter mönster. :P
Han sov inte still heller, han låg på mig, sparkade på mig, knödde på mig och han snarkade... Och jag kunde ju inte bra gärna slå den lille stackaren som jag gör med Tom, så jag fick pina ut..

Kvart över sju var friden över, på med kläder, se sista delen av Findus filmen, sen tog vi en promenad och kollade på kossorna( för att ha ngt att göra). In till stan och fikade, väl hemma tog vi gummistövlar och gick tills skogen på pickninck och plockade granris. Jag är utmattad.

En mysig dag, men krävande lååång.


 Ich liebe dich! <3

Högskoleprovet

Den tunga bördan är över nu, det var en lång dag men jag tyckte det gick otroligt snabbt ändå och som sagt var, nu är det över. Jag räknade ihop mina poäng förut, tom hade räknat fel så jag trodde jag var efterbliven med 24 poäng, men han hade glömt massor med poäng så jag är nöjd! Även om det egentligen är rätt nördigt det där med högskoleprov, jag menar, man kan ju gissa sig igenom hela provet. Jag menar, de jag hade fel på kunde jag ju lika gärna ha haft rätt på om jag bara hade gissat på något annat...

Nåväl, det var ett svårt prov och man känner sig efterbliven efter varje prov, inget att rekommendera, för alla er som tänkte göra det framöver alltså. Nåväl, om 4 veckor får jag mitt svar om exakta poäng.

Jag är nöjd. Jo, jag är det. Jävla skit prov.

Kvinnor som vill ha extra svängrum på tåget

Vilken dag säger jag bara, jag är helt slutkörd och jag ska om en timme iväg till universitetet för att spana in Björn Gustafsson, Måns Möller och många fler komiker, inte direkt skratt humöret. Fast när man är trött/övertrött så skrattar man ju mest hela tiden, så jag kommer väl vara en kanon publik! =D

Tåget idag var extra långsamt. Kanske för att det kastade ner sig en kvinna på 40 år bredvid mig i tåget. Vi snackar om KASTAR sig ner, på vägen hann hon puckla på mig ordentligt. Inte nog med det så var hon tvyngen att göra hastiga rörelser med 4 sek mellanrum. En tuff tågresa. I Sunne gick hon av, men jag hade turen att få en ny kvinna bredvid mig. Hon orkade inte ta av sig väskorna innan hon satte sig, utan det gjorde hon när hon var på väg att sätta sig ner. Väskan hamnade på min axel och väskbandet snärtade hon till i ögat på mig, PLUS att hon trampade på min kappa som jag ínte hann ta undan. Mysig resa.


Älsklings Tom hade lagat mat tills jag kom hem så det var bara att värma,gott. =)
Tuff dag som sagt var, allt är över för ett tag. Bara tyskglosor i morgon som jag nog tar på lunchen eller nått...
Snart Lov, bara lördagens högskoleprov kvar.

Hejs!


Balle dator

Ni vet hur irriterad man blir när man startar datorn, låter den gå igång och sen när man ska klicka in på något program så låser sig hela skiten så man inte ens kan trycka ner skiten på x knappen i hörnet? SÅ IRRITERAD ÄR JAG NU.
Jag skulle kunna sätta mig på en igelkott bara för att fånågon tukt på min frustration! Jag hatar min dator, omformatering NU, danke.

Försöker plugga lite på svenskan och tränar lite på talet som jag antagligen ska hålla på torsdag, men får se om jag inte väntar tills efter lovet, lite mindre folk att redovisa för. Gillar inte att redovisa inför hela klassen på typ 25 pers. Mes, I know.
Jag är helt utmattad, kvart över sex gick jag upp för att besöka tandläkaren halv åtta, så jag har mest gått och dinglat idag. Tysklektionen gjorde mig mer vaken, då Emil är en jävel på att trycka på mina knappar. Men jag skrattade gott åt Sandras översättning på en frityrgryte restauran i Frankrike - Dopp i grottan! xD

Undra vad hon ska doppa. <)

Plugg, plugg och plugg. Chaio!


New Age

Nu är religions arbetet klart. Vi ska skriva ut, kolla igenom och diskutera lite. Härligt.
Så nu är jag lite busig och bloggar från religions timmen! ^^,

I morgon får språk klassen tre rätters middag på skolans restaurang för 100% närvaro på afrika dagen. =)

Nu blire lunch, chiao!

Det öser ner

Jag sitter i skolan nu, jag sov gott på vägen hem på tåget, tydligen gjorde alla andra också det för det var helt knäpptyst när jag vaknade en sväng. Bilen startade och jag sov en sväng när jag kom hem, igen. Nu har jag skrivit ut allting inför svenska provet och det nationella. Väntar bara på att Sandra ska dyka upp, hon ska få kolla en grej och sen ska vi plugga inför matte provet på torsdag.

Tom ska vara hundvakt åt Bea's vovve Curry, han är pytte liten och är bara några cm från att klassas som dvärg! Världens gulligaste tax! Ska bli intressant om Tom klarar det, vilket jag tror.


Vi säger så.

Söndag kväll...

Nu ska vi lägga oss i sängen och se på nått That's '70 show avsnitt. Helgen är slut och hemfärden börjar i morgon kvart i sex. (Y) Men sånt är livet, det är sista veckan nu och jag måste orka hålla ut och just nu känns det helt okej.
Det enda som oroar mig lie är muntliga i svenskan. Jag är inte direkt storm förtjust i mitt tal som kommer att handla om den lyckliga familjen. Men vafan, brister det så brister det, bär det så bär det.

I morgon har jag ett schema iaf som ser ut så här:
- Anlända till Torsby 08.11 försöka få bilen att starta...
-Skolan, plugga matte med Sandra innan vi börjar 12.40
-Åka hem, plugga.
-Gymmet på kvällen

Ja, nu har jag något att följa så kanske inte dagen blir så utspridd och oanvänd. Heja mig!

Nu kom sötnosen! :)

Natti :*


Söndags ångest

Solen skiner idag, Tom och jag ska ut och ta en promenad sen. Ska bli skönt att komma ut n sväng, kan inte direkt komma på när jag senast hade tid eller väder med en promenad. Vi skippade stan idag, jag orkade inte, men nu ångrar jag mig givetvis. Men jag ska hit på höstlovet så jag får strosa runt i butikerna själv och ta den tid jag vill utan att ha en flåsande Tom i nacken. =P

Har iaf gjort klart hela muntliga delen till nationella provet, ska kolla igenom det sen igen, sitter nu och pluggar på svenska provet. (Y) Längtar tills den här veckan är över, över och åter över.

Kan tillägga att Tom är mysigast i världen och att jag älskar han så mycket. De här dagarna har varit b

Sex and the city

Idag var det en fotbolls och hockey dag, 5 timmar spenderade Tom ungefär med att se på all yippo. I morgon blir det en visit till stan som tröst för att jag ått stå ut med all sport idag. Jag ytnyttjade även mitt gulliga check häfte jag fick av Tom, jag tog en "Du väljer film" check. Sex and the City (filmen)  fick det bli och jag tyckte den var väldigt bra, inte lika bra som episoderna på Tv men absolut bra! Tom höll nog inte med eftersom han typ sov genom hela filmen. =P 

Nu är jag helt trött, borde egentligen ta en ordentlig sov morgon i morgon, men det blir det givetvis inte. Jag skev klart mitt svenska tal idag så jag ska försöka lära mig det så när utantill, plugga på ett svenska prov och göra åtminstonde några sidor i matten. Och mitt uppe i allt ska vi hinna till stan och kolla på nya stövlar till mig och göra en mumsig kycklingsallad! Effektiv söndag! Jag har äntligen lov om en vecka och jag räknar verkligen dagarna till dess, tills Gran Canaria och däreftr resursdagarna och andra ledigheter som ger en vecka skolfritt. LOVELY!

Ladda inför Högskoleprovet kanske man ska också? Har någon av er läsare gjort det? Hur gick det? =)


Natten nu.
Natti! :*


Michaela!

Gårdagens kväll blev mycket lyckad, tycker iaf jag. Härligt god mat på Taurus för ett super bra pris, kan det bli bättre? Sedan chips, dipp och en film innehållande Humor, Kärlek och ett lyckligt slut kan absolut inte slås av NÅGOT annat! En mysig kväll. :) Dock släppte allaspänningar över veckans stressiga dagar av plugg så jag var äckligt trött, Sandra var också lite sömnig så vi avslutade kvällen vid tolv tiden.

Idag tog jag tåget, funderade över mitt svenska tal och läste äntligen min Veckorevy som kom för 5 dagar sen (har inte haft tid att läsa den ännu!). När jag väl va i stan inhandlade jag ett par nya leggins eftersom jag alltid har en förmåga att få leggins och strumpbyxor i sådan storlekt att man måste dra upp dem hela tiden, så nu fick det bli en stlk mindre, hoppas på resultat. :P Mötte the Carlsson Family också, Tres hade verkligen shoppat loss!

Slutligen, en kaffe latte med soya mjölk och vaniljsmak. På waynes såg jag ett välbekannt ansikte och jag är rätt säker på att det var min kusin Michaelas älsklings kille! Jag blev så bubblig i hela magen och önskade så mycket att jag bara kunde ringa henne och få honom att flytta till henne.
Jag blir så deppig när det inte är så enkelt. De passar i hop, för alltid. Bara att de inte verkar förså det HELT så mycket som jag.

Nu ska jag fixa lite skolarbete.

Over.

......

Just nu känner jag mig lite depp. Ibland önskar jag bara att fotboll och hockey försvann från det här solsystemet.

Lucky me, jag har natur boken att fundera vidare över.

Das passt mir gut

Nej, nu tar jag en paus i allt. Ska gå ner och motionera en sväng och rensa tankarna lite. Kanske blir lite lättare att plugga in det sista? Jo, vi försöker med det.

Vad ska ni göra under höst lovet då? =)

Plugg paus

Effektiva mig. Jag har suttit med näsan i natur, tyska och latin boken ett tag nu och det börjar väl ta sig.
I morse hade jag sovmorgon till halv tolv, men jag gick upp redan åtta för att plugga lite tyska, och natur dock somnade jag lite i mellan... Men, i morgon är det fredag och jag får knappast löning då jag har ett muntligt nationellt i svenska som ska skrivas och planeras, samt ett svenska prov och matte prov att se fram emot. Hej vad jag är glad! Ironiskt...

Den stora belöningen kommer på torsdag nästa vecka då jag ska på humorshow med Björn Gustavsson! =) Skönt, då är alla prov ur värden och sedan är det bara en dag kvar sen tar vi ett välbehövt lov. Gissa om jag längtar?
I morgon kväll blir det middag med brudarna på ett nyöppnat ställe här i stan(!) sedan en film. Mysigt.
Lördag blir plugg och dubbel plugg samt söndag. Jag ligger i nu.

Och det är precis det jag ska göra nu. Natur är kul! ELLER INTE...


Ballllle

Back to school

Sista dagen ledigt nu och den har jag nyttjat till fullo tycker jag. Jag steg upp kvart över nio, åt frukost, sorterade Toms tvätt och lagade matlåda till honom och gick sedan till universitetet och pluggade tillsammans med resten av killarna.
Så idag slumpade det sig igen att jag var husmor. ^^
Men vad då? Hur mycket gör inte Tom för mig egentligen? Kör mig i stort sett varje måndag kl.06.15 till tåget och andra snälla saker. Så vi jämnar ut det hela bra.

Efter pluggande så begav jag mig till centrum för att träffa Sandra. Vi åt en jätte god lunch, pratade om ditten och datten, kollade lite i affärer och sedan blev det en liten paus fika på waynes. Mysigt! Kanske beror på att jag verkligen tycker om att vara med Sandra, oavsett vad vi gör. :P

Rllybrudar igår, den var helt okej. Kanske mest berodde på att man kände igen sig och såg lite folk PLUS att mormor och morfars hus var med i filmen? :P  Som Sandra sa så kanske den är bättre andra gången och man orkar koncentrera sig på filmen istället för rekvisitan. Vi får se. Torsby finns på kartan nu iaf! (Y)

Åker tåget hem snart. Vi säger så.

Out.


Hörsmorgon

Jag vet att det kan anses som tidigt när jag gått upp så är dags när jag är ledig, men jag har faktiskt mina skäl...
Jag ska plugga i hjäl mig, jag har även lovat att laga lunch tll Tom och lämna det på universitetet sen, visst är jag snäll i bland?
  Bion i går skippade vi, då det inte alls fanns många platser kvar. Så istället för att chansa och gå dit och få utspridda platser så reserverade vi biljetter för idag istället. Så ikväll ska vi äta ute på stan och sen gå på Bio med Jonas & Bea. :)

I natt drömde jag världens konstigtaste och läskigaste dröm... Usch. Jag mår dåligt bara jag tänker på den. =/

Nu bir det frukost och naturboken. (Y)

Avgång

Har laddat Mp3:n med lite ny musik, Regina Spector bland annat, hon har jätte skön röst.
om typ 20 minuter åker jag till station och himlen är klarblå och solen skiner och det är varmare än det varit på länge, givetvis. Men jag har slutat hoppats på att det någon gång ska gå till min fördel det där nedrans skiftande vädret. Idag skulle man ju ha tagit en lång promenad och kanske tagit en fika. Synd att jag inte hann innan, har verkligen haft fullt upp.

Ta ner: Regina Spector- On the readio
Kanon bra.


Lördag

Gårdagens kväll innehöll mys med E och T, mysigt som alltid! =)
Idag blir det packning och en sju helvetet massa bussåkande, men så är det.. Vad gör man inte för den man älskar?
Blir också massa plugg idag, på både det ena och det andra eftersom jag har lite att välja på. Efter v.45 kan jag slappna av, dels åker jag härifrån ett tag och mår bra i solen (förhoppningsvis) och dels för att efter det har vi inget planerat..
So long.


Nej, jag får börja ta tag i saker och ting nu.

Out.

Lediiig!

Äntligen fredag, men jag är bara stressad! Jag ska städa mitt rum packa lite inför de kommande dagarna och ni som känner mig vet att jag gärna vill packa för mycket än för lite, sen måste jag faktiskt kolla lite på skolarbeten som också blir morgondagens bussresors sysselsättning...

På söndag blir det bio med Jonas och Bea, Rally brudar!(Y) KUL! Och när vi har kupong också så betalar vi bara 60 kr för varje biljett, ett plus till!
Senare ikväll blire mys med Elin och Tres, Sandra åkte ju till pöjken sin, men vi får äta varma chips för henne också!

Dagen i dag var lång men roligast ever! Så här mycket har jag inte skrattat på väldigt länge. Skönt. Ni gör verkligen min dag! <3

Over.

Så tar vi kväller

Träningen på gymmet var skönt, jag blev trött och det tycker jag alltid är bra. :P
Dels kan det ju ha något med att jag har simmat långt också, men det mår kroppen bara bra av!
Nej, det blir nog kvällen snart...

Och vet ni, jag känner mig bara helt vilsen just nu...


Donnerstag

Simmat 1 km ryggsim, tagit skolkort, pluggat tyska och varit allmänt aktiv idag.
Ska snart dra iväg till gymmet, sen blire duschen, varma koppen (jordgubb+vanilj) möjligtvis te, tysk boken, natur pappret och slutligen blir det nog sängen.

Tom ska ju ut ikväll så det gäller att sysselsätta sig eftersom vi inte kommer höras ikväll.
I morgon är det fredag, äntligen. Tyskprovet ur världen men Natur, matte, svenska x2 och latin ger en inte lugnan ro. Längtar till höst lovet som satan.
i morgon hoppas jag på mys med flickorna, lördag blire bussen i flera miljoner timmar för att komma till grannlandet, jippie.

Nej, gymmet nästa.


Jag är duktig

Det har gått ett tag sen mitt senaste inlägg om att jag skulle ta tag i tyskan, gissa själv hur mycket jag lyckats träna in. Min motivation är död, lika död som sommaren är och lika död som alla löv, fan.
Jag har i alla fall bytt design på bloggen, den andra var ju bara för hemsk. Får bli ett heltids projekt på kanske, höstlovet? Hoppas jag hittar en kamera snart, vill ju inte bli bildlös från alla äverntyr nu framöver. Skulle också vara kul att kunna föreviga en sån där jävla dunder kväll som brukar bli ibland när jag och mina majskolvar kommer i stämmning. :P

Okej, jag försöker igen. Nu SKA jag plugga tyska. "Ich habe Bauchschmerzen" är en av dom.

Hoppas jag snart hamnar så långt upp i operationskön för fothelvetet så jag kan få en lapp hem snart, börjar bli olidligt drygt att bara vänta och vänta på att få något besked.

Tschüss!

Plugg, plugg och plugg..

Ja, jag sitter med näsan i boken, igen! Tyska, ett av de bättre ämnena för jag börjar kännan läraren som är jätte bra. Hur många är det som lektionstid får plugga på ett prov i två veckor? =)
Men jag fick en funderare idag, jag frågade mig själv varför jag går språk. Latin läraren hånade oss riktigt för att vi inte kunde komma ihåg hur man böjde ett visst ord enligt ett schema som finns i en bok vi inte ens har för tillfället och riktigt tryckte ner oss i skorna, samt tryckte ner några i klassen för att de inte hade svarat rätt på några frågor, taskigt!
Usch, dubbelt minus för henne. Men nu är Rom resan bokad,, så det kanske är värt allt slit ändå? 3 månader kvar...

Dessutom är det bara 1 månad kvar tills vi åker till värmen, ska bli underbart skönt! Sandra och jag var duktiga och gick på mattehjälpen idag, och vet ni? Äntligen börjar alla knutar lossna lite så jag förstår lite, det är just nu KANON!


Nej, nu ska jag försöka plugga lite tyska. I kväll blir det nämligen konditionspass på trampmaskinen framför "Bonde söker fru" och "Grey's and anatomy". Vet inte om det stavas så men... Elin och tres har äntligen lyckats nörda fast mig vid programmet! :P


Pussen


Skärpning!

varför är jag så svag när det gäller att plugga? Varför är det så att allting annat är så himla mycket roligare och intressantare? Ja, som ni förstår så var jag svag igen... Men var faktiskt tvungen att kolla om mitt Idrott A betyg hade hamnat på dexter ännu och det hade det och jag blev super nöjd! ;) Nice.
Jag har pluggat islam i cirkus två timmar tror jag så just nu vet jag inte vad mer jag bör träna på. Några saker jag ska kolla på innan jag lägger mig sen, men för stunden så är det nog.

Min kalender är fylld så jag har lite att göra de kommande två veckorna. Höstlovet är efterlängtat. Men måndag och tisdag nästa vecka är "Älglov", som vi har här i värmland. Skolan tror på allvar att folk som jagar älg kommer nöja sig med att vara lediga i två dagar, no way säger jag, det kommer vara lika många skolkningar som vanligt. ^^ Men mig gör det inget, jag är gärna ledig i två dagar och slappar, pluggar och umgås.

Kom just på att jag har en latinläxa också som jag ska ta tag i nu. För vi brukar ju inte göra mycket på latin lektionerna annars menar jag.

Vet ni vad störmomentet är just nu? Folk som inte kan säga tack. Hur svårt kan det vara? Konstigt att tanken alltid dyker upp innan tisdagsmorgonen. (?)

HEJ DÅ!

P.s än en gång FÖRLÅT för den hemska designen. Hinner inte ta tag i det nu.

Gårdagens utgång

Hej och hå vilken rolig förfest vi hade igår, den var den roligaste jag varit på på ett tag!
Faktoriet får däremot en diss för att de inte hade satt upp discotältet, så det fanns knappt plats att andas inne i den lilla lokalen som innehöll allt för mycket folk. Och om det knappt fanns plats att andas så förstår ni säkert att det i stort sett inte gick att dansa utan att bli stämplad, så det var väl det enda tråkiga.

Träffade istort sett alla klassisar, Emma körde sin vanliga roliga danslek med mig och Sandra. :P
Tres och Elin försvann till torget, elin kom tillbaka, Emmelie P var en ängel och körde oss hem, Elin svarade inte när jag ringde, jag gick och la mig. Avslutade kvällen vid halv tre tiden, lagomt.

Dagens huvudvärks status är låg, kanske 1 på en skala av 10. Solen skiner och det är klarblå himmel, istället för att ta en ärlig promenad så ska jag sitta på tåget till min älskling! Vi kanske tar en promenix i det vackra höstvädret. Skönt att regnet gått och gömt sig för en dags skull.

Tjoxen!

15% chans

Okej, vid en närmare tankar på döden. Ja, otroligt nog så slog dödstanken emot mig precis innan jag ska ut och festa, ologiskt? När jag och min farmor åkte hem från Ullared så pratade hon med mig om Ewas cancer, om man skulle få reda på att den cancer hon hade är ärftlig så skulle det innebära att pappas kusin Jenny och jag har 15 % chans att få den cancer hon hade, bröst cancer i första hand. Har man otur så blir det precis som för Ewa, skelettcancer.

Även om 15% är otroligt lite, så är det fortfarande mer än 1%, mer än 10% tillochmed.
Jag hoppas inte den är ärftlig.

Nej, nu ska jag byta humör och tänka på livet istället. Lite roligare om man säger så.

Tres om en kvart!

Lördag

Ja, det är lördag och jag är redo, men känner mig lite deppig för jag gjorde mamma ledsen. =/
Har klädångest, men det blir väl den vanliga rosa, skräll. Sen saknar jag Tom så jag tror att jag ska gå av, men som vi sa. Jag kommer verkligen sakna honom ikväll, men samtidgt tycker jag att det är kul och skönt att gå ut ensam med mina favorit brudar, samtidigt som han kommer sakna mig men samtidigt tycker det ska bli kul och skönt att kolla fotboll/hockey spela xBox o allt annat som jag inte är intresserad av. Ibland slumpar det sig?

Jag hoppas på en kalas dunder kväll. Jag längtar, och snart åker jag på förfest. Någonstans...
Tåget 11.50 i morgon, fy fan vad kul. Or not. Men kommer ju få träffa sötnos så det går väl kalas bra! :)

Tjonixen.

Kan det bli värre?

Kan det bli värre? Tom är sur på mig och jag vet inte varför, och just nu längtar jag inte alls tills morgondagen, för min mamma ska kanske dit! Hur jävla kul kommer det bli då? Faaaaaaan.

Just nu vill jag bara stoppa ner huvudet i sanden och dö.

Men DÖ!

Okej, än en gång får jag ursäkta mig för den fula designen. Jag vet inte varför, men hemma ser det jätte bra ut men så fort jag kommer in på någon annan dator så sticker headern ut tre miljoner cm! :O Är det någon som kan svara på den frågan? Tacksam för svar.

Jag förstår äntligen lite av matten, plus för mig att vi gjort 100 sidor innan jag fattar? (Y)
Muslimskt besök på religionen, vinnande gruppen på psykologin :>
Tidiga tåget idag, IKEA, middag och strax mys pys framför en film.

Jag längtar tills i morgon så jag tror jag spricker snart. Jag är verkligen ladda till en miljon! Vinflaskan väntar och jag ska dansa röven av mig, jag ska skratta lungorna ur halsen och ha det bäst!


Over.

Sådär

Nu ser det betydligt bättre ut. Det blev lite ändring på färgerna, jag menade ju brun från början och nu blev det så, inte lika skrikit som den där rostoranga/knall röda. :P

Nu ska jag ut en sväng. Säger så.

Ursäkta röran

Jag är inte nöjd med mitt nya "höst tema" så jag gör ett tappert försök igen. Nu har jag trixat lite i paint, så vi får se hur det blir. Så om det skulle bli konstigt så kan ni ju säga till, för tydligen ser jag nått helt annat på min dator och Sandra nått helt annat på sin. Brorsan får formatera om den här skiten nu. BLÄ. :(

2 km simmning idag, jag mår inget bra nu. Min förkylning var inte riktigt klar, men när jag simmat 1,5 km så kunde jag lika gärna fortsätta och få extra poäng. Dock svalde jag tre L klorvatten så mådde illa och är inte på topp nu heller. Jag har hört någonstans att man får i sig massa urin när man är i badhus, inte riktigt koll på hur mycket det var, äckligt ändå.. Usch... Och så var det små barn där idag också. >.<

Har pluggat lite religion ikväll, tror kloret renade skallen lite iaf från tankar, för det mesta har satt sig av det jag läst, skönt.
I morgon blir det älskligen, IKEA och fredagsmys. :) ICH MAG! <3

Vi säger så, ska försöka få nån ordning på designen.

Ullared

Ja, då är resan avklarad och efter helgen så hoppas jag att jag kommit in i något så när uppvaknande. Är helt utsliten, men det var lätt värt vart enda öre!!
Jag handlade jätte mycket, till mig själv, till familjen, släkt och en bok till Sandra. :P

Detta inhandlade jag:

-En Aquatex jacka
-En större handväska
-T-shirt
-Over size t-shirt
-Strumpbyxor
-Trosor
-USA sockor
-Soff örngott till Tom
-En plast växt till Tom

Ja, sen massa grejor till familjen som sagt var. En jätte kul men slitsam resa, rekommenderas LÄTT!

Ikväll blir det mys med favoriterna, mysigt!
Jag saknar Tom massor men är glad över att det snart är fredag.
Sen är det lördag och jag ska vara klapp kanon, precis som pinglorna. Jag har höga förväntningar på kvällen! Så jag hoppas den ska bli BRA!

Puss.

RSS 2.0