Funderingar

Har precis kommit hem från en regnig dag på jobbet. Jag tycker om att jobba kväll, det är lugnare och inte så stressigt, dagen innebär massa frukostar och morgonhygien osv, men åt andra sidan så går dagen mycket fortare. Kvällen får extra plus med OB tillägget, speciellt en dag som denna. HELG+KVÄLL. Kan behövas lite pengar nu, mycket framöver.

Jag hade extra god tid pga av några strykta besök och några hade anhöriga, så jag köpte en tidning, lyssnade på Ipoden och funderade länge och väl och kom fram till många saker som jag inte la märke till att de sas igår, som jag hör jätte tydligt nu i efterhand.

Jag tror det inte var lika uppskattat som jag tyckte det var...

Toms gäng är i England och tävlade idag, de kom bland 10 topp bästa! Hur kul som helst, är ju jätte många med o tävlar. I kväll skulle det firas och jag har inte ens fått prata med nörden! Han har nog antagligen inte batteri. Två saker jag förknippar Tom med är de där jävla strumporna som han struntar i om de har samma färg, så han går gärna med en svart o en vit, sedan det där Nokia ljudet, när betteriet börjar ta slut. Två saker jag alltid kommer att knippa ihop Tom med. Alla är vi speciella. :-D

Nej, nu blire en smörgås sen ska jag än en gång ladda om batterierna. Jobb, kalas, kalas och sen Bio hoppas jag på. :)

Natten!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tyvärr får man inte OB-tillägg för helg plus kväll. OB-tillägget för helg är redan såpass högt så att man får inget extra för "kväll". Så har det iaf varit inom kommunala och privata där jag har jobbat. Om ni har "timrapporter" på jobbet och du ska fylla i att du har jobbat 8h helg, kommer du förlora på det som du skriver i 5h helg varav 3h kväll, eftersom att OB för kväll är lägre.



Tips från coachen ;D

2009-07-20 @ 11:35:11
URL: http://korni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0