30 september

Idag vaknade jag rätt tidigt och läste ut den sista boken om underbara Edward och Bella. Det var tråkigt, men jag kan ju lätt säga att det var värt att vänta!! Efter det tog jag ett rejält träningspass med både styrka och kondition, jeansen börjar passa bättre så det är påväg åt rätt håll. (Y)

Nu ska jag skriva mitt brev till min kommande värdfamilj och i morgon åker jag hem med moster och mormor så jag slipper ta det där jävla tåget. På fredag smäller det, kan berätta då om hur jävla smärtsamt det är. Inget jag rekomenderar så låt bli att paja kroppsdelar!

Ja, det är väl vad som händer under dagen idag. Kan ju lägga till att jag ska tvätta och plocka undan lite innan loverboy kommer hem och lagar mat.

Bye.

Det börjar äntligen lysa i slutet av tunneln

Hege-Jeanett åkte hem idag, det var tråkigt. Men det var jätte kul att ha henne här på besök! :-)
Idag fick jag ett samtal från en tjej som läst min ansökan jag skickade in via deras hemsida och hon var jätte intresserad! Så hon skulle ringa mina referenser och sedan höra av sig om intervju. Så det känns som att jag kommit ett steg längre nu. Men det är lätt att hoppa jämnfota för snabbt, jag är inte anställd ännu.

Jag har äntligen fått min bok från stadsbiblioteket "Så länge vi båda andas", fortsättningen på Bellas och Edwards kärlekshistoria. Jag måste ju medge och avslöja att berättelsen eller sagan som jag hellre vill kalla den, ett snäpp vassare. Den är underbar. Jag är såld och förälskad i sagan, jag vill vara vampyr!! Inte sitta här och vara arbetslös och leva ett vanlig dödligt liv...

Böcker påverkar. Men jag tror absolut att de måste få en engagerad grupp att förbjuda böckerna så som de höll på med Harry Potter, för det finns många där ute som blir så engagerade att de kanske börjar tro att de är vampyrer. Det finns stor risk att vampyren börjar härja här på Kronoparken och jag känner mig personligt ansvarig för mina handlingar. :-D


Btw, någon som sett idol Olas reklam på tv:n om eniro? Lätt att se vem han försöker efterlikna med sina blonda lockar som han låtit växa ut. Det skriker populära Björn långa vägar, syn att Ola aldrig uppnår samma effekt. SLISK.

Hemvisit

Jag åkte hem i fredags för att hälsa på hemma när Tom ändå skulle till Norge för att vara kartläsare på ett rally. Fick mycket gjort de två dagarna jag var hemma men ska hem på torsdag igen för på fredag gör vi sista injectionen i foten!!

Idag får vi besök av Toms farmor och farfar och syster. Ska bli jätte kul! Så vi har slavat med städgrejorna hela morgonen men nu är hela lägenheten skinande ren, vilket behövdes.

Annars vill jag bara tala om att jag har världens bästa kartläsare som pojkvän! Killen han läste åt nu i helgen hade bara hört talas om honom och ringde för han ville ha med Tom och gissa vad? DE VANN SIN KLASS! :D Så nu ville förren ha med Tom varje gång, men skolan och den där formula bilen går givetvis i första hand. Jag är bara SÅ stolt! :)

Jeg trenger ikke deg

Idag gick jag upp hyfsat tidigt för att fixa och dona för att sedan i panik inse att jag ska med bussen som går om två minuter!! Men jag hann precis och fick komma in först på intervju, de skulle höra av sig för en djupare intervju och så ska jag diskutera lite med min coach om eventuella byten för större jobbchans. Så nu känns det som att jag är påväg någonstans i alla fall.

Efter mötet delade jag ut lite CV och sen hälsade jag på Andreas i nya lyan på Herrhagen, det var trevligt. :) Sen har jag inte gjort så mycket mer, men dagen är ju som bekant inte slut än.

Tills vidare.

efterlyst

Ikväll måste jag se på efterlyst eftersom det är ifrån Karlstad. Enligt reklamen så är det en man som stiger på bussar, ser ut sina offer, går av på samma ställe och försöker våldta dom. Givetvis händer det när det är mörkt. Så jag ska se på programmet, låsa dörren, stänga alla fönster och sova med kökskniven under kudden i fortsättningen och dessutom, ALDRIG gå ut när det är mörkt. Ja, jag är rädd.

Om jag hade haft en stor väska som rymde ett baseball trä så skulle jag inte tveka en sekund att ha ett i väskan, men nu har jag inte det och har heller inte ett slagträ så det går väl jämnt upp. Men däremot när jag var på Biltema idag för att köpa en viktig kroppsdel till min kära blå pärla så såg jag till min stora förvånan ett överfalls alarm för BARA 39.50 :- men jag köpte det inte, till min inte så stora förvånan, jag väntar tills saker blir lite mer alvarliga angående bussgubben.

Men det fick mig att tänka efter, hur låter ett överfalls alarm egentligen? Jag vet bara att det tjuter jätte högt, MEN, tänkt om någon hör larmet och tror att det är ett billarm? För det skulle det väl kanske kunna låta som om man står en bit bort? Hmm.. tål att funderas på. Är det någon som vet hur det låter?

Samma sak som visselpiporna på flytvästarna och en vanlig flytväst, hörs det verkligen någon skilland?


Jag skäms över Anka

Var det någon som såg Svenska Hollywood fruar igår? Jag tror att vi alla kan vara överens om att Anna Anka saknar något i sitt liv? Jag fullkomligt skäms över denna barnsliga kvinna som har så skev verklighetsuppfattning kommer från Sverige.

Nej, jag tycker det var pinsamt att se henne igår. Kanske är det pengarna som gjort henne så, att man kan behandla folk hur man vill men inte göra det man själv vill utan göra det ens man vill, eller så är hon så. Lever vi inte på 2000 talet? Trodde verkligen en sån världsvan kvinna gick sin egen väg och inte den väg hennes man ville.
Kvinnan har ingen plikt i dagens samhälle. Hon ska vara människa and that's it!!


Plaskeby

Nu håller det äntligen uppe så jag borde kanke fundra på att klä på mig, äta frukost och typ springa till universitetet innan regnet slår till igen, vilket inte är så nice eftersom våra två paraply helt plötsligt försvunnit...
Nu är allt klart inför mötet på fredag, ska bara skriva ut lite som jag ska dela ut till div. företag och öppna hus, det löser sig det här.

Elin hänger med hem sen för te och mormors bullar! Trevligt, trevligt. Dessutom är inflyttningsfesten bokad och allting rullar på. 

Ja, frukost och kläder var det ja.


Härlig dag

Idag har jag haft en heldag med mamma och mormor på stan, mamma skulle till ortopeden så de passade på att ta en heldag i stan. Mötte upp dem för en fika och traskade runt, åkte till Voxnäs, Bergvik osv. Och jag kan ju inte direkt säga att jag kom tomhänt hem. :P

Fick ett par mockavantar från H&M av mamma, skit snygga och dessutom lite varmare än skinnvantar.
Hårinpackning, toning och lite mat fick jag med och så hade gulliga mormor med sig hembakat bröd, bullar och plommon som vi fick. Gud vad gott! :-) Plommona var verkligen super goda och när jag åker hem nu så ska jag plocka med mig lite päron från vårat päronträd samt lite vindruvor från vindruvsplantan. Jag saknar frukt men det blir liksom inte att man köper eftersom man inte direkt prioriterar det.

Men det behövs ju inte nu när hösten är här med alla sina härliga och billiga frukter.

I morgon ska jag till universitetet och skriva ut lite papper, dra till stan och lämna lite papper och kvällen ska nog spenderas med Bea på en föreläsning, men det får vi se i morgon hur jag gör.

 Yes, we had a greate night! :)

<3

Idag tänkte jag ta hand om min au pair söknad. Känns så skönt att man åker med en organisation så att det blir giltigt visum och allt. Att man dessutom flyger för 2000 kr, får en vecka i NY tillsammans med andra au pairer samt så får man en månad att resa vart man vill och behöver bara fickpengar.

Jag diggar det! Och allt är snart färdigt. :-)



Jag älskar att ni finns runt mig, och ni vet vilka NI är <3


Jävla skit värld

Jag är ensam nu och förstör mig själv genom att bli påmind om allt det onda. Hur dum får jag vara och utsätta mig själv  för allt sånt som river sönder mitt innre och trampar sönder mig totalt. Ibland blir jag rädd för mig själv.

Varför var jag tvungen att se på henne?

Friday

Vad solen har skinit de senaste dagarna, dock är luften kall så det är ju inte direkt bikiniväder. Men solen får gärna skina resten av året, så man slipper det där gråa och oändligt mörka perioden. Idag ska jag tvätta lite kläder eftersom min kära sambo glömt boka tvätttid under de här dagarna jag varit borta, men idag får vi undan lite granna vilket ska bli super skönt för tvättkorgen är super full.
   Funderar även på att städa ur garderoben och ta bort alla sommarkläder och skicka med dom med mamma på måndag när hon kommer igen, då får jag också lite vinterkläder som kanske behövs framöver. Mössa, halsduk, uggs och vantar kommer inte sitta helt fel kalla mornar när man ska till jobbet. (För jag SKA ha ett jobb.)


Annars ska jag skriva lite jobbgrejor och skicka till min coach och handläggare, ta en promenix och så klart tvätta kläder. Kanske borde dra ett varv med dammsugaren och byta i sängen när jag ändå är på g, får ju faktiskt övernattningsgäster i morgon när det är kusilin mys som står på schemat. :-)





Älskar dig <3

Sjung, sjung, sjung

Idol är på tv:n just nu, men Hogan Knows best börjar så det får nog bli det idag. Jag diggar "The Hulk" massor. ^^,    Tommen åker inte förrän på lördag morgon så blir myspyskväll med honom i morgon ändå. Jag hoppas de ringer från jobben jag sökt och att inte alla platserna är tagna ännu. Håller en stor tumme!!


Nej, nu börjar det snart och jag ska svida om till lite träningskläder och gå på gåmaskinen. Ska plocka fram tackkortet från studenten till familjen Trömborg nu också när jag kommer ihåg. (Bara så ni vet liksom. :P)T

Tänk om man ändå vågade sjunga på idol, skulle vara kul bara att säga att man varit där...

Mysdag

Sandra och jag åkte med 8-tåget från Torsby imorse och Elin mötte upp oss vid station och vi slog oss ner på Wayne´s coffe för en fika. Vi kom dit 9.45 och gick inte därifrån förrän 12.45! Så gissa om vi hade mycket att prata om och jag mådde skit bra. Jag älskar verkligen sådanna stunder, man uppskattar verkligen dom. Michaela kom och gjorde oss sällskap innan vi alla drog iväg på varsitt håll. 

Michaela och jag drog ut till Bergvik. Jag inhandlade lite hälsosnacks inför helgen då jag ska vara ensam och bara må gött. Kusin fick sig en mixer och var glad hon också.


Nu har jag anmält mig till ett event också, HOPPAS jag får det. Skulle vara skönt att få nått i alla fall, dessutom var det rätt många timmar på så lite dagar.

Back home

Just nu är jag i mitt andra hem för idag var det tandläkaren som stod på schemat. Allt gick bra ska dock dit snart igen för att lägga på en liten grej på min fläck jag har på ena framtanden som jag fick efter att jag "dödade" min mjölktand genom att slå i den så att den blev svart och trillade ur. Annars såg allt bra ut.

Annars har jag satt ihop mina studentkort och skrivit på alla tackkort och ska försöka dela ut dem så fort som möjligt, två får följa med till Karlstad då de ska till B&J och familjen Trömborg. Sandra var även här på besök, vilket var väldans trevligt! Pratade om ditten och datten sen var jag tvungen att köra ut henne då jag skulle vara chaufför för lillebror som skulle till sjukan och bli försäkrad om att han inte hade svininfluensan. Kan meddela er att det var grönt ljus, han lider inte av knorrsjukan!

Jag besökte även en gammal god vän till mig. Den gammla vännen i fråga är en snart 90 årig dam som ligger mig kärt om hjärtat och gissa om hon blev glad över att jag kom förbi! Det värmer så mycket när man ser hur glada dom blir över så lite.

Farmor har tillochmed varit här, jag fick en bok av henne som handlar om hennes mammas mormors mor Hulda. En kvinna som vägrade gifta sig innan hon fick barn. Hon ville ha barn men ville inte gifta sig och var givetvis omtalad och utpekad. Längtar efter att få bläddra på i den nu snart. :) Gammal historia är det bästa jag vet! Fick dessutom några bilder av henne från då pappa var liten och FY SJUTTON vad jag är lik han då han var liten, man kan knappt se skillnad på oss om man jämför bilder. Så jag kanske får erkänna mig slagen. Jag är far min upp i dagen!

Promenixen med michaela var lovely. Lagom temperatur och luften var frisk.

Natti. :*


Sola skiner i Karlstad

Solen skiner på klarblå himmel så jag tänkte strax pallra mig upp och äta frukost och sen bege mig ut i det vackra vädret på en liten promenad. Idag har jag möte med min handläggare och hon skulle tydligen vara jätte bra så det ser jag verkligen fram emot. Har också ett samtal att ringa om damen orkar vara tillgänglig idag vill säga.

I går såg jag Svenska Hollywood fruar och var det bara inte tragiskt med Anna Anka? Vems liv levde hon egentligen? Knappast sitt egna, hon var ju bihanget till Paul Anka och hon verkade vara rätt ut sagt bortskämd. Usch, ett sånt liv kan ju knappast vara härligt, jag tycker hon såg deprimerad ut när hon log sitt fåniga leende och sa att hon var tvungen att vara med på varenda spelning hennes man gjorde osv...

Nej, nu verkar det som att det blir frukost.

Have a nice day!

Mondaaay

Mamma skulle på ärende i Karlstad idag kl.10.00. Vi gick upp tidigt och precis när vi ska iväg så frågar hon vad det är för datum. 14:e svarar jag. Ett skrik nerifrån och hon upptäcker att hon är en vecka för tidig... NÄSTA måndag hade hon tid. Men, vi drog ner ändå. Jag fyndade två LP-skivor på myrorna, strumpbyxor från H&M plus en fika på Espresso House och så hittade jag till min lycka en Jolly bok på en seconhand butik och det var ett skamligt pris, 1 krona!

Så om ni råkar sitta hemma med några Jolly böcker, eller era föräldrar antar jag, så hör gärna av er!
Ja, ikväll blir det tv-tittande och sova bredvid sötnooooos! <3



Vissa finns det inga hopp om att förändras...

Livet är kort

När jag tänker på allt jag vill göra i framtiden så blir jag rädd att jag inte kommer hinna med allting. Studierna tar tid, speciellt om man kanske ska bli något som tar vääääldigt lång tid att läsa och allt resande jag vill hinna med kräver pengar och jobb.

Just några tankar som slog mig. Tänk om det blir försent en vacker dag?

Martens helgen

Nu är då årets höjdpunkt över. Tre dagar av ständigt promenerande, ätande och hejjande är över. Årets största helg för den som vill vara i ett ständigt rus. Själv ägnade jag fredag att promenera och kolla runt, kvällen spenderades hos Lars sedan gick vi vidare till Therése och därefter till Hanne. Rätt intensiv förfestspringande men slutade vid faktoriet där Tom typ däckade i hop. Inte så himla rockigt att gå två kilometer innan broder kom... Men det var nog bara bra för Toms nyktrande.

I går gick vi runt, kvällen spenderades hemma hos Elin i nyktert tillstånd för min del och avslutades tidigt. Så mycket folk som det var inne på faktoriet har jag nog aldrig sett och kön ska vi inte ens prata om!! Shit.
Så vi köpte lite mat och sen avslutade vi kvällen strax efter tolv. Rätt skönt med tanke på att jag var jävligt trött och sliten efter dagen innan.

Idag inhandlade jag fryspåsar till lägenheten, en ny sjal en Ebba Grön LP-skiva och lite martensgodis. Jag är nöjd.

Ikväll ska jag slappna av i bubbelbadet, se på film och somna sött.


Ledsen

Just nu är allt bara tungt, blev lite tryckt stämning här hemma efter min nyhet om omplanerad framtid...
Vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra, jag är så ny på den här fronten så jag vet liksom inte vad som är bra eller inte.

Jag älskar dig...

Ändrad framtid

Idag hade jag ett möte med min jobbcoach för första gången och vet ni? Hon var jätte bra, hjälpsam och kom med en ny plan inför mitt år som arbetssökande. Jag ska istället vara ute på praktik eftersom många vill ha en långsiktig lösning och det kan inte jag erbjuda eftersom jag ska till USA. Men nu har vi gjort en liten framtidsplan och jag är mer än nöjd! Dessutom kommer jag flytta fram resan tre månader som det ser ut nu.


Efter mötet så fikade jag med Elin och Lisa, pratade om den kommande brakhelgen och den ser ljus ut. Dessutom är det sista med Lars innan han ger sig ut i stora världen så jag längtar med stormsteg!!

Kollade ni Ellen klippet? Visst var det kul? :D
Men här kommer det ett nyttigt klipp när John Mc cain, president kandidat mot Obama, var där och skulle förklara sig när ellen frågade varför han inte tyckte att homosexuella skulle få gifta sig. Ellen är homosexuell och hon lyfter verkligen frågan, är inte hennes kärlek lika mycket värd som hans?

http://www.youtube.com/watch?v=t7NZoN-LXxI

Ha en bra dag!


Ellen Degeneres

Huvudpunkten på hela dagen är när Ellen Degeneres drar igång med sin talkshow, hon är ju bara så jävla härlig! Rolig och inte det här vanliga tjabbet om det ena och det andra, utan helt naturlig. Idag hade tittarna röstat fram favoritprogrammet, det var när hon ringde en gammal dam vid namn Gladys(tror jag) och ni kan se det hela om ni kopierar länken, snälla, det är verkligen värt besväret!!

http://www.youtube.com/watch?v=83JDXXKzOXg


Helt otroligt rolig tant! Henne skulle man ha haft i Hemtjänsten, då hade nog löständerna rest ur käfften. (Om man hade haft några vill säga :P )

!

Au-pair möte

Jag gick upp tidigt idag med för att besikta Toms bil. Det gick bra och nu på morgonen har jag ringt lite olika affärer om jobb och så håller jag på att tvätta. I kväll blir det au-pair möte med kusilini, ÄNTLIGEN kommer vi iväg. Antar det blir en toppenkväll, tjejen som jag haft kontakt med är kanon.

Annars fortsätter livet som det brukar, i morgon ska jag till ABF igen för att träffa min Jobbcoach jag hoppas att det går frammåt.

Var det någon som såg Roast på Berns igår? Alla höjdarkomikerna skulle grilla Björn Gustafsson och det var riktigt bra. Riktigt kul, höjdarpoängen gick till Björn själv när han snöt sig i en tusenlapp efter att alla de andra grillat honom och tjatat om att hans karriär varit den sämsta någonsin. Riktigt lustigt. ^^


Nej, nu ska jag jobba vidare...


go to sleep

Inatt sov jag inte alls gott, somnade sent och sov oroligt och skulle upp 06.10 ingen super kombination. Men när klockan ringde så hoppas man givetvis upp som en zombie och efter typ en timme så vaknar man till.
Hur som helst så skulle jag befinna mig på intervju halv åtta, jag har aldrig varit där intervjun skulle hållas så jag åkte iväg 06.45 för att inte komma försent. Jag kom till platsen 7 och fick vänta i en halvtimma... :-P

Intervjun gick bra, han skulle höra av sig men tyckte att jag passade bra till jobbet, men som sagt var så har nog jag minst erfarenhet av alla som skulle på intervju så det jag möjligtvis har chans på är 50%. Men jag tycker det var kul att jag 19 år med psykologi A&B har chans på ett sådant jobb. :-)

I morgon ska jag till posten och kolla där, ringa lite samtal osv. Det kommer lösa sig, jag har undanstoppat så jag kommer alltid klara mig, men det var ju inte precis hyra och mat de pengarna skulle gå till. Jag jobbar på att få jobb, vill jag så kan jag.


Idag blir det heldag med mamma på stan. :-)

So long.

Jobbintervju

Ibland behöver man vara lite envis. Jag klickade runt på platsbanken och hittade ett kanonjobb, men givetvis var det massa krav om att man skulle kunna olika planeringsmetoder för autister mm. Jag vet bara vad det är för något men har liksom ingen kunskap om hur man gör det eller sådär, en klasskompis för länge sedan använde sig av att planera skoldagen med det så det är ungefär så mycket jag vet om det.

Hur som helst så förklarade jag det och nu är jag välkommen på intervju i morgon! Helt otroligt att allting kan gå så lätt ibland, men som sagt var, jag har inte kommit i land ännu och det var fler som skulle dit. Jag håller i alla fall en tumme, för det här skulle vara underbart.

Är för den delen hemma i Torsby, vi har kapat ved precis hela dagen, ätit en välförtjänt pizza och nu ska vi snart bege oss hemmåt för dusch, tv och sen ska jag läsa lite och förbereda mig mentalt för intervjun! :-)


Pussar!

inglorious bastards

Igår var jag, Tom, Micke och Jaquline på bio, den omtalade Inglorious Bastards med Brad Pitt i täten en Tarantino film. Hans filmer brukar vara väldigt speciella och jag LOVAR ER, det här var den bästa film jag någonsin sett!
Den var bara så himla bra, han är en mästare på att få med så himla mycket känslor i filmerna.

Som den här filmen, man skrattade, man skvatt, man blev psykiskt illamående och handlingen var SUPER. Handlar om 2:a världskriget och de ska försöka slå ut Nazisterna, vilket de gör på en roligt men samtidigt grymt sätt. Nej, verkligen. Om ni vill se en lätt värd film, se då Inglorious Bastards! (Y)

Den tog min filmtopp direkt!

Purpel rain

Hela natten och precis hela jävla morgonen har bestått av regn. Givetvis orkade jag inte somna förrän sent då smattrandet på fönstret gjorde mig rätt ut sagt, GALEN. Och inte kan man göra något åt det inte... Mina öronproppar har ju faktiskt blivit lite utslitna så jag får nog kosta på mig nya idag. Det är inte många ni känner va som sover med konsertöronproppar va? :D Men har man en pojkvän som drar timmerstockar var och varannan natt, samt är otroligt känslig för ljud när man ska sova, ja, då är det den absolut bästa investeringen man kan göra!

Har sökt lite mer jobb idag, eller rättare sagt, MÅNGA. Hemskt nog så kan jag nog inte bli försäljare, jag kommer aldrig kunna försöka tvinga på en kund något när den sagt "Nej" en gång. Och de på jobbet vill att man ska ta emot MINST tre nej. Det känns inget vidare kan jag lova, jag kan verkligen inte. Och att det då spelar på min lön om jag har råd till hyra och mat eller inte, känns bara S K I T.

Men så fort jag insåg det så har jag hunnit skickat två ansökningar via internet och tre senare när jag ska till universitetet. Ikväll ska vi nog på bio med Jaquline och Micke. Den där nya med Brad Pitt, verkar helt okej för att inte vara en typisk Ronja film.

Nej, nu ska jag klä på mig, dammtorka sen bär det av.


EFTERTÄNKARE

Jag har precis kommit hem från Elin nu och hennes lägenhet var super nice och mysig med sjöutsikt. :) Super bra. ^^ Så jag tog med lite glass och "tenta te" hem till hennes nya krypin. Så vi smaskade och drack och skrattade och pratade på. Love ya! <3

Nu ska jag göra mig nudlar då soppan jag gjorde idag förstört hela mig. Jag råkade krydda liiiiiite för mycket så jag trodde jag skulle bränna sönder hela munnen, tungan och halsen. Så jag tror seriöst mina tarmar brännt sönder, men det märks väl om det börjar läggas mat i armar och ben. ;)

Nu kokar det!

TTjao!

I samma fotspår

De senaste veckorna har jag inte gjort så mycket annat mer än att stiga upp, äta frukost och sedan se på tv, plocka med grejor och kolla internet. Men idag har jag faktiskt lite mer att göra som inte ingår i de dagliga rutinerna. Såsom att befinna mig på ett möte för ett företag, köpa en datorväska till Tom och sedan hälsa på Elin i nya lyan. Känns skönt att göra något annat.

Gårdagen hos mr. Hjelm var skit kul, även om jag kanske var där i 30 minuter bara. Det är verkligen ett härligt gäng de där Maskingenjörerna. Alla är verkligen en pärla försig, så man kan räkna med roliga kommentarer, berättelser och ett x antal skrattanfall.

Men Sandra fick mig på riktigt roligt skratthumör igår när vi pratade på msn. xD Woooow vad jag skrattade! Tack sötnos för att du förgyller mina dagar även om du inte är här. <3

Nej, nu bör jag dammsuga och fixa lite. Kanske borde klä på mig också, pyjamasen hela dagen går inte att göra till en vana...

ended up alone

I kväll blev det inte alls som vi tänkt oss. Jag hade planerat att bara sitta och glo på tv, datorn och läsa klart min jolly bok. Men så blev det inte. Vi drog och kollade på nollornas flottrace, skit mycket folk, musik och härlig stämmning. Sen var jag en god flickvän och körde killarna till Färjestad på fest, sen åkte jag hem då jag insåg att det blev lite sent att träffa Elin. Så jag köpte en liten mörk chokladkaka, egentligen är ju all choklad mörk men ni förstår kanske vad jag menar? :P

Jag måste ju säga att jag är lite besviken över killarna i Toms klass och vad dom tror om mig. Antingen så är det klassiskt bland killarna att flickvännen styr vad dom ska göra och förbjuder dom att göra saker. Tror inte de riktigt förstår att jag inte är sån. Vi är inte i ett förhållande där vi förbjuder varandra saker, bortsett från att åka till Älvdalen. Men det har ju sin anledning.
Hur som helst så ska jag snart åka till Färjestad för att hämta gänget bullriga pöjker från festen. De är otroligt härliga då, så jag får försöka övertyga dem om att jag inte är värsta Hitler flickvännen.

Om jag bjuder hem dom på en porrfilmskväll med hembakad pizza och iskallöl och servering i bikini så är jag ÖVERTYGAD om att jag ligger på plussidan. Men, jag är själv inte så övertygad av idéen. Om läget förvärras och de tror att jag har Tom i ett koppel så kanske jag kan förverkliga några av idéerna...

Värt att tänkas på. ^^


Världens mardröms natt

Som ni säkert vet så var jag hemma i byn igår och sov där. Och vet ni? Värre natt har jag nog aldrig haft hemma.
För det första orkade jag inte somna och när en nattfjäril surrade runt huvudet på mig och vägrade komma i närheten så jag kunde sluta hans liv med cosmopolitan tidningen så jag la mig i pappas säng.

Och det är nu det börjar. Som vanligt så försöker jag sova men lyssnar efter ljud, sen tror jag att jag somnade men hamnade i en dröm som handlade om den situationen jag var i. Låg i pappas säng och att det börjar springas runt i mitt rum, mamma försöker tala vett med de som springer (andlig som hon är) och jag är jagad och försöker hysteriskt skrika på mamma men allt fastnar i halsen, ni vet vad jag menar? sen helt plötsligt vaknade jag av att jag gallskrek. Jag väckte alltså mig själv med mitt panikskrik. Och så höll det på natten ut, vaknade ett flertal gånger av att skriket väckte mig. Så just nu är jag bara skit trött...

Brorsan klagade för att jag hade skrikit i natt för han hade också vaknat varje gång. Vet inte varför, men det är verkligen något hemma som får mig att må psykiskt dåligt. Kommer så väl ihåg veckorna när vi sov i stugan, för det var bara lugna avslappnade nätter. Inte de där hemska som jag brukar ha hemma. Glädjer mig inte tills jag ska sova hemma igen.



RSS 2.0