Härliga helg!

I fredags drog Elin och jag till Nyköping-Nävekvarn för att hälsa på Sandra!
Resan gick riktigt bra och mitt minne för vägar visade sig vara felfritt. Vi anlände på kvällskvisten och såg på Hem till Midgård! Elins debut, jag tror hon diggade det, eller har jag fel? ;)

Lördagen bestod av slapp framför tv-spel, en tur i området och sedan ladda för fest! Jag kan nog tala för alla när jag säger att vi hade det super kul! Vi var även till O´laerys i Nyköping, det var riktigt kul men musiken kunde ju ha gått o lagt sig, remix versioner av allt!! Jag slocknade vid tre, halv fyra tiden.

Söndagen var solig och vi begav oss ner mot havet och gick ut till skäret. Satt på klipporna och solade oss och pratade, då insåg jag hur otroligt jobbigt det kommer att vara utan dom ett helt år.... ;(
Middag inne i Nyköping, New Moon och hem till midgård på kvällen.

Måndagen blev tidig eftersom vi skulle in till Sthlm för mitt Ambassad möte som CC bokade. Resan ut dit gick otroligt bra! Det var svår framkomlighet på ett ställe så vi valde att promenera dit och sedan hoppa på bussen 20 min bort. Vårt lokalsinne låg verkligen på top! Ambassaden gick bra, dock sugig väntetid i 2 timmar när man väl blev insläppt genom scannerrummet. Intervjun tog knappt 2 minuter och tjejen meddelade att I´m free to go as soon as I have my documents! HURRA!

Nu är det bara att ladda inför allt. Jag längtar redan tillbaka till Östkusten och funderar på att dra dit en gång till innan jag åker. Alla jobbiga känslor försvann och jag slapp tänka på allting runt omkring. För hemma är det jobbigt. Att se den man älskar så otroligt ledsen, är riktigt hjärtskärande jobbigt.

Tack för en underbar helg. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0