efterlyst

Ikväll måste jag se på efterlyst eftersom det är ifrån Karlstad. Enligt reklamen så är det en man som stiger på bussar, ser ut sina offer, går av på samma ställe och försöker våldta dom. Givetvis händer det när det är mörkt. Så jag ska se på programmet, låsa dörren, stänga alla fönster och sova med kökskniven under kudden i fortsättningen och dessutom, ALDRIG gå ut när det är mörkt. Ja, jag är rädd.

Om jag hade haft en stor väska som rymde ett baseball trä så skulle jag inte tveka en sekund att ha ett i väskan, men nu har jag inte det och har heller inte ett slagträ så det går väl jämnt upp. Men däremot när jag var på Biltema idag för att köpa en viktig kroppsdel till min kära blå pärla så såg jag till min stora förvånan ett överfalls alarm för BARA 39.50 :- men jag köpte det inte, till min inte så stora förvånan, jag väntar tills saker blir lite mer alvarliga angående bussgubben.

Men det fick mig att tänka efter, hur låter ett överfalls alarm egentligen? Jag vet bara att det tjuter jätte högt, MEN, tänkt om någon hör larmet och tror att det är ett billarm? För det skulle det väl kanske kunna låta som om man står en bit bort? Hmm.. tål att funderas på. Är det någon som vet hur det låter?

Samma sak som visselpiporna på flytvästarna och en vanlig flytväst, hörs det verkligen någon skilland?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0